Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Killzone 2 - přežití znamená další utrpení

Vlídný průvodčí cestujícím fóry vypráví. Jízda nekončí, tenhleten vlak nikde nestaví. A tahle válka nekončí ani náhodou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

trapny

No nevim mam xbox a koupil jsem si playstation a hned zkusil kill zone ,ale vubec mi to nesedlo.Mireni je bud pomaly a nebo moc rychly a hlavne mam porad takovej pocit jak pri mireni ,tak pri hybani jako bych byl pod vodou.Dal mi to prijde jako koupie Gears of war ,ale z pohledu vlastni osoby.Gearsy mi teda sedly vic .Lepsi hratelnost.Je fakt ,ze ted posledni dva tydny hraji multak MW2 a tam je to ovladani docela jiny ,tak to na ten muj pocit bude mit asi taky vliv.Takze to neporovnavam s gearsma ,ale s MW2 .Ano vim ,ze jsou to uplne jiny hry,ale me jde o ovladani a to je pro me u Kill zone upne hrozny.Jako bych plaval v akvarku.

0/0
17.12.2009 18:20

Host

Lol

Taková ubohá napodobenina střílečky...

xbox360 R^V

0/0
22.11.2009 17:55

Host

RECENZE

Podrobná uživatelská recenze od člověka co za hru zaplatil: http://dvorakpeter.webzdarma.cz/016/016_killzone2.html

0/0
19.11.2009 10:51

Host

killzone 2

Singleplayer dost kratkej, ale intenzivni. a multiplayer je proste pecka. "RPG" system odmen je opravdu dobrej.

0/0
8.11.2009 17:43

Host

mise6

zajmalobi me jak zabit takovej velkej mrak z takovích malích potvurek?ale je to GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!!!!!hra[>-]

0/0
11.8.2009 15:51

Host

kratke

hra je vyborna ale cekal sem delsi a multiplayer je nahovno

0/0
26.7.2009 16:03

Host

KZ 2

mimo jine x box na PS 3 nema a KZ 2V je proste BEST!!V 

0/0
5.6.2009 15:59

roggin

KZ2 na pc

http://roggin.mybrute.com

X

0/0
13.4.2009 11:55

Jimmy

PS3 vs Xbox 360

Nevim,ale mě se ta hra prostě strašně líbila..a ps3 s podporou možnosti hrát i ps2 a ps1 hry .což je super.Na xboxu 360 čumíte jen na jedno a to samí!Grafiku mame mozna o trochu horsi..ale moc bych se nevychloubal..protoze KZ2 ma grafiku urcite pěknou.(Y)

0/0
5.4.2009 20:58

Alfik

Re: PS3 vs Xbox 360

Ahoj.Jak jsem četl tak si myslím,že už jsi ji dohral KZ2.Můžeš mi poradit jak mám toho šefa na konci zabít.Pořád po něm střílim a nedaří se mi.Jinak se mi moc libí.Dík Alfik

0/0
9.4.2009 19:54

osral

Re: Re: PS3 vs Xbox 360

Musíš střílet a strílet vždy když běží na tebe. je to na dlouho.

0/0
13.4.2009 8:00

Asterixxx

Re: Re: Re: PS3 vs Xbox 360

Doporučuju brokovnici

0/0
29.4.2009 13:09

Dawo

Re: Re: Re: Re: PS3 vs Xbox 360

ja som ho sundal s pistolou :D

0/0
26.5.2009 5:12

Bekele

dalsi dotaz

svuj dotaz bych jeste rozsiril o otazku, zda jde KZ2 hrat ve dvou se dvema obvladacema na jedny konzoli, jako myslim jde resistance2...diky

0/0
27.3.2009 10:09

konzolista

Re: dalsi dotaz

ne

0/0
29.3.2009 19:56

Bekele

dotaz na ovladac

ahoj, uvažuju o PS3.-..- mohu se zeptat, čím tyhle hry ovládáte? tím BT ovladačem Sixaxis, který je u PS3 přiložený? díky za info

0/0
27.3.2009 8:49

Asterixxx

Re: dotaz na ovladac

U novych PS3 je uz Dualshock 3, ktery ma vcetne podpory giroskopu i vibraci.

0/0
27.3.2009 23:41

Host

Re: Re: dotaz na ovladac

Zakoupil jsem PS3 s ovladačem Dualshock 3, ale neumím zapnout poybový senzor. Hra Killzone 2. Může mi prosím někdo poradit?

0/0
24.6.2009 9:15

HypnoTOAD

Killzone 2 :/

Ja jsem teda hodne zklamanej :/ Kupoval jsem si kuli Killzone PS3 a cekla jsem neco revolucniho a detailne propracovaneho, ale smula. Grafika je takova upatlana, mazla. Vypada sice "realisticky" ale to se mi nelibi. Pripadne mi to jako horsi CoD 5. Je to takove nedotazene. Chtelo to jeste doladit, ale chapu ze PS3 tece do bot a tohle je posledni sance, jak se dostat na vysluni. Asi tu PS3 prodam a zkusim xbox 360. Vsichni mi ho doporucuji, tak uvidim.

0/0
16.3.2009 1:36

hogy

Re: Killzone 2 :/

kup si X-box, protože tahle hra má fakt hroznou grafiku. Upatlaná, mázla -  ;-). Tak nevím proč téměř všechny recenze, především grafickou stránku včetně atmosféry vyzdvihují...Možná mají recenzentí vlčí hmlu8-o. A jestli jsi si koupil PS3 jenom kvůli Killzone 2, tak to hovoří samo za sebe...

Pro mě jasná pecka a to mi FPS vesměs nic neříkaj. Buď baví, nebo ne! A to opravdu netvrdím, že je bez chybičky...

0/0
16.3.2009 21:55

StouperCZ

Re: Killzone 2 :/

PS3 teče do bot?Jak si na to přišel příteli?

0/0
17.3.2009 8:14

Asterixxx

Re: Killzone 2 :/

Promiň ale nevěřím ti ani slovo, KZ2 vypadá aspoň na mé telce naprosto úžasně, o třídu líp než všechny PS3 hry co jsem zatim viděl, možná vyjma Uncharted. Nejde jen o tu rozmázlost, textury jsou velmi ostré, povrchy nerovné, animace skvělé a to nemluvím o všemožných efektech. CoD5 je graficky oproti KZ2 několik let nazpět, a to jsem ho hrál na nabušeném PC.

Pokud ale chceš něco nerealistického, zkus ten xkox a Halo ;-)

0/0
17.3.2009 8:49

embel

Re: Killzone 2 :/

nehraj to na nás x-bote;-D;-D;-D

0/0
22.4.2009 19:45

Dawo

Re: Re: Killzone 2 :/

jzs omg ved bodaj by vam to nevypadalo zle...ps3 podporuje FULL HD a ked to nehrate na televizore full hd tak to je jasne ze vam to vypada horsie...ja mam LCD sharp uhlopriecka 96cm full hd a vypada to brutalne akoze lepsiu grafiku som este nevidel..a tie fleky na stenach od krvi a vsetko uplne prepracovane...a btw nwm co sa vzdy montujete ze ps3 alebo xbox 360 co je lepsie...jednoznacne ps3 to mate vsade napisane technicke parametre si pozrite a uz len ta cena hovori nieco za seba..xbox360 nema asi 8 jadrovy procesor :-/

0/0
26.5.2009 5:16

mirek-prague

Hodnocení hry

Souhlasim s kritikou multiplayeru u Kill Zone 2. Velmi těžká orientace v terénu. Rovněž se mi stalo, že jsem ani na pátý pokus neuspěl s přihlášením do nějaké hry, stále mi to psalo, že "místost je FULL", až po chvíli úsilí jsem našel on-line volnou místnost, ale .... právě to "ALE".

Coll of Duty 4 multiplayer on-line hra nekompromisně nejlepší z těch, co jsem kdy hrál. Grafika a hratelnost, prostředí, prostě vše má CoD 4 oproti Kill Zone 2. Dáme tomu čas, třeba se zorientujeme a přijdeme tomu na chuť. Ostatně mi nic jiného nezbývá, dal jsem za hru téměř 2.000,- Kč, takž do koše jí nehodim ;-D.

0/0
14.3.2009 12:14

Plešoun

Re: Hodnocení hry

Těžká orientace? V čem?

Místnosti full? No ono když dáš vyhledat hry, tak do najde všechny který nejsou plný. Ale pokud lezeš do místnosti 15/16 je veklá pravděpodobnost že už to poslední místo zaplnil někdo před tebou. Vybírej místnosti kde jsou ještě tak tři volný místa a jsi za vodou.

A samotný hraní mi přijde super - jen je neutný poodemykat jednotlivý povolání. A pokud najdeš skupinku která umí i trochu spolupracovat, tak je to teprve radost hrát.

0/0
16.3.2009 7:54

StouperCZ

Re: Re: Hodnocení hry

Tak tak kamaráde..Máš naprostou pravdu..Když se sejde "vostrá squadra" tak to do války není vůbec daleko..CoD4 jsem měl a moc mě to nechytlo.KZ2 je mnohem lepší..Už bych chtěl nový mapy :-P 

0/0
17.3.2009 8:12

ROSS

ONLI-NE ZKLAMANI

ONLI-NE je naprosta hruza nemuzu se zorientovat  velmi komplikovane neda se srovnat z COD  . Uvidime casem asi je treba prekousnou zacatek a navyknout si

0/0
12.3.2009 19:37

StouperCZ

Re: ONLI-NE ZKLAMANI

V jednom máš pravdu kamaráde..Srovnat se to s CoD nedá..To je totiž o třídu níže než KZ2 ;-D

0/0
17.3.2009 16:36

killll

duke

stahl sem si na to HD pack sice to neni nic moc ale aspon je to konecne 3D a ne otaceci se 2D XD

0/0
11.3.2009 16:15

killll

duke

to pochybuju s tim dukenem ja tu hru mam rad a dohral sem ju mockrat ale kdyz to umis tak treba jeden level das do par minut

0/0
11.3.2009 16:12

SantatheLoTR

Killzone

Já osobně dávám 8. Hra na to jak dlouho ji vyvýjeli je dost krátká. Za druhý nevidím jediný důvod proč nemá offline co-op. Dokonce i HAZE má co-op. Grafika je ale uchvatná a hratelnost taky.

0/0
2.3.2009 7:51

hanz

Re: Killzone

Zahraj si elite mod a pak napis jestli je kratka,nebo kolik hodin ti zabrala.Garantuji ti ze 12 az 13 hodin ti zabere.Jinak kouzlo je i ve spickovem multaku.;-D

0/0
2.3.2009 9:15

Plešoun

Re: Re: Killzone

No je "krátká" a "krátká"... když udělám hr us jednou místností kde na tebe budou 30 hodin nabíhat nepřátelé, tka se taky nebudeš rozplvat nad délkou hry. Což je částečně případ KZ2 - několik částí kde bráníš území, místa kde se vracíš po stejé trase (taková ta písečná mise s anténou) a nutnost opakovat pořád stejnej úsek dokola při častých umrích na elite obtížnost z toho nedělají kdovíjak delší hru. Na délku vývoje je tam toho obsahu málo... maskováním to umělým natahováním se nic nezmění.

A tvá garance 12-13 hodin není žádnej zázrak. Tenhle čas je bohužel standartem nových her. Ale porovnáš-li to se staršíma hrama, tak je to ostuda a nic co by mělo být kladem. Vždyť Duke Nuken 3D měl snad každou kaitolu delší než celej Killzone 2

Ale zase uznávám, že pravá zábava leží v mulťáku. A to ještě není ani poodemykanej a málokdy narazíš na jiný povolání než voják a lékárník. Až si dostatek lidí nadělá combinovaný classy, tak to bude teprve mazec. Jen by to chtělo nějakou lepší podporu týmové spolupráce. Teď tam každej řeže většinou jen za sebe :-/

0/0
2.3.2009 17:11

Boban

Re: Re: Re: Killzone

Mam to tiez dohrane ale ta dlzka ma tiez sklamala a to bol este ten konec v jednej miestnosti vcelku zdlhavy.Zacal som hrat na elite ale myslim ze to nebude o nic lepsie,pocet nepriatelov nestaci ked celkovy obsah je kratky.Hra ako taka sa mi inak pacila ale musim priznat ze Resistance 2 ma bavil viac /a ten som si povodne ani nechcel kupit ale prekvapil ma/ , uz zostava len hrat multak. Je to ale o nicom ked v dnesnej dobe su hry taketo kratke, keby si ju nesetrim na 4 dni tak po prijazde z prace zapnnem a do polnoci je prejdena a to je fakt slabota  

0/0
6.3.2009 7:47

dawo

Re: Re: Re: Re: Killzone

ked sa vam nieco nepaci tak chodte hrat super maria alebo sonica

0/0
26.5.2009 5:21

hanz

kz2

Hru mam dohranou a musim rict,ze sem se za posledni dobu nesetkal z tak vynikajici fps.Ten pocit ze mate zbran,jak kope dojem z vahy zbrane fantasticke.Hru sem proletl jednim dechem doslova.Ta atmosfera a hudba bajecne,navic graficky asi to nej na konzolich co sem zatim videl,navic grafika kolo od kola je lepsi a lepsi to je az neuveritelne.Multak sem zkousel chvilku a super nemel sem problem s pripojenim ani s online hrou.Ano takhle ma vypadat nex gen hra za me 10 z 10 ze absolutne nadsen a prekvapen,jak kvalitni hra tohle je.Berte vsemi desiti nebudete litovat.:-)

0/0
1.3.2009 8:47

Oneill88

killzone 2

Nechápu jak recenzent přišel na to že ta hra má 6 kapitol když jich má 10

0/0
28.2.2009 11:38

Wildfire

Grafika

Vidim jak se tu dohadujete o tý grafice,Jak je to "mázlý" nebo zastaralý a tak mě napadá zda jste pomysleli na to jak, jste připojeni k televizi(PS3-televize). Jestli mate ten kabel co k tomu dávaj nebo používáte SCART, tak se nemůžete divit, že ta grafika není uplně to co by ste si představovali.Zdali si ale dokoupíte kabel HDMI a doma mate pořadnou LCD televizi,bude váš zažitek ze uplně jiný

0/0
24.2.2009 14:54

Dreamer

hehe - uz ji mam :-)

Dnes jsem se z nudy zastavil v PS3 mall.... a ptam se - co mate za novinky? mate F.E.A.R. 2? a prej ne e, ale dnes prislo tohle - killzone 2 :-D Takze aktual zacinam parit, je to docela naaaaaarez :-)

0/0
10.2.2009 18:55

lol

Re: hehe - uz ji mam :-)

A v jakém obchodě přesně si ji koupil_Že bych se tam taky zastavil... :D LOL(Y)

0/0
12.2.2009 8:58

Dreamer

Re: Re: hehe - uz ji mam :-)

PS3 mall v Middan Hawalli - Kuwait.

A ted jsem to dohral.... konec otevreny, to je fakt, hra PARAAAAAAAADNIIIIII... ale nejaka kratka... :-(

0/0
12.2.2009 22:38

Dreamer

Re: Re: Re: hehe - uz ji mam :-)

...navic se clovek vraci 2x na stejne lokace... nejdriv jsem to netusil (nebo trochem jo), ale ted si tu hru davam znova..... a ;-( Byt se mi vubec nepozdavala Resistance 2, byla delsi... To nehovorim o Fallout3... nebo Far Cry XY... Ale cekal jsem neco na vic nez par (literally) veceru... Asi vyvojari spolehaj na MP, ale tu nemame pripojeni, na kterem by se to dalo rozumne hrat, tak hodnotim jen SP... a to je fakt kratky... celeho casu v bratru 9 hodin..... :-( Ale abych jen nekritizoval, oproti konkurencni Resist.... nebe a dudy, fakt paradniiiii... jen priste prosim, o cuc delsi....

0/0
13.2.2009 1:17

Dreamer

Re: Re: Re: Re: hehe - uz ji mam :-)

OMG... dnes jsem si koupilF.E.A.R 2. To jsem asi nemel delat. Potom co jsem dohral KZ2... tak tohle je spatny... to vypada, jako by tam zapomeli dat pri vyrobe posledni vrstvu - textury. Se mi ani nechce verit, ze to je hra pro ps3... jooo halt KZ2 nastavila latku KRUTE vysoko... :-)

0/0
18.2.2009 19:08

wita

KZ2

demo je parada hral jsem ho uz asi 5krat. mam predobjednano. kz2 uz ma 1. rekord 1.2 mil predobjednavek ato neni spatny na to ze vyjde za 20dni jo a k Xboxu- nemam nic proti nikomu ani proti hram urcite jdou i hrat ale jak si jim nekdo muze vyzdobit obyvak netusim.TAKOVA KRABICE brrrr.

0/0
8.2.2009 16:08

Panter

Xbox v PS3

Dneska jsem hrál KZ2 demo a super hra...Ale chci se vyjádřit k věčnému boji.. já mám Xbox nebo PS3 a moje platforma je nejúžastněnjší...Gratuluji všem spokojeným majitelům"Xboxů" nebo "Playstationů", kteří jsou tak spokojení, že nemohou věřit, že některá hra jiné platformy stojí za 90% a více...Nejsem fanda platformy, ale her a proto mám PC, Wii, Xbox, PS3 a vím, že vynikající hry vycházejí na všech plat..

Pokud bych měl poradit budoucým hráčům, tak ted na PS3 hraju 80%, Wii 15%, Xbox 2,5%, PC2,5%.

Vůbec mě neškatulkujte do PS3 fans, to je pouze fakt..V

0/0
6.2.2009 23:11

jazzcat

Re: Xbox v PS3

ja držím palce ps3, nech dá dole xbox, nech sa stane legendou a nech zlacnie a klávesnica sa stane štandardom. modlime sa Pane vyslyš nás.

0/0
9.2.2009 2:24

jazzcat

Re: Re: Xbox v PS3

neviete niekto, prečo mám modrý nick?

0/0
9.2.2009 2:25

Antivir

demo

Tak co dojmy z dema? Já jsem spokojenej!!!!

0/0
5.2.2009 20:08

konzolista

Re: demo

ja sem fascinovan co rikas na grafiku

0/0
5.2.2009 21:08







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.