Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: The Legend of Zelda: Breath of the Wild je kandidát na hru roku

The Legend of Zelda: Breath of the Wild sklízí jedno absolutní hodnocení za druhým. Její podmanivost tkví ve správném pojetí otevřeného světa, povedených soubojích a chytrých hádankách.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J71i15ř26í 66D48u73š87e91k 8422221741143

To je jako záměr ta grafika nebo je to hra pro děti nějak moc tomu nerozumím.

+2/0
17.3.2017 11:17

B76o67h79u44m70i91l 10P66e94s18e64k 6375927443204

Videl jste v pohybu ? :)

0/0
14.3.2017 17:15

P58e79t60r 42Z59a42s83k91o69č74i33l 2525822648239

Tu grafiku myslej vážně? Vždyť tam je všechno tak hrubý, bez stínování, to je jak z dob 286tek. Nebo je to jen pro Nintenda a ty mají ten hardware tak ubohej? Takový práce a takhle to dopadne, že to radši nereleasenou i pro PC.

+3/−9
11.3.2017 23:54
Foto

O83n81d72ř49e18j 16N34o54v81á77k 5740907895620

To je umělecký styl. Má to mít lehce komixový nádech. Chápu, že ne každému cel shader vyhovuje

+10/0
12.3.2017 0:20

H50y87n72e13k 62Š38l21a81h78ů25n70e92k 4759193696479

Proč by to releasovali na PC?

+1/0
12.3.2017 0:42

J48o26s12e81f 34Č81i63h53á36k 7131349340786

Vypadá to nádherně R^

+4/−1
11.3.2017 20:00

M64a84r50t93i38n 29J85a59n49d29a 7364117123136

božínku, to vypadá hloupě a zastarale

+2/−3
11.3.2017 17:28
Foto

O57n77d24ř40e24j 84N43o38v57á88k 5170387685340

Silnejsi zbrane vydrzi dele, dobre zbrane je treba setrit. Ancient zbrane si lze koupit, ale jsou relativne drahe. Kvalitu zbrane lze zjistit tak, ze ji polozim na zem. V popisu je pak zobrazena sipka zelena, skvela kvalita, cervena - brzy se rozbije, bez symbolu - neco mezi. Master Sword jsem taky jeste nenasel

0/−1
11.3.2017 13:27

V29á76c58l14a86v 12Š23k39o30d98a 2461897834

Věřím že pro fanouška série to musí být skutečně naprostá pecka, mě to ovšem jako člověka který za Linka nikdy nehrál nechává celkem chladným...

+6/0
11.3.2017 12:21

R86a98d95i75m 79Z31a77t16o74p21e72k 9192495452357

Částečně máte pravdu, ale pokud jste nikdy žádnou Zeldu nehrál, ochudil jste se o několik špičkových her (Minish Cap, Windwaker, Majoras Mask, Twilight Princess, Skyward Sword) a o jednu z nejlepších her historie (Ocarina of Time). A to říkám jako člověk, co ani jiné hry na Nintendo konzolích nikdy nehrál a nepovažoval bych se za fanouška serie, spíše za fanouška skvělých her, což Zeldy prostě jsou. Pokud máte rozumné PC a gamepad, tak zkuste Windwakera v Gamecube emulatoru a prokousejte se přes první cca hodinu a uvidíte.

0/0
11.3.2017 21:03

R36a61d85i10m 60S60r40a71m70e32k 2244984889273

Mně to mrzí, Nintendo dokonce i mám, ale ani Ocarinu jsem onu výše zmíněnou hodinu nedal. Ostatní N značky jsou naprostá pecka, ale já tu Zeldu prostě nedávám i kdybych moc chtěl. Snad se to někdy změní.

0/0
12.3.2017 7:18

M57i25c92h34a10l 55M39o61t23y36č16k89a 4283530641859

95% redakce vs 59% ctenari. To se moc casto nevidi

0/0
11.3.2017 11:20

H93y46n66e87k 13Š67l22a46h38ů32n56e36k 4359523656329

Samozřejmě, že spousta lidí, co tu tady na BW ohodnotila nízko, tu hru ani nikdy neviděla.

+8/−1
11.3.2017 11:32

Z87d87e26n94ě79k 83K49r88a94u74s 9476580922690

S tim nesouhlasim spousta lidi dela i presny opak je to videt hlavne u her od ubisfotu kde lidi davali 10/10 assasinovy nebo might and magic jen podle traileru a ta hra jeste pul roku nebyla ani v prodeji, ne kazdymu tahle hra musi vyhovovat, kazdej clovek hodnoti podle sam sebe jak ho hra zaujme popripade odradi nikdo neni 100% obejktivni.

0/0
11.3.2017 14:46

H42y85n17e84k 37Š76l41a11h23ů88n12e56k 4959763986139

Takže to lidi hodnotí podle traileru? Tohle jsem neměl na mysli, když jsem psal "...hru ani nikdy neviděla...".

+2/0
11.3.2017 19:51

Z35d69e70n83ě11k 39K37r68a15u19s 9966770912370

jasne ale vy ste to spojil s tim ze kazdej kdo da low hodnoceni automaticky tu hru nikdy nehral

+1/0
12.3.2017 8:13
Foto

O30n63d53ř67e89j 69N29o50v25á88k 5890867735360

Hra si rozhodne hodnoceni nad 90 zaslouzi. Jedine co me mrzi jsou kratke dungeony, ktere padly za obet otevrenemu svetu. A pak pribeh zalozeny hlavne na probirani se minulosti... ale to je subjektivni pocit

+3/0
11.3.2017 13:30

H92y32n87e71k 89Š91l48a76h87ů18n67e13k 4589473786279

Je to skvělá hra. Mám za sebou 40 hodin a ještě nejsem ani v polovině R^

+1/0
11.3.2017 10:48

J78a63k18u85b 68M48i12c37h86á39l82e84k 3547803937243

To opotřebovávání zbraní mi připomnělo FarCry 2 - pár výstřelů a z pušky byl šrot :) Musím přiznat, že za chvíli je to ale otravné, když musíte neustále tahat deset různých zbraní. Možná je tam nějaká perma zbraň? Nevim, daleko nejsem.

0/0
11.3.2017 9:30







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.