Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Valkyria Chronicles – vodovkový masakr

Hratelných konzolových strategií nebude nikdy dost. A když se přidají pěkná grafika a příběh, je na úspěch zaděláno.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

.,-...hjt

ů§ů

:-):-(;-D:-/;-(:-P;-)X:-©8-o;-€;-O(Y)[>-]?R^RvV

0/0
29.3.2009 12:37

Mick

Strčte si reklamu někam

JDETE NEKAM S ANGLICKYM REZORTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nechceme tu reklamu před videema a při nich?? To už je úplný vrchol!!!!!!!!!!!!!!

0/0
5.3.2009 18:23

Ervhus

Naruto

Hele lidi ja vim ze naruto na Jetixu je nehorazna kravina ale original je dost dobrej a manga naprosto skvela tady mate link

www.narutocentral.com

narutocentral.com

0/0
3.3.2009 19:09

erhtwrt

aerbae

thgeghe

0/0
1.3.2009 17:15

Plešoun

Re: aerbae

Jeden z nejrozumnější příspěvků (nejen) této diskuse.

0/0
2.3.2009 17:03

Scorpy

Re: Re: aerbae

Že ano? Naprosto geniální... Nikoho neurazil, nenastartoval flame, vůbec nic nezkazil, nepochválil ani nezkritizoval... a přitom v pouhých 2 slovech dokázal vyjádřit, co si myslí. Bravo.

0/0
4.3.2009 0:01

Arenoth

Názor

Tahle hra je opravdu skvost, konečně těžká strategie na PS3. Grafické zpracování je opravdu bomba. Kdo nehrál ať tady neplácá nesmysly. Ale samozřejmě že manga nemusí vyhovovat všem. Podle mě je třeba takový Red alert 3 o dost hnusnější (ano grafika vody NENÍ všechno). Jedinečné jsou také osobnosti vlastních vojáků.  Příběh je skutečně zajímavý a fanoušky Japonských příběhů bude jistě bavit. Osloví ale i ostatní. Nebojte se že jsou to jen další Pokemon apd. Tenhle má hloubku a donutí vás zamyslet se nad otazkami života (mimochodem právě ted se připravuje Anime podle této hry. Googlujte). Souhlasím s hodnocením a i s výtkami. Největší se týká právě Skirmish bojů, které postrádají znovu hratelnost protože nepřátelé jsou vždy na jednom místě. Naopak pochavlu zaslouží hudba a rozvoj postav, na strategii nevýdaný.  Další pak směřuje ke gameplay které je neotřelé a přináší něco svěžího.

Bohužel hodně lidí odsoudilo tuto hru aniž by hrálo demo nebo vidělo gameplay.

Pokud hledáte zajímavou hru, s příběhem a dlouhodobou hratelností tak je Valkyria právě pro vás.

0/0
28.2.2009 23:00

Scorpy

Re: Názor

Hrozně rád bych... ani nevíš, JAK rád bych si ji zahrál... jenže to dost dobře nejde když to na PC neni :((((

Nevíš jestli má být někdy PC verze?

0/0
4.3.2009 0:00

Arenoth

Re: Re: Názor

Bohužel tě zklamu ale konverze na PC neni plánovaná nebo o tom nevím. Maximálně si můžeš užít tu anime.

0/0
6.3.2009 9:05

Kakadu

.

Proč to není na pc? ;-€

0/0
27.2.2009 15:23

MtS

good gamesa

Je to skvělá hra. Na ps3 asi nejlepsi, co mam. Jen škoda, že to nemá nějak zakomponovanej multiplayer pro skrimishe. Také by bylo lepší, kdyby skrimishe nebyly na stejných mapách, jako předchozí boje (navíc se skoro stejně rozmístěnými jednotkami). Mrzí mě, že byla Valkyria lehce přehlížena mezi jinými tituly (možná by bylo lepší, kdyby vyšla až někdy po Vánocích, aby se jí dostalo pozornosti, jakou si zaslouží).

0/0
26.2.2009 23:36

MtS

Re: good gamesa

Jinak hra není až tak těžká, až na tu jednu misi, která je zmíněna i v recenzi (když ale člověk využije možnosti savu během bitvy, nemusí ji ani mockrát opakovat (já jsem tou dobou ještě nevěděl, že jde savovat během bitev, takže jsem jí dělal asi na čtyřikrát pokaždé od začátku).

0/0
26.2.2009 23:47

Arenoth

Re: Re: good gamesa

Naprosto souhlas, já ji dělal tuším 3x a taky jsem netušil že jde ukládat ve hře ale právě to se mě na tom líbilo. Je to těžké. po dlouhé době hra která vás nutí přemýšlet a ne jen zběsile mačkat jeden čudlík.

0/0
28.2.2009 6:01

pipboy

Re: good gamesa

Jedina mise se kterou jsem mel problemy je ta finalni se selvarii - dostat se nahoru na hradby bylo pri prvnim hrani peklo.

Skrimishu je skoda ze byly na easy a normal vicemene stejne, ale o to vic me pak jeblo, kdyz jsem se do nich pustil na hard :)

Tam jsem silou taktiky zdolal na A-rank ve 4 tazich jen ten druhy, prakticky u vsech ostatnich A-rank imho stoji a pada s naboostovanou Alicii a flag-runem, coz zaprve povazuju tak trochu za podvadeni a zadruhe to i tak to casto neni zrovna lehky...

0/0
2.3.2009 15:32

fts

japan

lidi co nemaj fantazii ani zadno predstavivost a potrebuji mit vse realisticke tak tech je mi opravdu lito. pokud nekdo nevi nic o anime, at koukne na Akiru, Ghost in the shell, jin roh, cowboy bebopa berserk. je toho mraky, z her samo ze final fantasy, xenogears, chrono cross atd atd atd. je toho mraky;-D

0/0
26.2.2009 18:09

Xicht

Re: japan

Ale no tak behas z extremu do extremu. Mám fantazii a rozhodne mám rad dobry veci ze scifi nebo fantasy prostredi. Predmetem diskuze je kvalita....Co je moc to je moc! Sem tam zahlidnu nejakej serial a moje fantazie fakt nepobira nejaky mali roztomili deti, ktery v ruce drzej mece vetsi nez jsou oni a hrajou si tam na drsnaky a jeste k tomu se to vetsinou bere, co se tematu tyce smrtelne vázne;-D.....animace je mimochodem silena, z toho se cloveku, kterej ma umelecky citeni musi zvedat kufr....ale chapu, ze pro prumernyho konzuma je to fajn. Kluk kterej má koule a povazuje napr. terminatora za dobry scifi nemuze mit tyhle pohadky rad...snad me ty mraky ,,serialu" jak rikas minou, pze tady fakt hrozi degenerace.....Roztomili chlapecci a holcicky s culikama, co behaj s mecema a bojujou kdo vi o co, jsou k smichu

0/0
26.2.2009 18:33

Walome

Re: Re: japan

Mýlíš se - nejsou k smíchu, je to prostě jinej styl, jiná kultura. Tak jako Wrestling nebo Jerry Springer v USA- pro nás je to divadlo, pro ně zábava. A hlavně - v manga je ukryto milióny různých "vyšších" významů, začíná to u mytologie a končí u nynější ekonomické krizi. Prostě manga jsou pro nás nepochopitelný, pro některé pózisty je to vychytaný a někomu se to fakt líbí, třeba právě proto, že je to úplně jiný a ujetý a zároveň to má nějakej smysl...to že my dva ho nechápem, to je věc jiná :-)

0/0
26.2.2009 18:42

fts

Re: Re: japan

kamo, serialy tam sou dva a to berserk a cowboy, jinak ja mam rad terminatora a tomu tvymu chlap co ma koule:D no nic.. nerikam at koukas na pokemona nebo nedej boze naruta a jiny kravince. vazne se koukni na film Akira, zkus a treba se do anime taky zamilujes jako ja, je to jeden z nejlepsich sci fi filmu co sem videl.

0/0
26.2.2009 18:45

junior1099

Re: Re: japan

No, tady se tě tak trochu zastanu...máš pravdu, pač ono takových kravin jak popisuješ a mnohdy i horších je...by očko 95% anime... Ono těch dobrých věcí je opravdu málo, ale věř, že se najdou i takové, z kterých si sedne na zadek i ,,chlap s koulema od terminátora,,. Já třeba vyjmenuju za sebe moje nejoblíbenější -složitější věci- Ergo Proxy, Texhnolyze, Gungrave (toť spíše scifi gangsterka), Shigurui (nic pro terminátory :-))... já než najdu nějaké anime (specifický nárok na kresbu/animaci je taky moje velké mínus), které mě nadchne, tak mi to trvá dlouho, protože jak píšu, 95%(i víc) je pro mě stejné fiasko jako pro tebe.

Ale i když bych se na to dílo, podle kterého je nejspíše tato hra, ani náhodou nepodíval, tak bych si toto klidně zahrál. Ale chápu, že to není lehké neházet anime/mangu jako takovou do jednoho pytle, když to má nálepku (přímo plachtu) jako, malý smradi s se zbraněma větší než oni, pikachu, digimon, naruto, velké oči malých holčiček přes 3/4 ksichtu a jejich blbé uchechtávání a přehnaná roztomilost až je to na :-©, a dalo by se pokračovat dál (prostě nic pro normálního nenáctiletého, sám se divím, jak takové kraviny sledují i lidi cca 17ti-20ti letí, ale nic ve zlým),.... Neukázat mi před pár lety kámoš Hellsing, kterého jsem byl unešený díky kresbě a animaci, tak bych žil dneska asi taky v domění anime/manga = pikachu, všechno tomu příbuzné = sra*ka. Ale většinou tomu tak je, bohužel... ALE NE VŽDY. Najdou se i psychologické dramata, které ti dají opravdu zabrat, abys to pobral a pochopil.

No, a co tím chtěl básník říci? Sám nevím :-). Snad jen,- že hodnotit hru, která vypadá dobře, jenom protože je to manga styl, je blbost. - Nebýt proti anime tak zaujatý, pač to nejsou (když to řeknu nadneseně) jenom pokemoni pro 6-10leté děcka, naruto pro 10-15 (někdy se udivuju že to sahá až do věku třeba i 18let ;-D)... čest.

0/0
26.2.2009 22:07

Xicht

Re: Re: Re: japan

Nejsem znalec anime, takze s tebou nemuzu (ne)souhlasit, ale to co pises ma neco do sebe....Spis mi vadi ten boom - roztrh se s tim v tyhle dobe pytel.....Prestoze jak sám rikás 95% je sracka, tak to lidi zerou jako vrchol umeleckyho dila - treba prave ten Naruto, o kterym si psal ma na csfd asi 80%, kazda dalsi sracka je na tom podobne.....Kazda hra, ktera je recenzovana tady na bonuswebu má pravidelne pres 90%......To, co sem videl ja a nebo hral bylo naprosto infantilni a dokola zdimajici porad to samy tema jak ve hrach, tak i v serialech. Tahleta ,,hra" a kazdy anime tady na bonuswebu má lepsi hodnoceni nez napr. Mass Effect.....Urcite se najdou i veci kvalitni, jak rikas, ale lidi vynasej do nebes i ten odpad a vetsinou jim neni 10-15...Cim to je?

0/0
26.2.2009 22:29

junior1099

Re: Re: Re: Re: japan

Tak to ti nepovím čím to, pač já to taky moc nechápu.

Předtím jsem se zapomněl zmínit o hentai... Tomu teda nerozumím vůbec, proč se na to dívat. Když kreslené porno, tak šáhnu jednou za 3roky pro cd, a pustím sněhurku a sedm prc... atd. abych se s kámošama zasmál a ti co to neviděli se samozřejmě popadají za břicho (je to prostě nářez),... ale jinak sledovat hentai nějak pravidelně mi příjde na hlavu, ne-li zvrhlé, uchýlné, prostě nevím proč se na to dívat. Co to některým dává? Erekci nebo i něco víc? To snad ne. :-©

Sice je to teď úplně mimo téma, ale třeba to tady mě a podobným někdo objasní.;-D

0/0
26.2.2009 22:45

Pepík

Re: Re: japan

Terminátor je podle tebe špatný scifi bo co?se podivej kolik to má na CSFD ty blbečku...hraješ si na nakyho inteligenta ale nerozeznas klasiku scifi filmu od béčkovýho filmu...

0/0
26.2.2009 23:08

junior1099

Re: Re: Re: japan

Mě se zdá, že tady něco nechápeš ty...soudě podle toho že reaguješ na příspěvěk od Xichta. Přečti si tu větu, na kterou reaguješ, ještě jednou (jestli se ti pořád bude zdát, že píše o Terminátorovi, že je blbost, tak si to přečti ještě podruhé...už by se mohlo rozsvítit),  a potom se v klidu omluv.:-)

0/0
26.2.2009 23:19

Pepík

Re: Re: Re: Re: japan

omlouváme se...ale stejně seš blbeček:D

0/0
27.2.2009 17:38

Wolkonski

Re: japan

Z Port Artůra

jede fůra,

na ní sedí

Kanimůra

;-€

0/0
27.2.2009 16:44

Antijoe

.

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=31598              Fear 2 na PS 3 pouze s 20 snímky za vterinu. Pozor, tuhle platformu nekupovat!

0/0
26.2.2009 16:24

patt

Re: .

btw tohle je pokec o valkyrii jdi si resit svoje komplexy jinam (btw ps3 nemuze za to ze v monolithu jsou neschopni na ps3 programovat)

0/0
26.2.2009 18:08

Scorpy

Re: .

Tohle není problém PS3 ale programátorů, to už tady bylo mnohokrát, z nedávné doby např. totálně neoptimalizovaná HW-killerská konverze GTA IV na PC.

0/0
26.2.2009 18:35

Scorpy

Pro všechny lidi odsuzující japonskou mangu / anime

Všem lidem, kteří produkují příspěvky typu "mělo by se to zakázat" nebo "nechutny, uchylny a detsky japonsky anime" nebudu nadávat. Nebudu se s nimi ani hádat, nebudu jim to vyvracet ani je přesvědčovat. Chtěl bych jim vzkázat jen jedinou věc: "Je mi vás opravdu líto".

0/0
26.2.2009 15:03

Tom

Re: Pro všechny lidi odsuzující japonskou mangu / anime

R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^

0/0
26.2.2009 16:17

junior1099

Re: Pro všechny lidi odsuzující japonskou mangu / anime

Takoví lidi budou stát první frontu v kině, až Spielberg natočí Ghost in the Shell. :-)

0/0
26.2.2009 17:10

Scorpy

Re: Re: Pro všechny lidi odsuzující japonskou mangu / anime

Nenatočili ho náhodou už bratří Wachowští? :-)

0/0
26.2.2009 18:03

MtS

Re: Re: Re: Pro všechny lidi odsuzující japonskou mangu / anime

R^

0/0
26.2.2009 23:24

Peters

Re: Pro všechny lidi odsuzující japonskou mangu / anime

A me je zase lito tebe kamo.... Tim bych to asi zakoncil.

0/0
26.2.2009 18:15

Pepča

Re: Pro všechny lidi odsuzující japonskou mangu / anime

Poor child ;-( je mi tě líto. Až jednou vyrosteš, tak možná pochopíš...R^

0/0
26.2.2009 22:14

Peters

Re: Re: Pro všechny lidi odsuzující japonskou mangu / anime

Vyrostu?;-D;-D;-D     Ja nejsem ten, kdo kouka na kresleny pohadky kamo;-)......Chapat neni co, je to totiz prazdny...

0/0
26.2.2009 22:33

junior1099

Re: Re: Re: Pro všechny lidi odsuzující japonskou mangu / anime

Myslím, že Pepča nereagoval na tebe Petersi. :-)

0/0
26.2.2009 23:12

Peters

Re: Re: Re: Re: Pro všechny lidi odsuzující japonskou mangu / anime

Ted to znova ctu a asi to tak vypada.....Tak to se ti Pepčo omlouvam.

0/0
27.2.2009 0:46

pipboy

...

nekteri z nas se holt dokazou nad formu povznest a nepredstiraji dospelost odmitanim zdanlive detskych zalezitosti :)

0/0
26.2.2009 13:18

Xicht

Re: ...

Zdanlive detskych zalezitosti? Ta sracka si jako tema bere valku a ja snad nikdy nevidel zandou hru, ktera by byla tak bezzuba. Japonci delaj bud nechutnej a zvrhlej hentai a nebo hry s myslenkou a humorem predskolniho veku....vyjimkou je snad jenom metal gear solid.

0/0
26.2.2009 14:54

StaNov

Re: Re: ...

Dance Dance Revolution? Taky blbina pro děti?

0/0
26.2.2009 18:10

Xicht

Re: Re: Re: ...

Delas si srandu?;-D    Samozrejme, ze ano......Nehlede na to, ze nechápu proc nekdo dela simulator na tancovani, misto toho aby se sel normálne hejbat, lidi akorát drepej doma u pocitace misto toho, aby nekam chodili.

0/0
26.2.2009 18:39

junior1099

Re: Re: Re: ...

To je takový ten automat, jak jsou tam ty nášlapný plochy a ty šlapeš na to, co ti ukazují šipky na monitoru(asi jsem zaspal dobu, ono to už určitě je i ke konzolím nebo co)? ;-D;-D;-D To se neptáš vážně, že ne?

0/0
26.2.2009 22:30

StaNov

Re: Re: Re: Re: ...

Ale ano, ptám. Před dvěma týdnama jsem si koupil taneční podložku a nemůžu si to vynachválit. A s tím normálním hýbáním - hraju tenis, jezdím na kole a sbírám geokešky. A jestli myslíš hýbání na hudbu, tak si můžu jedině zajít někam na disko, kde když se na někoho škaredě podívám, tak dostanu na hubu. Díky, nechci, zaskáču si doma na podložce.

0/0
27.2.2009 19:29

Pokec

Re: Re: ...

A Siletn Hill a treba Pro Evolution Soccer jsou taky traparny pro deti co?

A navic jde videt ze si anime videl mozna tak akorat na Jetixu nebo podobnym kanalu pro deti, protoze pak bys nerekl ze to je detska zalezitost

0/0
27.2.2009 0:13

Antivir

DGVIII

No já si spíš koupim Dragon Quest VIII pro PS2 a počkam až tohle kapku zlevní:-P

0/0
26.2.2009 13:02

embel

Re: DGVIII

vřele doporučujuR^

0/0
26.2.2009 15:34

Xicht

ach jo...

Klidne by to mohla bejt dobra, ale nikdy ji hrat nebudu, protoze nesnesu to nechutny, uchylny a detsky japonsky anime....Mám pocit jak kdyz cumim na Eše z pokemonu. Koukal sem na ukazku ze hry a stacilo mi kdyz sem videl, jak tam beha asi tak 12ti leta holka s culikama, ma hlasek, ze bych ji za to rozkopal a kdyz zacne strilet tak se tam objevuje ratata...nebo kdyz neco bouchne, tak to udelá booom...to si snad ze me ty sikmovoky delaj prdel ne??...prosim vas jak tohle muzete hrat, je vam snad deset let?....Fakt bych tady tu uchylackou japonskou kulturu zakazal

0/0
26.2.2009 12:37

Baf

Re: ach jo...

Zaplaťpánbůh, že jsi japoncům naprosto ukradenej a ti mohli v klidu stvořit tenhle skvost.

0/0
26.2.2009 14:13

Xicht

Re: Re: ach jo...

Zaplatpanbuh, ze jsem Evropan a nemusim na tyhle infantilni sracky koukat na kazdym rohu, bohuzel i sem to pronika...

0/0
26.2.2009 14:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.