Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: The Legend of Zelda: Breath of the Wild je kandidát na hru roku

The Legend of Zelda: Breath of the Wild sklízí jedno absolutní hodnocení za druhým. Její podmanivost tkví ve správném pojetí otevřeného světa, povedených soubojích a chytrých hádankách.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J17i31ř80í 75D61u75š16e17k 8622281861633

To je jako záměr ta grafika nebo je to hra pro děti nějak moc tomu nerozumím.

+2/0
17.3.2017 11:17

B46o88h73u60m64i61l 74P49e93s55e12k 6165717923474

Videl jste v pohybu ? :)

0/0
14.3.2017 17:15

P52e75t18r 90Z75a71s54k16o40č22i11l 2125812898539

Tu grafiku myslej vážně? Vždyť tam je všechno tak hrubý, bez stínování, to je jak z dob 286tek. Nebo je to jen pro Nintenda a ty mají ten hardware tak ubohej? Takový práce a takhle to dopadne, že to radši nereleasenou i pro PC.

+3/−9
11.3.2017 23:54
Foto

O87n75d45ř48e48j 34N79o28v83á30k 5100507585600

To je umělecký styl. Má to mít lehce komixový nádech. Chápu, že ne každému cel shader vyhovuje

+10/0
12.3.2017 0:20

H28y73n14e68k 38Š63l41a54h37ů20n90e90k 4829423486639

Proč by to releasovali na PC?

+1/0
12.3.2017 0:42

J58o92s59e50f 67Č36i70h32á54k 7221729570346

Vypadá to nádherně R^

+4/−1
11.3.2017 20:00

M70a74r31t95i54n 21J47a96n43d52a 7354217423486

božínku, to vypadá hloupě a zastarale

+2/−3
11.3.2017 17:28
Foto

O34n57d56ř51e46j 78N29o70v17á90k 5170927915130

Silnejsi zbrane vydrzi dele, dobre zbrane je treba setrit. Ancient zbrane si lze koupit, ale jsou relativne drahe. Kvalitu zbrane lze zjistit tak, ze ji polozim na zem. V popisu je pak zobrazena sipka zelena, skvela kvalita, cervena - brzy se rozbije, bez symbolu - neco mezi. Master Sword jsem taky jeste nenasel

0/−1
11.3.2017 13:27

V80á23c25l89a83v 29Š65k44o69d94a 2371317104

Věřím že pro fanouška série to musí být skutečně naprostá pecka, mě to ovšem jako člověka který za Linka nikdy nehrál nechává celkem chladným...

+6/0
11.3.2017 12:21

R66a25d49i33m 39Z34a87t46o74p96e70k 9362775142987

Částečně máte pravdu, ale pokud jste nikdy žádnou Zeldu nehrál, ochudil jste se o několik špičkových her (Minish Cap, Windwaker, Majoras Mask, Twilight Princess, Skyward Sword) a o jednu z nejlepších her historie (Ocarina of Time). A to říkám jako člověk, co ani jiné hry na Nintendo konzolích nikdy nehrál a nepovažoval bych se za fanouška serie, spíše za fanouška skvělých her, což Zeldy prostě jsou. Pokud máte rozumné PC a gamepad, tak zkuste Windwakera v Gamecube emulatoru a prokousejte se přes první cca hodinu a uvidíte.

0/0
11.3.2017 21:03

R67a39d87i61m 29S44r25a29m37e44k 2374224819883

Mně to mrzí, Nintendo dokonce i mám, ale ani Ocarinu jsem onu výše zmíněnou hodinu nedal. Ostatní N značky jsou naprostá pecka, ale já tu Zeldu prostě nedávám i kdybych moc chtěl. Snad se to někdy změní.

0/0
12.3.2017 7:18

M86i61c24h25a78l 61M55o67t67y77č67k14a 4663160261549

95% redakce vs 59% ctenari. To se moc casto nevidi

0/0
11.3.2017 11:20

H63y16n24e65k 76Š39l16a74h11ů65n51e94k 4219873126219

Samozřejmě, že spousta lidí, co tu tady na BW ohodnotila nízko, tu hru ani nikdy neviděla.

+8/−1
11.3.2017 11:32

Z15d56e86n45ě56k 20K98r51a53u98s 9716200922250

S tim nesouhlasim spousta lidi dela i presny opak je to videt hlavne u her od ubisfotu kde lidi davali 10/10 assasinovy nebo might and magic jen podle traileru a ta hra jeste pul roku nebyla ani v prodeji, ne kazdymu tahle hra musi vyhovovat, kazdej clovek hodnoti podle sam sebe jak ho hra zaujme popripade odradi nikdo neni 100% obejktivni.

0/0
11.3.2017 14:46

H77y19n13e82k 80Š30l97a25h21ů56n54e48k 4239223206599

Takže to lidi hodnotí podle traileru? Tohle jsem neměl na mysli, když jsem psal "...hru ani nikdy neviděla...".

+2/0
11.3.2017 19:51

Z55d78e75n56ě97k 19K28r79a97u53s 9166710222760

jasne ale vy ste to spojil s tim ze kazdej kdo da low hodnoceni automaticky tu hru nikdy nehral

+1/0
12.3.2017 8:13
Foto

O67n95d81ř85e87j 41N91o38v17á80k 5230897455400

Hra si rozhodne hodnoceni nad 90 zaslouzi. Jedine co me mrzi jsou kratke dungeony, ktere padly za obet otevrenemu svetu. A pak pribeh zalozeny hlavne na probirani se minulosti... ale to je subjektivni pocit

+3/0
11.3.2017 13:30

H90y17n96e85k 40Š92l53a91h43ů46n26e68k 4909323846369

Je to skvělá hra. Mám za sebou 40 hodin a ještě nejsem ani v polovině R^

+1/0
11.3.2017 10:48

J24a35k12u44b 88M58i66c36h34á78l67e27k 3717943427183

To opotřebovávání zbraní mi připomnělo FarCry 2 - pár výstřelů a z pušky byl šrot :) Musím přiznat, že za chvíli je to ale otravné, když musíte neustále tahat deset různých zbraní. Možná je tam nějaká perma zbraň? Nevim, daleko nejsem.

0/0
11.3.2017 9:30







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.