Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Grand Theft Auto: Chinatown Wars – se zločinem i na cestách

Nemusíte jezdit ani do Ria abyste schytali kulku. Stačí nové GTA na handheld od Nintenda.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

huh

ouou

Tojo... ta volnost je supr...

 ale nevim, ty malý děcka dneska :) Ty pařej hry s moc dobrou grafikou :) Takový hry se mi už ani nelíbí ;-D

0/0
8.4.2009 19:04

Peste

Nej

jo a jeste je to nejlepe hodnocena hra na NDS

0/0
7.4.2009 17:15

tab

tab

tak nevim, koukl jsem na to video a rekl bych, ze ta hra je rozhodne v 3D.. jen je shora.. ale pravda, o GTA1,2 se taky psavalo, ze je 2D, prestoze je taky 3D

0/0
5.4.2009 22:16

petrik

Super hra

Naozaj jedna z najlepsich hier na NDS , hodnotenie by malo byt urcite nad 90%

0/0
5.4.2009 19:32

masterko

gta

podla mna najlepsia hra nds dufam ze v budu pokracovat vo vydavani gtacok na ndsR^

0/0
2.4.2009 15:25

Peste

Hodnoceni

Myslím si ze kdo hodnotil tak tu hru nehral, je to jedna z nejlepsi, mozna i nej hra na NDS.

I tech 85% mi prijde slabe

0/0
2.4.2009 14:45

trageD

.

Paradni hra, jedna z nejlepsich na NDS R^

0/0
2.4.2009 12:15

After Efekt

Recenze

http://www.youtube.com/watch?v=_UN2cv3ZhZ0&feature=channel_page

0/0
2.4.2009 8:04

Panda

Re: Recenze

Recenze, která začíná slovy, že nemá cenu hru popisovat??? ;-D Znělka, která trvá šestinu času videa? ;-D Komentář, který zabírá minutu ze 7 minut videa? ;-D Jako pokus je to pěkné, ale jinak teda naprosto nedynamická nuda, kde slovo recenzenta působí od začátku stylem "hra je dobrá, ale já k ní nemám co říct"... Ještěže hra taková není.

0/0
2.4.2009 13:18

Petr Majer

Re: Re: Recenze

Nuž a má cenu hru popisovat ? Lépe je ji pouze doporučit, protože je to fakt zřejmě nejlepší hra tohoto druhu na NDS !!! Tady ji v recenzi popisujou dopodrobna - jak nejni super !? a pak jí dají 85 !!!???? Myslím, že stačí řícttěch pár vět - a stačí - hru si pak zahraješ a zjístíš vše sám !!!???

0/0
5.4.2009 13:43

Petr Majer

Městská akce ?

Co je to za výraz městská akce ? Čím by hra měla být více přehledná ? Více "čínskosti" je čistá smyšlenka !! Hledáte chyby jen proto aby nějaké byly v hodnocení ??? :-/

0/0
2.4.2009 8:04

junior1099

hm

Nevypadá to špatně...jako návrat ke kořenům. S tímto by mě čekání na autobus nevadilo.

0/0
2.4.2009 0:38

Ursus

Re: hm

Přesně ten návrat ke kořenům mě napadl, když jsem tohle GTA viděl poprvé. Když se k tomu naví připočítají některé inovativní prvky díky touchscreenu, vychází z toho překvapivě velmi zdařilý titul, který se patrně hlavně starším hráčům (kteří si GTA 1 a 2 pamatují) prostě "musí" (v uvozovkách, páč skutečně musíme jenom zdechnout) líbit.

0/0
2.4.2009 8:53

Topinas

Re: Re: hm

No starším hráčům, mě je teď 17 a první díl GTA jsem hrál už v první třídě, druhý následoval ještě tentíž rok. A to jsme hrály skoro všichni kluci ve třídě, takže i mladší generace staré GTA pamatují.

0/0
2.4.2009 9:03

junior1099

Re: Re: Re: hm

Už v 1.třídě? hm...to já se ještě díval na Tom&Jerry...a ne vraždit chodce přejížděním auta nebo je vystrašit střelbou ať se leknou a vběhnou na koleje, kde se po sléze usmaží (GTA1) ;-D. Ale narodit se o pět let později, tak to asi taky už masakruju od utlého věku.:-/

0/0
2.4.2009 14:28

john.h

Re: Re: Re: Re: hm

no ja jsem starsi generace a paril jsem GTA1 uz nekdy v puberte, ale treba takovyho wolfensteina a mortal kombat jsem paril mezi 6-8 rokem a zadny psychicky nasledky to na me nezanechalo... ba naopak, jsem rad, ze jsem byl u zrodu legend :) a wolf se mi libil vzdycky vic nez doom, proste to pro me byla TA HRA JAK SE TAM CHODI S TOU PISTOLI a doom byl uz jen kopie TY HRY :)

0/0
2.4.2009 14:34

Topinas

Re: Re: Re: Re: hm

Však jo taky jsem se díval na Toma A Jerrryho ;-D ale hrál jsem i GTA1, ono víš co je vtipný? Když se teď koukneš na ty 10-12 letý kluky který po zahrání GTA 4 v diskuzích "Drsný, úplně jsem mu rozstřílel mozek na sračky a potom si to rozdal s děvkou" , ale co si pamatuju tak my jsme GTA 1 nehrály kvůli násilí, kvůli tomu že můžete krást auta, zabíjet policisty nene nás jednoduše uchvátila ta volnost, kde si můžeš jen tak jezdit po městě, plnit mise jen když chceš a tak, vůbec ne kvůli tomu že tam šlo zajíždět lidi ;-) . Vzpomínám si když jsem přišel do školy a jeden kluk říká, "hele hrál si GTA?" "Ne co je to?" "No to je taková bezva hra, máš tam ohromnou mapu, můžeš tam jezdit autem, provádět různé skoky, plníš tam různé úkoly ale když nechceš můžeš si tam jen tak jezdit." Neřekl mi "to je taková drsná hra ve který můžeš kořenovi ukrást auto, sejmnout snim pár lidí, potom to napálit do policajta, ukrást mu bouchačku a vystřílet půl města" :-) Nás prostě zaujal ten koncept, ne to nasílí, teď je holt nová doba ;-D.

Ježiš já už mluvim jako nějaký starý dědek ;-D .

0/0
2.4.2009 14:43

Ursus

Re: Re: Re: Re: Re: hm

Ty už "herními roky" jsi starý dědek. ;)

0/0
2.4.2009 15:28

sega.maniac

1. GTA

Tak ho tu mame.. no trvalo to trvalo. Jeste by mohli udelat dotykovy PAYBACK, to byla uplne masakrozni GBA gamesa:-P

iPhone verze uz je, ale tam se jedna jen o prevod.

0/0
2.4.2009 0:20

Topinas

Re: 1. GTA

Pán je odborník, tak ukaž nějaký odkaz. Protože kromě toho, že někdo od rockstaru na otázku "bude Chinatown Wars i na iphone" odpověděl "Kdo ví" o tom nikde nepadlo ani slovo. Připadá mi spíš že jsi si vzal tohle k srdci a hned tu píšeš že port už je.

0/0
2.4.2009 1:07

sega.maniac

Re: Re: 1. GTA

Bavil jsem se o hre Payback ne o GTA, podobny zanr. Doporucuju.

Jen se to na tom iPhone hure hraje, vse pres dotykac.

0/0
2.4.2009 6:08

Mariri

Re: Re: Re: 1. GTA

Jo aha tak to pardon, špatně jsem si to přečetl ;-) .

0/0
2.4.2009 7:31

Ganimoth

Re: Re: Re: 1. GTA

Hral jsem GBA verzi (pravda jen v emulatoru) a skvela vec :).

0/0
2.4.2009 9:05







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.