Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Death Track: Resurrection. Zničte soupeře dobře mířenou raketou

Pořádně zběsilé závody, které si na nic nehrají. Takových her je přece nedostatek, tak se podívejme, jak dopadla ta dnes recenzovaná.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Jáá

???

Slyšel někdy ten debil co dělá screenshoty o antialiasingu? Skoro u každé recenzované hry jsou na screenech zuby, tady to navíc vypadá, že je to na nejnižší detaily. Asi by čtenáři měli uspořádat sbírku pro redakci, aby si mohli koupit aspoň Geforce 9800 GTX. ;-€

0/0
17.4.2009 16:40

Mihal

Re: ???

Vskutku "vzorový" příspěvek, který se dle mého soudu příliš neslučuje s kodexem diskutéra. Ale k tématu... Ano, zuby jsou skutečně nepříjemné, ale vezměte v potaz, že ne všechny hry umí s antialiasingem pracovat tak, jak by měly. Na mé HD4850 antialiasig prostě a jednoduše nefungoval - po jeho zapnutí se začal tvořit jakýsi druh artefaktů. Dost možná šlo o nevyladěnost hry, dost možná o neshodu v mém systému či pouze ovladačích. V jiných titulech však tyto problémy nemám, a tak jsem hru odehrál na maximální detaily, ovšem bez zapnutého antialisangu. Obecně u mě ale platí, že dávám přednost vyššímu rozlišení (eventuelně) bez vyhlazování hran, zato se stabilním frameratem.

0/0
17.4.2009 17:20

Jáá

Re: Re: ???

Koukám, že jsem se s hodnocením autora ani moc nespletl. Zaprvé, našetřete si pár stovek navíc a kupte si Nvidii, ATI je možná o chlup levnější, ale její ovladače jsou utrpení. Zadruhé, já sice taky radši oželím detaily ve prospěch vyšších fps, ale to je snad u screenů úplně jedno. I když hra pojede na 5 fps, tak se na ty obrázky aspoň bude dát koukat. :-/

0/0
17.4.2009 17:32

[P]

Re: Re: Re: ???

...byly doby kdy hry meli 8 barev a rozliseni bylo zhruba jako cednik a byly to dobre  hry. Presne kvuli lidem jako ty (ci Vy pokud si potrepite na vykani) se vetsina penez na vyvoj hry nacpe do grafiky a na obsah uz pak nejak nezbydou, takze poslednich 5 leti sice vychazi graficky uzasne hry, ale originalitu by clovek hledal marne. Me teda nebavi hrat 50x dokola to stejne, akorat prevlecene do jineho engine.

0/0
17.4.2009 17:42

---

Re: Re: Re: Re: ???

To možná ano, ale řekni mi, s čím mají vývojáři přijít, aby to bylo originální? V dnešní době je už vše kopije něčeho...

0/0
17.4.2009 18:52

[P]

Re: Re: Re: Re: Re: ???

Mount & Blade - nizkorozpoctovka, za par eur (kdyz ji clovek koupil vcas) a zaruci mnoho hodin zabavy (napr. proto ze neustale vznika hromada modifikaci)

nebo nedavno sem potkal Spore a az sem to prilis nemel cas hrat (a ohlasy nejsou 2x skvele), tak se musi nechat ze je to docela dost originalni.

0/0
20.4.2009 15:40

pan

Re: Re: Re: Re: ???

lol,treba nfs undercover... nevim,donedavna jsem mel atinu 9550 a na 9800GTX+ se casto divim,ze ty hry ani s tou grafikou moc nepokrocily. krome par vyjimek jako je crysis,mozna gears of war,ale zatim nemam cas to prubnout. jinak bych taky doporucil autorovy investovat do MS office a pouzivat kontrolu pravopisu,pripadne si to po sobe precist,kdyz uz hodla to cosi vypustit do sveta;-O

0/0
14.5.2009 18:26

Hans

Re: Re: ???

Co je nám do toho, že na vaší grafice antialiasing nefungoval? Původní příspěvek měl sice ke slušnosti daleko, ale tohle je obyčejná výmluva. Čtenář si určitě zaslouží vidět hru v optimálním nastavení a jak to vy zařídíte, to je vaše věc a vaše odpovědnost.

0/0
17.4.2009 23:01

Dhatz

Re: ???

tahle hra umí jenom supersampling(multisampling nejde vynutit ani nhancerem), a to ti žádná grafika neutáhne. co to bylo zza idioty co dělali ten engine?

0/0
18.4.2009 8:18

Earl

...

Death Rally je lepší

0/0
17.4.2009 14:00

wsx

Re: ...

OMG to byla parba ! To uz je roku co sme to parili na kompech ve skole po siti :)

0/0
17.4.2009 14:33

junior1099

hm

Hm, stará klasika v novém kabátě.... to bych si dal líbit. Po těžkým dnu v práci, sednout, vypnout mozek (u této hry nebude potřeba), zapnout DTR a řádit. Rollcage už znám na z paměti, takže tohle by nemuselo být špatné. Jenom by mi tam asi, jak jsem viděl ve videu, vadili ty zelené střely...fuj.

Jinak pořád čekám na nějaké pořádné pokračování Carmagedonu, kde to vázne, se divím, že se do toho už někdo dávno nepustil.

0/0
17.4.2009 10:59

.

Re: hm

Zkus se podívat na Armageddon riders - Clutch. Mělo by to být něco podobného jako Carmageddon, alespoň to tvrdí.

0/0
17.4.2009 12:23

Dhatz

Re: Re: hm

je to větší peachovina než DTR. to už si radši zapni carmageddon 1.

0/0
18.4.2009 8:31

kinik

hra

hra je super, je celkem obtizna, jen skoda ze multi ne-e

0/0
17.4.2009 6:35







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.