Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

The Godfather 2: ukázkové zaspání doby

Zpočátku nadějná napodobenina Mafie zklamala na celé čáře. Kromě několika vychytávek nenabízí téměř nic, co byste nenašli jinde.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

No jasne

Otporna grafika to jo Stereo typ ani ne Ty recenzenti jsou fakt na hlavu

0/0
22.9.2009 19:25

Host

redaktor je lhar a nevidi si na spicku nosu

Tak jsem dnes po 3 dnech dohral GF2 a nechapal jsem proc dostal tak spatne hodnoceni. Prectu si recenzi a myslel jsem ze se pobleju.

Redaktor je asi fakt k form;cenzura]t co ma starej HW nebo co. Ja dal vsecko na maximum a hra vypadala podstatne lepe nez na obrazcich, mrtvoly i auta zmizeli az po 20sec, vsecko se mi vykreslovalo perfektne z dalky..zadne polygonove sracky.

A bugy? nevim ale behem hry jsem narazil na jeden jedinny.    kdo me nezna. pisu pro konkurenci takze se ve hrach vyznam, jednu dobu jsem delal testera pro jednu cz firmu.

bw me opet zklamal.  ;-€

0/0
12.9.2009 0:16

Host

,kjl.kjůůk

[>-]EU[>-]EU[>-]EU[>-]EU[>-]EU[>-]EU

0/0
15.8.2009 10:29

Host

š*k

oh,ohhh,oohhh... Kecám do prd*le!! KU*VAAA!!!!!!!!!!!!!!!

ted sem vylil tu zas*anou polívku.....;-O!!!!!!!!

Víte co já budu dělat v mafii II? půlku dne budu po ulicích kosit nějaký čů*áky a druhou jim nakopu pr*del ;-D[>-]

!!!!!!!!!!!!!!!!! PI*ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!! Au ted sem spadl ze schodů!!!No ,notebook stále funguje takžajkdhafaaas.,ů-h

Do pr*ele!!! ted sem na něj šLlYJdfskaflfwlgslmjůú§§!SD;-O

0/0
12.8.2009 21:15

Host

Re: š*k

dobrej chudák...lituju tvoje rodiče...

0/0
20.9.2009 16:43

Host

mafia 2

Jn na mafii 2 si asi budeš muset ještě dlouho počkat:) bohužel taky se na ni těšim.

0/0
11.7.2009 11:38

Host

dfhs

mafia 1 je super hra uz se tesim na 2

0/0
20.6.2009 21:36

ric.i

mafia 2

Nazdarek lidy nevi nekdo ske stahnu mafii 2 hledam ji uz asi tejden a nemuzu ji stahno prosim poslete mi odkaz na ric.i@seznam.cz diky moc a dobrou noc

0/0
27.4.2009 21:59

Lovecrossed

Re: mafia 2

Mafii 2 stáhneš tady www.jsemwarezak.cz/ajestektomucelkemvypatlany/protozechcustahnouthrukterajestenevysla.rar

heslo raru je: jsemzlodej

0/0
28.4.2009 15:38

otik

Re: Re: mafia 2

ten link nefunguje ;-(

0/0
28.4.2009 15:40

Žbeky

Re: Re: Re: mafia 2

Si děláš srndu ne ;-D Tys to fakt zkusil? Podívejs e ještě jednou a čti... Navíc tady se warez nešíří a obzvláště ne ten co ještě ani nevyšel.;-€

0/0
14.5.2009 9:16

Host

Re: Re: mafia 2

:-))))))))))

0/0
23.6.2009 4:16

Jan Péch

Obtiznost

TGF 2 me velmy ohromil...hratelnost,grafika,pribeh,mise...opravdu sem si pri hrani myslel ze sem don...bohuzel me tento pocit brzo presel protoze sem hru dohral za necelych 14 hodin se vsemi podminky zabiti konkurencnich pesaku atd. tak proto se ptam jestli se nekde neda nastavit obtiznost...pripadne odpovedi mi piste na meil...pechy :-)

0/0
26.4.2009 22:18

Jan Pech

Re: Obtiznost

Jo muj meil je pechy5454@seznam.cz

0/0
26.4.2009 22:51

Fredy.00

objekvitivta

hele lidi, tahle hra je jako jídlo z mekáče - každý se jí nasití, ale málokomu zachutná...

hrál jsem daleko lepší hry, mafie jednička nesahá týhle věci ani po pás, ale dělat z toho kdovíjakéh odémona mi také přijde přinejmenším divné... prostě je to hra u které se nemyslí, která je jen na zabití trochy času když není co dělat. lokalizace by mohla být lepší, například kvalita poslkých textů je nesrovnatelně lepší... ale jo, prostě taková lepší oddcechovka, je to tak koncipovyané, proto se nemůžete divit, že to není hra s úchytvým příběhem a grafikou.. to je jako koupit Hyundaye a divit se, že to není Porshe

0/0
21.4.2009 19:09

Pete

Re: objekvitivta

Co to meleš? Mafia 1 nesahá týhle hnusný odfláknutý hře ani po pás? Je to tak koncipované, hmmmm odfláknuté by bylo lepší. Prober se :-©

0/0
25.4.2009 12:06

Fredy.00

Re: Re: objekvitivta

Chtěl sem napsat mafii jedničce ;-)

0/0
26.4.2009 22:14

nxxxxxxxxx

,,,,,,,,

V týhle době udělat tak horznou hru to se jentak nevidí kor od EA.Grafika je katastrofa jediný co se změnilo že je vidět do aut.Když tuhle hru postavíte vedle GTA 4 tak je to torozdíl 10 let.Kam ty vývojáři koukali kdýž to vyvýjeli.Tenhle rok horší hra snad nevyšla

0/0
17.4.2009 14:15

Strangeman

Re: ,,,,,,,,

Nejsem si jistej jestli sme hráli stejnou hru, protože mě se náhodou dost líbila. Kromě aut se pro tvoji informaci přidal ještě ten strategickej mód, který z Godfathra II dělá skvělou smíšeninu RPG, RTS a akce. Je to sice nerealistická arkáda, ale sakra hratelnost mi přijde mnohem vyšší než v GTA 4, kde se dalo dělat skoro všechno, ale nic z toho nebylo to pravý a zábavný. Grafika je slabší jen z dálky, z blízka se mi detaily líbily a během celý hry sem nenarazil na jedinej zásek.

0/0
20.4.2009 18:10

Nokiaman

Re: Re: ,,,,,,,,

R^

0/0
21.4.2009 18:36

bubaq

Re: ,,,,,,,,

Mnoo ... tak s timto bych si dovolil i SOUHLASIT. TGF2 jsem ted odinstaloval. Nezbyva nez cekat na MAFIA 2 a cekani si kratit pomoci GTA4. Ted davali v TV GAMEPAGE a M2 vypada luxusne. EA dela cim dal horsi hry - vyjimka snad jen MIRRORS EDGE, ktery me i docela bavil. TGF2 neni uplne spatna hra, ale treba nelibi se mi 3rd pohled. Proc je SAKRA orientovanej DOLEVA?? Proc neni postavicka na kterou koukam uprostred? Jsem pravak a mit zbran (postavu) vlevo, je docela hnus. Nelibi se mi docela ani ovladani a vzhled aut. Hra obsahuje asi milion otravnych animaci behem hrani a nejdou preskocit. A v 1280x1024 na 22" monitoru jsou titulky docela mrňavý. To je problem ale u vsech EA her. 

0/0
7.5.2009 20:07

MoRt8

Uff

 Sorry, ale tohle už EA opravdu nezbaštím. Jako velký fanda Kmotra jsem s radostí dohrál původní hru, ale tohle už tedy nepůjde. Po asi 3 h čistého času uninstal, protože něco tak zpackaného se jen tak nevidí. Nezbývá než doufat, že se do pravých psích deček naplno obujeme v Mafii 2. 

0/0
17.4.2009 12:54

Vrza

Re: Uff

Godfather 2 je lepší než mafia 2 grafiku to má scela stejnou.Skoušel sem hrát beta verzi mafie 2 ale GTA 4 je o 50% lepší

0/0
18.4.2009 17:37

merengues

Re: Re: Uff

ty jsi vtipálek;-D

0/0
18.4.2009 22:02

frrozen_cz

Re: Re: Uff

A potom si se probudil co?? žádná beta mafie 2 neni, ale pust si alspoň jeden trailer a jestli nepoznáš rozdil v grafice tak si kup nový brejle. Jinak zatim godfather 1 a 2 už vubec ne se nedá srovnavat ani s mafii 1, kterou ještě dnes kdyz pustim na plné detaily tak vypadá skro jako nová hra, a o příběhu ani nemluvim. Hned si jí půjdu zahrátV

0/0
21.4.2009 16:32

Nokiaman

Re: Re: Uff

:-)R^

0/0
21.4.2009 18:37

Jarin

HW

Zdravím, mám dotaz na hardwer. Mám grafickou kartu ATI Radeon RX800GTO/256 MB, nejnovější ovladač a při pokusu o spuštění hry mě hlásí,že má grafická karta nesplňuje minimální požadavky hry.Můžete mi někdo poradit?Díky

0/0
17.4.2009 9:15

Vrza

Re: HW

Mám pro tebe vysvětlení tvá karta asi nepodporuje pixel.shader 3

0/0
18.4.2009 17:34

Nasgol

...

Ten běhající chalan vypadá jak nafukovací gumový panák ;-D

0/0
16.4.2009 21:03

Wizitor

Samotná hra

hru jsem dohrál za týden a můj názor:

Hratelnost je chytlavá, líbí se mi tam schovávání za stěnou, bednamy apod, hlavně ty přestřelky jsou někdy chytlavé...   Hodně budov do kterých lze chodit což je mnohem realističtější..... auta jsou sice pořád ty stejná ale výhoda přestřelek z aut je fascinující..... loupení bank je super.... zbraně jsou sice fajn ale je blbý to že když jdete na jiný gang tak navás střílí furt stejnýmy pistolemy..... Grafika je náhodou super... alespon electronic arts nejsou paka jak jiné společnosti které pořád a pořád zlepšují grafiku až z toho nakonec je humus který si může zahrát jen málo kdo... prostě myslí i na ty slabší  PC....  Děj je fajnový....  Multiplayer je tam taky super.... konečně hra kterou když dohrajete tak můžete ještě zlepšovat.... Bugy by mě zajímaly kde jsou a to stou hudbou taky páč po celou dobu hraní jsem nic takového nezpozoroval.... by mě zajímalo načem jste to zkoušeli když vám to dělalo.... musíte tam mít opravdu pořádný krám na testování... souboje jsou možná po čase stereotyp ale můžete si je vychutnat pokaždé jiným způsobem..... suprový styl zastrašení svědků, přebírání budov a nebo podplácení..... dělání vlastní rodiny..... no já bych té hře dal osobně 80%.... těch 20% možná té inteligenci chodců a ničení věcí pač to mě někdy štvalo ale jako je vidět že jstě to recenzovali asi ponocní bo co..... to vaše hodnocení jenom grafiky je na facku.....     kdybych to recenzoval já tak bych to udělal pořádně a né jako obyčejnej amatér.    Děkuji, toto je můj názor na Godfather 2 a hodnocení

0/0
16.4.2009 19:31

Nokiaman

Re: Samotná hra

Pod toto se podepisujiR^

0/0
21.4.2009 18:38

kubrt1

Kmotr2

Ja mám odehraných asi 11 hodin.Graficky je to hodně podprůměrný a v podstatě se dá s recenzí i v ostatních ohledech souhlasit ale přesto mě to baví.

0/0
14.4.2009 10:43

rotgar

systém ukládání

Teda nevím jak vás,ale mě udivil systém ukládání - který je žalostný.

Někomu to přijde jako blbost,ale proč když jsem na nějakém místě a uložím hru,poté jí vypnu,tak po načtení jsem na místě,na kterým jsem jí neukládal...? I v opomínané mafii...cca 7 let staré hře (opravdu nejlepší jakou jsem kdy hrál) je v každé misi,ikdyž díky skriptům velké množství uložených pozic.

Nebo proč nemůžu ve svých podnicích ukládat hru,tak abych se tam poté "narodil" ? Nebo proč mi pár minut uloženou pozici s hromadou peněz na domácí půdě přepíše "narození" v nemocnici ?

Podle mě je na této hře zajímavý jen ten "donův pohled" a možnost sestavení vlastního týmu.Zbytek (bugy,grafika,neustálé dobývání míst (již i zabraných) -> stereotyp) sráží tu hru opravdu na průměr...;-)[>-]

0/0
14.4.2009 9:00

vinc

shit

konecne kvalitni recenze ktera se neboji hru nakopat do riti! ja to odinstaloval po 15min... horsi jak jednicka! jo a lidi co tu hru brani tak hraji asi 2 hry rocne a nebo zaspali dobu... ste slepy?? ta hra je shit!

0/0
9.4.2009 20:13

laqos

Re: shit

Jeďinej "shit" si tady ty ...

0/0
10.4.2009 14:07

Nokiaman

Re: Re: shit

Přesně je to blbec:-©

0/0
21.4.2009 18:40

Hrac

Re: shit

Takze ty jsi vyvalil tisic korun za hru a pak jsi ji za 15 minut odistaloval? Ty musis byt asi hodne za vodou. Jo pockej, ty sis to vlastne nekoupil ...

0/0
11.4.2009 14:40

Trancejax

Re: Re: shit

;-DR^

0/0
12.4.2009 9:28

Pete

Re: Re: shit

Třeba ji pak prodal dál někomu komu se ta hra líbí, i když toho následujícího kupce upřímně lituju ;-D

0/0
12.4.2009 12:02

Nasgol

Re: Re: Re: shit

To nestojí ani za zhlednutí na tonto webu ;-D;-D

0/0
16.4.2009 21:05

Rsv

Re: Re: shit

tak kupovat neco co nekdo nehral ani demo je trochu blaznovstvi ja sam sem taky nenahral vic jak hodiu ihned po usednutí do auta sem hru vypnul s tou přišernou fyzikou aut se od jedničky ani nehlo a ukoly opravdu zabavný když jezdíš křižem kražem po městě a snažiš se udržet tech svych par obchudku vubec žádná variabilita

0/0
22.4.2009 19:15

Dave

Jízdní model

Nic moc jsem od této hry nového neočekávalaž na tu hierarchii rodiny apod (hodně nízko:)) pěkné dialogy taky celkem ušly grafika by se dala odpustit ,da se to, ale ten jizdní model na ten se od jedničky ani nešáhlo8-o!!! to mě totálně naštvalo a už jsem si kmotra2 nepustil

0/0
9.4.2009 12:54

Martin

???Napodobenina mafie???

Na celé recenzi mě nejvíc dostala věta:"tým, jaký si Electronic Arts může dovolit, by měl být za dva roky práce schopen přijít s něčím daleko lepším než jen s !napodobeninou Mafie! v deset let staré grafice." Kmotr možná je žánrově podobná hra jako mafie, ALE ROZHODNĚ to není napodobenina. Už třeba jen proto, že kmotr má jeden cíl a jeho dosažení je na vás. Kdežto mafie vás povede za ručičku misi po misi - NUDA.

Grafika - nevím jestli to byl záměr - ve mně to vyvolává pocit filmu z 50.-60. let. - z tohoto pohledu ja grafika na dobré úrovni a z tohoto důvodu to není HD. 

Stereotyp :-) - no není to o tom - běž tam zabij tam toho (jinak nemůžeš pokračovat) - bež tam udělej to přehrajem ti naskriptovanou scénu z pádem ze střechy atd. - takže mně to nepřijde tak nudný jako GTA případně zřejmě nová mafie - a tím pádem to nepotřebuje dohánět excelentní grafikou.

V GTA a asi i v Mafii 2 to funguje tak, že někde pobíháte a střílíte, plníte mise a nic z toho. V kmotrovi k tomu navíc budujete své imperium a mise slouží jako průvodce, kdyby jste náhodou nevěděli co dělat.

0/0
8.4.2009 14:30

Sady

Re: ???Napodobenina mafie???

Ty máš fakt dost.

0/0
8.4.2009 19:54

jan diehel

Re: ???Napodobenina mafie???

jednoznačně, kmotr není napodobenina... kmotr je klasika, ovšem co se týče kvality hry tak na mafii nemá

0/0
8.4.2009 19:56

Pete

Re: ???Napodobenina mafie???

Jediná různorodost v Kmotrovi je, že můžeš vymlátit pět obchodů a můžeš si vybrat kterým začneš, toť vše ;-D

0/0
8.4.2009 21:02

Harry

Re: ???Napodobenina mafie???

Šmarja, ty jsi lolec...za prvé, napsat o Mafii (1), že je nuda může jen lolec, za druhé komentovat něco na Mafii 2 a dělat dokonce na ní názory, když ještě ani nevyšla a spoustu infa se o ní neví a dokonce už i ji porovnávat s jinou hrou může jen totální lolec :)

A Kmotr 2 je stereotypní, to..že si můžeš vybrat, který barák vybiješ jako první nic na tom nemění...korunku tomu ještě nasadil oficiální český překlad (celkem dost chyb)

0/0
14.4.2009 0:58

Joker

Hehe

Jsem kmotrův fanda, tak mi tady neříkej, že to neznám... Ty si nejdřív zahraj hru. Je to arkádovka, ale je to prostě zábavný... Ta hra mě vtáhla více než např. Ass.Creed nebo Crysis... Ale souhlasím, že na tom mohli víc zapracovat, ale naopak jestli jste si všimli, tak je to laděno spíše, jak to nazvat, komiksová stylizace od obličejů po oblečení. Je to slušná porce zábavy, kterou většina dnešních her postrádá.

0/0
8.4.2009 14:03

Svoboda

Copak grafika

Ta mi nepříjde jako tragická, ale co ten děsivý jízdní model???:-(

0/0
8.4.2009 8:07

Ursus

grafika

Většinou v diskusích zastupuju tu stranu, které nejde o grafiku, ale v tomto případě ruku na srdce. Kdyby to byla normální hra, tak by se to tak neřešilo, ale že je to Kmotr, ten Kmotr od Maria Puza a ten kmotr Francise Forda Coppoly, tak ani audiovizuální prezentaci nelze brát na lehkou váhu. A v tomhle světle je výsledek žalostný, ubohý a uráží původní "značku" Kmotr. Grafika se odpouští normálním titulům, nikoli však věcem, které jsou aspiranty na označení AAA titul podle AAA(A) knihy a filmu. Tahle hra prostě není béčko, aby byl recenzent schovívavý, tahle hra navazuje na nejlepší knihu o mafiánském prostředí a na jedn z nejlepších amerických filmů všech dob (hodnocení CSFD 94 %).

Pokud mluvíte o "stylové" grafice a o tom, že ta hra vypadá v pořádku, zjistěte si napřed, co je to ve skutečnosti Kmotr.

0/0
7.4.2009 22:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.