Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Red Alert 3: Uprising - rozšíření populární strategie bez hry více hráčů

S datadiskem k Red Alert 3 se autoři pouští do zajímavého experimentu, který jsme nemohli nerozebrat v podrobném preview.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

silverback

WTF

To jsem tu jedinej koho nový Red Alert baví??? No, v takovém případě asi ani nemá cenu se do diskuze zapojovat. Lituju jenom hráče, kteří už si neumější hry vychutnávat. Parádní grafika, vynikající kooperativní multiplayer (teď nemluvím o datadisku, samozřejmě), výborný humor a k tomu sexy kočky ... já vážně nevím, co ještě chcete. Ale vaše mínus.;-D

0/0
24.4.2009 9:31

Hawkeye

RA3 sux

bože můj.. po shlédnutí tohodle jsem si se slzou v oku vzpomněl na RA1, kterou si bůhví jestli ještě někdy zahraju (na XP nejede) a nainstaloval si RA2.. hru, která měla něco do sebe, byla inteligentní a měla vynikající hratelnost.. na RA3 není nic, jenom minisukně a vystrčený kozy, ale pardon, už mi není 13 abych hrál něco s takovou úrovní jen kvůli ženským, to si můžu pustit porno :-/

0/0
10.4.2009 17:28

holub

Tydle nový serie sou pro děti,ne pro ty co zažili starý díly

Bohužel mužu jen souhlasit s komentářema nade mnou.Todle už fakt nemá nic společnýho se starou serií,EA to definitivne pohřbilo.

Hra dějově a přiběhově naprosto bez nápadu,se to snaží kopenzovat alespon minisukněma.Když parodii tak pořadnou jako byl jako RA2 a datadisk,podivali sme se na měsic,do pravěku a všecko bylo vkusně a srandovně provázaný a bavil sem se včetně pěkných animací.

NE takovejdle paskvil co se mi u tocho chtělo až prečet,a to nemluvím o nejtrapnějším designu jednotek co sem kdy viděl,to navrhoval snad ten nějvětší antitalent v EA nebo děti ve školce.

0/0
3.3.2009 9:26

Walome

MP free?

Ty jo, vydat dneska strategii bez mulťáku, to chce mít pořádný koule :-D Ale tak voni si ho fanoušci udělaj, ale stejně...

0/0
12.2.2009 16:58

Lius

Re: MP free?

hele já kromě blizz her žádný strategie nehrál na mulťáku dlouho a i ten od red alert 3 byl po týdnu nudnej, klidně ať vytvoří hustou kampaň, až příjde starcraft 2, tak nám to bude absolutně jedno :-) (teď jsem koukal na 20min video z bety souboj dvou profíků a tam přesně vydí člověk ten vybroušený diamant co dělá blizz - jednoduchý se slabýma efektama, ale přitom extrémně návykový a s velkýma možnostma)

0/0
12.2.2009 18:04

Rastaman

Re: Re: MP free?

jen aby si to neprechvalil vim jak to dneska stema novejma hrama je bavi tak max 2-3dny a pak to clovek maze z disku Rv(Y)

0/0
12.2.2009 19:05

Uroboros

Re: Re: Re: MP free?

myslim ze SC 2 nebude bavit 2-3 dny ten bude bavit tak 4-5 let v kuse :) jinak co se tyce tech profiku :) zas tak dobre to nezahrali a moc jednotek nepredvedli toss jen slabsi tech a terran par vulture a pozemnich jednotek, jinak komentatori bezchybni :) takhle kdyby se tehda komentovaly zapasy na PGCH :)

0/0
13.2.2009 8:46

.

.

mne stacilo vidiet uz len tie obrazky hnus

0/0
12.2.2009 12:38

Lius

Ot

Red Alert 3 jsem nemohl moc hrát, protože po každý misi jsem potřeboval "vykonat potřebu", hlavně u alianční části ;-D  ...ta holka má v datadisku ještě kratší minisukni...ať tam dají nějaké "Bonus video" a klidně jim to dohraju na extreme obtížnost ;-D

0/0
11.2.2009 20:19

Paeris Kiran

Re: Ot

Asi tak jediná přednost kterou tahle hra má... ovšem co se příběhu týká tak myslím že je srovnatelně dobrý s 50 procenty pornofilmů.

Co se bab týká nejpřirozeněji z nich tam působila ta kočka u Impéria vycházejícího slunce.

Jediní dva co v těch videích předvedli nějaký herecký výkon byli Bingham a Zelinsky

0/0
11.2.2009 23:04

inteligentní krasavec

Re: Ot

.. právě když se na začátku hry objeví takovéhle "holčičky", tak to je záruka propadáku, alespoň co se týká hry. Kdyby to byl úvod k "dospělým" filmům tak fajn.Rv

0/0
22.2.2009 18:47

dexter

kde su tie casy...

...ked som hral C&C a ten commnados tam nieco vykrikoval a plul na zem. ta hra mala stavu. teraz nerobia nic ine len kopiruju co sa osvedcilo aby to zarobilo prachy. ziadna invencia, len komercia:-/

0/0
11.2.2009 12:32

clovek

vy

Vase prispevky svedcia ze si nezasluzite titul rozumne uvazujucich ludi. bohu zial. Za ne dostane ocenenie posedenie u psychologa...R^

0/0
11.2.2009 11:34

Nokiaman

Re: vy

Zklapni.Nehrál jsi jiný RA a budeš tady machrovat:-©

0/0
11.2.2009 11:59

Paeris Kiran

Oprátka

Zatraceně rozběhněte se pověte celé EA na skobu. Tohle je ubohost. JEstli tahle hra dostává osmičku tak Původní C a C (Red Alert 1 a Tiberian dawn) by měli na desetibodové stupnici dostat 20. RA2 a Tiberian Sun tak 40.  Generals a Tiberium wars by dostali tak těch 15. Ale tahle hra je ubohost nemající s C a C nic společného-

Inteligence protivníka spočívá v chrlení milionů jednotek a toho že zvládá přepínat speciální schopnosti individuálně každé jednotce čehož člověk není schopen. Pathfinding příšerný

O příběhu se nedá vůbec mluvit. Vratte Kanea, Solomona, Shepparda... Sakra i ty baby v minulých dílech uměly alespoň hrát a ne jen vystrkovat kozy. Oxana, Umagon... Život za Einsteinovu chronosféru a možnost zastavit tuhle pohromu co EA vypustily.

0/0
11.2.2009 10:52

eter

Re: Oprátka

R^

0/0
11.2.2009 10:56

popobaba

Re: Oprátka

debile;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O

0/0
11.2.2009 11:00

Paeris

Re: Re: Re: Oprátka

heh tohle je na koho?

Já netvrdím že RA3 je extra špatná hra... už sem viděl i horší ale prostě si nezaslouží přílepku Command and Conquer. (Navíc co to je command and Conquer kde nehraje Kucan?)

0/0
11.2.2009 11:14

Nokiaman

Re: Oprátka

ANO ANO!R^

0/0
11.2.2009 11:58

A.A.

Re: Oprátka

Nikdo Vás nenutí tu hru hrát, či si jí dokonce kupovat.

0/0
11.2.2009 17:18

crook.crook

Re: Re: Oprátka

sak o to nejde..jde o recenzi a kazdy se k ni vyjadruje a dela tim sirsi pohled na vec...Za kvalitni hry uz jsem dal dost penez a zajimaji me castejs nazory paranu nez kolikrat neobjektivni body za nic.

0/0
12.2.2009 12:15

eter

toto uz nema z redem nic spolecne

jeto blbostRv(Y)

0/0
11.2.2009 8:55

f

Re: toto uz nema z redem nic spolecne

ty jsi blbost.blbe?[>-][>-][>-][>-][>-]

0/0
11.2.2009 9:14

uRu

Re: toto uz nema z redem nic spolecne

Pro me nejhorsi dil serie.

0/0
11.2.2009 10:10

f

Re: Re: toto uz nema z redem nic spolecne

neni nejhorsi dil serie ale spis temer nejlepsi.

0/0
11.2.2009 10:19

eter

Re: Re: Re: toto uz nema z redem nic spolecne

hmm tady je videt ze si nehral uplne prvniho red alerta,to by si totiz jinak nevypustil z te tve huby takovou blbostRv(Y) jeto blbost a tecka zajdi si radeji na ocni:-P

0/0
11.2.2009 10:22

f

Re: Re: Re: Re: toto uz nema z redem nic spolecne

nehral jsem jednicku ale dvojku, byla dobra krome te starsi grafiky.

0/0
11.2.2009 10:26

eter

Re: Re: Re: Re: Re: toto uz nema z redem nic spolecne

nj kazdej to asi vidime jinak

0/0
11.2.2009 10:33

f

Re: Re: Re: Re: Re: Re: toto uz nema z redem nic spolecne

nevidime jenom stejne

0/0
11.2.2009 10:53

Best

Re: Re: Re: Re: Re: toto uz nema z redem nic spolecne

Jaký starší grafiky,ta hra vyšla někdy před 7 lety a byla nej té doby,přemýšlej trochu!

0/0
11.2.2009 12:17

Paeris Kiran

Re: Re: Re: Re: Re: Re: toto uz nema z redem nic spolecne

Až pro mě bude hlavní grafika hry tak smažu XCOM: UFO DEFENCE, DUNE 2, Duke Nukem 3D. AVP2.... Grafika mě vážně ke hře nepřitáhne.

0/0
11.2.2009 23:06

crook.crook

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toto uz nema z redem nic spolecne

smazu to vubec nekdy?....horsi je ze nevidim duvod

0/0
12.2.2009 12:16

Nokiaman

Re: toto uz nema z redem nic spolecne

PřesněR^

RA2 byla best

0/0
11.2.2009 11:57

Ashley

GT

Videa z GT uploadnutý na Youtube ...

Proč k článku nepřidáte spíš 1280x720 originál ?

0/0
11.2.2009 0:39

lumír

Re: GT

neni to jedno? na youtube je taková kvalita taky

0/0
11.2.2009 1:14

Ashley

Re: Re: GT

Ale proklikat a proclipboardovat se k tomu je porod :-).

0/0
11.2.2009 9:55







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.