Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Flower – jak květiny zachraňují svět

Hráli jste někdy hru, kde jsou v hlavní roli lístky květin unášené větrem? Tak si zkuste Flower a budete nevěřícně zírat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Lukáš

pc?

je možné abych tuto hru pomocí nějakého emulátora rozjel na pc?

0/0
31.5.2009 17:45

jansela

omlouvam se ne peknejsi ale delsi sorry

0/0
13.4.2009 13:34

jansela

pekne pekne pekne

mohlo by to byt peknejsi........

0/0
13.4.2009 13:32

figo

krasa

Neska sem si to stahnul a ani vlastne nevim co me u toho ty dve hodiny protoze to je vesmes velmi jednoducha hra. za 200 naprosto vyborne. jen takovych her vic :)

0/0
15.2.2009 19:27

jjxing

Moc pěkné

Taková blbost a kolik to udělá radosti. ;-D Nějak se od toho nemůžeme odtrhnout. Kdo tohle vymyslel, ten člověk musí být hodně kreativní. Nicméně opravdu zajímavé. Ovšem věřím, že ne každému to sedne. ;-)

0/0
13.2.2009 18:49

Baf

Zázrak

Stal se zázrak!!! Na US PSN $9.99 a u nás 215 Kč. Což je naprosto neuvěřitelné, ale to asi dělá ten kurz, že. Jinak už je zaplaceno a už se to tahá ;-D. Sakra, když už tady je blijící smajlík, chtělo by to pro tyhle případy slintajícího .... něco jako :-/´´´´

0/0
12.2.2009 19:27

jjxing

Re: Zázrak

A odkud to taháš? Už je to na store?

0/0
13.2.2009 16:02

jjxing

Re: Re: Zázrak

Aha? Tak už to taky tahám. Supr cena. ;-DR^

0/0
13.2.2009 16:09

Grafik

.

ještě by na tom enginu mohli udělat Magic Carpet 3 :-)

0/0
11.2.2009 14:13

XboxFan

.

Závidím Vám to...;-( Na Live jsou jako arkády samý blbosti (a k tomu polovina má lokační zámek)

0/0
11.2.2009 13:45

Plešoun

Re: .

Ale tak zas tam máš různej DLC apod... každý má něco no... pokud nekoupíš obojí, tak si nevybereš, tak aby jsi občas nezaslintal na konkurenci :-/

0/0
11.2.2009 14:06

Rob

Re: Re: .

Bohužel, tentokrát má pravdu. Přesně před rokem řekl Jeff Minter( dělal na hrách pro X-Box Live) - " OK, pochopili jsme to . Všechno co tam chcete jsou remaky starých sračkovitých arkádových her a hovadiny, které si sotva pamatujete z Amigy ".  

0/0
11.2.2009 14:27

Plešoun

Re: Re: Re: .

Jasně to já nepopírám. Dobrý akrákdy na Xboxu jsem stáhnul snad tři nebo čtyři (z toho jedna vyšla časem i na PSN a další brzo vyjde.). Zbytek je kvantita na úkor kvality - raději vydáme deset rychlokvašek než jednu kvalitní - ono ten výslednej zisk bude vyšší, protože to pár naivků koupí.

Ale zase je to vyvážený třeba tím DLC (Fallout3, GTA4, třeba). A v zahraničí nebo přes proxy kupa kvlaitních last-gen her. Což je oproti PS3 s odřízlou kompatibilitou taky fajn (Fahrenheit, GTA SA,...)

Takže jak jsem psal - každý má svoje. Mít jen xbox, tak mě třeba Flower bude fakt mrzet. Ale bez něj by mi zase sakra scházelo Lsot and Damned. :-/

0/0
11.2.2009 14:41

Taco a Burito

Re: Re: Re: Re: .

DLC pro GTA a Fallout 3 vyjde i na PS3

0/0
15.2.2009 10:27

Plešoun

Re: Re: Re: Re: Re: .

No do TA tuším vyjde jinej DLC - nebo mi něco uniklo a Lost and Damned bylo ohlášený i na PS3? Vzhledem k tomu, že MS zaplatil za exkluzivitu 50 mega dolarů, tak myslím že dřív uvidíme LBP na Xboxu, než tenhle DLC na PS3.

U Falloutu jsem taky zatím o ničem neslyšel. Nějakej zdroj by jsi neměl ať se můžu začít těšit co tam chystají?

0/0
16.2.2009 18:34

Plešoun

Zase plno spoilerů ??? Děte do háje.

"Většinou u hry tušíte od počátku, co vás čeká, ve Floweru ne."

Tohle samozřejmě platí pouze pokud si člověk nepřečte recenzi na BW. Ach jo... je nutný opravud spát tolik spoilerů jen aby autor dokázal že hru hrál? Nestaičlo by zmínil že se prostředí a emoce razantně mění ode zdi ke zdi a gradují v super finále? Be zvšech těch konkrétních příkladů. Počítám že jste mi zkazili kus zítřjšího požitku .Takže ještě jednou děkuji.

0/0
11.2.2009 13:07

Wes Parmalee

Re: Zase plno spoilerů ??? Děte do háje.

Proto už recenze nečtu... maximálně mrknu na video!

0/0
11.2.2009 13:16

Mik

Re: Re: Zase plno spoilerů ??? Děte do háje.

Nejlepší recenzí je vždy třeba gameplay na youtube a podobně.Číst recenze ke hrám je někdy opravdu jako číst si knihu od konce...

0/0
11.2.2009 13:23

Plešoun

Re: Re: Re: Zase plno spoilerů ??? Děte do háje.

No myslím ž edobrej recenzent ví jak napsat recenzi aniž by hru zkazil - popsat jaká je, ale ne o čem je a co se v ní stane. Pokud zakldá na změně emocí, tka se t odá říct bez vyprávění o změně klidu na horor s příklady apod...Lepší fakt asi nečíct :-( Ale pro mě pozdě.

0/0
11.2.2009 13:46

Agronak

Re: Re: Zase plno spoilerů ??? Děte do háje.

Bacha ať ti z toho neprasknou beďary!

0/0
11.2.2009 18:59

Wes Parmalee

Re: Re: Re: Zase plno spoilerů ??? Děte do háje.

Nemohou!

1. Já je nemám!

2. I kdybych je měl, tak nečtu recenze!

;-)

0/0
11.2.2009 22:40

JuF

Re: Re: Re: Re: Zase plno spoilerů ??? Děte do háje.

Kdyz recenze nectes, co tady delas ve foru pod recenzi kde se lide hlavne vyjadruji k recenzi???

0/0
25.2.2009 14:36

Tomas

Re: Zase plno spoilerů ??? Děte do háje.

No já proto čtu recenze na Hrej....

0/0
11.2.2009 18:19

Petr

dotaz

Jak se nakupuje na českým storu, jak se platí? Zatím odtamtud jen stahuju dema. P.S. Jaká bude cena flower? A když se mi to třeba omylem smaže z disku, pamatuje si PSS ze jsem to uz koupil a muzu to stahnout znovu?

0/0
11.2.2009 9:04

KO23L

Re: dotaz

nakupujes stejne jako kdyz stahujes demicka, jen musis mit na platebni karte aktivovane platby z internetu a pak se ti teprv podari zadat udaje o karte na ps store uspesne, ty platby si pak u banky zas radsi zablokuj at ti to nikdo nemuze zneuzit a dycky kdyz budes chtit neco koupit si je znovu zaktivujes, ... btw, kdyz si budes chtit stahnout neco levnyho, tak se ti na ucet na ps store presune stejne 150 kc, coz je minimum co jde, penize co ti tam zbydou muzes pak vyuzit pri dalsich nakupech, takze to neva a s tim kdyz se ti to trebas smaze z disku je to presne jak jsi rekl, pokud budes nalogovan za svuj ucet ze ktereho jsi to zaplatil a stahl, muzes ty veci nasledne uz stahovat znova zadarmo.

0/0
11.2.2009 10:50

KO23L

Re: Re: dotaz

jinac by me take zajimalo za kolik tam Flower bude, jinak to zni zajimavejs nez to vypadalo na tech prvnbich obrazkach a videickach :)

0/0
11.2.2009 10:51

Rob

Re: Re: Re: dotaz

Cena na US Storu 9.99 $. Na našem bude asi dražší, i když ted byl arcade hockey nebo DLC pro Bioshock jen za 215kč. Spíše ale počítám tradičně 270 korunek.

0/0
11.2.2009 14:15

Baf

Re: Re: Re: Re: dotaz

Klasika ne? Podle soudruhů nejen z SCEE znamená $1=1€. Ale s nakupováním z US storu naštěstí není problém.

0/0
12.2.2009 8:29

Stíhací bombardér Havel 4

Re: dotaz

Cena je 215 Kc.

0/0
16.2.2009 15:59

x_LUKAS_x

Rogalo

Me to pripada jako hra s rogalem unasenym vetrem s cilem proletavat checkpointy. Akorat ze je to tady zabaleno do kyticek a kolem checkpointu se deje spousta hezkych efektu. Hezke, ale nepripada mi to zas az tak originalni. Na PS3 mi to teda letat nebude.

Ten Podlaha ale kecal. Kdo to mohl tusit ze na rekultivaci a zurodneni pudy staci par okvetnich listku. Hned to jdu vyzkouset na svou zahradku ;-D

0/0
11.2.2009 8:38

Baf

Fňuk

:-/ Škoda, že worldwide release je až zítra 12.2. - vyděržáť pijaňér!!!

0/0
11.2.2009 7:51

marek

pecka

Pecka. A takových her vyšlo na PSN v poslední době poměrně dost (Pixeljunk eden, Pain, NHL 3 on 3, atdatd.). PS3 je skvělá volba.

0/0
11.2.2009 6:55

Phoe

hh

Hmm realizace leda pro dendrofila xD

0/0
11.2.2009 0:41

code

Nebude to i na PC??

Nevyjde to i na PC? Hodne mne to zaujalo..

0/0
11.2.2009 0:34

sdf

nadhera

R^R^R^   sice PS3 nemam ale tohle si jdu k nekomu zkusit.....R^R^R^

0/0
11.2.2009 0:26







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.