Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Wanted: Weapons of Fate - svižná filmová střílečka

Rok po premiéře filmu Wanted vychází jeho příběhová nadstavba v herní podobě. A nabízí skutečně dynamickou akční hratelnost lineárního střihu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Wikir

Neco ke hre

Tak sem to dneska zhruba po 6-7 hodinách hraní "zdolal" (proběh :D)

Hra na mě zapůsobila, dobrá grafika, super krytí, výbornej spád. Jen ten konec přišel celkem rychle a nečekaně.. ale pobavil (kdo hrál, musí souhlasit) ;-)

0/0
12.4.2009 20:14

sega.maniac

w

Doupe dalo vcera Wheelmanovi 8/10! S tema hrama podle filmu se neco deje:-)

0/0
8.4.2009 15:42

cx7

.

Na demo vysoké hodnocení

0/0
8.4.2009 14:21

REN_STIMPY

Platforma jen PC ?

Pokud je tato hra skutecne pouze pro PC jak uvadite v popisu, proc neni proboha FPS ???

0/0
8.4.2009 7:58

Odulin

Re: Platforma jen PC ?

Nějak mi uniká proč by tahle hra měla být FPS? Krom toho není jen na PC..

0/0
8.4.2009 8:33

Topinas

Re: Platforma jen PC ?

Jestli myslíš že je u recenze PC tak to neznamená že je to pouze pro PC ale že recenzant hrál PC verzi hry.

0/0
8.4.2009 8:53

Zkundyksicht

Re: Re: Platforma jen PC ?

To je snad všem jasný ale dole v tý oranžový tabulce je jako platforma zmíněné jenom PC...

0/0
8.4.2009 9:28

Petr

Re: Re: Re: Platforma jen PC ?

Tradiční amatérismus "redaktorů" BW - distributor taky není CD Projekt...

0/0
8.4.2009 9:52

xmacala

Re: Re: Re: Re: Platforma jen PC ?

+ Gamepage tomu dalo asi 60% a to jsem mozna prehnal

0/0
8.4.2009 11:08

junior1099

Re: Re: Re: Re: Re: Platforma jen PC ?

A co jako? V game page to dozajista nerecenzoval ten stejný člověk, panebože.

0/0
8.4.2009 11:21

Simi

Re: Re: Re: Re: Re: Platforma jen PC ?

Na to kašli, v GAME PAGE sou jen amatéři......... Např. F.E.A.R.u 2 dali jen 7, což je podle dost neodpustitelná chyba, hodně se tim u mě snížili. GAME PAGE stojí za vyliž(Y).( Nebo ne?)

0/0
12.4.2009 21:44

Ondřej Zach

Re: Re: Re: Platforma jen PC ?

V té tabulce je vždy zmíněna pouze platforma, na které byla hra recenzována, nikoliv na jaké všechny platformy existuje. To znamená, že v recenzi X360 verze bude u platformy napsáno jen X360. K dané recenzi se tahají pouze infromace z relevantní herní karty a ty na BW třídíme podle platforem. Takto to funguje od spuštění nového designu už řadu měsíců. A doporučuji vám začít používat jinou přezdívku, s tou aktuální zde nebudou mít vaše příspěvky dlouhého trvání.

0/0
8.4.2009 11:34

KO23L

Re: Re: Re: Re: Platforma jen PC ?

Jooo, jooo, todle je presne ta vec ktera me na Bonuswebu silne vadi .... neschopnost u kterehokoliv titulu dohledat na ktere vsechny platoformy bude dany titul vydan, nechapu proc se tam pise jen platoforma na ktere byla hra recenzovana ... to uz je snad jasne z toho pod kterou zalozkou byla recenze uvedena (jestli v kategorii PC, Xbox, nebo PS) myslim ze tak neni nutny to tam psat znova u ty dany recenze, spis by tomu slusel vypis vsech dostupnych platoforem ;-O;-€

0/0
9.4.2009 11:07







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.