Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

O64n58d31ř91e84j 78M28a62r58e92k 2142417532465

staré hry mají své kouzlo i dnes, na adventury od Lucase rád vzpomínám, ale po čem se mi teda rozhodně nestýská je to hrozné ovládání, takže za mě palec dolů

0/0
doporučit
11.4.2017 14:34

K36a10r82o69l 84Š92e68f74č89í15k 5724709798298

Pan Srp!!! Nezlobte se prosim, ale cekal jsem vic. Pisete recenzi, ale spis mi to pripomina preview. Mohli jste napsat vic o pribehu a puzzlech/hadankach nebo zakladni popis hl. hrdinu. Nerikam, ze mate psat dlhe eposy to rozhodne ne, ale od recenze cekam vic ;-)

+2/0
doporučit
11.4.2017 11:43

M93i54r29o86s92l83a15v 17S48t72a84s73t53n88y 7194603346621

The Dig je fajn po příběhové stránce a tím, že i dnes je vidět, jak vysokými produkčními hodnotami tehdy musela hra oplývat, ale herně je to mnohem blíž třeba Mystu, což můj šálek čaje není.

Pro mě je nejoblíbenější adventura od Lucasů třetí díl Monkey Islandu (ale můžu od nich v podstatě vše).

0/0
doporučit
11.4.2017 8:42
Foto

M17i27c69h18a87l 36J41a17n88o88v68á26č 8297246985983

Nejsu nejmladší, ale tohle ovládání je uz i na me moc...

0/0
doporučit
11.4.2017 8:35

M68a13r73e27k 47Š68e41b28e60s20t84a 2213481793647

přesně tak...já mám třeba moc rád staré hry a mám rád i pixelovou grafiku.....ale tohle už je opravdu moc!!!

0/0
doporučit
11.4.2017 8:58

V39a80š20e63k 61H58a84v66r92á55n84e94k 8269489326528

Taky jsem si myslel, že například textový interface s psaním příkazů bude na mě moc, ale pak jsem se dostal k Chzo mythos od Yahtzeeho. Dil Trilby's Notes, s tímhle zcela zastaralým ovládáním ale považuji za nejlepší v sérii.

(Jinak pokud jste nehráli, doporučuji :)

0/0
doporučit
11.4.2017 9:25

M70a73r54t30i15n 86B17e24r47a85n 6509565776501

To jsou spíš filmy, než hry.

Já radši zůstanu u skutečně interaktivních her :-P ...

0/0
doporučit
11.4.2017 10:11

V30a68š19e33k 38H45a19v60r46á49n82e46k 8799709616738

Tak to tedy nevím, co jste hrál :) :-P

0/0
doporučit
11.4.2017 19:26

M24a79r38t66i23n 46B92e59r59a52n 6729945256751

Trilby's Notes

0/0
doporučit
12.4.2017 7:23







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.