Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Prince of Persia: The Fallen King – miniaturizovaný princ v akci

Po novém dobrodružství na velkých konzolích, se nový princ představuje ve zmenšené podobě i na NDS.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

VRB

Supr

Sem rád, že se někdo zabývá recenzováním titulů na wii, ds, psp a nebo béčkový pc hry. Popravdě na jiný hry to nemá ani cenu. Recenze na hypovky beztak nemají žádnou hodnotu. Kupující Crysis, GTAIV(PC) či FC2(To jsou ty extrémní příklady) si rvou vlasy za vyhozený peníze, před kterejma je nikdo nevaroval, dokonce jim weby radí, aby si koupili krásně vyhypovanou břečku, která skončí po jednom dni ve skříni(dvou v případě FC2 pro toho, kdo dohrál kampaň). Naštěstí tyhle druhořadý hry nikdo neuplácí či nehypuje, takže si můžu v klidu přečíst recenzi i na zařízení co nevlastnim. Takže díky za tuhle sortu recenzí a až weby dojdou ke skutečnýmu recenzování a někdo odvážně prohlásí, že tak tupá střílečka jako Crysis2 se nemůže zdaleka měřit se hrou kalibru M&B2(v světě M&B a podobných her se totiž hledí hlavně na hratelnost a né na grafiku, která u Crysis musela dostat +80% a 20% fyzika) to bude ráj.

PS: Mohli by jste začít u toho, že nebudete vytýkat hře na DS grafiku, ale to chci asi moc.

0/0
16.1.2009 23:58

junior1099

Re: Supr

Co je M&B?

0/0
17.1.2009 1:00

Targu

Re: Re: Supr

Mount And Blade

0/0
17.1.2009 10:29

junior1099

ale

Ale vypadá to docela zábavně na zabití nějakého času.

0/0
16.1.2009 10:40

Marcus

Cena

Moc nechápu tu cenu, sice nemám žádnou, ani malou, konzoli, ale ta cena se mi zdá dost velká. Takovédle "malé" hry by se měly prodávat tak za 299,- a né za 12 stovek...

0/0
16.1.2009 9:58

Bonviván

Re: Cena

1200,-?8-o A to jsem myslel, že je to zjednodušená verze pro chudé, určená k distribuci do rozvojových zemí8-o

0/0
16.1.2009 17:00

sega.maniac

Re: Cena

Novinka na NDS asi nebude stat 299Kc, tak uz to proste je..

A co se grafiky tyce, tak vzhledem k HW moznostem systemu nevypada vubec spatne.. Zde se hra zameruje spise na moznosti dotykoveho displaye..

0/0
16.1.2009 21:58

Ursus

Re: Re: Cena

Pak se nemůžou divit, že se tak pirátí.

Ony handhendly u nás jsou vůbec tak nějak spíše trpěny než podporovány. Viz Patapon pro PSP za 1200,- (ve světě za 20,- dolarů).

0/0
24.1.2009 14:30

Afro

Grafika

Co furt máte s grafikou? Zahrajte si hry na 8-bitovém počítači, tam bylo pár barev a jak se hrálo. Každýho to bavilo a dneska už se hraje pro grafiku.:-©

0/0
16.1.2009 8:36

Lumirel

Re: Grafika

Grafika by ani tak nevadila, kdyby to nestálo necelých dvanáctset...

0/0
16.1.2009 9:10







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.