Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

M95i88r69o27s66l40a57v 86S67t20a25s97t86n63y 7334243726321

Vzhledem k délce recenze mi přijde velice úsměvný, že není žádným způsobem hodnocena kvalita ústředního příběhu, člověk by si myslel, že to je docela podstatné, ale ne, důležitější je jak se nově střílí a kryje se :-)

+12/0
doporučit
20.3.2017 9:21
Foto

F76i78l98i42p 41G15a97j21d81o17s31i48k 8802256434240

Zcela chybí informace o rychlosti výtahů. Rv

+9/0
doporučit
20.3.2017 10:39

D28a20v25i24d 13Ř46e16z60n22í92č17e80k 4204191151837

Počkám rok dva až bude venku čeština, opraveny chyby a všechny DLC vydány pak si to koupím. Věřím, že v tu dobu to bude opravdu zážitek, který by měl být již při vydání hry.

+10/−1
doporučit
20.3.2017 9:16

P66a26t58r57i62k 57S64p28i55t58z49b65a28r38t 1104636714725

Hru kterou vytvářel otevřený rasista vůči bílým (naštěstí ho poté vyhodili), animace obličejů měla nastarosti cosplayerka bez předchozích zkušeností a snaha aby tým byl co nejvíc rasově a genderově vyvážen na úkor kvality hry.

Hrozná animace obličejů, průměrný béčkový příběh (snad to další díl zlepší), hrozný systém krytí a volby/nevolby. Ale hlavně že je vše genderově a rasově vyvážené. Ještě chybí nějací transexuálové tam

+7/0
doporučit
20.3.2017 13:44

A15n13t56o18n73í42n 92H80o29l21í90k 8397703974250

Proste pockat. Vydavani nedodelku za plnou cenu nesmi fungovat ..

+6/0
doporučit
20.3.2017 11:32

Z64d24e97n84ě65k 37S70t54r95n67a53d 1955500426829

85% pro hru, o které sám autor píše, že má spoustu (nikoli několik) nedodělků, je podle mého příliš. Bez těchto nedodělků by to tedy byla dokonalá hra s hodnocením 100%, což znamená nejlepší hru všech dob?

+5/0
doporučit
21.3.2017 7:25

V18i47t 14O11t36a58h51a26l 5645800389524

Mě chybí zásadní informace, z kolika barviček můžu vybírat na konci.

Přidali aspoň čtvrtou, když je to 4. díl?

+4/0
doporučit
20.3.2017 10:49

J37a26n 86K51o49z63á24k 2126783167441

Přiznejme si to na rovinu - laťku Mass Effectu 1,2,3 už Bioware nikdy nepřekoná.

+3/−1
doporučit
20.3.2017 9:29

J43a58n 59F49r29i45d52r48i45c28h 6475308339923

Ne, nedovedu přihmouřit oči nad detaily, které v součtu kazí dojem z celé hry. KDyby to byla nějaká novinka bez tradice, tak je to OK, ale tohle pro mě není Mass Effect ale parodie na něj.

Ono taky co čekat po Dragon Age 2. ;-(

+2/−1
doporučit
20.3.2017 9:23

P24a37t65r56i68k 11S55p42i12t68z51b66a53r10t 1774686894735

http://www.metacritic.com/game/pc/mass-effect-andromeda ať žije metacritic! Je krásný že ukáže jak to je. Tohle samé má i fallout 4ka. Skvělé recenzentské hodnocení ale uživatelé to zničili

+1/0
doporučit
22.3.2017 0:19

T12o12m69á52š 76C18h31r79a21s42t91n33ý 2881944631573

Ty romance jsou koukám v Andromedě stejně rozbitý jak v Inquisition. Kde jsou časy kdy ty postavy měli i duši, jako Zevran...Fenris...

+1/0
doporučit
20.3.2017 14:21
Foto

M35i35c58h55a19l 14M87e11r55d89a 2960621919512

Všichni píšou, že v recenzi není nic o příběhu. Chcete spoilery nebo co? Bude to klasická Sci-Fi zápletka, kterou budou zachraňovat dobře napsané vedlejší postavy. Takhle fungují Bioware příběhy prakticky od KotOR.

+1/0
doporučit
20.3.2017 11:42

J69a76n37a 72L27a30n33z70o60v56á 6344873896237

Zajímavé je, že žádná recenze se nezmiňuje o příběhu. Všichni mluví o tom, že soubojový systém je super, a že fetch questy nejsou tak hrozné a semtam zmínka o animacích a špatně napsaných postavách. Takže je to hromada vaty s odfláknutým příběhem? To je za mě na nejlepší sci-fi RPG značku dost tristní,

+1/−1
doporučit
20.3.2017 11:00

J49a77n 78V56á13c94l74a52v19í44k 3632976231689

BioWare brzy doplati na svuj tragicky marketing, kdy místo aby studio dokazalo prezentovat silne stranky nove hry a navnadit hrace, tak jedine, co se clovek na internetu docte, je nejaka "afera" kolem mimiky par postav.

Je to skoda, od toho studia jsem ještě nehral spatnou hru, ale bez kvalitního marketingu se dnes prodeje delat nedaji a EA si ztratove studio vydrzovat nebude.

+1/−3
doporučit
20.3.2017 15:36

J95a85r20o67s87l69a71v 25J95a26k76u42b34o63v 8742115305317

ta hra je uponahlana a nedorobena.. no v podstate Bioware nic ine neostavalo ako vydat ju cim skor... o rok pride Cyberpunk 2077, tak nechceli ist priamo proti nemu..

0/−1
doporučit
20.3.2017 14:47







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.