Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Tom Clancy's EndWar PC - ovládání hlasem není všechno

Velká očekávání vkládaná do první realtime strategie ovládané hlasem jsme posoudili už i v počítačové verzi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Milan

dotaz

Recenze nečtu.

Tak by mě zajímalo co si myslíte o tom ovladání hlasem. A jestli to dobře chápu tak buď jednotky ovládám hlasem nebo myší + klav.Nebo jde obojí kombinovat?

0/0
13.3.2009 0:40

Houba

Re: dotaz

Jde to kombinovat, jednou myší a doplnit hlasem. Ale celkem pohoda. Wireless myš do ruky, aktivaci hlasem na tlačítko, leháro na gauč a už se to rozkazuje. Jediný s čím mám problém je přikázat Air Strike :)

0/0
13.3.2009 10:32

john02

Re: dotaz

ja se u toho nejdriv hodne navztekal. dalo mi velkou paci seridit mikrofon presne pro hru (s nastavenim pro endwar je zase nepouzitelny jinde, ale to je asi ciste muj problem).

jednotka obcas rozumi neco zcela jineho nez rikam (klidne je schopna misto "deploy gunships" rozumet treba "unit 5 attack hostile 2" coz je rozdil) - na vine neni moje anglictina, tim jsem si docela jist. ono se staci zapomenout a udelat mezi slovy 1 nechteny nadech (coz je hned povazovano za prikaz) a vse je v haji. po vymene headsetu jsem uz problemy tolik nemel, stale je praktictejsi mys nez hlas.

hlasove ovladani je zajimavy napad, pro konzole mozna vitany krok kupredu, u pc je  neprakticke. misto aby vam pomohlo, pri ovladani hlasem si pripadate naopak jako bez 1 ruky. parkrat pohotove kliknout je proste rychjelsi nez cely prikaz rict (s rizikem neporozumeni).

nebyt napadu s hlasovym ovladanim, hru asi nikdy nevyzkousim. je to asi jedina zabavna slozka hry. endwar musi kazdeho pc hrace strategii rychle omrzet. obsah hry je velice plytky a ani MP to nezachranuje.

tot muj nazor.

0/0
15.3.2009 11:18

Nasgol

Proč je toto v mínusu??

 - na PC stále přiroznější ovládání myší a klávesnicí

??? 8-o O-o ???

0/0
12.3.2009 21:53

Nasgol

Re: Proč je toto v mínusu??

A chybí tam písmenko e ;-D

0/0
12.3.2009 21:54

Wv.

Re: Proč je toto v mínusu??

To asi znamená, že na PC sa to lepšie (prirodzenejšie) ovláda pomocou myšky a klávesnice a nie hlasom. Tak som to aspoň pochopil ja. :)

0/0
12.3.2009 23:51

tuat negro

PSP version

Uz i na PSP :)

0/0
12.3.2009 12:17

Noby

Multiplayer

Hra není stavěnaá na singla ale na multiplayer

0/0
12.3.2009 11:05

john02

Re: Multiplayer

porad ale existuje spousta lepsich kousku na mp nez je endwar.

0/0
15.3.2009 11:06

Pablo.Kickasso

EndWar

Takže spíš horší, než lepší? Já si na EndWar brousil zuby a zatím čekal na reference. A teď to vypadá, že to za nákup nestojí. :|

0/0
12.3.2009 10:50

xxx

Re: EndWar

Pokud budes mit kamose, se kterym to muzes hrat, tak kazdopadne dobre. Toto je hra na mulitplay predevsim. Ja uz to tu parkrat psal. Recenzenti na BW nemaji zaplacene xbox live, takze hodnoti hru pouze na zakade ofline gameplay, coz nejde. Podobne to bylo i s Red alert 3

0/0
12.3.2009 15:44

windu

Re: Re: EndWar

Na obranu redaktorů - tohle je PC verze, tady asi xbox Live neuplatní.

0/0
12.3.2009 17:50

Arenoth

demo

Demo bylo zajímavé ale koukám na to, recenze na PC recenze na X-box Recenze na NDS ale recenze na PS3 zase nikde. Achjo. Nevím tak si kupte víc PS3 ať to taky můžete recenzovat.

0/0
12.3.2009 9:23

Paeris Kiran

AI

Multiplayer ujde... singleplayer trpí podstatným neduhem všech posledních RTS- Naprosto tupou AI.

0/0
12.3.2009 6:59

doc

strašné

Na túto gamesu som sa tešil ako malý, ale po pár misiách, keď som dáko prelúskal absolútne nezáživné prelude a začala sa 3. svetová vojna som bol viac menej sklamaný. 5 krát bitka na tej istej mape, s tým rozdielom, že raz treba všetkých vyhlušiť, druhýkrát udržať pozície a stále dookola. Hra pekná, hudba úbohá a po nejakých desiatich odohratých bitkách strašná nuda. A ovládanie hlasom? Zaujímavé, dokonca fungovalo bezchybne, ale myš + klávesnica sú ovela lepšie.

0/0
12.3.2009 6:51







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.