Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

O17n15d66ř82e69j 18M58a92r48e81k 2662517252505

staré hry mají své kouzlo i dnes, na adventury od Lucase rád vzpomínám, ale po čem se mi teda rozhodně nestýská je to hrozné ovládání, takže za mě palec dolů

0/0
doporučit
11.4.2017 14:34

K67a31r70o40l 86Š66e21f57č45í15k 5314439178948

Pan Srp!!! Nezlobte se prosim, ale cekal jsem vic. Pisete recenzi, ale spis mi to pripomina preview. Mohli jste napsat vic o pribehu a puzzlech/hadankach nebo zakladni popis hl. hrdinu. Nerikam, ze mate psat dlhe eposy to rozhodne ne, ale od recenze cekam vic ;-)

+2/0
doporučit
11.4.2017 11:43

M36i44r18o13s40l85a51v 87S73t52a92s81t63n57y 7294733566741

The Dig je fajn po příběhové stránce a tím, že i dnes je vidět, jak vysokými produkčními hodnotami tehdy musela hra oplývat, ale herně je to mnohem blíž třeba Mystu, což můj šálek čaje není.

Pro mě je nejoblíbenější adventura od Lucasů třetí díl Monkey Islandu (ale můžu od nich v podstatě vše).

0/0
doporučit
11.4.2017 8:42
Foto

M82i38c75h85a40l 78J46a46n12o71v10á44č 8497626225313

Nejsu nejmladší, ale tohle ovládání je uz i na me moc...

0/0
doporučit
11.4.2017 8:35

M57a39r77e35k 64Š72e61b93e78s76t58a 2333191913827

přesně tak...já mám třeba moc rád staré hry a mám rád i pixelovou grafiku.....ale tohle už je opravdu moc!!!

0/0
doporučit
11.4.2017 8:58

V87a39š48e15k 41H19a95v64r70á66n38e23k 8519539336898

Taky jsem si myslel, že například textový interface s psaním příkazů bude na mě moc, ale pak jsem se dostal k Chzo mythos od Yahtzeeho. Dil Trilby's Notes, s tímhle zcela zastaralým ovládáním ale považuji za nejlepší v sérii.

(Jinak pokud jste nehráli, doporučuji :)

0/0
doporučit
11.4.2017 9:25

M79a60r15t28i50n 47B90e12r30a43n 6969185816551

To jsou spíš filmy, než hry.

Já radši zůstanu u skutečně interaktivních her :-P ...

0/0
doporučit
11.4.2017 10:11

V37a54š28e83k 69H95a44v31r13á34n91e67k 8219969516318

Tak to tedy nevím, co jste hrál :) :-P

0/0
doporučit
11.4.2017 19:26

M18a69r88t96i96n 27B90e50r45a95n 6379275706431

Trilby's Notes

0/0
doporučit
12.4.2017 7:23







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.