Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Spider-Man: Web of Shadows Amazing Allies Edition – nic úžasného

Spider-Man se vrátil nejenom na next-gen konzole, ale i na starou dobrou pé es dvojku, bohužel.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

troll

jo nebo ne?

Myslíte, že se vyplatí koupit novy Pro Evo na ps2??

0/0
9.2.2009 10:33

Wes Parmalee

Re: jo nebo ne?

Devítka je a desítka určitě taky bude...

0/0
10.2.2009 19:06

Peta

PS2 4EVER

Dobre redakce!! Recenzujte PS2 hry

P:S: Pral bych si TR : Underworld ps2 recenzi : )

0/0
9.2.2009 10:18

richard

ps2 slouží!!!!!!!!!!

o tom že je to jedna z posledních her bych pochyboval koukněte se na ign.com kolik her tam už letos recenzovali a kolik se jich chystá! a co takhle recenzovat dále na ps2 pořád jedost hraná a nové hry vychází pořád celkem dobrý: legend of spyro rock band2 persona 4 bond se poved sporty taky... navíc vychází třeba underworld ghostbusters terminator atd.

0/0
8.2.2009 20:47

johny

blbost

Nechápu proč to udělali zleva-doprava když Spider-Mani ve 3D byly v dobré kvalitě už na stařičké PSone8-oRv

0/0
6.2.2009 12:31

mikuláš

Re: blbost

veľmi peký a trefný príspevok, pôvodne som si klikol na toto forum, len aby som poznamenal to isté.R^

0/0
6.2.2009 15:39

rague

bod pro redakci..

Překvapilo mě že se jeste recenzujou hry na PS2R^...jen tak dal vic recenzi na PS2:-)

0/0
6.2.2009 9:23

sega.maniac

smwosaae

Njn kazdemu sedne neco jineho. na IGN dostaly PS2 i PSP verze 7/10. ale to je fuk, zase to strhali na X360.

0/0
6.2.2009 0:44

Tom

Re: smwosaae

Na PSP se nedivim, proc cesty nebo v buse se to dokonale hodi, ale pro PS2?

0/0
6.2.2009 13:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.