Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Halo Wars – komandujte Spartany po svém

Microsoft, dobře si vědom síly značky Halo, zadal tvorbu nové strategie známým Ensemble Studios. A dobře udělal.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Fojta

Zásek v kampani

Mohl by mi, prosím, někdo pomoct v jedné misi? Nevím která to je (číslo), ale už bojujeme s nákazou. Odehrává se na povrchu lodě a mám zlikvidovat všechny stavby nákazy... Jak na tu misi? Ty stavby, co jsou na boku lodě, nemůžu zničit, protože jsou mimo dostřel a ty, co jsou "na mapě" se poté zase zregenerují. Navíc se co pár minut objevuje vlna, co likviduje sice jejich jednotky, ale i moje (a hlavně věže, díky kterým to ještě trochu zvládám).

0/0
8.3.2009 11:12

othelo

Re: Zásek v kampani

Nejspíš už ses odsek.Ale stejně:

Jedna nebo dvě z budov na palubě slouží k výrobě letadel a dalších bojových jednotek. Letadla Ti pomůžou odstranit  nákazu z boku trupu lodi.Zárodky nákazy musíš dostat do polomrtvého stavu (nulová čára života) a ta vlna ji pak dodělá. Jednotky si chraň tak, že se budeš pohybovat proti vlně. Nějaký zdraví ti to vezme, ale dá se to přežít.

čau

0/0
9.3.2009 12:17

Blejč

H-Blé

:-©

0/0
23.2.2009 18:59

mike

loool

konzole su shity nezvladnu ani crysis hahahahhahahaa :-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©

0/0
22.2.2009 15:38

Jéňa

Re: loool

PC jsou shity, za 5000,-neporidis nový komp, který by ti rozjel plynule GTA 4 na takové úrovni jako na konzolích..

Vážně, demence některých jedinců nezná mezí(Y) ...

0/0
22.2.2009 16:37

crook.crook

Re: Re: loool

Prosim lidi co nerozumi pocitacum aby neprizpivali. Tohle je kravina ze ji neni rovno. Nestydis se aspon trochu?

0/0
23.2.2009 13:27

Jéňa

Re: Re: Re: loool

Možná bych se měl stydět, ale nestydím se....Ten můj příspěvek měl být pouze opačnou reakcí na Mikův (i když to tak asi na první pohled nevyznívá).

A pak, přiznávám, do počítačů dvakrát moc nevidím...ale snad mi nechceš tvrdit, že je už dneska možné koupit(..poskladat) nový komp se vším všudy do 5000,-, který by ti rozjel moderní hry úplně bez problémů..pokud ano, dokaž mi to a já se tady veřejně omluvím a moje tvrzení vezmu zpět.

0/0
23.2.2009 14:31

xmacala

Re: Re: Re: Re: loool

Mam PC i xbox 360 a na hry je 100% lepsi xbox

0/0
23.2.2009 15:12

xmacala

Re: Re: Re: Re: loool

Ja do PC vidim, a za 5000 si ane nekoupis poradnou grafiku. Ja sel do konzole prave proto, ze jsem nemel peniza na nove PC za 30-40 000, ktere by dnes melo hodnotu tak 25 000. Ja stebou souhlasim a uporoznuju, ze nejsem ten typ, co si umi na PC pustit jen hru

0/0
23.2.2009 15:15

JirkaK

Re: Re: Re: Re: Re: loool

No a hlavně... třeba to zmíněné GTA IV je psaná pro Windows... a pokud vím i ty je třeba započítat do ceny počítače, takže to jsou jen cca 2 tisíce na OEM licenci windows... a za 3k opravdu počítač sestavit nepůjde :)

0/0
27.2.2009 11:07

Jéňa

Re: Re: Re: loool

crook.crook, no kdepak jsi, že jsi ještě neodpověděl. Snad jsi "nestáhl ocas a nezalezl do nory"...

0/0
24.2.2009 20:12

ROFL

Re: loool

Dalsi dusevne chory jedinec.

0/0
22.2.2009 18:23

LFOR

Re: Re: loool

(Tím myslel sebe)

0/0
23.2.2009 15:22

...

Pozor, pozor...příspěvek směřovaný pro všechny dementy co sem píší

Pokud jste tuto hru nehráli, stejně jako já, tak si laskavě odpusťte ty hloupé komentáře. Nikdo na vás bobánci není zvědavej!

Jedna strana fandí Xboxu a druhá PS3, tak větší kravinu jsem nečetl.;-D

0/0
22.2.2009 2:04

Michal Mata

Halo Wars

Mel sem moznost si vcera zahrat prnichj 6 misi u kamarada a musim rict, ze jsem byl v prijemnym soku. Nejenom, ze je ovladani zvladnuty s bravurou, ale skvele se to hraje. Ensemble nezklamali. 12 let zkusenosti jde znat. Je to na strategii hyperakcni, zadna zdlouhava tezba surovin, pekne akce-reakce. Skvely je, ze kazda mise ma trochu jinou napln, zadny - usysli si jednotky a pak to vsecko posli na zakladnu nepritele a ..vyhrals.

0/0
21.2.2009 23:33

Michal Mata

Re: Halo Wars

Vsechny jednotky maj i specialni utok, a kdyz se ho naucite vyuzivat, daj se vyhrat i outnumbered bitvy. Krasny sou animace jednotek, uz jenom to umirani je na nekolik zpusobu.Prostredi je jedno z nejlepsich co sem videl, zadny generovany,ale poctive nadesignovany do posledniho detailu. Muzika je jedna z nej, co sem slysel, doufam, ze vyjde soundtrack. Mezi kazdou misi jsou fakt uzasny CGI, jediny, ktery se vyrovnaj Blizzardu, nebo Relicu. Samotnyho me prekvapilo jak me hra dostala, skoda, ze to nevyjde na pc, ale tam by to kvuli ovladani ztratilo hodne ze svyho kouzla. Hru doporucuju vsem, kam se hrabe CaC. R^

0/0
21.2.2009 23:35

asfsf

asff

srb je  z*rd

0/0
21.2.2009 19:05

Midar

Odpad

Jak podle recenze,

tak i podle těch obrázků okolo to vypadá jako totální odpad:-©

Stejně jako celá série Halo:-©

(Y)

0/0
21.2.2009 8:42

Jéňa

Re: Odpad

A co podle tebe není odpad?

0/0
21.2.2009 8:44

Ursus

Re: Re: Odpad

Tipl bych, že Luxor. :)

0/0
21.2.2009 9:04

Asterixxx

Re: Re: Re: Odpad

No Luxor je jedna z nejzábavnějších her btw. ;-)

0/0
21.2.2009 12:34

ROFL

Re: Odpad

Copak, si zlobil, ze ti rodice nekoupily Xbox360 a proto ted svuj zal na tim, ze si nemuzes zahrat poradnou hru jako je Halo Wars, ventilujes pomoci lacinyho napadani a pokusu o trapnej flame?

0/0
21.2.2009 9:10

:D

Re: Re: Odpad

je vidět že tobě ji mamka koupila;-D;-)

0/0
21.2.2009 12:03

ROFL

Re: Re: Re: Odpad

Jej, ty si tak vtipny. Mohl by z tebe byt komik. Jinak, me nikdo nic nekupuje. Co si sam nekoupim, to nemam.

0/0
21.2.2009 12:53

Heart Trigger

Re: Odpad

Taky nachpau co tech par nadsencu ma na HALO... ja hral sice jen prvni 2 dily ale NUDA jak cyp.. je spousty lepsich a dynamictejsich strilecek s lepsi grafikou, ovladanim, naplni.. prsote vsim ! halo je hnus.. nesnasim ty bryle tech panacku a ty jejich gejske unifromy..  nastesti neni moc lidi co ma rado halo !.... jinymy slovy Cela serie halo je ODpad :-©  (tohle zrovna ne kdyz to delali Ensemble.. ale FPS halo je :-©Rv(Y) )

0/0
23.2.2009 19:03

PíCman

nic moc

RTS na konzole nepatří.Vypadá to divně a už vidím jak se to ovládá na tom gamepadu.A rozhodně lepší jak World in Conflict nebo Red Alert3 tahle srágora určitě nebude.Prostě RTS jsou nej na PC a kdejaký pokus o konzolovou RTS stojí za velký h.vno.Rv

0/0
21.2.2009 0:50

Lamps

Re: nic moc

Hrál jsi to? Asi ne. Tak nekritizuj.. Jde o zvyk a lepší než Red Alert 3 to možná nebude, ale v žádném případě to nebude takový zklamání. RTS jsou sice na PC lepší, ale to neznamená, že na konzolové verze se hned musí kydat hnůj. Zase na PC si zrovna nejlíp nezahraješ bojovku no.. všechno má něco do sebe, tak klid ;)

BTW: Vlastnim jak konzoli, tak PC a na obou pravidelně hraju, takže o mně hned neřikejte, že jsem XBot a tak podobně..

0/0
21.2.2009 1:07

Paeris Kiran

Re: Re: nic moc

No rozhodně to vypadá líp než RA3. Alespoň se protivník projevuje jistou inteligencí ne chrlením milionů jednotek které prostě snáz individuálně ovládá než to stihne člověk.

A příběh je rozhodně 10x kvalitnější než RA3.

(BTW jsem PCčkář ale Command and Conquer sem dohrál všechny díly a můžu upřímě říct- Halo wars je 1000x lepší než RA 3) Jak sem nadával na Tberium wars tak po RA3 musím říct že ta hra byla bombastická.

0/0
21.2.2009 10:13

PedroCZ

Re: nic moc

Všechno je lepší než RA3......:-):-):-)

0/0
21.2.2009 7:29

ROFL

Re: nic moc

Dalsi chytrolin co hru nehral, ale uz vi, jak spatne se to ovlada. Ses leda tak k smichu.

0/0
21.2.2009 9:07

xmacala

Re: nic moc

Prave to nevidis..Ja to vidim a hraje se to v pohodě.

0/0
23.2.2009 15:16

Dworkin

Novely

Knihu s 352 stranami bych za novelu označil jen těžko. Novela a román jsou dvě různé věci.

0/0
20.2.2009 23:04

Ursus

Re: Novely

To ano, ale o zařazení k novele nebo románu nerozhoduje jenom délka. I když 352 stran nemá ani leckterý román.

0/0
21.2.2009 0:41

Dworkin

Re: Re: Novely

No tohle romány skutečně jsou. Spíš si myslím, že jde o špatně přeložené "novels". Novela se řekne novelette, novelle, long-short story apod.

0/0
21.2.2009 18:15

Asterixxx

hodnocení

Takže nejprve k samotné hře: Možná vás překvapím ale tohle bych si s chutí zahrál, ale popravdě, ještě jsem se ani nedostal k RA3, takže moje nezahrátí Halo Wars přežiju. Chtěl bych tu vyjádřit však lehké znepokojení nad hodnocením Halo Wars. Zatímco BW dává většinou lepší známky hrám na PS3, tak TG straní x360. Tím, že jako jediní ze čtyřky (BW, TG, Hrej a Doupe) sáhli až k devítce utvrdili svou pověst Xbotů a to nevzdory jejich kladnému přijetí KZ2, většinou totiž PS3 hry špiní ze všech nejvíc: Siren, Resistance2 aj.

0/0
20.2.2009 21:38

PAeris Kiran

Re: hodnocení

Co se RA3 týká tak si vůbec o nic nepřišel.

0/0
21.2.2009 10:14

PedroCZ

Re: hodnocení

"Zatímco BW dává většinou lepší známky hrám na PS3, tak TG straní x360. Tím, že jako jediní ze čtyřky (BW, TG, Hrej a Doupe) sáhli až k devítce utvrdili svou pověst Xbotů a to nevzdory jejich kladnému přijetí KZ2, většinou totiž PS3 hry špiní ze všech nejvíc: Siren, Resistance2 aj."  Ty asi nejsi moc zaujatý...;-)....Jinak devítek ta hra dostala ve světě spoustu a dost pochybuju, že jsou všichni ti recenzenti Xboti...:-):-):-). jo a RA3 je opravdu nic moc, ale každýmu se líbí něco jinýho.....

0/0
21.2.2009 13:25

Asterixxx

Re: Re: hodnocení

porovnej hodnocení na TG s ostatnima sajtama a zjistis ze TG je vyrazne prisnejsi, ne vsak v pripade velkych xbox exklusivit. Jinak po svete to dostalo ruzne znamky ale tech 6.5 od gamespotu a 8.4 od IGN kteri davaj devitku kazde blbosti ukazuje ze o nic vyjimecneho nejde...

0/0
21.2.2009 13:44

ROFL

Re: Re: Re: hodnocení

Hodnoceni IGN sou o nicem.

0/0
21.2.2009 13:58

PedroCZ

Re: Re: Re: Re: hodnocení

No já si myslím, že je to určitě lepší hodnocení než na BW, hodnotí to IGN Au/Uk/Us, tedy tři recenze....Rozhodně si z toho vezmu víc , než z jedný. A zaujatost TG, myslím si, že ne! Hry jako MGS4, LBP, K2 hodnocení 9 a výš.....a některé další Heavenly Sword, Uncharted, Motorstorm, GT Prologue  8 a výš...Jestli v hodnocení dvou her, které májí na Metacritic 8.7 (R2 - s tím hodnocením na TG mimojiné táké nesouhlasím) a 7.8(Siren - nehrál jsem) vidíš zaujatost, tak pak je zbytečné to tady řešit.....

0/0
21.2.2009 17:52

Arnie

Sakris

Halo 3 a Wars a asi dalsie hry zo sveta Halo vytvorene pre Xbox budu fakt asi jedine hry ktore budeme my PCckari zavidet Xboxakom :D

0/0
20.2.2009 21:11

Gaze

Re: Sakris

Mna napriklad to absolutne nelaka. RTS-ky mam rad, ale tie co vychadzaju v poslednej dobe stoja za :-©

0/0
20.2.2009 23:41

Arnie

Re: Re: Sakris

Tak ja som na PC dohral jak Halo: Combat Evolved tak Halo 2 a strasne ma stve ze Microsoft nevyprdne Halo 3 na PC, hovada :D

Je to uz tak, my im zavidime Halo serie a oni nam Crysis ;-D

0/0
21.2.2009 0:28

ROFL

Re: Re: Re: Sakris

Rekl bych, ze Crysis opravdu nikdo nezavidi. Neni na nem totiz co zavidet.

0/0
21.2.2009 9:05

Arnie

Re: Re: Re: Re: Sakris

Ja si myslim ze aji jo, je to otazka vkusu co kto rad, ale myslim ze dobre percento PS2 a Xbox hracov by velmy radi privitaly Crysis pre ich platformu ;-)

0/0
21.2.2009 12:08

ROFL

Re: Re: Re: Re: Re: Sakris

Ok, nekdo by to privital a nekdo ne, ale spis by se jednalo o Xbox360 a PS3 hrace :-).

0/0
21.2.2009 12:55

xmacala

Re: Re: Re: Sakris

Bude se spozdenim

http://www.xboxweb.cz/2008/01/30/crysis-bude-na-xbox-360.html

Kdyb jste nepaleli a radsi si ty hry kupovali, nemuselo se to stat. Kazdy dnea hry pro koncole, protoze vi, ze ji proda.

0/0
23.2.2009 15:20

smejki

video

Vy blbci, málem jsem spad ze židle hned na začátku (měl jsem volume dost vysoko)!

Doufám, že to byl aspoň záměr;-D

0/0
20.2.2009 20:37

jojo

Re: video

Stalo se mi to sami, poslouchal sem jeden akustickej song hodne nahlas a tohle je strasny, malem jsem dostal infarkt...

0/0
21.2.2009 7:22

lotr

interface

proc neni ve screenshotech videt interface?

0/0
20.2.2009 17:49







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.