Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

The Watchmen - rubačka podle slavného komiksu

Dílo Alana Moora The Watchmen patří ke klenotům komiksového žánru. Film se celkem povedl. Napodobí ho hra?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

rague

ee.

Ne ne,je to dobra hra a fajn odreagovacka nenechte se odradit.. i

kdyz je to vlastne cely hrozne primitivni je to fakt dost zabavne . A

to ze hru dohrajete za naky 3hodky je spis plus... protoze koho by

bavilo bez prestani klikat mysi ...

0/0
24.3.2009 22:02

rague

Re: ee.

.... a třiskat stovky nepřatel třeba 10

hodin! :D 2-3hod. jsou akorat a po celou hru se budete přijemne bavit

:)...

0/0
24.3.2009 22:03

Para

mno

Hral sem 10min a slo to z disku.Strasne nudny,bez atmosfery.Vetsi blabol sem dlouho nevidel.

0/0
23.3.2009 23:11

Dhatz

žánr

tahle hra je určením rubačka, všem kdo viděli film je jasné, že je to prequel a tím pádem nemůže meočekávat nějaký příběh. Ovšem žánrová hra pro takovýhle film se vůbec nedá udělat srovnatelně k filmu.

0/0
23.3.2009 21:54

Filips161

skoda...

takto...ak mate dai aspon jedneho z hlavnych hrdinov....a mate radi hry v ktorych sa len a len mlatite....tak je to prevas....premna osobne sklamanie...rorshacka mam rad takze aspon zanho som si hranie uzil ae cakal som viac....couz...

0/0
23.3.2009 21:48

krtek

PS3 verze

Dohrál sem PS3 verzi za Night Owla a jedu za Rorschacha + s kámošem Co-Op...důvod k opakovanému hraní je právě v tom, jak je hra relativně krátká a zábavná, byť na PS3 jí trošku pomáhají trofeje

0/0
23.3.2009 21:08

Andrashi

ONI

Tato hra v rámci PC platformy připomíná postarší kousek ONI (tvůrce Bungie West). Jsem rád, že co se hratelnosti týče je tu konečně současný, celkem důstojný zástupce beat'em up her na PC.

Dvě výtky:

První na adresu animací. Jsou pěkně ztvárněné, všechna čest. Subjektivně dle mne jsou ale na poměry beat'em up hry (kde jste často proti přesile) docela pomalé, hlavně kopy mi přijdou velmi rozvláčné (a pro rýpaly, NE, NEŘEKL jsem že to má být přehnaném tempu Dead or Alive). Lehce ostřejší tempo animací (tak o 1/5) by však nebylo na škodu věci.

Na druhou stranu, dorážecí animačky jsou celkem efektní a taky přehozy/chyty vypadají dobře.

Druhá na adresu AI řadových protivníků. To i již zmiňovaná hra ONI disponuje slušnější AI řadových soupeřů. Pokud nonameáci ve hře stylu beat'em up nekladou alespoň jakýsi odpor, hra se vcelku rychle omrzí, protože hráč začne opakovat pouze 2 - 3 nejúčinnější komba (logicky; nic mu v tom nebrání).

0/0
23.3.2009 20:24

smiders1

inverze os

Zdravím. Nejde mi invertovat y-osa, tedy vertikální. I když to přepnu v nastaveních, je to furt stejný. Nevíte někdo , jak na to? Díky.

Ondřej

0/0
23.3.2009 17:08

loop

nice

Kamera dobrá, pohyby tiež. Vynikajúca odychovka R^

0/0
23.3.2009 12:58

Blebt

hmm

Jenom ty pohyby vypadaji desne, a ta kamera?

0/0
23.3.2009 10:20

Flestr

Re: hmm

Rorschachovy facky jsou mega, Niteovy kopy taky parada.

Jenom skoda ze ta hra je tak kratka, a obsahove vlastne prazdna, coz je skoda.

0/0
23.3.2009 19:29

jj

super hra

paradni mlaticka , ktera nema chybu 100%

0/0
23.3.2009 9:34

Aladin

Hodnoceni

Souhlasim, je to jedna z mála her za kterou utratim par stovek bez vycitek. Originalni, zabavne, a split screen je maso. 60%? Mel by recenzovat clovek ktereho tyto hry zajimaji. Mimochodem, vsude po internetu hraci tuto hru vychvaluji :)

0/0
23.3.2009 8:15

junior1099

Re: Hodnoceni

Nemůže dát víc, když to není taková přehypovaná blbost, o které by tady v novinkách básnili 2 roky před jejím vydáním. Toho sis zde ještě nevšiml? :-)

0/0
23.3.2009 12:03

Noe

Re: Hodnoceni

Délka hry ani tři hodiny a s cenou 18 euro ze Steamu? Děkuji nechci. Chápu že chtějí vydělat na epizodách, ale nehodlám zaplatit pak za celou hru několikanásobně víc. Epizoda by měla stát méně než 10 Euro a i tak bych kompletní sérii přeplácel dost. Ještě že hry nehodnotí Juniorové1099 a podobní.

0/0
23.3.2009 12:32

Kakadu

Re: Re: Hodnoceni

R^

0/0
23.3.2009 13:48

knedl

PC verzi

bych se nebál ohodnotit i víc, jelikož si nepamatuji kdy naposledy vyšla nějaká mlátička. Hra má velice slušnou hratelnost, naposledy jsem se takhle bavil u Fighting Force. Navíc technické zpracování je fakt špička a hra dvou hráčů ve split screenu bomba. R^

0/0
23.3.2009 7:47

Honza

Re: PC verzi

Tak to si mě dost nalákal , protože u podobný hry jsem se bavil taky naposled při fighting force a to je už pěkná řádka let. Viděl jsem to u kámoše na PS3 a vypadalo to dobře, tak teď se vrhnu i na recenzci :D

0/0
23.3.2009 11:12







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.