Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

F.E.A.R. 2: Project Origin - exkluzivní recenze české verze

Patřil mezi nejočekávanější akce tohoto roku. Teď je tady. Nadchne atmosférou, zamrzí krátkostí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

help

Potrebuju pls LTMemory.dll jesli bude nekdu hodnej a posle mi to na email

TomasKolinsky@seznam.cz:-):-):-):-)

0/0
24.10.2009 17:24

Host

bug?

zdravim,stalo se taky někomu že mu hra opakovaně "padá" v tý misi jak najdete toho "snake first"?.Mě spadne pokaždé na tom samém místě.Když mi předá tu zbraň tak pak jdu,zabiju pár vojáků od Replica,poté co projdu přes ty "napůl zavřený dveře" se najednou objeví chybová hláška.

označení chyby:

AppName: fear2.exe     AppVer: 1.0.2240.0     ModName: msvcr80.dll

ModVer: 8.0.50727.3053     Offset: 0001500a

za jakoukoli radu či tip předem díky.

0/0
28.8.2009 22:46

vejmelka2

Re: bug?

Mě se to nestalo ani jednou, ale já mám anglickou verzi hry.

0/0
29.9.2009 11:21

Host

Steam

Mam doma origalku ale net mi zavedou az za tri tejdny. Vite nekdo o nakem reseni?

0/0
11.6.2009 18:24

Kachna

Zvuk

Zdravim, prosil bych o pomoc. Při spuštění hry mi to hlasi "Sound Acelleration Error" a nevím, jestli je to zvukovou kartou nebo jiny problem mam nejnovější Direct X

Za odpověď děkuji (kdyztak muzete psat i na mail)

0/0
1.6.2009 21:32

vejmelka2

Re: Zvuk

No to bude zvukouvou kartou resp. ovlačem zvukové karty nebo nějakým nevhodným interním nastavením.

0/0
29.9.2009 11:22

Stehla

Konec?????

No pánové, hra je opravdu výborná, ale nemohl byste někdo trochu rozvést ten konec? Napadlo mě tuny tezí, ale jsou to jen teze.. Jako třeba, že s tím jejím těhotenstvím nečekaně přijde ještě masivnější zlo a když už o tom jejím malinkém- kdo je otec? Vy nebo ten Keegan, který po ni v zaveru tak lacne touzil? Otevreny konec a blby konec je rozdil..;-O

0/0
1.6.2009 0:36

Jan

Re: Konec?????

Je fak ze uz v jednicce byl hodne divnej a spekulativni, o datadisku EP ani nemluvim...

0/0
1.6.2009 12:03

alma

Re: Konec?????

nevim jestli je tohle vhodny resit, kvuli dalsim hracum...

!***SPOILER***!

jses to ty, na beton... stane se to v ty masine, tak jsem to chapal ja, proto ta jeji ruka... me osobne to v tu chvili dostalo... necekany a silny... dalsich pokracovani to nabizi nespocetne, uvidime...

!***SPOILER***!

0/0
1.6.2009 12:23

Smileface

Recenze

Moje trochu jiná recenze: http://dvorakpeter.webzdarma.cz/014/014_fear2.html

0/0
21.4.2009 8:46

Bull

Koniec

Hra je to dost dobra ale koncu som moc nepochopil

0/0
16.4.2009 22:18

Honza

hm

Takže tu nucenou širokouhlost nejde nijak vypnout na 4:3 monitorech?

0/0
2.4.2009 19:25

Alma

I love you

Je to pecka. Prave dohrano, krome vyklaneni nechybi nic a atmosfera je opet mistrovsky dilo R^

0/0
1.4.2009 5:22

Hollobek

Re: I love you

muzu jen potvrdit....paril sem vse na max s rozlisenim 1680x1050 a naplno si tuto hru vychutnal....wynikajici hra muzu jen doporucit...a prawda to vyklapeni tam chybi

0/0
5.4.2009 22:35

vejmelka2

Re: I love you

No sorry, ale atmosféru měl původní FEAR vč. datadisku Extraction Point výrazně lepší. Hra byla dobrá, ale atmosféru to mělo asi stejnou jako Perseus Mandate.

0/0
29.9.2009 11:24

Juraj

internet

Je to pravda,že k inštalácii potrebujem byť pripojený na internet ?

0/0
30.3.2009 12:45

possesed

Re: internet

nepotrebujes... sice to neni uplne standardni postup, ale de to... googli How to play FEAR2;-)

0/0
19.4.2009 15:25

babson

rada

 Jak zabít vaneka to je hrozný poradí někdo dík

0/0
22.3.2009 16:16

souky

pomoc

Tk to sme na tom stejne:-(:-(

0/0
21.3.2009 12:05

klim

potřebuji poradit

Neporadite nekdo jak mam pokracovat ve hre? Zasekl jsem se v sekci osetrovna v nejakym patre odkud se mam vratit do osetrovny a pouzit kartu. Ale vytah po boji s almou spadnul a ani uz nejdou otevrit dvere toho vytahu. A ja ted nevim jak se odsud dostat...:-(:-(:-(

0/0
20.3.2009 23:47

mjhg

Re: potřebuji poradit

pokud si vzpominam tak nějake vytahove dvere se dají rozevřít normálně ručně, pokud déle podržíš myš, a nějaký výtah spadl dolů, ale dalo se na něho seskočit a projít nějakou skulinkou, no pokud by to nebyl takový nervák tak bych ti to v té sekci zjistil jak dál ;-D

0/0
22.3.2009 0:57

Qutar

Prosím pomoc

Prosím o pomoc: nemohu za boha přijít na to jak se ubránit napadení Almy. Jak mně ta ludra kouše na obrazovce svítí zrušit ale mohu jen žrát lekarničky.

0/0
19.3.2009 19:26

Qutar

Re: Prosím pomoc

Aha já sem si zrušil klávesu útok z blízka

0/0
19.3.2009 19:31

sdfgb

Re: Prosím pomoc

musíš klikat pravou myší

0/0
22.3.2009 0:50

iran

do konce

konecne zase jedna hra kterou jsem dohral do konce R^R^R^

0/0
10.3.2009 10:28

sal

Re: do konce

gratuluji:-PR^

0/0
19.3.2009 20:07

ZDENĚK

ok

R^ je to dobra hra

0/0
8.3.2009 18:05

PATRIK

kritika 2

f.e.a.r. 2 přivoláva jako kdyby to bylo pro děti.dopručuji at si to nikdo nekoupí ta hra za to nestojí.X;-€;-O(Y)(Y)!Rv

0/0
8.3.2009 15:38

possesed

Re: kritika 2

ale notak... snad se nebojis:-)

0/0
19.4.2009 15:22

PATRIK

kritika

f.e.a.r. 2 je nejhorší hra na světě taková blbost tohle nikdy nehrajte;-€Rv!;-OX;-)

0/0
8.3.2009 15:34

PD

Bojkotovat tyhle šmejdy

Nebyli to náhodou tihle šmejdi, co nedávno kritizovali tvůrce datadisků, že "nepřinesli nic nového" a že "ty datadisky byly nějaké krátké"?

0/0
5.3.2009 15:06

Panda

ad hodnocení

Vlastně by mě docela zajímalo hodnocení FEAR 2. FEAR 2 je sice kratší, než FEAR 1, ale rozhodně ne krátký (ano, pro idioty, co všechno proběhnou během jednoho odpoledne, aniž by opravdu zkoumali herní prostředí je krátký) a v každém ohledu je lepší, než jeho předchůdce. Zamýšlím se nad tím, v souvislosti s vzniklou diskuzí u novinky o Call Of Duty 6 - jakto, že tak neskutečně lineární hra, jako Call Of Duty 4, má o 10% lepší hodnocení, než FEAR 2, který nabízí srovnatelnou nebo ještě hutnější atmosféru a daleko méně skriptů a velice slušnou AI protivníků?

0/0
5.3.2009 3:00

God_thor

Re: ad hodnocení

Hral jsem to nekolik dni, hru jsem si prosel celou a hledal jsem i mista a taky jak se tam dostat. Hra se mi zdala kratka a nejsem idiot co to probehne s cheatama nebo trainerama za odpoledne.

0/0
5.3.2009 10:19

God_Thor

Zajimave

To se da rict o celem pribehu jak uz tady padlo. Pokud zbirate vsechny diare a cte je tak se dovite hodne veci. Jen me zamrzelo ze to bylo tak kratke :( konec je velice zajimavy a otevira to dalsi dej jen doufam v to ze to nepokazi DataDiskem ale udelaji cely novy dil tak aby to jako spravnou TRILOGII uzavreli a my se konecne dozvedeli odpovedi na vsechny otazky.

Jinak Grafika dobra, AI taky. Ale co me asi nejvice bavilo byly prochazky v ROBO obleku a pak super horor ve skole.

0/0
5.3.2009 0:08

yannic.k

F.e.a.r

ja jsem teda z Almy pokajdena;-)

0/0
4.3.2009 15:05

yannic.k

F.e.a.r

ahoj mastila jsem f.e.a.r  a byla to pecka,jaka je 2??

0/0
4.3.2009 14:59

Panda

Re: F.e.a.r

Hrál jsem jedničku a pak hned dvojku, obojí hezky za sebou, abych měl souvislosti v příběhu... A můžu s klidným svědomím říct, že dvojka pro mě má všechno, co měla jednička a co mi na jedničce vadilo, je ve dvojce předěláno k lepšímu. Dobrá koupě, neprohloupíš...

0/0
5.3.2009 2:53

Salina001

F.E.A. R.2

Jsem uz v 5 dilu a nemužu najit ten tajny vytah v osetrovne a zabit Vanekakdo poradi dik.

0/0
3.3.2009 22:50

Shmoulique

Nemáte fantazii

Přečet sem si nejen na tomhle forku hodně stížností na závěr samotné hry. Podle mě je to důsledek toho, že ste lidi bez fantazie a nějaká obrazová/zvuková imaginace vám nic neříká. Já sem třeba tu závěrečnou pasáž projel s tlukoucím srdcem, naprosto nemrkajíce, jak mě to vzalo. Opravdu dokonalá práce a musím s vámi ostatními ostře nesouhlasit. Keep your mind wide open.

0/0
2.3.2009 11:36

Panda

Re: Nemáte fantazii

Naprosto s tebou souhlasím. Úplně závěrečný výjev mě naprosto přikoval do židle. Vzhledem k tomu, že jsem si dal maraton a rychle za sebou dohrál FEAR 1 a pak hned FEAR 2, tak jsem měl celý příběh v hlavě a výsledek je, že se mi stále některé věci nezodpověděly a konec přidal další otázku. Pokud člověk pozorně sledoval povalující se infopředměty, mohl se dočíst o probíhajících projektech, které Armacham prováděl - jenom z konce a z těchhle informací by se dalo postavit naprosto strhující pokračování. A modlím se, aby v Monolithu už pracovali na třetím dílu!!!

0/0
3.3.2009 2:20

yannic.k

Re: Nemáte fantazii

musim s tebou asi souhlasit..sice se teprve na tu hru chystam,ale uz ted se tesim a na to jak slycham negativy tak o tom pochybuju.f.e.a.r me neyklamal a muzu rict,ye je to jedna z nejlepsich her;-O

0/0
4.3.2009 15:02

Hanyz

nevim jak dal

Neporadite nekdo jak mam pokracovat ve hre? Zasekl jsem se v sekci osetrovna v nejakym patre odkud se mam vratit do osetrovny a pouzit kartu. Ale vytah po boji s almou spadnul a ani uz nejdou otevrit dvere toho vytahu. A ja ted nevim jak se odsud dostat...

0/0
25.2.2009 21:32

JIRKA

Re: nevim jak dal

Já jsem se tam taky zasekl.Kdybys věděl jak dál tak napiš.Díííííííííííííííííííík.JIRKA;-(

0/0
26.2.2009 18:42

Ivo

Re: Re: nevim jak dal

Prave ted jsem tu hru dohral a pokud si dobre pamatuji, tak jste oba zakysli na stejnem miste, staci ten vytah otevrit rucne - postavit se naproti dverim vytahu a dlouhym stiskem E(use) je rukama roztahnete a pokracujete.

0/0
26.2.2009 19:08

Radek

Re: Re: Re: nevim jak dal

Mam dojem že se musí skočit na vršek výtuhu kterej sjel dolů,jestli je na hoře tak jak řiká na de mnou.

Já se taky zasek! a prosim o radu!! Peru se stim generálem a nemůžu ho přepret jedeto furt dokola já sem nahoře a pak dole,klikák pravym tlačítkem na miši ale přeprat ho nemůžu mam mačkat eště něco jiného????:-/

0/0
26.2.2009 23:24

Becket

Re: Re: Re: Re: nevim jak dal

Bože 8-o klikej to co ti to ukáže.....tušim že se kliká nejdříve pravé tlačítko...pak levé...a pak zase pravé....

0/0
27.2.2009 14:53

HonyaDj

Re: Re: Re: Re: nevim jak dal

Klikej tak, jak ti hra ukazuje. Neukazuje jenom pravý myšítko, ale když mu dostaneš brokovnici k hlavě, máš klikat levým, aby si tu hlavu ustřelil

0/0
28.2.2009 14:23

Hanyz

Re: nevim jak dal

Tak drzim klavesu E jak dlouho chci a nic se nedeje. At stojim od vitahu jak chci daleko. Fakt uz nevim co delat...

0/0
27.2.2009 19:10

HonyaDj

Re: Re: nevim jak dal

Privolas vytah, vyleze Alma, preperes Almu. Pak vytah sjede dolu, ty musis prijit ke dverim vytahu k ty skvire a dlouze podrzet E, dokud neotevres dvere a pak skocit dolu. Zadny problem, zadny zakys ;-)

0/0
28.2.2009 14:22

Hanyz

Re: Re: Re: nevim jak dal

Jenom že mě se to z nějakého důvodu nedaří. Takle už jsem jiné dveře u vítahu otvíral, ale tady to prostě nejde.

0/0
28.2.2009 17:36







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.