Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Tom Clancy's HAWX – staňte se leteckým esem budoucnosti

Vzdušné síly hrají v konfliktech významnou roli už nějaký čas. V budoucnu tomu podle Toma Clancyho nebude jinak.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

chyba

CAuu [XD]

Po dokončení 100% instalace hru zapnu ,bohužel na mě vyskočí ČERNÁ

OBRAZOVKA + nepodporovaný režim,zkoušeel sem změnit rozlišení na 1920 *

1200 ale nepomohlo ...Co máám dělat dpc???????? [:HELP:]

0/0
17.8.2009 8:27

Tajnůstkář

Hra je skutečně hra :-)

Určitě je to skvělá hra, hraju jí a baví mne. Recenze je pro mne většinou spíše doporučení a představení hry. Chápu, že když se hra někomu extra líbí, že ho to naštve, když třeba jiná už ohraná blbina díky svému jménu stále dostává samé 80-ky. Domnívám se, že hru jako takovou si užijete i tak. Hra má svojí obtížností vzestupný charakter který nezachází do extrémů, hratenost je zmáklá na jedničku, ovládání pohodlné, grafika povedená a atmosféra velice záživná. Tak to je asi můj pohled na věc :-) 

0/0
17.5.2009 19:57

xmacala

BW SUX

Lol..Pr xbox 360 70% a pro PC 80% :D Tak to nechapu. Prece se to nemuze lepe ovladat na klavesnici :D

0/0
4.4.2009 16:31

luma13

HAWX

Po strašně dlouhé době je tady letecký simulátor s moderními stroji. Už jenom z tohoto důvodu, to je PECKA. Výborná ovladatelnost, grafika na vysoké úrovni /na doporučené konfig. PC/, výborné zpracování terénu, měst, možnostI letu a simulací bojů. Ti co mají rádi letadla a boj, určitě budou spokojeni. Trochu slabší real letu, bez přítomnosti fyziky /tlak, hustota, teplota, apod../. Je nutno říci, že je to pořád zábavný a velmi hratelný simulátor /HAWX má lepší grafiku, hratelnost, nenáročnost PC, real letu je horší než na simulátorech od Mrkvosoftu/.

0/0
30.3.2009 10:14

ziter

HAWX

Nevíte někdo kdy přesně vyjde hra v ČR. (nechápu proč ještě zde není nikdo se pak nemůže divit tomu že si lidé stahují hry) Hru hraju, ale určitě si chci kupit originál, je to po dlouhé době hra která je opravdu hratelná a zábavnáR^R^ Hlavně tu neřešte nějaký simulátor 8-o

0/0
26.3.2009 22:14

Kubajs

po dlouhé době

První letecký simulátor po dlouhé době, jsem na něj docela zvědav...to je skoro historická událost;-D

0/0
25.3.2009 23:55

wsx

Re: po dlouhé době

mno, nazvat tento kus "simulatorem" je celkem odvaha :-)

0/0
30.4.2009 15:22

Dhatz

simulator ani trochu

hawx podle me nema jiny stupen kolize nez vybuch-

0/0
25.3.2009 23:17

MAX

Re: simulator ani trochu

Letadla po zásahu občas začnou "jen" hořet, většinou ale vybuchnou hned. Nepřišel jsem na nějaký pravidlo, podle kterýho by se toto řídilo. Nicméně je to skvělá hra na dokonalou relaxaci. Klidně se všichni hádejte, jestli to je, či není, leteckej simulátor, pro mě je to jednoduše zábavný a nějaká přesná specifikace žánru je mě ukradená ;-).

0/0
26.3.2009 10:15

Aston9Martin

nesouhlasim

Už jsem Tom Clancy´s H.A.W.X (PC) dohrál, byla to opravdu skvělá hra, povedená grafika ale hlavně skvělá hratelnost, také se mě moc llíbilo zpracování hry, mapy okolí jsou udělané podle skutečnosti, jedním z nejlépe udělaným městem bylo podle mě rio de janeiro, také musim uznat že hra je skvěle optimalizovaná na intel core 2 duo - 3 ghz, ati radeon 3870 512 MB Pixel Shader - 4.0 DDR3, 2 a půl giga na RAM se mě rozhejbala na 75 FPS, což je slušný.

CELKOVÉ HODNOCENÍ: 85%

0/0
25.3.2009 20:53

john02

prilis jednoduche

pocatecni dezorientace?! zastavam presne opacny nazor. hra vede za rucicku na muj vkus az prilis. ne, necekal jsem simulaci ale presto... nemusite se moc snazit, jen litat presne tama kama vam hra rekne a mackat cudliky kdy vam rekne... vic realismu by rozhodne neskodilo. stve me, ze hra neumoznuje nastaveni HUDu, nektere veci bych desne rad vypl ale ono to nejde ;-(

ale jelikoz zde podobna hra hodne dlouho nebyla tak hawx hraju.

0/0
25.3.2009 16:13

hud

Re: prilis jednoduche

HUD vypnout lze...

0/0
25.3.2009 17:32

john02

Re: Re: prilis jednoduche

ano, ja vim. jde uplne vypnout/zapnout. tim jeho prizpusobeni konci a zrovna u takoveto hry mi to nestaci. zjednoduseni musi byt, aby se hry chytlo hodne lidi, to chapu. super realisticke simulatory nemusim... ale u hawx mi zjednoduseni (prave co se HUD tyce) pripada moc velke (sipky u okraje obrazovky kde se nachazi cil, znazorneni oblasti kam presne dopadne bomba...) :(

0/0
25.3.2009 18:27

Dhatz

Re: Re: Re: prilis jednoduche

tobys jako v budoucnosti riskoval krk jenom protoze sis vypnul zobrazovani vypoctu palubniho pocitace?

0/0
25.3.2009 23:18

john02

Re: Re: Re: Re: prilis jednoduche

asi ne, ale o tohle tu preci vubec nejde

0/0
26.3.2009 19:12

Arenoth

Protest

Znovu musím vznést protest proti tomu jak se recenzují multiplatformy zde na bonuswebu. H.A.W.K.S je další hra co vyšla i na PS3 a opět jsme se dočkali pouze Xbox recenze. Přišlo by mě fér kdybych si mohl přečíst i o tom jak se to hraje na mojí konzoli (například využívání senzorového ovladače, hraní přes PSN). Alespoň udělejte recenzi 50:50 a půlku o X vezi a půlku o PS verzi. Argument, že se vám to lépe hraje na Xboxu je s prominutím pitomost a znak špatého přístupu.

Dlouho jsem doufal že se situace zlepší ale zatím zhola nic. Třeba chudáci na PSP už nedostali recenzi velmi dlouho.

0/0
25.3.2009 15:23

vanderpoel

Re: Protest

jiz jednou jsem primo konkretne vam vysvetloval proc tomu tak je, tudiz to protentokrat vynecham a dodam jen par bodu.

1. zavolejte si nebo napiste do cenegy, ktera zde tuto hru distribuuje a zeptejte se, proc nam od nich prisla pouze verze pro x360

2. proberte to se zdejsim uzivatelem sega.maniac - ten pro zmenu pred casem mel pocit ze piseme naopak pouze o ps3. narozdil od vas ale moje vysvetleni pochopil a vzal na vedomi

3. vy tedy vezmete na vedomi alespon to, ze dalsi vase prispevky na toto tema budou povazovany za offtopic a mazany. je totiz zjevne ze vubec nemate potrebu diskutovat k tematu clanku ale vasim "narodnim sportem" se stalo rypani a vytvareni nesmyslnych problemu

s pozdravem a pranim uspesneho zbytku dne ...

0/0
25.3.2009 15:33

Arenoth

Re: Re: Protest

K bodu jedna, psal jste pouze o ovládání nikoliv o tom že cenega distriubuje poze Xbox verze potom uznávám že s tím nic nenaděláte a beru na vědomí. Není to můj "narodní sport" diskutuju i k normálním člankům a recenzím. Stejně jako se nesnažím vyhrocovat spory mezi Xbox fanoušky a PS3. Popravdě je to první problém který jsem tady probíral.Mimochodem nevím proč bych se jako čtenář měl ptát proč to Cenega děla. Není to práce někoho z redakce ?

Taky vám přeju hezký den a nashledanou 

0/0
25.3.2009 15:59

vanderpoel

Re: Re: Re: Protest

pomerne dobre si vzpominam ze sem vam to tehdy zduvodnoval nekolika vecmi mezi nimiz bylo i to ze zkratka zalezi na tom, pro jakou platformu hru dostaneme nebo i to ze pochopitelne ne kazdy z nasich autoru ma vsechny konzole, a tak se vyber platformy, v pripade ze hra dorazi ve verzich pro vice platforem, ridi mimo jine i tim, kdo z nich ma aktualne moznost danou hru zpracovat atd. atd.

ale nemam vam to za zle, ja si pochopitelne taky nepamatuju kdeco, ale jen pevne verim ze vam to tady vysvetluju naposled :-).

0/0
25.3.2009 16:54

xxx

Re: Re: Protest

Dajte mu uz BAN na IP at je klid.

0/0
4.4.2009 16:34

xxx

Re: Protest

Arenoth uz jdi do pr**le. Kazdou recenzi ti to tu vysvetliju, ze zalezi co jim CENEGA posle. Jsi zraly na leceni fakt. Jestli mas penize na PS3 tak si kup xbox 360 a nemel tu porad

0/0
4.4.2009 16:33

Lumirel

Hm

Nechápu hodnocení 70%, když doopravdy nebyla H.A.W.X. nic moc vyčteno. Abych se přiznal jsem vlastníkem PC verze (zakoupené v UK a tak to mám proti lokalizované české verzi s předstihem) a až na trošku zvláštně náročnější Dx 10 verzi (což vypadá spíš jako bug) těžko najdu nějakou větší kritiku.. možná dva další piloty, kteří přesně jak recenzent popisuje jsou tam spíše na "malou pomoc". Jinak po nějakých 6-7 misích se výborně bavím. Je to arkáda, ale doopravdy výborná arkáda.

0/0
25.3.2009 14:25

assassin

Re: Hm

Je to dobra hra....sice jako arkadovy az moc na muj vkus ale moc takovejdlech her neni......ackoli zatim nejvice miluju jeste strumoviky....kez by tam jen bylo moderni bojiste :))

0/0
25.3.2009 17:58

randomofamber

Já bych si vybral HAWX

..., protože je na PC :-)

0/0
25.3.2009 10:45







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.