Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Lord of the Rings: Conquest - nesplněná očekávání

Na multiplayerovou akci podle Pána Prstenů jsme se hodně těšili, nakonec ale musíme konstatovat zklamání.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

mmm

o

taky se mě to stalo. Dal sem to kámošoj a ten to vyřešil ale nevim jak

0/0
19.5.2009 16:31

HooK

Moines of Moria

Zdravím,

když si spustím tuto misi, tak jak je tam ten vchod tak když do něho chci jít, tak mě to tam nechce pustit...jakoby tam byla nějaká neviditelná stěna nebo co...co s tím? nějaký patch nebo co?

0/0
7.4.2009 13:51

onďa

Prosííííííííím

Prosím vas, pošlete mi někdo na mail aktivačni kod před instalaci...diky;-(;-(;-(

0/0
30.3.2009 18:17

LoL

Pomoc

zdarec lidi pls nepisete mi nekdo na email aktivacni klic kdyz to spustim chce to po me aktivacni klic pls pls pls napiste mi ho na email  dikis:-)

0/0
29.3.2009 11:29

roman tichy

ahhhhojjjj

newíte někdo něaký cheaty na lord of the rings conquest schánim a nikde nic:-(:-(:-(:-(

0/0
19.3.2009 12:00

Ugrasal

Vytvoření účtu.

Zdraím všechny.

Stala se mi meší kuriozní věc.:-(

Potom co jsem hru bez problémů nainstaloval a také bez problémů spustil jsem se ocitl v menu,kde mě hra vyzvala k založení profilu a to je ten problém.Vše se mi zdá že funguje bez problémově ale když napíši jméno profilu a stisknu tlačítko "vytvořit" objevím se znovu v menu kde mě hra vyzývá k založení profilu.S tímto problémem jsem se u hry setkal poprvé a neumím si vysvětlit co by jej mohlo způsobovat.:-( Prosím vás tedy o pomoc a radu.Pište na moji E-mailovou adresu Ugrasal@seznam.cz předem děkuji všem za odpovědi. 

0/0
19.2.2009 23:51

des

a hruza?

naprosto shitna hra!Rv:-©

0/0
14.2.2009 15:45

Gimli

Pomoc2

tak sem to skousel dat i s gandalfem a ta neviditelná zed je tam furt neda se ni ani projit ani pres ni vystrelit nevite cim to je?;-(;-(;-(

0/0
14.2.2009 14:48

mik

Re: Pomoc2

Kup si originál Ty socko....

0/0
24.2.2009 12:46

Gimli

Pomoc!

caw...pls pls mam takovy problem nemuzu se dostat v 3. misi v tý morii hned přes ten první vhcod k tomu gimlimu nebo kdo tam je je tam jakoby nejaka pruhledna zed, ale na videich jsem videl jak tudy vsichni prochazejí. Nevite co s tim? skousel jsem znovu tu predchozi misi páč mi tam zemřel gandalf, ale kdyz sem ji chtel opakovat tak uz jsem za toho gandalfa nemohl.Pls newite nekdo co s tim?Diky odpovidejte budeto sem nebo na e-mail;-(

0/0
14.2.2009 13:59

konihlava

:(

nejlepsi by bylo kdyby lotro (turbine) koupilo licenci i na film to by ta hra byla potom dokonala.

0/0
25.1.2009 10:26

kmrz

Zklamání největší

Moje snad zatím největší zklamání :( Těšil jsem se na to opravdu moc. Po síti s bratrem to sice byla docela prdel, ale s LOTRem to má fakt společný jen název a hrát to sám je fakt sebevražda. Nedávno jsem hrál LOTR:Return of the king (poměrně hodně stará hra) a bavila mě víc jak tohle (tuším, že ani není zmíněná v recenzi, což nechápu) - odkaz na recenzi: http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/lotr-return-of-the-king-0v0-/clanek.A031112_lotrrotk_bw.idn

0/0
21.1.2009 23:59

Arathan

Blbost

Mně to přijde jako úplná blbost...těšil jsem se na to, protože jsem oblíbenec Tolkiena a jeho díla, ale podle recenze to stojí za h.... a ten omezenej prostor boje?! co si mysleli? že jim kvůli tomu někdo bude děkovat? Touhle hrou mě teda Pandemic Studios dost naštvaly...;-€;-€Rv

0/0
21.1.2009 22:26

Hon

Re: Blbost

Pan Tolkien Te mel rad?

0/0
22.1.2009 18:43

Kocour

Re: Re: Blbost

Heh trefny ;)

0/0
22.1.2009 22:43

checht

sranda

No tak vetsi kravinu jsem snad v zivote nevidel..

0/0
21.1.2009 21:18

Samoss

???

Hmm no podla mna to asi nie je taka hra aku som ocakaval:( ale vsak zajtra ju mam,Podla mna by bolo vyborne Keby sa Lord Of RIngs ujalo UBISOFT A Nie sproste EA GAmes-EA games boli niekedy dobra-Napr. Zaciatky NFS ale teraz to je uz ubohost a nie je to co predtym :(

A ubisoft na mna urobilo Dojem hrami Assassins Creed,1,2,3 Diel Prince Of Persia (Prodigy som este neskusal tak neviem) a ine.

Je to proste tak jak s ACTIVISION-Predtym este robili Dobre COD1,2 ALe mal som 4 aj 5 a uz to neni take dobre a zabvane,Proste jak zacinaju pracovat s inymimi Firmami Je to hroza a v poslednom Dosledku je COD5 len REskin 4-ky Co je o nicom.

Ale Uz sa tesim ked budem mat LOTR:Conqeust pro ste urobim si svoj nazor ale jak citam tieto nazory nie su positivne :/ ale uvidim sam.

.

0/0
21.1.2009 20:42

jouda

hehe

mi to pripada jako Dynasty Warriors akorat ze tam pobihaji hrdinove z LOTRa

0/0
21.1.2009 18:17

Girm

FPS v MP

... jo a dost divne je taky to, ze v MP je umele omezeno FPS na 25, coz je na hranici hratelnosti...

0/0
21.1.2009 16:10

Girm

mag

"Čaroděj je jednoznačně nejslabším povoláním, na které budete ve hře narážet zřídkakdy."

To ma byt vtip? Carodej je nejsilnejsi, proto jich taky beha po mape nejvic. Muze se neustale lecit a jeho plosnakem definitivne srazi k zemi i warriora, pak uz ho jen uskvari. Kdyz nahodou ne a warriorovi se podari vstat, mag uz ma zase nabity plosnak...

0/0
21.1.2009 16:04

Forty o.O

Re: mag

Hej az na to ze troll zabije maga na jednu ranu vzdy ... nesmies si nikoho pustit k telu

ja som striedal povolania, mag bol dobry na rychly damage ale malo vydrzal :/ ale zasa ganalf bol uber silny8-o

0/0
21.1.2009 18:36

Girm

Re: Re: mag

tak troll docela hladce sunda vsechny tridy... kdyz se blizko dostane troll je to holt smula ale jinak si pripadam za maga skoro nesmrtelny, kosim vsechny hrace okolo :) kdyz hraju za maga vzdy si po chvili pripadam trapne ze ostatnim kazim hru tak jdu radeji hrat za neco jineho. strana kde je vic magu vetsinou vyhraje.

btw kdyz po mape beha 5 gandalfu vypada to dle meho vkusu dost divne :)

0/0
21.1.2009 19:24

Girm

malo skretu?

vy jak tu pisete ze proti vam nabihaji skteri po 10, hrali jste to? klidne na vas nabehne treba 50 a mate co delat.

ale s hodnocenim jinak souhlasim. s lotrem ma tahle hra spolecny leda nazev.

u helmova zlebu stoji u zdi zebriky uz pred bojem, zdi po zasahu ohnivym katapultem (btw nechapu co delaji katapulty u zlebu) ani "nezcernaji",natoz aby neco odletelo. chybi tam spoustu hrdinu, po morii se poflakuji mordorsti skreti namisto goblinu.... atd adt. spousta chyb a jako filmoveho fanda lotra jsem hoodne zklaman. dokazu si predstavit, jak asina tu hru musi reagovat fandove knizni (ja precetl jen dve veze a na zbytek se chystam)

0/0
21.1.2009 15:53

MARTIN vRBA

HODNOCENICKO

HRA JE TO DOBRÁ ALE MOHLO TO BYT LEPSI JA TO MAM DVA DNY A HRAT SE TO DA JENOM ME NASRAL HELMUV ZLEB TI VOJACI SE ZASEKNOU JAK NEJACI ZAMRZLENCI A CEKAJI A CEKAJI A CEKAJI A NEVIM NA CO.MOJE HODNOCENI 65 procent

0/0
21.1.2009 15:12

Arenoth

Re: HODNOCENICKO

XVypni si caps lock X

0/0
21.1.2009 17:43

2a2o

.

priserna nuda, dam si radsej LOTR BFME 2 ROTWK

0/0
21.1.2009 10:49

Ashley

RAM

To je tak když televizní hry nemaj dost RAM. 16 hráčů a mapa velká jak dvorek za barákem.

0/0
21.1.2009 10:33

Dru Zeree

LOTRO

Tak to dopadá když vývojáři shlédnou 3 filmy a dělají podle toho hru. Nebo mě to tak v tomto případě připadá. Když chce někdo dělat hru na téma Pána prstenů, měl by si povinně přečíst všechny díla, která Tolkien napsal + díla, která v současné době zkompletoval jeho syn(nic ale svého si nepřidával!).

Takže jestli si chcete užít svět Středozemě, hraje LotR online, který si i přes mega úspěch wowka drží jako jedna z mála placených mmorpg velkou základnu převážně dospělých hráčů, kteří jako ostatní tupě nespamují fora a užívají si skutečný svět Pána prstenů. ;-)

0/0
21.1.2009 10:01

Arenoth

Recenze

Souhlasím s recenzí is s hodnocením. Pro fanoušky LOTR špatě zpracované boje a nesmyslná povolání. Pro zájemce o dobré online zase nevyváené ( převyvážené) postavy hloupé ovládání.

 V recenzi moc nepíšou o otřesném zpracování bojů kdy je opravdu zázrak něco tréfit jako bojovník. A boje se skutečně zvrhnou na mačkání všeho a nakonec vše zmizí v bouři ohně a barevných efektů a kdo zůstane vyhrál.

0/0
21.1.2009 9:46

Kakadu

.

Když jsem si přečetl že je to pro 16 hráču .... :-P

0/0
21.1.2009 9:29

KristoDelarocca

Hmmm

Pred deseti roky mozna dobre... Ted běs... nahanet se z deseti skretama na 10 metrech ktere se nesmite opustit... pobihani pred radoby armadou skretu ktery vlastne delaj jen nehybne pozadi 9trosku se hyboué... O Epickych bitvach si tak muze clovek nechat zdat teda jedine ze si pri hrani kopne deset panaku borovicky + sedum piv a obraz bude videt trikrat... ale i tak to epicke nebude... Spolubojovnici slouzici vlastne jen k tomu aby umreli... I multiplayer nic moc... Singl ani nezapinat jelikoz je spise pro lidi co byli 10-15 let v komatu a tohle bude jejich prvni hra... Ti budou spokojeni... :-©:-©

0/0
21.1.2009 7:59

Martin Vrba

LOTR CQ

Ja jsem hral ty obycejny souboje a je to dobra sranda hlavne multas.Z kamosem jsem to hral po siti a byla to hrozna prdel.Ale dekuju bonuswebu ze LOTR CQ dostal takovy hodnoceni

0/0
21.1.2009 7:41

KO23L

Lotr

Hral jsem demicko a me to teda celkem bavilo :), je to takova dobra odreagovacka, nevim jak je to s Single-playerem, to asi bude celkem nuda, ale multak je prca, taky je ta gamesa delana predevsim na hrani po siti .....

0/0
21.1.2009 7:10

MB

bitvy

Do epik bitev to má hodně daleko Rv

0/0
21.1.2009 1:05

Forty

Hodnotenie

R^grafika , LOTR tema,  herovia, komba, efekty, optimalizacia, rise of sauron

Rvkamera, miestami ovladanie, dlzka, jebnutost a chyby, bojovnik vkuse padal toto mi strasne liezlo na nervy ;-O

Celkovo som sa ale vacsinou bavil takze hodnotenie asi 70%

0/0
21.1.2009 0:56

cvikir

souhlasím

Je to velké zklamání, těšil jsem se jak si zarubu v supermegagigaimba bitkách a místo toho tam jebu do deseti dementích skřeťáků a ještě ke všemu vždycky sám, spolubojovníci asi vyšli ze zvláštní školy a polovina jich je slepá a ta druhá polovina tupá jak hromada šutrů. Takhle jsem si ty jejich epické bitvy rozhodně nepředstavoval, nejvíc mě dostal Helmův žleb, když se armáda skřetů zastaví 10 metrů před hradbou, tupě čumí a posílaj vojáky po pěti.;-O;-O;-(

0/0
21.1.2009 0:24

Wolfling

Re: souhlasím

Tak imba to podle recenze je :>

A co se Helmova Zlebu tyce, treba se inspirovali filmem. Tam taky jede po moste kral Rohiru, Aragorn a par dalsich hlavounu a kolem stoji asi milion skretu s kusema a tupe cumi :>

0/0
21.1.2009 8:45







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.