Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Thimbleweed Park je jako stroj času, který vás přenese 25 let zpět

Autoři zodpovědní za ty největší adventurní klasiky od Lucas Arts dávají vzpomenout na doby dávno minulé.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O83n28d90ř40e85j 15M60a85r16e50k 2842427212765

staré hry mají své kouzlo i dnes, na adventury od Lucase rád vzpomínám, ale po čem se mi teda rozhodně nestýská je to hrozné ovládání, takže za mě palec dolů

0/0
11.4.2017 14:34

K88a44r38o63l 49Š93e21f66č27í69k 5954559638188

Pan Srp!!! Nezlobte se prosim, ale cekal jsem vic. Pisete recenzi, ale spis mi to pripomina preview. Mohli jste napsat vic o pribehu a puzzlech/hadankach nebo zakladni popis hl. hrdinu. Nerikam, ze mate psat dlhe eposy to rozhodne ne, ale od recenze cekam vic ;-)

+2/0
11.4.2017 11:43

M78i81r90o43s23l20a93v 34S74t69a34s75t23n61y 7404473666491

The Dig je fajn po příběhové stránce a tím, že i dnes je vidět, jak vysokými produkčními hodnotami tehdy musela hra oplývat, ale herně je to mnohem blíž třeba Mystu, což můj šálek čaje není.

Pro mě je nejoblíbenější adventura od Lucasů třetí díl Monkey Islandu (ale můžu od nich v podstatě vše).

0/0
11.4.2017 8:42
Foto

M41i21c44h95a83l 81J40a48n98o27v11á31č 8437406505513

Nejsu nejmladší, ale tohle ovládání je uz i na me moc...

0/0
11.4.2017 8:35

M17a34r59e51k 29Š11e82b63e69s68t38a 2723791593367

přesně tak...já mám třeba moc rád staré hry a mám rád i pixelovou grafiku.....ale tohle už je opravdu moc!!!

0/0
11.4.2017 8:58

V78a12š56e23k 51H73a81v96r18á13n73e20k 8769329526358

Taky jsem si myslel, že například textový interface s psaním příkazů bude na mě moc, ale pak jsem se dostal k Chzo mythos od Yahtzeeho. Dil Trilby's Notes, s tímhle zcela zastaralým ovládáním ale považuji za nejlepší v sérii.

(Jinak pokud jste nehráli, doporučuji :)

0/0
11.4.2017 9:25

M93a34r71t53i15n 87B25e30r40a38n 6799365246531

To jsou spíš filmy, než hry.

Já radši zůstanu u skutečně interaktivních her :-P ...

0/0
11.4.2017 10:11

V67a48š89e32k 29H86a27v98r76á34n36e51k 8489549906158

Tak to tedy nevím, co jste hrál :) :-P

0/0
11.4.2017 19:26

M40a26r43t44i48n 18B15e30r90a86n 6359825236931

Trilby's Notes

0/0
12.4.2017 7:23







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.