Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena – pěsti ve tmě

Snad žádného filmového hrdinu si nezamilovali hráči tolik, jako Riddicka. Pokračování skvělé FPS proto potěší.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Joker

Obtížné toto:)

Lidičky? Taky vám remake "Butcher's Bay" přijde přehnaně těžkej... Já už si to nepamatuju, ale určitě to takhle těžký nebylo. Že tam předtim neměli baterky? :D

0/0
31.5.2009 3:07

..

Re: Obtížné toto:)

me ne, hral jsem to na nejvyšší. Co konkretne ti delalo problemy?

0/0
1.6.2009 11:46

..

Re: Obtížné toto:)

sory remake jsme nehrál myslel jsem že mluvíš o dark athene

0/0
1.6.2009 11:47

tetris

ghjfdssa

http://tibergame.blogspot.com/

0/0
3.5.2009 21:10

Pavel

bomba

tak jsem to právě dosmažil na xku360 a můžu potvrdit, že Dark Anthema je prostě skvělá hra, špičková grafika a hratelnost vyhnaná do nebeských výšin:)))))))))

0/0
28.4.2009 16:43

rEy

OD KDY JE VIN DIESEL ČERNOCH ?

OD KDY JE VIN DIESEL ČERNOCH ? ON TAM PÍŠE MÁME TU DVĚ HRY S PLEŠETÝM ČERNOCHEM.

0/0
27.4.2009 18:53

koudy

Nehorázná kravina od Atari

Cau lidi, nekdo uz to mozna z vas slysel ale pc verze pojde nainstalovat pouze trikrat na pc, pak ji muzete hodit do kose. Plati to u originalky, je tam DRM ochrana a maj to celkem vychytany a jestli to bude nekdo chtit stahnout, tak ma zse smulu, jelikoz crack nesezene. Sice se jich net hemzi ale nejde nic. Tim to nejvic pokazili, clovek utrati 850 za riddicka a muze ho nainstalovat jen 3x. Je to strasny a nevim prave jestli to je i u xboxu 360, jestli ne tak je to blbý.

0/0
27.4.2009 17:41

mondy

Re: Nehorázná kravina od Atari

Neboj, neni to zdaleka tak hrozny. Hru muzes nainstalovat na tri ruzny pocitace s tim, ze na danym pocitaci ji muzes instalovat bez problemu kolikrat chces. Pokud se ti stane, ze vycerpas limit instalace na tri ruzne sestavy (at uz kvuli upgradu nebo proste zacnes hrat na jinym pocitaci), staci napsat na podporu CD Projektu a neni problem u Tages Online pocet aktivaci zvysit.

0/0
27.4.2009 18:06

Claws

Česká podpora

http://www.riddickgame.cz

0/0
27.4.2009 15:30

mysh.82

Černoch?

Ta hláška "máme tu dvě hry s plešatým černochem v hlavní roli" nebyla moc povedená:-/ Chvilku jsem se rozhlížel, kde toho černocha vidí:-) On Vi Diesel (vlastním jménem Mark Vincent) je napůl Afroameričan a napůl Italoameričan, takže když už, tak "dvě hry s mulatem".

0/0
27.4.2009 14:28

Host

Re: Černoch?

To s Tebou jednohlesně souhlasím, bo černoch vypadá asík trocháč jinak.... :-P

0/0
12.6.2009 13:50

R23

PC??

Chtěl bych vědět jestli se dočkáme hry i na PC???...Jinak co se týče filmů Pitch black byl naprosto úžasnej film Kronika temna už sice nebyla tak kvalitní ale všichni zapomínáte na Temnou hrozbu (The Chronicles of Riddick: Dark Fury) ze stejného roku jako je Kronika temna...fanoušek Riddicka by to měl vědět...

0/0
25.4.2009 15:22

mondy

Re: PC??

jo jo, hra vyjde i na PC. U nas bude s ceskymi titulky, nejpozdeji v polovine kvetna.

0/0
26.4.2009 0:22

Nokiaman

Re: PC??

Taky bych si to už chtěl zahrát:-(

0/0
26.4.2009 21:09

lumír

otázečka

mám rád střílečky, ale může mi někdy vysvětlit, co bylo tak bombovýho na riddickovi? pro mě to byla nezáživná hra, a nuda se dostavila do dvou hodin a hra šla pryč, nebyl jedinej důvod to přetrpět a doufat, že se to zlepší

0/0
24.4.2009 21:25

Jan

Re: otázečka

Atmosfera, skvela a vyvazena hratelnost, stealth prvky a samozrejme Vin Diesel. Pro me jedna z nej her, proste ti nesedla.

0/0
25.4.2009 13:13

.

Re: otázečka

to je mozno tym ze do dvoch hodin si nestihol prist na to co hra ponuka. Je to vlastne viac stealth ako strielacka, je tam brutalny boj nablizko s neuveritelnym mnozstvom animacii a roznych kombinacii utokov, silna adventurna zlozka (plnenie mensich questikov, rozhovory), nelinearita niektorych urovni a samozrejme atmosfera a Riddic.

0/0
25.4.2009 14:22

.

P.S.

pozri si toto video, ukazuje akú širokú škálu boja na blízko mal riddic

http://www.youtube.com/watch?v=7z2yH7Jilbo&feature=related

0/0
25.4.2009 14:29

lumír

Re: P.S.

hm, a z toho si mám sednout na prdel?8-o;-D prostě a jasně, riddicka nebrat:-)

0/0
26.4.2009 4:03

.

Re: Re: P.S.

nemusíš ho brať ale videl si také niečo v nejakej inej hre? asi ťažko(Y)

0/0
26.4.2009 4:09

AK-47

Re: Re: P.S.

Když seš Rambo, tak je jasny že te Riddick netahne, hrals Escape from Butcher Bay ? Nehral vid...

0/0
5.5.2009 12:18

Plešoun

Re: otázečka

Fíha... do dvou hodin? To jsi zajisté vyzkoušel vše co hra nabízí :-) Dostal jsi vůbec ten Riddickův noční pohled (protože na tom hra z vleké části staví svou stealt část) a nebo hodnotíš jen podle úvodu?

Ono Riddick hodně stavěl na tom, že docela měnil tempo hry (kecání, mlácení, stealth, akce, jízda robotem s reketometem,...) - každá část jiná a neupdlo to stereotypu. Do dvou hodin jsi tam sotva došel k mainframu a dostal do rukou první zbraň. Těžko pak hodnotit hru jako celek.

0/0
26.4.2009 9:36

lord Marshall

Nechápu, co mají všichni proti filmu?

Kronika temna člověka zaujala hned na první pohled. Než jsem ten film viděl, tak jsem nevěděl, kdo je Riddick. A to jsem na něj přepnul náhodou. To ovšem česká společnost, která je každou neděli od osmi na ČT1 krmená nic neříkajícími českými filmovými sr*čkami nemůže ocenit. 

0/0
24.4.2009 20:34

.

Re: Nechápu, co mají všichni proti filmu?

ten film nepoznám, to je Pitch Black alebo pokračovanie? Videl som čiernočiernu tmu a potom nejaký film so smrtihlavcami, to sa mi uz moc nepacilo..

0/0
24.4.2009 20:59

lord Marshall

Re: Re: Nechápu, co mají všichni proti filmu?

Já viděl právě ten druhý díl a ten první ne. Ta koncepce smíchání sci-fi a fantasy je prostě skvělá.

0/0
24.4.2009 21:23

Dhatz

Re: Re: Nechápu, co mají všichni proti filmu?

tak ten váš přaklad je nejtrapnější na světě, u nás to bylo skoro jako originál. první film byl horor a ten druhý je první díl sci-fi ságy.(která bude asi muset kvůli vytíženosti vin diesela pokračovat jako prequel hry)

0/0
24.4.2009 23:19

Gaze

Re: Re: Re: Nechápu, co mají všichni proti filmu?

http://www.csfd.cz/film/12113-cernocerna-tma-pitch-black/    Hm, cesky preklad je ovela lepsi ako nas, mas pravdu.

0/0
25.4.2009 14:23

junior1099

Re: Re: Re: Re: Nechápu, co mají všichni proti filmu?

Dathz je zase chytrý jak rádio...klasika. Toho si nevšímej.;-)

0/0
26.4.2009 0:39

Nokiaman

Re: Nechápu, co mají všichni proti filmu?

jj je to skvělý film;-)

0/0
27.4.2009 10:18

Dhatz

náhoda?

recenze zrovna v den kdy podkle některých zdrojů má vyjít crack...

0/0
24.4.2009 17:17

fts

Re: náhoda?

na xbox se crackuje jako na pc?

0/0
24.4.2009 17:29

Nokiaman

Re: Re: náhoda?

To je jedno, že to napsal v xbox sekci

0/0
27.4.2009 10:19

Brigand

recenze

zdar, zase tak hrozna recenze to neni. Kritizovat umi kazdej, ale pochvalit uz min lidi. Urcite se bude jeste zlepsovat. Ne kazdej fotbalista hraje hned prvni ligu:-) A co se tyka hrubek, tak tech mel urcite jeste mnohem vic, ale vysledna recenze jde jeste do ruky korektorce, ktera gramatiku opravuje a pak teprve se to dostane na bonusweb. Takze chyba spis toho, kdo to po nem opravoval;-)

0/0
24.4.2009 16:55

marek

vin

Kdyby nekdo mel tuto hru poslete mi ji pls na marebeniac@seznam.cz. Dekuji

0/0
24.4.2009 11:11

KO23L

Re: vin

Za 1. Jak uz tu bylo receno, tady neni warez ....

a za 2. uz vydim, jak nekdo posila mailem 10GB :D

... jak neco takovyho muze vubec nekoho napadnout :D

0/0
24.4.2009 12:16

Tommy

Re: Re: vin

ty jsi na češtině chrápal ne?

0/0
24.4.2009 14:39

junior1099

Re: Re: Re: vin

Z jedné hrubky bych nedělal žádnou tragédii. Teda já tam vYdím jen jednu...jestli je jich víc, tak jsem chrápal asi taky;-).

0/0
24.4.2009 14:43

Darkfighter

Re: Re: Re: Re: vin

Dobré vědět.

0/0
24.4.2009 15:22

Nik

Re: vin

LOOOOOOOOOOOOOOOOOL ty jsi tragéd.Uz vidim jak ti to kazdy posila ..;-D

0/0
24.4.2009 13:07

marek

Re: Re: vin

jenom si delam prdel z vas písíčkáru

0/0
24.4.2009 13:31

fts

Re: Re: Re: vin

''z vas pisickaru'' ty vole seber a bez si radsi zabehat ven udelas lip

0/0
24.4.2009 14:34

junior1099

Re: Re: Re: vin

Mě to bylo celkem jasné...chtěl jsem to i napsat, ale vyprd jsem se na to. Ono je potřeba si z nich (i teda asi mě...taky PC) udělat trochu srandy, protože jak je vidět, tak někteří skočí na každou volovinu. :-)R^

0/0
24.4.2009 14:40

Dhatz

Re: Re: Re: vin

idiot co si neumí vybrat 1 nick & stick to it.

0/0
24.4.2009 17:20

Nik

Re: Re: Re: vin

Hmmmmm ale ja mam Xbox ;-D

0/0
24.4.2009 22:17

chazim

kdy to bude

na písí? dá se to stáhnout a sou na to kracky, abych to nestahoval zbytečne

0/0
24.4.2009 9:14

Darkfighter

Re: kdy to bude

No ty jsi mulo. Jednak nechápu, jak tě napadlo napsat "kracky" a "písí", ale co především, tak viděl jsi snad tady někde slovíčko warez? Bež se ptát tam, kde se to řeší, pokud vůbec víš, kde to je.

0/0
24.4.2009 9:55

user32

Re: kdy to bude

dalsi konzolak co si chce z ostatnich udelat dobrej den? Rv

0/0
24.4.2009 15:03

chci to

už je to na písí?

0/0
24.4.2009 8:52

groof

nevim nevim

ale rekl bych, ze uroven recenzi rapidne klesa :-©

0/0
24.4.2009 8:34

KO23L

Vin Diesel

"Máme tu dvě hry s plešatým černochem v hlavní roli za jednu cenu."

Tak nevim, nevim, ale rekl bych ze Vin Diesel neni cernoch ;-D

0/0
24.4.2009 6:19







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.