Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Shellshock 2: Blood Trails - horor pro hráče, nebrat!

Akční horor ve Vietnamu? To zní víc než slibně a tvůrci Aliens vs. Predator by mohli být zárukou kvality. Ale nejsou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Simi

největší zklamání, a hned začátkem roki OH SHIT

tak já bych hru hodnotil na dvakrát. Nápad 95%----ale provedení ztěží 30%. Rebelioni, takoví profíci a  takhle zpackali hru. nA druhou stranu od začátku se vědělo že eidos jim na to moc prachů nedal, a oni podle mě dělali co mohli. Ale zombíci ve vietnamu, to krutě originální,ten nápad se mi moc líbí, škoda toho zprasenýho zbytku.

0/0
12.4.2009 21:59

Mega bosík

Shellshock II

Hodnotim 100%, vynikajici zalezitost, skvela hratelnost, v zasade zadny bugy, fotorealisticka grafika, proste herni skvost at si kdo chce co chce rika ;-D

0/0
24.2.2009 11:42

Luke

Re: Shellshock II

Souhlas, hotová hra roku ;-D

0/0
24.2.2009 13:24

mates

Re: Shellshock II

jasny ....;)

0/0
27.2.2009 12:00

Walome

Eidos???

Hmf, zvláštní, že Eidos vydá takovou hru...pokud je to pravda o té špatné optimalizaci a bugách...zvláštní. A za plnou cenu? Wow...ale tak někdo zase říká, že je to dobrý (respektive, že to není tak špatný) tak těžko říct.

0/0
23.2.2009 23:02

x3x

1

kdo to hraje jak svou prvni fpsku tak to hodnoti vcelku nadprumerne.ti kteri uz neco hrali to hodnotit pozitivne vubec nemuzou.je to prostě sr*čka.samo ze se pak najdou i ti kteri uz neco her hrali a budou tvrdit ze je to gut, ale to je prave ta vyjimka potvrzujici pravidlo. tato hra kdyby vysla pred 3 roky, tak by dopadla asi mnohem lepe, ale tedkom...?Rv 

0/0
23.2.2009 22:35

SEXUAL

GAMESPOT

To je divny, ze na Gamespotu je stejny hodnoceni. Zeby se opisovalo?:-©

0/0
23.2.2009 17:54

Sindri

Re: GAMESPOT

Tak autor tohoto článku je znám tím že rád vyhledává insipraci v jiných prací a že hry sotva projde ze začátku. Nic překvapivého u něho.

0/0
23.2.2009 21:46

Asterixxx

Re: Re: GAMESPOT

Chtěl bych tě vidět jak tenhle hnus dojedeš do konce...

0/0
24.2.2009 10:01

Luke

Re: GAMESPOT

Ty vlastně říkáš, že až vyjde třeba Diablo 3 a třeba v Levelu dostane 95%, tak už nikdo  nesmí dát 95 protože by opisoval? Nechtěl by sis třeba dát registrovanou obchodní známku na vlastní prdy, vsadim se že je nikdo jako ty nemá a jestli jo, můžeš na tom vydělat balík.

0/0
24.2.2009 13:21

jarin

nesouhlasím,

hra mě baví, je to zas něco jinýho oproti minulost. Hry z vietnamu mám rád a tahle mě rozhodně nezklamala, je to prostě řežba a hra má obrosvkej spád, míň jak 70% hodnocení si podle mě nezaslouží...R^

0/0
23.2.2009 11:50

Gaze

Re: nesouhlasím,

Je zaujimave, ako sa pri hodnoteni tejto hry lisia nazory recenzentov a hracov. Aj na Gamespote tomu kritici davaju hodnotenia 2-3 a hraci 6-8

0/0
23.2.2009 12:02

Dann

Re: nesouhlasím,

Souhlasím, já bych dal určitě alespoň 60% - tak špatné to vůbec není

0/0
23.2.2009 19:42

ROFL

Re: Re: nesouhlasím,

Je to tak, jedná se prostě o akční béčko, kterýmu bych dal taky tak 6/10, ale 2/10 atd. sou mimo.

0/0
23.2.2009 22:26

Luke

Re: nesouhlasím,

To bych chtěl vidět tu diskuzi tady, kdyby tenhle sh*t dostal 70 procent ;-D.

0/0
24.2.2009 13:24

ROFL

Re: Re: nesouhlasím,

Mno co, kdyz moh takovej nudnej shit a stereotyp jako FaCry2 dostat 88%.

0/0
25.2.2009 8:24

Dann

Re: Re: Re: nesouhlasím,

Přesně tak, grafika hru nezachrání a to je pro FC2 smůla - po chvíli nuda nudoucí ...

0/0
25.2.2009 18:27

Necros

Dohrano

Souhlasim s recenzi - totalni sragora. Hral jsem to jen ze zvedavosti.

0/0
23.2.2009 11:35

Gaze

Re: Dohrano

Celu 35%-nu hru si hral len zo zvedavosti? Teda ty musis mat vela volneho casu :-)

0/0
23.2.2009 11:59

embel

damn

sakra já se těšil na pravej vietnam v next gen grafice o oni tam pobíhají zombíci.První díl byl celkem dobrej ale tohle - čekal sem víc.Škoda že není nějaká pořádná hra o vietnamu.Vietcong je shit.:-©

0/0
23.2.2009 9:48

Marty

Re: damn

jj, mě by se zase líbila nějaká pořádná hra z první světové války

0/0
23.2.2009 11:47

Aladin

Re: Re: damn

A me PORADNA z druhy svetovy :)

0/0
23.2.2009 19:24

Spider

Re: Re: Re: damn

Přesně, mne také R^

0/0
23.2.2009 20:05

Angelo

Re: Re: Re: damn

Pořádná z druhé světové? Věnuje se tomu cca 5 dílů ze série Call of Duty a jsou víc než na slušné úrovni.

0/0
24.2.2009 21:10

Walome

VC SHIT?

Fakt? To mě Vietcong baví ještě dneska. Ta džungle má úžasnou atmosféru, děj je parádní (jako v jaký jiný hře ti nepřátelé zničí základnu, ve které se celou hru pohybuješ?), zvuky super, jasně UI nic moc, ale zase na druhou stranu spolubojovníci nevbíhají do palby nepřítele...já jsem byl s vc spokojen a jsem spokojen stále...

0/0
23.2.2009 22:59







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.