Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

I am Alive - přežít zemětřesení

Vašim nepřítelem bude přírodní katastrofa. Ubisoft se pustil do dalšího netradičního počinu a chce navázat na humbuk způsobený Assasins Creed.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Sláva

ale notak

já osobně bych vliv a úspěch Falloutu tolik nepřeceňoval, to je jako napsat, že Fallout se přiživil na úspěchu Šíleného Maxe...

0/0
16.2.2009 18:33

Andrashi

A já jsem si říkal...

kde už jsem tento "originální" koncept viděl. Mám rád společnost Ubisoft (i přes jejich přístup k některým platformám), ale to, že umí dělat dobré hry různých stylů neznamená, že koncept je "originální" jen protože i oni udělali hru v daném stylu.

http://bonusweb.idnes.cz/wii/recenze/disaster-day-of-crisis-porucili-vetru-desti-fza-/clanek.A081209_135924_bw-wii-recenze_vdp.idn

A pro rýpaly: NE, tím neříkám, že je Ubisoft špatná firma.  Fandím jim a doufám, že ta hra bude dobrá. A NE, neřekl jsem, že jejich hra je kopie té WII, jenom poukazuji na fakt, že titulek hlásá:

CITACE: Nesmírně nápaditě působící velkohra, která má ambice nastavit v žánru akcí nová pravidla. Už jen pojetí přírodní katastrofy nemá obdoby. KONEC CITACE

0/0
16.2.2009 16:07

Wv.

I'm Alive

Pomerne často tu vidím v článkoch slová typu "velkohra" "originální" "nádherný" či "graficky dokonalý". Mne sa veru nezdá, že by sa v hernom priemysle rodila taká kopa úžasných a originálnych hier.

Čo sa I am Alive týka.. vyzerá to zaujímavo, ale nechcem predbiehať.

Určite si na túto hru rád počkám a potom odskúšam. R^

0/0
16.2.2009 17:15

scarify

Re: A já jsem si říkal...

ta hra se mi dost líbí, ale jak si sem hodil odkaz na to wii, tak to je úplně stejný kyblík vody. Škoda, že obě tyto recenze jsou na stejným serveru. A taky to není  dávno, co vyšla zmíněná recenze na to Wii

0/0
16.2.2009 17:55

Otík

Re: A já jsem si říkal...

Originální to není. Už na PS2 byla hra o přežití ve městě, které postihlo zemětřesení. U

http://bonusweb.idnes.cz/ps2/recenze/sos-the-final-escape-0q2-/clanek.A030529_sosthefinalescape_bw.idn

0/0
16.2.2009 20:49

javis

konecne

konecne dalsia hra, ktora uz teraz vytrca z tohto preplneneho herneho priemyslu priemernymi hrami. YEAH

uz len dufat nech ubi vydrzi do konca, ale drzim im paste!!!! :)

posledná výnimočná vec ktorá stála za hranie: Mirrors edge

0/0
16.2.2009 14:35

Earl

...

komické jak autor zaměňuje ingame sekvenci za herní situaci - navíc mi vrtá hlavou, proč je vody takový nedostatek, když zemětřesení postihlo pouze Chicago ...

nicméně záměr vypadá zajímavě, zjevně půjde o relativně originální přiživení na úspěchu Falloutu

0/0
16.2.2009 9:23

HB

Re: ...

Toto je kvalitní názor.

0/0
16.2.2009 12:28

Uroboros

souhlas

Naprosty souhlas, vypada to pekne a reseni problemu jinak nez pomoci zbrane jen schvaluji, konecne nejaka hra na premysleni . Go Go Ubisoft.

0/0
16.2.2009 7:30

ondrej

.

at tohle vyjde, protoze to vypada naprosto krute

0/0
16.2.2009 0:36







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.