Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Operation Thunderstorm - akční béčko z 2. světové

Stýská se vám po akcích z druhé světové války? Potom možná vezmete za vděk touto ryzí, ale vcelku solidní budgetovkou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

jhjhjh

mnn

(Y)

0/0
25.4.2009 17:25

Simi

blázni

Hoši, já nevim jak vy, ale ten kdo žekne že tenhle shit je dobrej tak neví co je dobrá hra(sorry ale ale je to tak). Hry od City Interactive sou všechny stejný (stejně na h...o). To mě víc uspokojí starej dobrej HALF, nebo Quake 2

0/0
12.4.2009 22:06

Mates

Proč?

Naprostý blábol, kterej by neuspěl ani na poli freewarovek, u jenom proto, že tohle bych nehrál ani zadarmo. Nechápu jak tato hra mohla dostat průměrné hodnocení, téměř totožné s hrou NecroVision......... a nezlobte se na mě ale tyto hry se opravdu nedají svoji kvalitou vůbec měřit....a to i přesto, že Thunderstorm stojí jenom 200 kč.

0/0
16.3.2009 15:01

100%accion

black metal davis

;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0/0
25.2.2009 2:08

jarda

mizení mrtvol

Hra je dobrá, ideální volba na odreagování, jediný co mi vadí je rychlý mizení mrtvol, nedá se to nějak vypnout??

0/0
19.2.2009 9:53

Nicegamesa

jo

lepsi jak celej COD ww2R^

0/0
17.2.2009 15:03

Medvídek

CoD

Hmm.....na odreagování proč ne, ale asi bych si stejně znova dal starej CoD :-P

0/0
16.2.2009 11:42

roman

???

Muzete mi prosim vas vysvetli proc ted recenzujete ROK starou hru? Opravdu tato hra vysla pred rokem, a recenze se zde objevuji az ted, nechapu

0/0
16.2.2009 9:46

kill

Re: ???

co bys chtěl po BW, můžeš být rád že tu recenze vubec jeRv

0/0
16.2.2009 10:37

Asterixxx

Re: Re: ???

Tyhle budgety se většinou vůbec nerecenzujou takže buďme rádi. Zrovna v sobotu sem byl v tescu a koukal se na tuhle hru, příště až se tam stavím tak to asi koupím a trochu pokropím nácky za pár kaček...

0/0
16.2.2009 11:08

roman

Re: Re: Re: ???

Je to docela dobra hra a jsem bonuswebu vdecny za tu recenzi jen ze je to rok po tom co ta hra vysla, to byla takova mala vytka

0/0
17.2.2009 16:56

VMB

Re: ???

Az na to ze tahle hra neni rok stara, kecas blbosti

0/0
16.2.2009 11:16

roman

Re: Re: ???

jak to prosimte vis? uved zdroj, mozna uverim

0/0
16.2.2009 12:08

roman

Re: ???

Datum vydání: Q1 2008 . To že se nějaký vydavatel stopoří a vydá to u nás neznamená že by se to teď mělo recenzovat, to se mělo před rokem

0/0
16.2.2009 13:52

Girm

Re: Re: ???

kdyz nejakou hru, ktera u nas vyjde trebas za rok po vydani, recenzuje BW hned po vydani, nekteri lidi si taky stezuji. holt zavdecit se vsem je tezke.

0/0
16.2.2009 15:36

Girm

Re: Re: Re: ???

*mysleno za rok po vydani jinde ve svete, samozrejme

0/0
16.2.2009 15:37

Honza

Re: Re: Re: Re: ???

Přesně... myslim že nemá smysl recenzovat hru, kterou si nikdo nemuže koupit a pro piráty který to maj už dávno z torrentů stejně nemá smysl psát recenze, protože si to ukradnou a vyzkoušej sami. Běž nadávat distributorům, ne BW

0/0
16.2.2009 22:05

Asterixxx

Re: Re: Re: Re: ???

A o to jde, BW jaksi recenzuje hru co je teď u nás na pultech pro lidi co si hry kupují a ne pro ty co si to owarezili před rokem....Já do toho např. za ty prachy pujdu.

0/0
17.2.2009 9:19

Dann

Re: Re: ???

Předcházející díl alias Mortyr 3 vyšel 3Q 2008, tak nekaž bludy:

http://www.city-interactive.com/countries/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=52&Itemid=128&lang=us

Tohle je "čerstvý" Mortyr IV a jestli je to pod tvoji úroveň, tak si podobné recenze ani nečti. Já si tyhle oddychovky rád občas zahraju.

0/0
16.2.2009 23:14

Dann

Re: Re: Re: ???

samozřejmě nepolská verze, ale pochybuju, že na tu jsi někde narazil - pokud tedy nejseš polák :-) ...

0/0
16.2.2009 23:21

roman

Re: Re: Re: ???

tady nema smysl cokoliv resit, pry 3Q 2008 xD.

0/0
17.2.2009 16:40

roman

Re: Re: Re: ???

Tak to je zajimave proc ja mam na ORIGINALNIM obalu od hry datum vydani 1/2008. Kompletni ceska verze :-)

0/0
17.2.2009 16:59

roman

Re: ???

Ale aby to nevyznelo spatne: Jsem bonuswebu vdecny za tuhle recenzi jen takova mala vytka je ta, ze je to rok po tom co ta hra vysla.

Jinak tem rejpalkum nade mnou: Grid se taky recenzoval pul roku predtim nez vysel, Flatou UC to stejny

0/0
17.2.2009 16:55

Dann

Re: Re: ???

Takže bych to uzavřel na tom v čem se snad shodneme - lépe nějaká recenze než žádná a třeba i později než vůbec :-) ...

0/0
17.2.2009 20:27

roman

Re: Re: Re: ???

Presne tak

0/0
17.2.2009 21:22

Martin

Grafika?

Má to docela vysoké HW požadavky, na to že to má grafiku srovnatelnou s Return to Castle Wolfenstein nebo Call of Duty 1 :-©

0/0
16.2.2009 0:45

Case

Re: Grafika?

Ano, tyhle hry jedou na stejnem engine, ty hlavo.

0/0
16.2.2009 8:30

Martin

Re: Re: Grafika?

Tak proč má tahle hra takové požadavky, když na CoD stačí nějaké Pentium III, 128MB RAM a 32MB VRAM?

0/0
16.2.2009 8:59

Repry

Re: Re: Grafika?

Ty hlavo, Return to Castle Wolfenstein a Call of Duty 1 běhá na enginu Quake 3 Arena. Operation Thunderstorm je na enginu F.E.A.R. 1. Trochu podstatný rozdíl.

0/0
16.2.2009 9:40

roman

Re: Grafika?

Mam takovy pocit ze vubec nemas tuseni co to nejaky engine je

0/0
16.2.2009 9:47

Helios

Re: Re: Grafika?

Dává se do aut a mění tepelnou energii z hoření paliv na pohybovou energii.

0/0
16.2.2009 10:47

malvino

Pěknej machrslovník

"nejde o Hitlera, ale týpky jako Herman Göring, Joseph Goebbels či

Heinrich Himmler. Tedy dobře známí zmetci, které stojí za to vyklepnout"  

.:-):-):-)

0/0
16.2.2009 0:28







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.