Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Men of War - tuhá strategie z druhé světové

Zastesklo se vám po strategiích z druhé světové války a patříte k ostříleným veteránům? Potom vás Men of War pravděpodobně zaujmou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

.

strategie jsou pro debili

0/0
21.7.2009 17:48

Host

Re: .

Chudáku,to že je neumíš hrát nám tu nemusíš dokazovat.

0/0
27.8.2009 13:02

Host

men of war

kdokoli kdo by chtel zahrat men of war po hamachi at napise   icq  404-590-082

0/0
21.7.2009 12:46

wopice

Vynikající hra

Naprosto nechápu,výrok,že hra odradí začátečníka po několika minutách.Řekl bych právě naopak,hra ho natolik chytne svoji komplexností,že ji chytne a nepustí do doby,než ji dohraje.

0/0
31.5.2009 19:49

Vont

Skvělá hra

jaká se objevuje max. jednou za dva roky.

Mnohem lepší než CoH, i grafikou, autentická architektura a vzhled krajiny jednotlivých lokací, prostě lahůdka. Dal jsem 99%

0/0
5.4.2009 22:48

Anni

Mapy

odkaz na mapy bojiště: http://s7.gladiatus.cz/game/c.php?uid=59535

0/0
27.3.2009 22:58

haha

Re: Mapy

kterej debil ti skoci na takovou blbost, nejsme slepi idiote! netahej do diskuze gladiatus

0/0
21.5.2009 15:13

bobb

pokrac.

Dalsia vec na  ktorej si autori dali zalezat je balistika. Kazda strela (aj z rucnych zbrani) ma svoju energiu ktoru straca letom a prekazkami, ktore musi prerazit (ano mozete nieco znicit aj skrz stenu). Svoju rolu potom hra aj uhol dopadu pod ktorym strela na pancier dopadne. Ak pancier prerazi moze tank znicita, ale napriklad moze aj poskodit motor, znicit vezu a kanon.

A co fyzika? Trosky letiace z vybuchu mozu kludne niekoho zabit. Ak v dome ktory sa zosype mate pechotu ktoru trosky zavalia je s pravidla po nich, odrazena gulka je stale nebezpecna, plamene sa siria a preskakuju medzi porastom a zastavbou..

Co sa tyka zabavnosti vyslovene nechcem MOV a COH porovnavat, lebo kazda ide svojou cestou. Ak vam vsak rovnako ako mne vadi ze v COH postavite sest chlapov s puskami za mur a k nim sa rozbehnu styria chlapi zo samopalmi ktory prebehnu cele pole pod palbou a nekryty, potom obehnu plot a tych sest postrielaju, tak tu budete na spravnej adrese ...ano, nedobehli by ani do polovice.

...no a to vsetko za viac nez prijatelnu cenu!

P.S. Az na par detailov ide o dobru recenziu ku ktorej absolutne nepasuje zaverecne hodnotenie.

0/0
27.3.2009 13:52

bobb

par poznamok

"Akční mód není příliš zábavný?" To myslel autor "Direct control mod"? Tak tato vychytavka je podla mna perfektna. Mate malo vykonny protitankovy kanon?...nevadi hodis sa do dcm a zamieris na pasi. Ostreluje tvojich muzov gulomet a potrebujes sa ho zbavit. Daj sa zo snajperom do dcm a odtran ho jednym headshotom. V rts je vzdy nejaky moment ked ide o kriticku situaciu a clovek povie jednotke co ma spravit a dufa ze to ta blba AI pochopi, ale tu v kritickom momente mate vsetko pod kontrolou! A tento mod vobec nie je pomaly  a nepresny. Niektore tanky maju pomale otacanie veye podla historickej predlohy takze chvilku trva, nez zamierite, ale tak to malo byt.

Vysia obtiaznost v negativach? A co DOW2 ktore je tak trapne jednoduche a zo stale rovnakymi misiami? To je podla mna zapor!

Autor si tiez mohol zistit ze na buduci mesiac vyde zdarma rozsirenie s japonacami a pacifickymi mapami. To uz nie je take ohrane tema ako WW2 v europe! Tiez ze vysiel dynamic campaign generator co je v podstate skirmish s tym ze medzi misiami nakupujete jednotky a vyberate si kedy a na ktoru mapu zautocite a hra sama vygeneruje ake mate ciele v tej missi! ...to tiez vsade nebyva.

Tiez by sa patrilo spomenut multiplayer, ktory nielen ze je omnoho lepsi ako single ale bez problemov valcuje aj takeho titana akym je COH! (A COH je pani strategia!) Oklrem toho nie je frakcia spojenci ale su to frakcie da sa hrat za amikov aj za britov. To ze vojaci vykazuju vela iniciativy sa da zamedzit tym ze sa im vypne "move at will", potom brania poziciu a pohnu sa len vtedy ked im uz fakt ide o zivot (granat v zakope alebo ked sa na nich ruti tank...)

Co sa tyka grafiky nemam vyhrady. Ano nema take particle efekty a hi rs textury ako COH ale ked vydim ako v COH vyzera kazdy vojak ako kulturista, ako po vybuchu sa prach drzi v tvare vybuchu co sice vyzera cool, ale neprirodzene vychaza mi aj tu vitaz MOW.

0/0
27.3.2009 12:21

Kubajs

zase VW2

A jé je....že ty lidi ještě baví vyvíjet strategie z druhé světové. Uznejte, že už je to trošku  profláklý téma (a to jak v oblasti stříleček tak real-time strategií). Co takhle třeba nějakou strategii z první světové nebo střílečku? Nepamatuju si, že by se nějaká hra vracela k problematice 1. světové války (možná asi jen Empire Earth). Myslím si, že i ta má co nabídnout....

0/0
22.3.2009 13:05

assassin

Re: zase VW2

Tak to souhlasim ww2 uz je fakt hodne provareny tema....ale hral si to??? Jako takovyhle strategie se zase tak casto nevidej

0/0
22.3.2009 17:37

Kubajs

Re: Re: zase VW2

Nehrál, nehrál, ale dam si za úkol si to zahrát :):-)

0/0
22.3.2009 23:06

Glock bez -e

Re: Re: Re: zase VW2

Asi bych nejdříve začal těmi Soldiers - Heroes of WWII - na homepage je celá hra volně ke stažení (1,5 GB) + nějaké módy. Soldiers nejsou proti FoW nebo MoW zase tak masoví - je to spíše takové komorní - ve stylu Commandos (1,2). Faces of War nebo MoW je o desítkách jednotek, takže pro člověka neznalého principů je to v podstatě neustálé pauzování nebo zpomalování hry (nestydím se zato, také zpomaluji hru, hlavně při protitankovém boji, lépe se míří ;-)).

Tyhle hry se běžnému průměru velmi vyhýbají, nejsou pro "stratégy" a člověk si může opravit nepřátelský Tigr ;-DR^

0/0
23.3.2009 7:48

Kubajs

Re: Re: Re: Re: zase VW2

Díky za radu...:-). Asi se taky mrknu nejdřív na tu demoverzi, která je tu k dispozici.R^

0/0
26.3.2009 0:23

soldiers

Re: Re: Re: Re: zase VW2

puvodni hra ( ze ktere vychazi men of war ) mne naprosto dostala a byla pro mne prekvapenim . Konecne neco , kde tank nemel "zivoty" a pokud to vyslo , tak se dal prostrelit jedinou ranou , na tuto hru se dost tesim

0/0
27.3.2009 12:13

Host

Re: Re: Re: Re: zase VW2

Aha jenomže mě to z jejich stranek nejde stahnout,pouze za 47 dolaru a to se mě platit nechce :-D

0/0
27.6.2009 6:23

Dwayn

Men of War je jen datadisk!!!

Po prvním zapnutí této hry mi bylo jasné,že jsem ji už někde hrál... Je divné že se o této hře na bonuswebu píše, taková dobrá hra to je: Soldiers: Heroes of World War II. Men of War je jen datadiskem této hry. Vyzkoušejte sami a uvidíte, rozdíly jsou skoro žádné, jen jiné misse.

0/0
21.3.2009 17:29

assassin

Re: Men of War je jen datadisk!!!

a jeste neapomen faces of war......ackoli soldiers heroes of ww 2 melo starsi grafiku a je to viditelny....no ale jinak vsechny 3 dily super

0/0
22.3.2009 5:28

le provocateur

ach jo

Pánové pařani, chápu, že ve čtrnácti má člověk jiný problémy, ale fakt zkuste vzít někdy do ruky knížku a vnímat aspoň základní prvky češtiny - i/y a interpunkce budou pro začátek stačit R^ 

Proč? Teď asi pro nic. Ale když pak dostanu na stůl dopis od (samozřejmě mladého, úspěšného, dravého) zájemce o (spolu)práci, sponzoring nebo umístění reklamy a hned v první větě napočítám pět neskutečných hrubek, dál to prostě nečtu, nemám zájem ani respekt Rv

Mimochodem, mám propařeno, co vy nachozeno :-)

0/0
21.3.2009 9:55

Radim

Re: ach jo

hm...příspěvek o ničem..člověk se chce podívat na diskuzi aby se dozvěděl něco o hře a místo toho je tu nějaké kárání..chceš-li vychovávat tak si pořiď děti:-P

0/0
21.3.2009 10:33

Loki

těžka je lepši

mínus ma pravdu těžka je lepši než lehka ktera stoji za nic

0/0
21.3.2009 9:17

nepodstatný

mínus

Je to celkem smutný, že se už dneska dává vyšší obtížnost hry jako zápor:) Zdá se že dorostla nová generace recenzentů, co jsou zvyklí hrát hry s jednou rukou v zadnici:)(Y)

0/0
21.3.2009 0:54

Jano_S

Re: mínus

;-DR^R^R^

0/0
27.3.2009 5:40

Amaroun

;);)

Srovnavat Company of heroes a Men of War je zcela nemozne..... Je to asi jako kdyby ste srovnavali Hidden and dangerous 2 s call of duty ;) ... ted zalezi jenom komu co vic vyhovuje ;) Pro mne osobne oboje hry maji nejake kouzlo.... ale musim priznat ze na te takticke strance ma Men of War o mnoho na vrch :)

0/0
20.3.2009 18:14

.

Re: ;);)

nechcem vyzerat ako zastanca coH pretoze nim nie som, ale preco robit z CoH arkadu len preto ze sa objavila na trhu viac prepracovana hra? CoH ma jednoznacne hlboke takticke moznosti. navyse prirovnanie ku Call of Duty... Spominane hry som nehral ale Call of Duty je mozno v singleplaeri arkada ale multiplaer je hodne hrana zalezitost a nemyslim ze by Hidden and d obsahoval ine multip. mody (ako vravim nehral som)

0/0
21.3.2009 13:37

Loki

co to

je to super hra pěkně blbe hodnoceni dal bych tomu odost vic 9/10 doporučujuR^

0/0
20.3.2009 15:35

Aladin

Konecne

Konecne poradna strategie u ktere se clovek bavi a neni to mechanismus

Jede na tebe tank? Posli na nej dva!

Bezi 20 vojaku? Posli jich 25.

0/0
20.3.2009 14:55

.

Re: Konecne

zahraj si Company of heroes p1čo a nemachruj:-©(Y)

0/0
20.3.2009 15:12

hedlik

Re: Re: Konecne

:-©

0/0
20.3.2009 15:19

Aladin

Re: Re: Konecne

Prave na company of heroes sem narazel ty neplodnej pubertaku

0/0
20.3.2009 16:19

.

Re: Re: Re: Konecne

môžes kritizovat coh ak chces ale aspon pouzivaj normalne argumenty. V coh neplati ze ked chces porazit 20 vojakov posles na nich 25 ako si napisal, kazda jednotka ma svoje miesto a kazda svoju slabinu.

0/0
20.3.2009 19:54

Pallmi

Re: Re: Re: Konecne

podle mne jsou obe dve skvele hry ale v soldiers , face of war jsem si vzdycky vic vyhral s vojackem , nepratelskym tankem a molotovovem nebo nejakou trhavinou ( a samozrejmne se samopalem na prezivsi posadku , ktera se soukala z tanku )

0/0
27.3.2009 12:17

jirec

zábava

1. Nechtěl bych rozhodně polemizovat s recenzí

2. hra je neskutečně zábavná  (někdy jen tak, aniž bych hru ovlivňoval, čumím na právě probíhající bitvu.... jako na nějaký válečný film)

3. na MofW je na první pohled patrné, že vývojáři za sebou nechali OBROVSKÝ kus práce

4. BTW pokud subjektivně srovnám třeba warhammer 2 a MofW, je W2 celkem zbytečné nic zabalené do pozlátka

5. doufám, že se tahle opravdu dobře udělaná gamesa neztratí

0/0
20.3.2009 13:49

assassin

Re: zábava

je to fakt vynikajci strategie...nekdy si treba chybycky vsimnu ale to me zase tak nevadi...h¨ral jsem i predesli dily ale tenhle se mi libyl asi zatim nejvic (hlavne obrana sevastopolu to byla hodne dobra mise.....taky nezapomenu jak sem sestrelil bf109 a ten parchant me spadnul na protiletadlovku :))

0/0
20.3.2009 16:27

Pallmi

Re: Re: zábava

taky nebyl spatny moment , kdyz s pesakem znicis tank a letici vezicka zmasakruje nepritele ( v horsim pripade tve sverence)

0/0
27.3.2009 12:19







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.