Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Manhunt 2 – rovně za nosem pěkným humusem

Chtěli jsme dokázat, že na naše Wii smějí i hry pro dospělejší hráče a vy zase kritizujete? A komu tím prospějete, co?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

hnhn

?

PC verze nebude?

0/0
10.5.2009 12:02

tonda

Potreboval bych navod n evým jak dal poratte

0/0
5.4.2009 8:57

joey

.

ked je ta hra na PS2 tak je vlastne aj na PS 3 (lebo tam sa da pustit vsetko z PS2) nie? Dalsi dovod kupit tuto platformu. manhunt je predsa len legenda

0/0
24.1.2009 11:23

junior1099

Re: .

Dement...

Jinak nevím co je na Manhuntu (Hře uplně o ničem, nuda...snad nejhorší stealth akce...) tak legendárního.

0/0
27.1.2009 11:28

tapes

mísy a pisoáry

V USA, stát Georgia, město Statesborough, v lesíku schovaná restaurace Bubba´s - tak to je přesně místo, kde se přes mísu dojde k pisoárům. Prostě při přestavbě zachovaly hajzly dům pak lípli na jejich opačnou stranu. A jak to funguje? Docela v pohodě, asi jako když máte doma záchod v koupelně

0/0
24.1.2009 8:52

IBI

Násilí

Nechápu proč je tam tak tvrdá cenzura když v Manhuntu 1 šlo vidět víceméně všechno? ;-O (Y)

0/0
23.1.2009 20:58

Wes Parmalee

Re: Násilí

Na PS2 jde u Manhuntu2 taky vše vidět. Wii je pro děti...

0/0
23.1.2009 21:45

bb

bravo

Veľmi pútavo a vtipne napísaná recenzia. Už v minulosti sa mi veľmi páčila recenzia na Timeshift, tento autor to proste "umí"!R^

0/0
23.1.2009 15:36

Sany

BDSM

TEn modrý odstavec je nejlepší :D bravo ;-D

0/0
23.1.2009 13:25

kotas

Moje recenze

Další hrozná, nechutná, zabijácká hra..nechápu, jak může někdo inteligentní hrát podobné hry, nevím, ale mě moc vtipné ty nechutnosti nepřijdou :-©

5% za nápad vytvořit hru pro zvrácené osobnosti a dalších 5% že něco takového vůbec vyšlo, moje hodnocení = 10%;-).

0/0
23.1.2009 10:08

iuos

hmm

relax, neber všechno tak vážně

0/0
23.1.2009 12:56

junior1099

Re: Moje recenze

Zajdi si k psychiatrovi a kup si psa.

0/0
27.1.2009 11:25

Wes Parmalee

Manhunt 2

Na PS2 taková cenzura nebyla... tam to zabíjení bylo koukatelnější.

0/0
23.1.2009 9:35

bilao

Re: Manhunt 2

až ti z toho praskly všechny beďary!

0/0
23.1.2009 10:44

Wes Parmalee

Re: Re: Manhunt 2

Mně rozhodně ne - to praskaj akorát X360tkovým puberťákům jako jsi ty!

0/0
23.1.2009 10:54

Agronak

Re: Re: Manhunt 2

;-DR^

0/0
23.1.2009 13:40

junior1099

screen

Ten poslední screen je dobrý:-)

0/0
23.1.2009 8:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.