Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Shaun White Snowboarding - nemastný neslaný sjezd

Na tenhle snowboarding jsme se hodně těšili. Bohužel, naše očekávání nebyla naplněna a výsledkem je snadno zapomenutelný titul. Proč?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

kmotr

....

hru mam a hraju ji ale newim co je hl. ukolem hry ..tak tam teda jezdim a musim rict ze  uz me to fakt nebavi

0/0
2.5.2009 19:01

Jansen

Snaha o realizmus?

Je vidiet ze autor clanku v zivote nepocul o SKATE, ktory je oproti Tony Hawkovi teda sakra realny a bol prijaty s nadsenim a funguje viac ako dobre. Jasne je to trochu ina uroven ako tento Shawn ale v aj v tomto pripade by sa mala snaha o posun k realizmu cenit...

0/0
18.2.2009 14:56

bubaq

hodnoceni

Bill Penguin:

Zajimalo by me, jak tak bezne clovek pozna "nesmyslnou fyziku"

 ve hre?;-D Pravda ale je, ze to nema nic spolecneho se skutecnym snowboardem - taky jsem cumel.

Jinak lepsi nez dratem do woka - takovyhle hry na PC moc nejsou. 60% hodnoceni BW mi prijde ale nizke.

0/0
24.1.2009 21:15

Elpin

ovecka Shaun

Ono to neni nic na motivy Shaun the sheep? :-(

Ale jak se tak koukam na hodnoceni, kdyby tam ta ovce na snowboardu byla, mohlo byt vyssi ;-D

0/0
23.1.2009 14:56

Bill Penguin

Shaun The Sheep :-)

Tenhle hnůj by nezachránilo ani celé stádo oveček :-)

0/0
23.1.2009 16:10

Frost

souhlas i nesouhlas

Souhlasím s autorem v hodnocení, ačkoliv mám srovnání pouze s X360 verzí hry. Hra se občas škubá i tam, pocit z jízdy prd prd nula, triky nereálné a la tony hawk, včetně mizerné hratelnosti jeho posledních dílů. Grafika hodně nedetailní a jediné co je svým způsobem zajímavé je sandbox systém otevřeného světa. Jinak nevím jaký je rozdíl mezi PC a X360 verzí, ale rozhodně si nemyslím, že by hra byla v něčem realistická, kromě vcelku dobře zvládnutých pohybů samotných jezdců. Mimochodem na PC a je to už hodně dávno vyšly závody Boarderszone a rozhodně si myslím, že jsou i teď mnohem zábavnější variantou.

0/0
23.1.2009 10:07

KulaCZEk

Jednou zajdu na bonusweb a nestacim se divit

Me okoli neni zrovna prilis hracske. Kolegove v praci uz z toho vyrostli, stejne tak jako ja. Kdyz uz, hrajeme jen pecky a klasiky. Sam jsem SWsnb nehral ale kazdy z meho okoli rikal krasa.. Je to fakt prijemny hrani. Obavam se, ze opet, a to uz se zde stava tradici, hral recenzent tuto hru na starem PC, ve spatne kvalite, a jeste k tomu nemumi moc anglicky a proto nepochopil herni system a nabizene moznosti. ALe v pohode, jsme na bonuswebu ne?

0/0
23.1.2009 9:03

ssleep

Re: Jednou zajdu na bonusweb a nestacim se divit

ano hru hraji na notebooku Toshiba 2.2GhZ 2jadro, 2gb-ram, 512 ati radeon a mam tam maximalni detaily a to bez sekani

0/0
23.1.2009 9:07

Honza

Re: Jednou zajdu na bonusweb a nestacim se divit

Jak s emužeš vyjadřovat k něčemu co si nehrál? Ale asi máš pravdu, bez perfektní znalosti angličtiny je simulátor snowboardu nehratelnej :-)

0/0
23.1.2009 10:25

Jordy

paráda

Rozhodně zatím nejlepší SNB, co vyšly na PC!V

0/0
23.1.2009 8:29

soud

free lyzovani

Nez kupovat znackovou blbost, radsi si zadarmo zalyzuju se statisici nadsencu na http://skichallenge.orf.at/sc09 - prijdte se taky rozsekat na legendarnim Kitzbuhelu :)

0/0
23.1.2009 8:01

Lupulin

Re: free lyzovani

lyzovani a snowboard je trosku neco jineho..;-)....jinak skichallenge je hodne povedena zalezitost kterou ale v zadnem pripade nemuzes s SWsnb srovnavat, je to asi jako srovnavat Mario Kart a Grand Turismo...

0/0
23.1.2009 8:45

Bill Penguin

Re: Re: free lyzovani

Je to tak, SWS je prostě horší. I když je to komerční záležitost, na free titul se prostě nedokáže doškrábat. Fyzika je nesmyslná.. bohužel Rv jinak graficky je to povedený kousek, ale ta hratelnost.. kdo stál někdy na snowboardu, musí kroutit hlavou..

0/0
23.1.2009 9:11

Lupulin

Re: Re: Re: free lyzovani

Nemyslel že je SWsnb horší, ale že to je něco naprosto odlišného od skichallenge serie, pro někoho horší a někomu to zase sedne víc

0/0
23.1.2009 9:39







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.