Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

God of War III - ve světě děsu a brutality

Gigantičtí titáni, monstrózní bitvy a brutalita, jakou známe jen z hororů. To vše nám slibuje vtlouci do hlav ocelovou pěstí God of War III, exkluzivní akce pro PlayStation 3.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

gddhf

yxdfb

RvRvRvRvRvRv!!!?[>-][>-][>-][>-];-€;-€;-€

0/0
23.4.2009 19:20

Host

Re: yxdfb

RvRvRv;-O[>-][>-][>-][>-][>-];-O;-€;-€;-€;-€XXXXXRvRvRv!!!!!!

0/0
5.6.2009 18:01

petrhrachovec

:)

hral jsem 1 i 2 a 3 bude nářez bobová hra jako mě chytla jako blazen a trojka slibuje něco mimořadného ve hrách [>-]R^

0/0
28.3.2009 18:42

jonix

luxus

jjj už jsem to fařil R^ [>-]V

0/0
22.3.2009 8:06

ps33333

dsgvfg

a nevim co furt mate s tim gears of war,halo obycejne hry ktere by ps3 v pohode zvladla

 a furt tu melete o grafice jak kdyby to bylo nejdulezitejsi hlavne gears of war furt zduraznujete pritom nevidim zadny velky rozdil takovou grafiku ma dneska kdejaka dobra hra xD

0/0
11.3.2009 16:02

shamm

je to sumak

Kazdy ma jiny vkus, at na xboxu, PC nebo PS. Nekoho tahne takovadle rubacka, jiny ma rad RPG, nekdo zase simulatory. Me osobne tenhle styl her nic nerika, steje jako 90% toho zbytku co na konyole vychazi, na XBoxu jsem se naposled docela pobavil u hry PURE, takova odreagovacka na 4 kolkach, vcera kamarad sehnal Resident Evil 5 tak jsem na to zvedav, na PS me naposled velice prekvapila (negativne) hra na kterou jsem docela dlouho cekal a to SW Force Unleashed, od te doby nic poradneho nevyslo. Ovsem u PC se bavim kazdy den, at uz u Lineage, nebo EVE Online, nebo na me staricke PII u Duny, Populous, Black and White nebo Neverhood, takove hry zatim na konzolich chybi, jedina MMO je snad FinalFantasy a to cloveka docela zamrzi.

0/0
11.3.2009 12:04

machy

parba

to bude rubacka ty 2 dili byly nice a tet treti superR^R^R^R^

0/0
11.3.2009 4:55

radek

:D

Hej ale to chce aby to vyslo i na PsP :-(:-(:-(:-(

0/0
8.3.2009 23:15

Martin

Cechackove

Je to jen hra asi dobra kdyz dokaze lidem,:-)tak zvednout slovni zasobu.

0/0
6.3.2009 12:42

Rechnungsnummer

zhovadilost sama

vyroste z vás všech akorát stádo nicneumících

slabochů

co neumí už ani rozeznat stromy, ptactvo a ....

0/0
3.3.2009 18:25

Kocurstvo

Luxusní rubačka

Tento žánr není můj šálek kávy, ale série GOW mě fakt chytla. Na trojku se fakt těším a jsem rád, že bude exkluzivní pro PS3, prtože jen exkluzivita her zaručí této platformě budoucnost, ne CELL, nebo BluRay.

0/0
1.3.2009 18:59

michal

....

Škoda že tahle hra neni an PC hned bych do ní šel

0/0
1.3.2009 9:37

Joey

.

Tato hra je nejspíš pro teplouše. Kdo jiný by se chtel koukat celou dobu na nahateho chlapa?

0/0
27.2.2009 16:26

<Hookins>

Re: .Joey

Tvl už si nikdy hrál nějakého Gow? To ses posral, že to je pro teplouše ne? Asi si teplouš sám. Je to řežba jak blázen a až vyjde 3, tak ten titul fakt obsadí...;-€

0/0
2.3.2009 12:53

o.kostal

Re: Re: .Joey

to je tak, kdyz se hadaji deti, ktere nerozumi ironii ;-D

0/0
2.3.2009 14:52

petr.lehnert

proti gustu....

.....žádný dyt to znáte. Nemá cenu se hádat která paltforma je lepší. Protože každý hraje určitý typ her a podle toho opěvuje svou mašinu. Já třeba vubec nehraju střílečky, prostě mě nebavý.  A FPSky jsou hriště Xboxu, proto si ho nikdy nekoupí. Stejně jako nehraju hry na PC- má sice soustu her ale převážně znovu FPS, či strategie. Výjimka je hra Civilization to buřím na PC. Považuju se za hardcore hráče a jako takový potřebuju náročné hry které vyžadují hodiny treninku dukud v ní nejsem mistrem. A nebaví mě tupé mačkání dvou čudlů, proto hraju hry typu Metal Gear solid, Tomb Raider, Ico, Resident Evil, Silent Hill, Soul Reaver, a těšímse na Heavy Rain a God of War. Znalci tuší že mam doma Playstation. Neříkám že je poměr cena výkon a co se týče kvantity herních titulů nejlepší, ale my vyhovuje, už 12 let a neměnil bych.

0/0
27.2.2009 15:46

dr.coud

Re: proti gustu....

no hele jako proti gustu fakt zadnej disputat ale abys byl mistr v god of war potrebujes hrat hodiny casu? to si me pobavil vic jednodouchou hru na ovladani sem snad este nevidel kdyz nepocitam arcadovy zavody ;-D

0/0
10.3.2009 14:38

cernakus

Vždycky mně překvapí

že v diskuzi pod hrou na konzoli se to zvrtne ve flame PX vs. konzole.

Přitom je to jednoduché. Jsou 2 skupiny lidí hrajících hry hráči a "hráči".

Hráči s hrou žijí a rostou, tj. vyžadují vysoký stupeň obtížnosti, náročnější ovládání a možnost dlohodobého zlepšování na základě postřehů. Oceňují různé vychytávky, hry hrají stále dokola až dosáhnou svých limitů. To jim zajistí pouze PC.

"Hráči" pro změnu jsou lidé, kteří přijdou třeba z práce a chtějí se vybít. Nechtějí desítky hodin strávit hraním jen aby dosáhli dostatečné schopnosti hru vůbec projít. Už vůbec nemají chuť studovat bible, jak se to ovládá (příznačné pro simulátory). Prostě chtějí Plug&Play. Samozřejmě s ohledem na primitivní ovládání konzole potřebují od hry něco jiného než je hratelnost, protože v tomto faktoru postačí staré dobré segovky a jejich talián+ježek. To něco je pak příběh. Většina ultimátních kousků určené výhradně pro konzole mají fantastický příběh do kterého hráč svým konáním vlastně zasahuje jen virtuálně. Série GOW je přesně takový zástupce. Ovládat to zvládne i (skoro) opice, takže se můžete plně soustředit na příběh a občas něco stisknete dle nápovědy na obrazovce. Kdyby byl hráč vynechán zcela, byl by GOW velice slušným a pompézním AAA filmem.

Je bohužel mrzuté, že kvůli penězům a zejména nenažranosti producentů autorsky chráněných děl si tak skvělé "hry"(filmy) mohou zahrát pouze majitelé konzolí. Na druhou stranu, pro ryzí PCckaře by mohl být GOW poměrně zklamáním, protože by nenaplnil jeho představy o dokonalé až (pro něj) kultovní hře. Dohrál by to jednou, maximálně 2x a pak by ji navždy odložil do šuplíku, pustivše si už po 122 Postal 2, jal by se masakrovat nevinný lid brutálním způsobem.

0/0
26.2.2009 0:09

Baf

Re: Vždycky mně překvapí

Právě takovými nesmysly, cos tady napsal, se ty flame vyvolávají.

0/0
26.2.2009 8:49

dr.coud

Re: Re: Vždycky mně překvapí

jako logiku to celkem ma to stim plug n play akorat teda neznam psxkare kerej by hry taky nehral tisickrat dokola dokud je nedohraje na maximum moznosti jenze pravdou zustava ze kdo ma konzoli je obecne mene narocny nez pc hrac viz zminovany gow a jeho srovnani s filmem (true)

0/0
10.3.2009 14:43

BohunkaSk

Re: Vždycky mně překvapí

Takovy nesmysl muze napsat jen totalni blbRv.Pocitac doma mam a muzu na nem hrat nejnovejsi hry.Ale proc bych to delala?Od toho mam PS3 a nehodlam na tom nic menit.Pripada mi tak trochu,ze konzole odsuzuji jen takovi chudaci,co nemaji dost penez na to,aby si ji poridili a je jim lito koupit hru,protoze ta take neni nejlevnejsi.Takze me to pripada jen jako poradna zavist.Nekupuji kazdou kravinu,jen skvele hry.A kupuji hned jak vyjde,necekam na slevu.Takze o hratelnosti nesvedci jestli je to hra na PC nebo konzoli,ale titul:-).A ke vsem se rada vracim a snazim se o 100% dohrani.A k titulum her: Kazdy ma pravo hrat co ho bavi.Co clovek,to jiny nazor a vkus.

0/0
31.3.2009 12:54

mac

a az vyjde

FFXIII, RE5 a GoW3 tak do ps3 pujdu :)R^

0/0
25.2.2009 20:55

machy

Re: a az vyjde

konecne nekdo kdo umi ocenit poradnou hru  kamo hral sem oba 2 dili je to nice hra doporucujuR^R^R^

0/0
11.3.2009 5:05

rubyc

a

Podle me hra vypada spickove, mozna by neco mohlo bejt z vic polygonu, ale design jak postav tak prostredi patri mezi to nej.. Celkove design sveta GoW je skvelej - temnej, brutalni svět plnej mytickej mrch a bossu. A Kratos je neco jako Rambo ve starovekem Recku - tvrdak, moc toho nenakeca apod.:)

V preview pisete, ze je 3-ka podstatne brutalnejsi nez predchozi dily.. nevim, myslim ze je to hodne podobny dvojce, tam se taky parali bricha, vytrhavali oci atd.:)

0/0
20.2.2009 11:38

ugh

Nejlepší platforma?

Pro mě jednoznačně PS3. Proč? Multiformátovky, které dneska vládnou světu, má všechny jako PC a XB. Tedy není co řešit. Jestli je někde lepší odlesk u jedné platformy jinde u druhé je mi fuk. Z exkluzivit vidím u XB jen Gears sérii, která stojí za hřích, zatímco z PS3 exkluzivit mě zajímá daleko víc MGS4, Uncharted série, KZ2 a věci na PSN jako Flower. Hraju online zadarmo což je pro mě sakra důležitý nerad platím za něco, co má být samozřejmostí. Vyhovuje mi internet browser, fotky, možnosti s DivX, Xvid, BR, vychytávky jako Home, Life with PlayStation, instalace Linuxu měnící PS3 v pracovní PC. A do budoucna hry jako Heavy Rain, ICO3 a GoW 3... strategie nehraju, takže PC nezájem .... nemám co řešit.

0/0
20.2.2009 9:57

Kill Bill

Re: Nejlepší platforma?

samozrejme záleží od toho aké hry koho bavia. Inak z xbox exkluzivít ešte dávam do pozornosti Mass efect a Fable 2

0/0
20.2.2009 10:08

ugh

Re: Re: Nejlepší platforma?

Tak s Mass Effectem máš pravdu, vynikající hra, ale není to exkluzivita, je to i PC hra, stejně jako časem bude i Fable 2. Stejně jako jsou Gears 1. Z PS3 exkluzivit jsem samozřejmě neuváděl obě Resistance, byť multiplayer, zvláště co op u druhého dílu je naprostá extáze, vynikající Warhawk zatím nejlepší (z mého pohledu) multiplayerovka vůbec.. různá letadla, tanky, vozidla, možnosti, prostředí) unikátní Heavenly Sword a mě se líbící létání s draky v technicky výborném Lairu. Závody jako oba MotorStormy ani nezmiňuju, stejně jako GT5 Prologue

0/0
20.2.2009 10:38

sal

Re: Nejlepší platforma?

měnící v pracovní PC8-o to má být vtip? měl jsi někdy doma PC?

0/0
20.2.2009 10:53

ugh

Re: Re: Nejlepší platforma?

Nejenže měl .. mám... dokonce vedle tower i laptop... a měl jsi ty někdy doma Yellow dog linux 6.1 na PS3? Jen tak čistě nadbytečně se ptám, jasné že neměl jinak byses tak blbě neptal 

0/0
20.2.2009 11:54

ROFL

Re: Nejlepší platforma?

Je to tak, zalezi co koho bavi. Vzhledem k tomu, ze sem fanousek HALO a GoW a zavodni hry me nezajimaj, MGS me taky nezajima (zkousel sem vsechny starsi dily a proste nic pro me) a na net a filmy mam PC tak mi toho zatim PS3 nema moc co nabidnout. Protoze kvuli Resistance 1+2 a Uncharted nehodlam kupovat konzoli. Az bude GoW3,Heavy Rain a nejake to snizeni ceny, tak do PS3 pudu.

0/0
21.2.2009 9:51

zoltan

Re: Nejlepší platforma?

Vazeny pane Vy asi PS3 nemate dlouho ze? Ocividne jste jeste nestihl vystrizlivet.. Ja mam PS3 skoro 2 roky a do dnes si nedokazu koupi PS3 ospravedlnit.. Ano je to skvely naslapany HW, ale tech ale zacina byt cim dal vic..

1) Co me osobne nejvic stve je to, ze vetsina her co vyjde tak jsou multiplatformni a svete div se na PS3 jedou pouze na 720p. Duvod? Hry jsou psane pro XBOX protoze se pro nej snaz pisou, nebudu to dal rozebirat jiste nejste odbornik, a PS3 vicemene emuluje pak XBOX, protoze ke konverzi a natoz k optimalizaci pro PS3 proste nedojde. A kdyz uz jsme u toho programovani, tak psani pro PS3 je priserne a poradne to asi neumi zatim nikdo, tak proto ty hry zatim moc nextgen envypadaji...:(

2)Pak jak se rozplyvate nad DivX a dalsima vychytavkama. Co k tomu rict? Polovicate reseni? Trvalo desnou dobu nez Sony vubec DivX/Xvid zprovoznili a to tak, ze muzete na podporu titlku zapomenout myslim sub/srt apod.. Sice anglicky umim, ale nejakou berlicku v podobe titulku clovek obcas potrebuje.. O browseru se radsi nebudu rozepisovat, protoze ten opravdu konkurovat nicemu nemuze.. PS Home je imho k nicemu a MS nabidl neco obdobneho mnohem drive.

3) Linux.. Nevim jestli se neco zmenilo, ale kdyz ja jsem to zkousel, tak jsem dosel k zaveru, ze to moc pouzitelne neni. Ptze to vyuzivalo pro svuj beh pouze jedno jadro a celkove to s HW moc neumelo spolupracovat.. Takze to zas takova plnohodnotna vyhra neni pokud se neco nezmenilo..

4) trochu odbocim.. Proc Sony nepodporuje mkv a divx ano? Pry neco s ochranama.. Od tak naslaple konzole bych to ocekaval ze podpora bude..

0/0
24.2.2009 7:04

zoltan

Re: Nejlepší platforma?

5) warez.. chte nechte v tomto bode vyhrava xbox na plne care.. A diky tomu si na prazdniny az bude min prace poridim novy xbox a ve finale mozna PS3 pude z domu..

0/0
24.2.2009 7:04

4t0m1c

Re: Re: Nejlepší platforma?

ps3 je nej.sice tam chybi to GoW III a hry sou kvuli Blue-ray strasne drahe,ale zase se neplati za net,diky ps store si cek muze stahnou mody.

0/0
28.2.2009 18:46

Kill Bill

najlepšie hry

Najlepšie hry sú aj tak na pc. Empire Total War, Dawn of War 2, Starcraft 2, Diablo 3, Crysis, Stalker. Mám pokračovať? Nie? tak chodte dopiči.:-©

0/0
20.2.2009 8:59

KO23L

Re: najlepšie hry

no, tvuj nazor je dost subjektivni, kazdymu holt se libi neco jinyho, to co jsi vyjmenoval bych rozhodne neprezentoval jako to nejlepsi co platoforma nabizi. Dejme tomu jeste ty Starcrafty a serie Ttoal War (a to hlavne proto ze na konzole se strategii moc nedela), ale Stalekara bych rozhodne zaradil spis mezi lepsi nadprumer a Crysis je jen jako obycejnou strilecku s vydarenym technickym zpracovanim, nez za naky AAA pecky, Diablo 3 - podle dostupnych informaci bych to zatim moc nevyzdvihoval az jak dopadnou chystany zmeny oproti strasim dilum - navic by mozna mohlo byt i na PS3  (nic oficialniho se zatim nereklo  ale spekuluje se), ja si myslim ze dneska uz na platoforme temer nezalezi, vecina veci vychazi beztak stejna na vsechny platoformy, ale to si asi "fanboyove" nedovedou pripustit.

0/0
20.2.2009 12:05

Joey

.

Rád bych pripomenul, ze xboxu se prodalo celosvetove vic kusu a je to vubec na hrani her komplexnejsi a lepsi platforma. 

0/0
19.2.2009 11:44

Asterixxx

Re: .

A proč to tady jako píšeš? Opravdu nechápu jak si na tohle přišel. Xboxu se prodalo víc, ale ne protože je to lepší konzole, ale protože je 2x levnější.

0/0
19.2.2009 14:38

KO23L

Re: Re: .

A take je o dost delsi dobu na trhu, to bych videl jako hlavni pricinu vetsiho mnozstvi prodanych kusu

0/0
20.2.2009 12:07

xfan

Re: .

Tak s tím naprosto souhlasím.Xbox je rozhodně best a PS3 nepovažuji za herní platformu.Tižitko na stůl za 10k. je docela hodně.Všichni si myslí že hra GoW3 zachrání platformu a přitom to je u každé exkluzivní sračky na ps3.Stejný to bylo u Kill2 a jak to dopadlo.fušařskz obyčejná FPS,která v žádných směrech nepřekvapila.Stejný to bude i u GoW3.

0/0
19.2.2009 20:32

Asterixxx

Re: Re: .

xfan si otírá hubu o KZ2, to pobaví, protože vy nic na podobné urovni nemáte...

0/0
20.2.2009 7:46

go!

Re: Re: .

je pravda, že většina mých známých nepoužívají PS3 na hry, ale jako (značně ořezané) multimediální centrum. PS3 není na hraní her ideální, je to jen přídavná funkce (která by měla pro HERNÍ konzoli primární). Hodně si také stěžují na nabídku a poměr cena/kvalita u her.

PS: je mi jedno, kdo na čem hraje, jen vycházím z faktů z mého okolí.

0/0
20.2.2009 9:34

Asterixxx

Re: Re: Re: .

Já používám PS3 na hodně věcí. Pouštím si na ní hudbu, filmy i divx z externího disku(jedný problém je s titulkami, jinak přehraje 90% divx filmů), prohlížíme si obrázky z dovolené, kouknu se občas i na net, když je PC okupované ;-) Herní nabídku má ale i tak PS3 vynikající, cena odpovídá ceně her na konzolích, s tím se nedá nic dělat, nabídka je ale pestrá.

0/0
20.2.2009 12:29

renesis

Re: Re: .

No tak ty mas taky slusne vymleto, trotle.

0/0
20.2.2009 15:35

Jéňa

Re: .

Tvůj názor ti neberu, ale myslím si, že na hraní her jsou na tom prakticky stejně...čím se liší je to, "Mrkwosoft" udělal, co se technologického vývoje konzolí přiměřený krok, kdežto u "Šuňáků" byl ten technologický krok větší, což se jim v konečném důsledku nevyplatilo( modernější ale drahší HW, pozdější start, těžší programování SW-ru atd.)...Vcelku nepochybuju o tom, že PS3-ky se prodá víc než Xboxu 360, však tu hranici asi pokoří až tehdy, kdy bude mít MS už nějakej ten měsíc "Xbox 720" a kdy Sony bude mít teprve ještě PS4 v přípravě...

0/0
19.2.2009 21:25

Kill Bill

.

Sieg heilR^

0/0
18.2.2009 23:13

renesis

Re: .

Ty zasran krpaty, zalez do diry!

0/0
20.2.2009 15:33

antivirus

debilov.............

xfan to ti děla tak dobře? že si skoro všichn lidi mysli že sžes debil? nebo to jenom předstíraž? a ostatni vždycky nemužu co tu píšete za pičoviny:D no ji debilove debili zustanou doufam že ti neni 15 to by bylo pro tebe ostutne xfan

0/0
18.2.2009 20:09

Antivir

Re: debilov.............

Jeee hele, kolega s podobným nickem a dokonce podobnými názory:-) I když já už takovýhle kecy ani neřešim škoda slov (a nadávek). Ale k diskuzi - jsem zvědavej na to, co se zase vytvoří po recenzi - Killzone 2 hadr, to bude zase...hádam, že půlka příspěvků(kolem 800) se bude týkat zkratky GoW, druhá půlka bude na téma: ,,já to hrál u kámoše on je V.I.P. a už to má a jako strašná hra, kam se to hrabe na Gýrs of Vór''. Připočti si k tomu hlášky o onanování,komunismu a beďarech a máš podklad pro diplomku z psychopatologie.;-) 

0/0
18.2.2009 20:40

antivirus

Re: Re: debilov.............

Vyš jako mě taky ne:) ale jenom sem mu chtěl napsat no víš harant no a asi se tak bude chovat dál tak ho tady bude každy nenavidět ale on si to asi neuvědomi třeba ho to jednou napadne že?:):-)

0/0
18.2.2009 22:00

antidebilus

Re: Re: Re: debilov.............

jak něco napíšeš, tak si to radši po sobě přečti, aby tě někdo neměl za haranta bez základky;-)

0/0
20.2.2009 9:25







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.