Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

X-Blades - průměrná anime rubačka

Opravdu spoře oděná hrdinka kosí jedno fantaskní monstrum za druhým. Pokud chcete vypnout a jen mlátit, tohle je hra pro vás.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Rajče

vtipálek

ještě že tu hry recenzujou vtipálci co akční hře vyčítají "neoduševnělost" a "nemůžou se vcítit do postavy" nebo co to tam blábolil a ještě jsou celí poplašení z toho že tu hru neumí ani ovládat :)

a možná nejlepší je ten vtip že akční hra a manga styl nejdou dohromady :) to už asi chce vážně záchvat geniality aby tohle někdo vymyslel

0/0
9.3.2009 21:56

Hráč

škoda

hra zaujme možná ze začátku, později se hra stává nudnou

na můj vkus příliš těžká - hlavně nesmyslný počet nepřátel - neustále vylézající příšery

i pěkně vypadající hra se dá jednoduše zkazit ;-D

0/0
9.3.2009 16:56

Gopaz

heh

zas další hra která vsází na úspěch z postavy a vzhledu hlavní hrdinky :-D ... výborně :-D

0/0
9.3.2009 12:58

Shmoulique

Re: heh

A vsadili dobře. Neříkej že sis ten článek otevřel kvůli tomu že má zajímavej titulek... Hru si asi nikdo z nás nepořídí, ale už je v našem povědomí. Možná se o ní někde zmíníme, jako o dalším béčku a možná někdo, kdo není co se týče her tak náročnej (a že těch lidí je dost) si to pořídí.

0/0
9.3.2009 14:06

Ratingman

Re: Re: heh

Já třeba jsem si článek otevřel jen proto, abych dal nulové hodnocení další japonské hovadině:-P

0/0
9.3.2009 16:09

SilentAndY

Re: Re: Re: heh

Hele tak na to bacha! Tohle není hra od japonského studia, ale od RUSAKŮ!!!

0/0
9.3.2009 17:24

uzivatel

Re: Re: heh

az to bude za budgetovou cenu, tak to mozna koupim ... u nekterych oficialne podprumernych her jsem se dokazal bavit desitky hodin a od urcite ceny ani cloveku moc nevadi, kdyz koupi blbost, na kterou po par hodinach uz nikdy nesahne

0/0
9.3.2009 19:19

Noxík

...

Tu bych ... ;-D

0/0
9.3.2009 10:11

Uroboros

Re: ...

... pozval na zmrzlinu?:))

0/0
9.3.2009 10:34







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.