Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Saints Row 2 - další nepovedená konverze

Městská akce jinak. Bohužel, opět se dobrá konzolová hra dočkala tristní PC konverze.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Saints row 2

http://www.saintsrow2.estranky.cz/

0/0
20.3.2009 8:23

Kulich

rozlišení

Podporuje širokoúhlý monitory???

0/0
15.2.2009 19:58

Danny

Re: rozlišení

Tak vyšel patch i na sirokoúhle rozlišení i ofiko patch a ten opravil opravdu hodne, lepsí jízdní vlastnosti vozidel, podpora gamepadu, plynulost a mnoho dalsihoR^

0/0
27.2.2009 7:55

Ja

demence

do haje sem dal hodnoceni 100% a dalo me to 36% ja se an to vyseru.

0/0
7.2.2009 17:40

joe

Re: demence

čo ti jebe?

0/0
27.2.2009 11:09

Deadman

Nechápu

Nevím, když už dělají konverzi na PC, tak proč to neoptimalizujou? Jsou to fakt mentálové, jak u SR2, tak u GTA4. Fakt je nechápu...

0/0
4.2.2009 10:26

Inqui

Re: Nechápu

Tak poslyšte. Zapomeňte na konverze. Myslím opravdové konverze. Protože budoucnost opravdových her je už předepsána pro konzole, což je doloženo vývojem her a směřováním herního potenciálu právě sem včetně exklizivity a chabých konverzí. Nejsem zaujatý pro PC ani pro konzole, hrál sem a hraju na obojím, ale vidím kam se to ubírá. Konzolové hry už nejsou jen arkády jako dřív, protože doba se mění a patche a nové stáhnutelné doplňky, klávesnice a myš a další už neplatí jen pro PC... Prostě kdo chce hrát kvalitní hry a ne jen odfláknuté konverze třeba i rok staré hry měl by uvažovat jaký to předmět je určený na hraní a jaký na práci v kanceláři;-D

0/0
4.2.2009 22:20

lolko

Re: Re: Nechápu

TY DEBIL STRC SI TU TVOJU KONZOLU DO PRDELE !!!! TIE VASE KONZOLE NEZVLADNU ANI CRYSIS !!! HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y):-©:-©:-©RvRvRvRv;-O;-O

0/0
6.2.2009 2:10

Mira

Re: Re: Re: Nechápu

Pocitace by zase nezvladli predelavku GOW 2 (kdyby byla)

0/0
8.2.2009 13:55

Kerigo

Re: Re: Re: Re: Nechápu

konzole a PC nemuže nigdo k sobě přirovnávat!

jinak PC když chce být PC gamerský tak do něho musíte vrážet prachy každej rok za new HW na konzoly vůbec ta vám zaručí hratelnost her na trhu po dalších 5 let minimálně ale zase PC má mnohem lepší grafický spracovaní a to i fyzický ale jak se říká "nic není Gratis"

0/0
8.2.2009 19:12

Jakeob

SR2

Hru jsem dohral, pribeh ujde, je celkem zabavna, jediny co je problem jsou opravdu auta.. Vsechno ostatni se da prekousnout.

0/0
4.2.2009 9:16

Honza

zkušenosti

Má to smysl hrát na AMD 5600+, 2 GB RAM a HD 2900 PRO 512 MB RAM? Slušně se ptám na Vaše zkušenosti a vtipálkům a namachrovanejm kriplům rovnou vzkazuju že an jeich debilní komentáře nemam náladu.

0/0
3.2.2009 22:30

sal

Re: zkušenosti

já myslím že určitěR^

0/0
3.2.2009 23:16

Honza

Re: Re: zkušenosti

TAkže to s tou náročností nebude až tak žhavý... vždyt na tomdle se mi občas trhá Crysis na high, takže to rozhodně neni žádný dělo a na gta 4 si ani netroufam... tak uvidíme, dík

0/0
3.2.2009 23:21

Jakeob

Re: Re: Re: zkušenosti

Na gta4 si klidne troufni, ptz jejich spatna konverze funguje na kazdym pc jinak, tak kdyz budes mit stesti, klidne ti to pojede na plny detaily.

0/0
4.2.2009 9:12

Honza

Re: Re: zkušenosti

Hele tak kulový... dostal jsem dokonce novou krafiku ATI 4870 a na jinak stejný konfiguraciv 1280x1024 nehratelný...(v budově kolísavý 24 fps ven jsem radši ani nelez) to sorry ale když crysis lítá jak z praku tak takovejdle hnusnej paskvil mě vyloženě uráží,

0/0
6.2.2009 8:13

Kerigo

Re: Re: Re: zkušenosti

CPU slušný oper.pamet taky ujde a Radeony nejsou to špatný grafiky ale Nvidia je Nvidia qalita a rychlost to radeon neumi 1GB video memory u Radeonu je jako 512mb u Nvidia

jinak gta iv se na tomhle stroji rozjede.

0/0
8.2.2009 19:06

roman

proc?

Kdyz jsem si tak dival na screeny rikal jsem si jednu vec. Proc? PROC? Proc se tvurci snazi udelat neco jineho nez pouhou kopii GTA? Uvidim jak to bude vypadat ale kombo za vandalstvi me fakt dostalo;-D

Jinak ty minusy u hry jsou dobre, vsechny jsou skoro vsechny ukradene. Grafika je me vcelku ukradena, optimalizace tez (az to budu hrat budu mit takovy pc kde to pojede naprosto v klidu, ted to v planu hrat stejne nemam) akorat na ten jizdni model jsem zvedav;-D

0/0
3.2.2009 16:37

Kerigo

Re: proc?

tož to je pravda tahle hra zostuzuje gta iv

0/0
8.2.2009 19:02

odpal

nechápu

1)8-onechápu proč jste tak tvrdí vůči tý hře(někteří),nepovedená konverze?trochu jo no,ale pořád lepší než u gta4 bych řekl...

2):-/nwm co myslíte že vozidla dělaj na ulici bordel npc mi jezdí normálně a já si jezdim úplně v pohodě když tak se dá přenastavit citlivost

3;-Ohorší grafika to je celkem i lepší-neznamená čím lepší grafika tím lepší hra.

horší grafika plusy a mínusy   + R^menší náročnost pro oči,rozjedou to i slabší pc asi ještě víc ale těd nwm:-)                   - Rvmenší požitek ze hry

0/0
3.2.2009 14:59

odpal

Re: nechápu-dodatek

Dodatek ke 1)jn taky mě to trochu zklamalo ale spousta těchto her v poslední době nesplnila plná očekávání

                ke 2)trochu pravda když například(je to jen příklad)přejdete z nfs na sr2 tak ty auta to je skoro nepředstavitelné.to je taky celkem o zvyk

                ke 3)pořád nic

0/0
3.2.2009 15:04

trageD

mg

Na tuhle hru jsem se docela tesil, ale vysledek me uzemnil. Fyzika aut je jak z 18let stareho test drive 3 a to kazi cely dojem ze hry. OK nemusi to byt zrovna GTA4, ale auta zastavi z max rychlosti na 0 na 5ti metrech a otoci se na petniku, to je vazne sila :D Co se me libilo je tvorba postavy na zacatku hry. ! 45% !

0/0
3.2.2009 11:47

Xorxox Talarius

Re: mg

Jasne, je to arkada a to ta nejarkadovejsi, ale je to proste zabava. Mne to bavilo, sice se spoustou veci si autori hlavu opravdu nelamali, ale to nicemu nevadi. Ja si hru uzivam a to i ten suprBckovej pribeh. Na odreagovani neni nic lepsiho (myslim arkada ne tato hra). Snad jen zahrat si Doom a nebo jine vypalovacky ... ;-D

0/0
3.2.2009 14:55

roman

Re: mg

"ale auta zastavi z max rychlosti na 0 na 5ti metrech a otoci se na petniku, to je vazne sila"

A to je spatne? Vzdyt jde stejne jako u GTA o arkadu, sem realita nepatri, hlavne kdyz se to pekne hraje :-)

0/0
3.2.2009 16:39

srandista

Re: Re: mg

Neurazej GTA! GTA 4 ma konecne skvelej fyzikalni model a chovani aut je tam proste perfektni. A model poskozeni je uplna lahudka. .)

0/0
3.2.2009 21:20

Kerigo

Re: Re: Re: mg

Hafo! nejhorší je hrát Grand Theft Auto IV tak tejden nejmin a pak jit do jine hry gde sou auta ...to je pokrok z 25/5 * na 0.02/5 * 

0/0
8.2.2009 19:00

daker

cc

Je to blbost udelal sem asi 30% a uniinstall,je to hrozne blbe optymalizovane snad jeste hur jak GTA IV?,navic to mesto sem ne zda docela odflaknute je proste moc male,auta taky nic moc je jich celkem malo,sice tam jde delat X veci,ale kcemu to je!.Rv:-©

0/0
3.2.2009 11:06

ef

Re: cc

Malé město?A to je PC verze?Já nevím ale na XBOXU mi občas přijde že přejet z jedné strany města na druhé je skoro jako polovina San Adreasu...

0/0
3.2.2009 11:20

Xorxox Talarius

Hra

Nez napisu co chci rict musim podotknout, ze bavit se jestli je lepsi PS3, Xbox360 nebo PC je bezpredmetne a naprosto zbytecne. Tahle debata by mela byt o hre. A je pravda ze muj pocitac stal bez monitoru a softwaru 20000Kc, takze nemam problem rozjet jakoukoli hru na nejvyssi detajly. Mimo Saints Row 2 a GTA 4, ovsem. Je to dano tim, ze touha vydelat penize je vetsi nez touha mit stastne a spokojene hrace. Coz je skoda ... Vezmete si za priklad Bioshock, ktery vyvyjeli zaroven na vsechny 3 platformy. Vysledek byl genialni ... To uz stoji za zamysleni, nez se hadat nad tim kdo ma co lepsi, jak ve skolce ....

Saints Row 2 JE velmi zabavna a sympaticka hra, ktera nebere vazne ani sebe sama, budete se u ni kralovsky bavit, pokud ji date sanci a prekousnete ze vic jak 1024 si to nejspis nezahrajete (a ponekud vetsi zabugovanost). Velmi dobre jsem se u ni bavil. Moznost si svuj gang vyobrazit dle sverho gusta a napaditost misi, kdy se vam nestane, ze by mise byli byt jen podobne jsou rozhodne plus (nepocitam volne aktivity). Minus je obtiznost, ktera je nekdy velmi vysoka jindy detsky snadna ... Zaverem chci rict, ze se hru vyplati poridit, mate tady dobry Coop mod a porad je to lepsi koupe nez Lord of the Ring Conquest (ktery jsem si v hlouposti koupil aniz bych ho prvne vyzkousel).

0/0
3.2.2009 9:38

indoorek

4 all

Nemám nic proti PC, doma mám taky jedno na práci, prohlížení netu, hudbu, filmy atd. Klidně a rád si na něm zahraju hry jako Diablo 3 atd.(pokud kvůli tomu nebudu muset upgradovat PC za minimálně 6k)

Můj příspěvek měla být poznámka těm, co u konzolových her do diskuzí píšou, jak PC verze bude lepší, s lepšíma texturama, bude plno dalších modů, ktery na konzolích nikdy být nemůžou atd., atd. jako tomu bylo u GTA, Falloutu,... a naknec s tím sou akorát problémy.

A opět se potvrdilo to, co sem čekal. Fanatičtí PC hráči(viz PC hráč) to neunesli a rozhořel se tu flame. Já nekritizoval PC jako platformu, já kritizoval lidi, co prostě nejsou schopní připustit, že si de dobře zahrát a pobavit se i na něčem jiným než PC. 

0/0
2.2.2009 22:46

skl

Re: 4 all

ale je to pravda...PC verze vetsinou maji detailnejsi textury a u spousty her je rozsahla moderska scena (samozrejme ze ne u GOW, Killzone a pod. )

a kdyby se na obou platformach nedalo dobre hrat, tak se nekupujou konzole nebo GK

0/0
2.2.2009 22:55

indoorek

Re: Re: 4 all

Ale já netvrdím, že to tak není. Já jenom řikám, že určitá skupina PC hráčů plive na konzolovy verze, argumentují výše zmíněným(vyšší rozlišení, ostřejší textury, antialiasing, kdejaky graficky efekty navíc,...) a ve finále to ani na tu lepší grafiku většina lidí nerozjede.

0/0
3.2.2009 1:23

indoorek

Re: Re: Re: 4 all

PS: Nemyslím si, že by tyhle všechny kosmeticky detaily nějak snižovaly to hlavní: ZÁBAVU[>-]

0/0
3.2.2009 1:38

PC hráč

Re: 4 all

To Indoorek - no pokud si kritizoval lidi, kteří "nejsou schopní připustit, že si de dobře zahrát a pobavit se i na něčem jiným než PC", tak jsi to nenapsal prvně nejšikovněji. Jak jsem napsal já - mě je jedno jak to má druhej a respektuju to, a proto mi vadí, když někdo začne např. takovým ironickým způsobem jako ty rýpat (viz tvůj první příspěvek z 2.2.2009 2:39:48). Stejně tyhle debaty nikam nevedou, tak proč o tom vůbec začínat, že?

0/0
3.2.2009 12:47

dante666

no tak jako

no nechci se přiklanět ke konzolistovi ale nadruhou stranu má v něčem pravdu, ale taky je pravda že všechno co jde na konzole je děláno na pc.... takže bud jak bud je sem tam lepší mít oboje. člověk zkusí něco jínýho a zároven furt to pc tam jeR^

0/0
2.2.2009 21:19

konzolista

konzolista

pokud chcete hrat saints rov 2 tak si kupte konzoli prostě počitač už na hry neny akorat a wow a rpg jinak nic

0/0
2.2.2009 15:57

Ursus

Re: konzolista

Nezkoušej zase rozjet flame.

0/0
2.2.2009 16:15

Jo

Re: konzolista

True

0/0
2.2.2009 16:36

Proki

Re: konzolista

jen abych te poopravil na cem myslis ze se hry programuji? snad na PS3? Prave naopak vsechny hry se rodi na PC to ze programatori pak nechteji upravovat odpornou kontolovou grafiku na hi tech PC je neco jineho. Mam konzole rad ale jako zabava je to diky cenam a casu hodne mala uz i podprumernej notebook ma vetsi vyuziti jak konzole. Kolik her mas na konzolich a kolik na PC treba na steamu jich mas spoustu a levne a ktomu ruzny zanry v tom konzole PC nikdy nedozenou :)

0/0
2.2.2009 16:37

MainMan

Re: konzolista

Takovej č...k se vidí málokdy. Škoda slov

0/0
2.2.2009 16:40

konzolista

Re: Re: konzolista

žádná škoda slov normalně piš na klavesnici vydiš detoji bez sprostych slov

0/0
2.2.2009 19:39

Aston9Martin

Re: konzolista

Když má člověk slušnej comp, tak konzoli nepotřebuje !

0/0
2.2.2009 16:47

konzolista

Re: Re: konzolista

a kdoho ma

0/0
2.2.2009 19:37

Plešoun

Re: Re: konzolista

Proč ne? To se vylučuje? Nebo slušnej komp mi umožní hrát úplně všechno co vyjde i na konzoli? Když chceš hrát a ne flamovat, tak nejlíp vyjdeš s kombinací.

0/0
3.2.2009 13:04

chiCo

opet

zajimave procentualni hodnoceni, hra je sice "srajda", ale dostane 65 :)

0/0
2.2.2009 11:08

Plešoun

Re: opet

Tak vzhledem k tomu, že se už hodnotí pouze na stupnici 50-100, tka to zase tak moc není. :-)

Nechápu proč už konečně neposunou stupnici na 5-15. By to odpovídalo mnohem víc. Nejhorší hry dostávají 5ku. Míň nejde snad nic. A běžné dobré hry dostávají 9 a 10. Což by potom konečně zase odpovídalo. A bylo ještě pět bodů pro vyzdvyžení skutečně výjmečných her.

0/0
2.2.2009 11:28

chiCo

Re: Re: opet

sak hej, je to sranda :)

0/0
2.2.2009 11:31

Panda

Re: Re: opet

Posunout hodnocení? Cože? Rozmezí 100 bodů ti nestačí? Měl by sis zopakovat matematiku ;-)

0/0
2.2.2009 13:56

chiCo

Re: Re: Re: opet

az pochopis, o cem je tu rec, zkus neco znovu napsat :)

0/0
2.2.2009 14:00

Ursus

Re: Re: Re: Re: opet

Obávám se, že toho se nedočkáš. :)

0/0
2.2.2009 14:04







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.