Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

M89i72r84o82s59l21a87v 74S81t19a13s56t32n28y 7294983666911

Vzhledem k délce recenze mi přijde velice úsměvný, že není žádným způsobem hodnocena kvalita ústředního příběhu, člověk by si myslel, že to je docela podstatné, ale ne, důležitější je jak se nově střílí a kryje se :-)

+12/0
doporučit
20.3.2017 9:21
Foto

F52i80l13i78p 19G38a68j30d76o50s85i59k 8252366484530

Zcela chybí informace o rychlosti výtahů. Rv

+9/0
doporučit
20.3.2017 10:39

D31a63v83i86d 51Ř59e41z21n26í56č19e52k 4104761881267

Počkám rok dva až bude venku čeština, opraveny chyby a všechny DLC vydány pak si to koupím. Věřím, že v tu dobu to bude opravdu zážitek, který by měl být již při vydání hry.

+10/−1
doporučit
20.3.2017 9:16

P66a14t17r37i90k 21S62p56i24t38z43b46a88r31t 1924766184775

Hru kterou vytvářel otevřený rasista vůči bílým (naštěstí ho poté vyhodili), animace obličejů měla nastarosti cosplayerka bez předchozích zkušeností a snaha aby tým byl co nejvíc rasově a genderově vyvážen na úkor kvality hry.

Hrozná animace obličejů, průměrný béčkový příběh (snad to další díl zlepší), hrozný systém krytí a volby/nevolby. Ale hlavně že je vše genderově a rasově vyvážené. Ještě chybí nějací transexuálové tam

+7/0
doporučit
20.3.2017 13:44

A95n65t24o79n50í91n 48H91o61l62í29k 8267303984610

Proste pockat. Vydavani nedodelku za plnou cenu nesmi fungovat ..

+6/0
doporučit
20.3.2017 11:32

Z69d91e21n28ě21k 62S20t10r37n72a23d 1255940326939

85% pro hru, o které sám autor píše, že má spoustu (nikoli několik) nedodělků, je podle mého příliš. Bez těchto nedodělků by to tedy byla dokonalá hra s hodnocením 100%, což znamená nejlepší hru všech dob?

+5/0
doporučit
21.3.2017 7:25

V62i41t 44O32t80a33h11a86l 5635240879984

Mě chybí zásadní informace, z kolika barviček můžu vybírat na konci.

Přidali aspoň čtvrtou, když je to 4. díl?

+4/0
doporučit
20.3.2017 10:49

J58a10n 36K97o17z44á84k 2286393817581

Přiznejme si to na rovinu - laťku Mass Effectu 1,2,3 už Bioware nikdy nepřekoná.

+3/−1
doporučit
20.3.2017 9:29

J95a25n 85F65r86i16d36r75i53c68h 6665108869803

Ne, nedovedu přihmouřit oči nad detaily, které v součtu kazí dojem z celé hry. KDyby to byla nějaká novinka bez tradice, tak je to OK, ale tohle pro mě není Mass Effect ale parodie na něj.

Ono taky co čekat po Dragon Age 2. ;-(

+2/−1
doporučit
20.3.2017 9:23

P97a28v37e68l 14K56a13f32k62a 8604103101745

k případné češtině:

Lidé z týmu RPGčeštiny by velice rádi spolupracovali na překladu dalšího dílu série Mass Effect, ale má to dva dost zásadní problémy. Jednak nemáme nástroje pro vytažení textů, jednak nemáme pro tento překlad vedoucího projektu. A proto nemůžeme oznámit počátek prací na lokalizaci této hry.

Stejně jako u několika našich předchozích projektů technickou stránku řešíme s týmem lokalizace.net, který má aktuálně ty nejlepší programátory v Česku.

Pokud máte zájem o pozici vedoucího projektu, či máte zájem o spolupráci v nějaké formě, napište na email masseffect@rpgcestiny.cz Nabízíme zázemí našeho týmu, pomoc zkušených lidí z řad vedoucích, překladatelů, korektorů a testerů a možnost sebepropagace na zavedených kanálech a stránkách.

http://marek_tvrdy.zing.cz/clanek/3680/preklad-deus-ex-mankind-divided

+1/0
doporučit
23.3.2017 15:48

P16a80t19r13i64k 80S82p47i17t93z67b24a79r36t 1474446394905

http://www.metacritic.com/game/pc/mass-effect-andromeda ať žije metacritic! Je krásný že ukáže jak to je. Tohle samé má i fallout 4ka. Skvělé recenzentské hodnocení ale uživatelé to zničili

+1/0
doporučit
22.3.2017 0:19

T10o49m26á18š 25C56h59r34a34s54t72n61ý 2351654851413

Ty romance jsou koukám v Andromedě stejně rozbitý jak v Inquisition. Kde jsou časy kdy ty postavy měli i duši, jako Zevran...Fenris...

+1/0
doporučit
20.3.2017 14:21
Foto

M30i94c43h65a12l 29M14e43r90d34a 2690531349302

Všichni píšou, že v recenzi není nic o příběhu. Chcete spoilery nebo co? Bude to klasická Sci-Fi zápletka, kterou budou zachraňovat dobře napsané vedlejší postavy. Takhle fungují Bioware příběhy prakticky od KotOR.

+1/0
doporučit
20.3.2017 11:42

J64a87n32a 68L98a60n58z96o65v61á 6524403556377

Zajímavé je, že žádná recenze se nezmiňuje o příběhu. Všichni mluví o tom, že soubojový systém je super, a že fetch questy nejsou tak hrozné a semtam zmínka o animacích a špatně napsaných postavách. Takže je to hromada vaty s odfláknutým příběhem? To je za mě na nejlepší sci-fi RPG značku dost tristní,

+1/−1
doporučit
20.3.2017 11:00

J73a54n 68V12á37c48l15a52v10í73k 3882806441819

BioWare brzy doplati na svuj tragicky marketing, kdy místo aby studio dokazalo prezentovat silne stranky nove hry a navnadit hrace, tak jedine, co se clovek na internetu docte, je nejaka "afera" kolem mimiky par postav.

Je to skoda, od toho studia jsem ještě nehral spatnou hru, ale bez kvalitního marketingu se dnes prodeje delat nedaji a EA si ztratove studio vydrzovat nebude.

+1/−3
doporučit
20.3.2017 15:36

J27a90r85o15s10l14a89v 84J39a65k65u35b82o33v 8382805225717

ta hra je uponahlana a nedorobena.. no v podstate Bioware nic ine neostavalo ako vydat ju cim skor... o rok pride Cyberpunk 2077, tak nechceli ist priamo proti nemu..

0/−1
doporučit
20.3.2017 14:47







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.