Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Cities Skylines je nejlepší budovatelská strategie za poslední dobu

Nová budovatelská strategie Cities: Skylines chtěla pokořit dřívějšího krále SimCity. A jak to dopadlo? Král je mrtev, ať žije král.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T46o67m77á18š 25K79ř75e52č60e24k 5399704414691

Škoda, ženikoho nenapadne kombinovat budovatelskou strategii tohoto typu s real time bojovou kde by hráč musel mít skutečný fugující stát/město a ekonomiku na to a by měl peníze i na armádu a musel se rozhodnout jestli postaví vojenské letiště které k něčemu bjde ne jako v sim city nebo jestli postaví univerzitu...a kde by mohl být skutečný boj o suroviny atd ne jako civilizace kde než se něco postaví trvá to století a ekonomika je také podivná

0/0
2.5.2015 13:25

W87o69y29t82m86a10n 58L77a35v46r10i13n90č60í63k 3437323410669

Zde jsem vytvořil češtinu :) Přeložené je naprosto vše včetně tutorialů a chirper :)

http://www.mediafire.com/download/2v6nbxxv6qh2xa4/Cities_Skylines_%C4%8De%C5%A1tina.rar

+1/0
7.4.2015 16:26

V11i89t 31O23t89a12h81a27l 5655250989484

Směr jednosměrné dálnice či silnice je možno jednoduše zdarma otočit. Je to přes nástroj upgrade silnice, a použije se stejný typ a silnici projedete myší v protisměru. Tím obrátíte směr jednosměrky.

0/0
26.3.2015 17:42

J42i56ř15í 78S81o54j30k70a 5718472631798

tak jsem si včera na 6 hodin zahrál tento zázrak, naletěl jsem na recenze a věřil že se jedná o propracovanou a zábavnou hru, a s naprosto čistým svědomím musím říct že je to totální blbost, po té co zjistíte co a jak se ovládá a kam se co umístí tak už je hra naprosto o ničem, skončil jsem před posledním odemčením letiště takže jsem si hru prošel celou a nechce se mi věřit že za tohle může chtít někdo peníze, bezkonkurenčně nejnudnější strategie kterou jsem hrál ;-€;-€;-€ !!!!!!

+1/−4
24.3.2015 8:21

P76e59t47r 54B39u51r57k33a 2788174967477

A o čem bys chtěl aby to bylo? Jinými slovy, co ti tam chybí? Bez konkrétních věcí je tvoje "zhodnocení" lehce bezcenné...Rv

+3/−1
24.3.2015 10:44

M56a13r27e92k 64Š85e68b74e52s28t43a 2863901213317

v budovatelské strategii nejde dělat nic jiného než budovat.....to vám to trvalo 6 hodin než ste to zjístil? :D :D

+2/−1
25.3.2015 10:16

P86e26t61r 84B55u68r59k51a 2518484117497

Tak jest...R^

0/−1
25.3.2015 13:50

V16l77a53d19i89m98í81r 10K74r56i81s24t68e29n 7696242905898

Mohu mít dotaz, jak se  ve hře vyprazdňuje hřbitov? Zajímalo by mne jak to mají animačně  vyřešený ;-) "hřbitov a skládka jsou věci se kterými nehnete dokud je nevyprázdníte"

0/0
23.3.2015 23:19
Foto

P72a11v20e18l 69R41u66b84a20s 3301934278705

normalne ... odveze se to do krematoria

0/0
24.3.2015 7:19

M33a15r44e27k 35S51t77r36n19a47d 4124407874443

mala poznamka k chaosu s linkama autobusu - necha se nastavit barva linky, takze se da v nich orientovat docela prehledne. Zatim mam jen 3 linky - zelenou, cervenou a zlutou. a je to na pohodu. pokud zmenite barvu bus linky tak se prebarvi i autobusy - uplna nadhera!

+4/0
23.3.2015 22:34
Foto

L61u19k97á86š 44N81a31v78a85r58a 2268148511979

Heršvec! To vypadá jako budovatelské porno. Kombinace SC4 a Simutransu. Na nejbližším Steam výprodeji putuje do košíku. :-)

Jinak velice pěkně napsaná recenze. R^

+9/0
23.3.2015 10:40

J81a38n 49K42o88h46l 4603307501574

Jediná ze dvou her, které jsem si v životě předobjednal, protože v podstatě vygumovala všechny nedostatky SC4RH, kterou hraju doteď V Nicméně si ji zahraji později až na novém železe, ale aspoň už v té době bude ve steam workshopu spousta nových map a vylepšení.. na editace se těším, stejně jako na to, až si vybuduju svou první přehradu :-) Čeho bych se v případě Paradoxu obával, je spíš množství budoucích zásahů do hry, přidávání DLC se všemožnou tematikou a z toho plynoucí problémy s kompatibilitou uložených her.. uvidíme no :-)

+4/−1
23.3.2015 6:37

T46o19m56á72š 46K59i42j80a60s 4937635540315

City life jste zkoušel? ;)

0/0
23.3.2015 10:42

R85u41d18a 72S46l69a61v94í56k 5643288206141

To by mělo zůstat v zapomnění.

0/0
23.3.2015 13:43

J94a13n 58K59o93h28l 4293617351244

Nevím, buď jsem to minul, nebo mě to ve své době neoslovilo, stejně jako třeba X(X)L nebo to nepovedené SimCity asi dva roky zpátky. Jinak jsem ráno shlédl i nějaká ta videa na youtube a import i úpravy map vypadají vážně docela jednoduše, takže myslím že čas na investici do kompu se rychle blíží :-)

0/0
23.3.2015 18:27







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.