Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Leisure Suit Larry: Box Office Bust - další lechtivé dobrodružství mastňáka Larryho

S erotikou v počítačových hrách to bylo vždycky slabé. Nový Larry bohužel není vyjímkou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

peca

super diskuze

Vaše diskuze nemá chybu, je to super číst a koukám, že to prošlo :) Taky bych rád takhle recenzoval hry, je mi 30,a le hry je můj život :):):)

0/0
19.4.2009 13:32

Fanatic.Dz

Zoufalý sexuální frustrát Larry opět útočí

Redakce se sice zmiňuje o dobrém jménu Larryho, ale to zřejmě jen z toho důvodu, že v době vydání jeho původních dobrodružství se jim i o té masturbaci nejspíš jen zdálo. Larry vždycky zoufalost byl, je a obávám se i bude. ;-D

0/0
15.4.2009 16:38

Tomik800

Myslím že renceze je na tý hře to nejlepší:)

Já s rencezí souhlasím,je v ní všechno co o hře potřebuju vědět:)

0/0
15.4.2009 14:53

Walome

Vzpomínka na Míšu

Vždycky když čtu nějakou recenzi nerecenzi, vzpomenu si na Michala Rybku. Jeho recenze se taky často stávaly něčím jiným...i za těch sedm let nevím, jestli se mi to vlastně líbí nebo ne R^Rv

0/0
15.4.2009 12:11

gogolak

super recenze

Chválím autora, že se nezalekl a pokusil se pojmout recenzi na tuhle blbost tímto zajímavým způsobem. Jen tak dál. R^ Nudných článků takříkajíc "na jedno brdo" je všude plno...

0/0
14.4.2009 17:38

r4in

Vyjímka?

"Nový Larry bohužel není vyjÍmkou."

Ale no tak, opravit, rychle!

0/0
14.4.2009 9:50

Darken

Re: Vyjímka?

To autor recenze není schopný si alespoň zkontrolovat chyby v officech? Bože...

0/0
14.4.2009 12:17

Faramir

recenzia

Dobra recenzia,sranda to citat,aj ked blba hra :D

0/0
13.4.2009 22:43

Zemi

Re: recenzia

J musim uznat, že číst tohle je mnohem lepší než číst normální recenzi ;-D

0/0
16.4.2009 9:06

Sprite

Dobré

Jo fakt originální recenze :-) Dobrej rozhovor hoši ;-DMě to stačilo..

0/0
13.4.2009 21:47

šikula flashdisk

hihi

skutočne originálna recenzia - výnimočná a hodná nejakého ocenenia, fakt. Ale už to nerobte. Hra je sice fakt ničmoc ale kcel som si o tom prečítať niečo seriozne. Praci zdar R^ and no offense!

0/0
13.4.2009 19:57

Bart

Mizérie

Podobné "recenze" psal svého času do Score i bordelpapá AndrewRv

0/0
13.4.2009 17:16

walfischberg

Skvělá recenze

Velmi povedená recenze, dobře se čte, autor umí pracovat s jazykem, nepoužívá přemíru slovních mutací. Super.

0/0
13.4.2009 15:00

ble

Re: Skvělá recenze

dobry vtip R^

0/0
13.4.2009 16:21

Petr

Re: Re: Skvělá recenze

Umí pracovat s jazykem??? Evidentně hodnocení jazykového experta ;-D V té slátanině je tolik chyb, že bych se jich jeden pomalu nedopočítal. Rv

0/0
13.4.2009 18:08

st

Amaterský počin recenzenta

Sranda to je originální možná také.Ale do té chvíle než si uvědomím že pan recenzent dělal hru něco přes jeden den,obě oči nalepené na ICQ bez zájmu o hru samotnou?Přijde mě to jako dosti amaterský počin tohle....Jako malé dítě které píše ve škole slohovku a vůbec ho to nebaví,proto tlachá ještě s kámošem a do slohovky jen tak naoko něco napíše....

0/0
13.4.2009 13:18

Tomášik

Re: Amaterský počin recenzenta

Mě to nepřijde jako zkopírovaný z icq... Na to je to dle mého trochu moc "strojový" a "na ruku" jdoucí. Spíš je to od začátku psaný prostě jako icq komunikace s fiktivním panem Milanem, ale možná se pletu - toť jen muj názor.

0/0
13.4.2009 14:50

Big Q

Re: Re: Amaterský počin recenzenta

Přesně tak! Možná před nebo po, možná i při hraní té hry o tom s někým diskutoval, ale je jasný, že ten rozhovor nevypadal takhle! Mě se to docela líbí. Hra, která je takový blbost, co si nezaslouží ani napsat recenzi - vtipně podáno.

0/0
13.4.2009 20:53

TAB

Re: Re: Re: Amaterský počin recenzenta

no tj jasny, ze to zredigoval, to se prece dela uplne s kazdym rozhovorem... jako nebyt to napsany timhle stylem, tak bych to nikdy necetl, takze dobry... Informacni hodnota recenze je uz samozrejme slabsi, ale je zcela zrejme, ze to zadna superhra neni, takze - ani zdarma u casaku to nechci ;-)

0/0
14.4.2009 23:18

D

Recenze

Skvele podana recenze, velmi ocenuji pristup autora. R^

0/0
13.4.2009 13:02

Ezop

recenze

nechápu co se vám na recenzi nelíbí...musim se autora zastat, protože v článku je všechno co v každý recenzi, akorát je to podaný jinou formou...celkem nápaditou...hra mě vůbec nezajímá,ale z nudy jsem kliknul a text nakonec přelouskal celej. narozdíl od jinejch článků který začnou nudit jen je začnu číst.R^

0/0
13.4.2009 12:30

Lumirel

Re: recenze

Mně se recenze líbila, bylo to lidsky shrnutý.. jako bych zrovna volal někomu, kdo to hrál, tak bych si asi vyposlechl něco podobnýho. :)

0/0
16.4.2009 16:58

Lukas

No tak nevim

Tak si nejak nejsem jisty, zda by takto mela vypadat recenze i na naprosty propadak. Vubec nepochybuji o tom, ze hra stoji zaprd, to vsak podle me neznamena, ze by recenze mela taktez byt o nicem. Nemuzu si pomoct, je to pravdepodobne nejslabsi recenze, co jsem na BW kdy cetl, takze jen doufam, ze se z toho nestane novy trend. Svuj ucel nepochybne splnila, ovsem ta forma...

0/0
13.4.2009 12:23

Karlík

Re: No tak nevim

No jelikož recenze na BW u mě mají nulovou informační hodnotu, páč recenzenti si to u mě už dávno rozházeli, když hodnotili hry z dema nebo ty hry ani neviděli, ale musím říct že tahle recenze se mi líbila. Sice nebyla vtipná, nebyla originální, ale dala se číst. Klidně ať v podobnym duchu pokracujou, ale hlavně ať to nedopadne jako recenze na Galactic Civilizations II: Twilight of the Arnor na hrej. To je taká kravina, že si to pamatuju i po tom roce co jsem to čet...

0/0
13.4.2009 12:32

erko

Re: Re: No tak nevim

Tak to si zajdi přečíst revenze na tiscali games.Tam to píšou kluci bez minimálních okolností her a uroven jejich recenzí je je nekde v oblasti regionálního týdeníku.Buď rád že existuje bonusweb.Tady ty recenze mají hlavu a patu.I když tahle je opravdu ubohá....

0/0
13.4.2009 13:21

Karlík

Re: Re: Re: No tak nevim

Na tiscali už nějakou dobu nechodím ;) A jelikož už hraji tak max. jednu hru za měsíc, tak mi stačí zahraniční weby a zkušenosti ještě stále herně "aktivních" známých. Tyhle recenze beru spíš jako něco ve smyslu oznámení, že nějaká taková hra existuje... Ale doufám, že si to nepobral jako, že nechci BW - naopak je to moje oblíbená stránka a to že se na jeden pořádnej článek najde 5 hovadin je mi jedno - si přečtu to co chci a na víc pomalu ani nemam čas R^

0/0
13.4.2009 14:47

mike12

super hra

podla mna je to super hra !!!! lepsia jak GTA 4 !!!! R^R^ davamtomu  90 percent

0/0
13.4.2009 10:29

Johnnie

Myslím, že ta recenze odpovídá kvalitám hry

Také jsem se na ni těšil, také jsem si myslel, že to bude něco jiného, a také jsem byl velmi hluboce zklamán. Když jsem skákal po lešení a čistil graffitti, tak jsem si říkal: "je to začátek, to se vždycky učí ovládání na nějakých blbostech", jenže hned první minihra: sbírání částí scénáře mě přesvědčilo o tom, že to lepší prostě nebude a že je lepší hru odinstalovat a smířit se s tím, že "tohle" prostě nedohraju... Ovládání téhle hry je příšerné: metoda směrových šipek a asi sedmi nebo osmi akčních kláves je pro PC vyloženě nepoužitelná, nepoužitelná je i kamera, která ukazuje všechny "krásy" okolního městečka, ale nikoliv plošinku pod vámi, na kterou se chystáte skočit, takže se na 99,95 zabijete pádem z výšky apod.

0/0
13.4.2009 9:13

lumír

vzkaz pro autora článku

chlapče, snaha se cení, ale trochu sebekritiky by to chtělo, ono být vtipnej to neni jen tak, to se nejde naučit, s tim se rodíš, buď to umíš nebo to neumíš, teda je zde ještě možnost, že ta recenze je schválně trapná, jako je asi očividně i ta hra, v tom případě vše výše napsaný už neplatí a oceňuju trefný obsah recenze;-D

0/0
13.4.2009 4:58

Zkoumal

Re: vzkaz pro autora článku

Přesně, trefil Jsi hlavičkou o hřebíček. Básník chtěl říct,že na tuto "hru" nemá smysl stadndardní recenzi psát.Mě se to líbí.Komu se to ovšem nelíbí jsou ti nešťastníci co si to koupili.

0/0
13.4.2009 6:51

Murdov

To se moc nepovedlo

Ted nevim co je trapnejsi zda recenze nebo hra :))

0/0
13.4.2009 1:45

junior1099

Re: To se moc nepovedlo

Asi oboje... a pěkně se to k sobě hodí. Něco tak trapného jsem tu dlouho nečet... naposledy asi jak tady byl ten článek, jak nějaká matka chtěla zaplatil něco na xboxu, a tak do toho strkala kreditní karty.:-)

0/0
13.4.2009 3:27

Res

Vyborna recenze

Opravdu ocenuji pojeti recenze :-) Vic takovych neotrelych napadu!

0/0
13.4.2009 1:03

regan

Re: Vyborna recenze

Recenze vskutku dobra, jen ten napad je uz mnohokrat otrely :D

0/0
13.4.2009 1:48

Pilouš

RECENZE

S recenzí spokojen ale obrň se proti davům čtenářů, kteří ti budou psát nenávistné vzkazy ;) Troufalý kousek vydat takový článek pro tebe i pro celý bonusweb. Doporučuji zveřejnit ještě druhou recenzi, druhou stranu mince, než vám to přeroste přes hlavu. Howgh

0/0
13.4.2009 0:36

Smokie

Re: RECENZE

Ja by som to uz ani neriesil, na redaktorovom mieste. Je pravda, ze tu moze byt plno nenavistnych odkazov, ale tie ostanu len v tejto diskusii a citatelia aj tak nikam neodidu, cize nie je co riesit. Ziadna skoda nevznikne :-)

0/0
13.4.2009 8:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.