Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Demigod: nic pro osamělé vlky

Bitvy generálů a zabijáků se sice dobře hrají, schází jim ale bytelné technické zázemí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Hamachi

No kdyby někoho nudil SINGLE tak se joinete přes Hamachi přeba na servr: DemigOD heslo:demigod nebo servr: DEMIGOD EURO2  heslo:demigod

paří se tam každy den,R^ hlavně večer

0/0
18.7.2009 6:22

Host

Re: Hamachi

toji IP už má policie

0/0
18.7.2009 11:05

kuba

Generalove

Nez ja jsem na to prisel? xD Normalne zajdes do obchodu a dole na ty liste,kde mas ty kramy,jako brneni,helmy,rukavice atd. dole vidis takovou hvezdu,klikni na ni a jenom si vyber nejakou kartu s vojakem,pozor je to o urovnovane,takze jestli chces mit nejlepsi armadu,museji mit vsichni nejdrazsi level 4.Pote vypnes obchod a jenom, je vpravo nahore na dolni liste vyvolas.

Hodne zdaru,a snad se nekdy sejdem pri hre,BTW nejlepsi general je OAK xD

0/0
10.5.2009 9:33

Petr

Generalove

Prosim vas, nevite nekdo, kde si muzu stahnout manual k DG? Hru jsem si koupil pres net formou "digital download", hraju spis za assassins, protoze jsem neprisel na to, jak "nakoupit" popr. vyvolat miniony. Netusite jak na to? Predem dik...

0/0
6.5.2009 16:07

wopice

Re: Generalove

Nez ja jsem na to prisel? xD Normalne zajdes do obchodu a dole na ty liste,kde mas ty kramy,jako brneni,helmy,rukavice atd. dole vidis takovou hvezdu,klikni na ni a jenom si vyber nejakou kartu s vojakem,pozor je to o urovnovane,takze jestli chces mit nejlepsi armadu,museji mit vsichni nejdrazsi level 4.Pote vypnes obchod a jenom, je vpravo nahore na dolni liste vyvolas.

Hodne zdaru,a snad se nekdy sejdem pri hre,BTW nejlepsi general je OAK xD

0/0
10.5.2009 9:34

Sawer

Recenze na draka

Povetsinou souhlasim s recenzemi a hodnocenim her na bonuswebu ale tohle je odflakly nehorazne. Jak bylo receno ze kazdej hrdina se da hrat 2-3 spusoby, staci skombinovat nekolik artefaktu a itemu a mas 8 spusobu her, ani jedna neni I-WIN. To ze recenzent neumi hru hrat a neprenikl pod jeji obal neznamena ze hra ma malo taktickych moznosti. Joo a hra je zabezpecena proti piratum co se multiplayeru tyce, tam se jednalo o fora a impulse distribucny system ktery byli pretizeny naporem nelegitimnich uzivatelu, to by nekdo nesmel opisovat z jinych zdroju ale zjistit si to sam ze jo ?

0/0
4.5.2009 16:57

tetris

hjfdsdsf

http://tibergame.blogspot.com/

0/0
3.5.2009 21:11

zylvar

Koupieni kliče

 je možne si zakoupit někde klíč na netu?? přeedem díky za odpověď

0/0
30.4.2009 21:40

lerak

blbost recenzentů

Zase jeden debilní recenzent co hodnotí sing u prakticky only multiplayer hry. U her jako třeba COD  je každýmu singl u prdele ale recenzenti ho musí vždy upřednosťnovat. :-©:-©:-©

0/0
29.4.2009 14:00

Girm

Re: blbost recenzentů

spatny priklad. neznam FPS se zabavnejsim singlem nez maji CoD (a o MP to mozna plati taky... samozrejme pocitam i s "peckami" jako Crysis)

singl CoD hodne lidi predem zavrhuje aniz by ho hrali, nechapu. pokud si clovek zahraje SP nez se pusti do MP, je to uzasny zazitek (i kdyz kratky)...

0/0
29.4.2009 16:37

skl

Re: Re: blbost recenzentů

coze? ten nascriptovany morhun ?

0/0
29.4.2009 18:00

Taz

Re: Re: Re: blbost recenzentů

To víš, některým stačí ke štěstí málo :o)

0/0
30.4.2009 7:37

john02

Re: Re: Re: Re: blbost recenzentů

mozna vas proste uz jen nebavi hry, nebo SP hry :-)

u nejakych crysis, farcry, gears of war a vubec vetsiny dnesnich strilecek chcipam nudou, ale cod... to je jina. bez scriptu takoveho zazitku jako u cod proste dosahnout nejde. u jinych her je dejme tomu pad vrtulniku po prekroceni neviditelne hranice resen cut scenou, ale v cod je to primo pri hre, tak nvm co porad mate proti scriptum (ja si myslim ze spis jde jen o princip). hra pak vypada castecne jako film, skvele se na to diva a co je dulezite u cod tak se to navic i skvele hraje. zkuste dalsi dil cod hrat aspon 1h v singlu driv nez se pustite do mp a mozna pochopite, o cem mluvim. a ze je cod linearni? aspon nelozim po rozlehlem, vsude stejnem uzemi a stale se neco deje.

0/0
30.4.2009 10:05

.

Re: Re: Re: Re: Re: blbost recenzentů

každý má iný vkus. Mňa napr. nebavia skripty a tunel ani "atmosféra". Ja sa bavím ked si môžem naplánovať akciu, obhliadnuť terén v otvorenom svete, vybrať si kade pôjdem, či pojdem potichu alebo ako rambo. To ma baví. Napr. v CoD MW mi stačilo demo, kde som stál na začiatku mapy a donekonečna vybiehali vojaci, keby som tam stál hodinu tak budú hodinu vybiehať.

0/0
30.4.2009 11:24

roman

preview ci recenzia?

toto je ako hodnotit wowko alebo hociaku MultiPlayer hru poodohrani dvoch hodin. trapas.

problemy su. ale ja napriklad zakladam iba custom games a v hre nechavam ludi s pingom do 120ms(p2p nieje tak narocne na ping). vzdy si dobre zahram.

GPG aj stardock na hre pracuju kazdy den a kazdy tyzden je vidiet obrovske zlepsenie v patchi. momentalne pracuju na proxinach, tj server na ktory sa napoji ten hrac ktory nema otvorene porty. toto umozni napojit sa do hry aj ludom ktorym provider/router blokuje porty potrebne na hru. velmi sa mi lubi ten pristup stardocku. od aktivnej pomoci a pokecu s developermi na IRC az po ich pisane/video reporty

http://forums.demigodthegame.com/forum/470

video report po 7 dnoch je dost funny :)

0/0
29.4.2009 13:07

.

.

recenziu nemá zmysel ani komentovať ani čítať. Ja sa na hru veľmi teším a som zvedavý. Mám taký pocit akoby pri recenzovaní nejaký zahraničný web udal akoby "tón" a potom sa po ňom všetci opičia a opisujú tie isté veci. Napr. DoW2 má tiež len 8 máp a pri vydaní hry dokonca len 5 alebo 6 (áno je to málo). Ja keby som recenzoval, zrejme by som tiež strhol body (za skromný obsah, prípadné bugy a problémy s pripojením) ale aspoň by som to odôvodnil.

0/0
29.4.2009 10:51

Taz

Re: .

Další brouk pytlík, práce všeho druhu, všechno ví, všechno zná, všude byl Rv

0/0
29.4.2009 10:56

.

Re: Re: .

Takových je spousta, Pytlíku.

0/0
29.4.2009 13:45

cx7

Re: Re: Re: .

Jsi čobol nebo čech? blbe :-P

0/0
29.4.2009 16:38

.

Re: Re: Re: Re: .

To za mňa reagoval niekto iný, h0wne:-©

0/0
29.4.2009 17:07

KKING

Procto nerict

Recenze je prakticky stejna jako na Gameparku... stejne povrchni stejne vycitky stejne hodnoceni...

0/0
29.4.2009 11:26

a

Re: .

hra je vyborna!

0/0
29.4.2009 15:37

Rampastampas.!

...

jeto trapkarna!:-©

0/0
29.4.2009 10:38

.

Re: ...

táto hra ponúka rýchlu zábavu na odreagovanie. Ako sa vraví "easy to play, hard to master" - kto chce môže sa zlepšovať a hľadať rôzne taktiky

0/0
29.4.2009 11:04

Lukasecicek

recenze popisuje minimum co ve hre je

1. mody? kazdy match se da nastavit, 4 zakladni vitezne podminky + dalsi hromady ktere upravuji hrani

2. "jen" 8 demigodu? jo malo postav, ale pokud clovek zacne hrat poradne (a ne 4 souboje na normaln v singlu, ktery pocitac vyhraje i bez zapricineni hrace) tak zjisti ze kazda postava se da hrat minimalne 3mi zpusoby... 3x8 = 24, to uz se mi zda docela dost

3. problem s MP? P2P connection vubec neni spatna vec, alespon potom kdyz hraju s ldima z cr nebudu mit pingy jako na jiny kontinet diky nutnosti pripojeni k serveru... jo byly tam rpoblemy, ale docela DOST rychle se na nich zapracovalo a ted jsou jiz minimalni

4. Chris Tailor? (nebo tak nejak) jo dobrej clovek, hry od jeho teamu sou supr, ale na Demigodu se ON nepodilel

0/0
29.4.2009 10:17

Mambo

SKVELA HRA!!!

Nechapu proc je tahle hra tak kritizovana kvuli tomu ze nema SP ?? WTF?? Left 4 Dead, Team Fortress 2 nebo jine multiplayerovky ktere maji min moznosti a min map jsou vychvalovany do nebe.... Demigod je skvela hra neuveritelne se pri ni v MP bavim, 2vs2 a vetsi pocet hracu = vetsi zabava !!

0/0
29.4.2009 8:44

Ventik

Hodně odfláklá recenze ...

Nechci říct že Demigod je kdovíjaká bomba .. ale rozhodně je to velmi zajímavý a zábavný čistě multiplayer počin.

Hodnotit PURE multiplayer hru podle toho , že nemá singleplayer nebo příběh ( což dělá monoho recenzentů včetně tohoto ) je naprosá blbost a nepochopení učelu hry mi přijde.

V recenzi je princip hry .. otázka vybalancování charů .. třeba i srovnání s dotou vlastně v 1-2 odstavcích ... jinak samé žvásty které jsou více méně už neaktuální jelikož výrobce poměrně zapracoval na stabilitě připojení etc.

Mě osobně přijde že recenzent viděl hru tak možná z vlaku .. nebo obšlehl nějakou jinou recenzi která již ve světě vyšla ( ty samé trapné argumenty o single a nestabilitě ) .

jedním slovem UBOHOST

0/0
29.4.2009 8:21

Honza

Re: Hodně odfláklá recenze ...

Souhlas, recenze je dost zběsilá a moc hru samotnou nepopisuje víc jak preview... K singlu, ten je opravdu pouze na úrovni skirmish map ale každá mapa má dost nastavení, od podmínek vítězství po rychlost obnovování při smrti, množství peněz a vůbec nastavení map je rozsáhlé. Map je asi celkem 8 což není moc ale málo mi jich také nepřipadne. Co se u map musí zmínit myslím, že se povedl design i když detaily chybí ale to je pro účely hry dobré. Víc bych vyzvedl rodíl mezi Demigodem a DoTou, kterou hraju téměř denně. Hrdinové mají sice v demigodu svůj strom skillů, který je rozsáhlý ale ztrácí se jistá unikátnost některých schopností, protože je strom skillů hrdinů v demigodu podobný spíše klasickému RPG. DoTA má mechanismum jednodušší ale o to pak více vyniká taktika skládající se z kombinování skillů. Tím se i podle mě vytváří největší kámen úrazu pro hru samotnou a to je větší počet demigodů.

0/0
29.4.2009 8:36

Farflame

Re: Hodně odfláklá recenze ...

Hodně odfláklá recenze, žvásty, obšlehnutý obsah odjinud, ubohost - no, chce se mi říci, vítej ve světě slohovek pana Sillmena :-)

0/0
29.4.2009 15:42

FaithEater

Negativa?

"ale negativní v tom smyslu, že nemáte na výběr prakticky ze žádných módů" - neviem co tym autor myslel, ale v singleplayeri sa da vybrat kazdy jeden mod hry (Conquest, Dominate, Slaughter atd...). Ak nemal autor na mysli toto, tak nech si prosim opravi tu vetu. A co sa tyka tutorialu... Na co komu je? Ved je to tak priamociara hra, ze ak k nej niekto potrebuje tutorial, tak naozaj neviem co si o nom pomysliet. Myslite, ze v takom X3:Terran Conflict sa vas niekto snazil nieco naucit? A to je prosim komplexna hra s velkym K! U mna Demigod 8/10 za zabavu a navykovost. Uz sa tesim na DLC

0/0
29.4.2009 8:16

Kizrath

grafika

Grafika podle tech screenshotu se mi nejak nezda lakava, co to je za aury kolem tech hrdinu? To vypada hrozne. Pan Sillmen by se mel jeste podivat na gramatiku co se tyce carek v souvetich. Jinak hezky napsana recenze a hre by jiste slusel Battle net a meli by po starostech :-)

0/0
29.4.2009 6:47

john

Re: grafika

myslím že to bude skôr nízkym nastavením, ktoré mal recenzent

0/0
29.4.2009 10:30

Kizrath

Re: Re: grafika

Tak snad kdyz chci recenzovat, pouzivam hru na nejlepsi mozne detaily, abych videl, jak to vypada v nejlepsim moznem rozliseni a grafice. Kort pokud chci pouzit obrazky ze hry jako soucast recenze.

0/0
29.4.2009 14:17

KKING

FORUm

super... ta maximalni delka je uplne uzasna... kdyby aspon dobre fungovala....

0/0
29.4.2009 6:15

KKING

Hm3

 navic jeden hrac ma vzdy pravo problemoveho ucastnika vyhodit. horsi je ze pri pripojovnai nefunguje lobby chat.. je tam nejaky integrovany ...ale zrovna u nej nevim jak ho pouzivat...

6. Supreeme commander stale hraje mnoho lidi staci se podivat na jeho online klienta.. jen skoda ze jej nepouzili i pro demigod ten impulse ma tak  desetinovou funkcnost.

0/0
29.4.2009 6:12

KKING2

Hm2

5. klient se postupne zlepsuje.. ted uz to takovy problem neni

vetsinou to zpusobuje stale jeden a tentyz hrac ktery ma blokovane

pripojeni. je to mozne sledovat kdo je problemovy,

0/0
29.4.2009 6:10

KKING

Hm

jako bych presne to same uz nekde cetl... navic nejsou mineny nektere dulezite veci..

1. U nas se zatim oficielne jeste stale neprodava.

2. S tim crackem.. bylo to mozne bezproblemu hrat na netu pred prvnim patchem bez klice si to ale nikdo neupdatne.. a ted je Demigod 3. nejprodavanejsi hrou v USA.. hlavne ze jste to mneli jako novinku..

3. od vcerejska probiha 2. celosvetovy turnaj....

4. zadna zminka o upgradech nakupovani predmetu.... vubec strategii kde jsou ty casy kdy byli v rameccich okolo predstaveny vsechny jednotky.. vsak je jich jen 8 jak si sam autor stezuje...

0/0
29.4.2009 6:08

Honza

Re: Hm

Přesně tak. Popsat se dá spousta věcí od demigodů, přes itemy, creeps nebo vylepšování základny propřípadě by se dala najít i nějaká herní situace, která by stála za to.

0/0
29.4.2009 8:39

KKING

Re: Re: Hm

vubec strategie postupu, vychytavky jako odpocitavani na portalech, pozorovatelny, hratky s teleportaci, vyhody a nevyhody obsazovani portalu...

Ja treba hraju za rocka a jdu hlavne do vysavani a do staveni obranych vezi..

pak za stejnou postavu tam jini hraci posiluji hlavne utok kladivem.. oboji ma uplne jinou strategii u jednoho hrdiny.

0/0
29.4.2009 11:59

.

Re: Hm

no môžeš si ju kupit digitalne na nete

0/0
29.4.2009 11:06







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.