Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Streets of Moscow: Nic pro slabé nátury

Čas od času se objeví opravdu špatné arkádové závody. Něco jako Streets of Moscow.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

3zer

Project Torque

Kdo má zájem o několik tříd lepší závodění, a to navíc online, MMO, s rozmanitými závodními mody, vice nez ctyricitkou aut, desitkami trati, pratelskou hracksou komunitou a spoustou adrenalinu, mel by rozhodne zkusit Project Torque. Perfektní záležitost, a to zcela zdarma - stažení, i žádné měsíční poplatky. Hru finančně podpořit můžete, ale nemusíte. Doufám, že se tam aspoň s někým z vás potkám na trati!

http://www.project-torque.aeriagames.com

0/0
30.5.2009 15:11

WTF

před 10 lety OK :-D

:-©

0/0
25.5.2009 11:22

Super Hra!!

Co kecáte?? to není na 20% ale na 120%

Je to mega super mazecko cool hra!!!!!!!! Tak nevím co proti ní máte hraju ji od rána do večera... Super auta, perfektní grafika, malé HW nároky..co jako chcete??? Doporučuji Všem a tady těch blábolů ohledně těch 20% si nevšímejte!!!! Asi jsou retardi, že to neumí hrát.. :-D

0/0
24.5.2009 20:44

triho

hjktj

to chcu8-o

0/0
24.5.2009 14:34

cotel

oprevdu fuj

Nechápu co přimělo nekeho udelat takouto hru dit takych her je stjne plno pro začatek třeba NFS a tak já bych toto přirovnal ke hře Need for Speed - Hot Purshit a i to je hnus na to jake jsou hry ted kdyby si aspon na tem dali záležet a udelali to aspon graficky pěkne nebo něčím zajímavé ale ne. Já si myslím že takou hru by mohli ocenit ´tak před 10 lety jediné co se mi líbilo bylo uskakování chodců a i to bylo neohrabane :-©

0/0
19.5.2009 15:53

Martin z Čech

když

 se podělá simulátor,nazve se arkádou:)

0/0
18.5.2009 9:52

adefsg

Tese Drive Unlimited

Srovnejte si TDU z 299kč a tohle to!!! Fakt tragédie ještě za tolik peněz!

0/0
17.5.2009 11:01

Tonda

..

Hegeš! Rv

0/0
16.5.2009 14:38

Drewwmenn

HW nároky?

Ste si asi cvrnkli do trenek ne..Tahle hra je děsná ale nevím jestli je to chba nebo co ale HW nároky téhle hry jsou téměř stejné jako u Race Driver GRID ...Tohle bych si nekoupil ani po barelu z pravou ruskou vodkou..;-O

0/0
15.5.2009 20:52

sssss

na simulatorech mi vadi,

ze maji daleko od skutecneho rizeni aut!

Zadne auto (od skodovky pres mercedes po porsche) se pri zmene smeru netrmaci ze strany na stranu jak vana s vodou, neklouze jak mydlo na ledu a nehoupe jak splasenej kun. Proste v realu jsou auta v tehle situacich stabilnejsi az pokavad se nedostanou do smyku. To je pak zase mnohem horsi. Takze az soudruzi napravi v tehle hrach fyziku, mozna si to zahraju.

nechapu, jak se muze nektery jezdec formule podepsat pod hru, ze na ni spolupracoval. Asi jde pouze o penize za reklamu.

Se simulatory letadel je to asi jeste horsi.

0/0
15.5.2009 11:04

Doktor

Re: na simulatorech mi vadi,

Heh, to ale neměl bejt simulátor, ale arkáda;-DA to je velkej rozdíl;-)

0/0
15.5.2009 11:34

Narayan

Možná z torrentu...

No nějaká herní pecka to asi nebude,ale těch 20% mi příjde dost drsných.I když podle videa bude asi hlavní problém jízdní model,ostatně tak bylo i řečeno... Stejně to ale zkusím-Zajímalo by mě jaký mám nervy;-D,nebo jestly těch 20% sedí;-)Jinak mám souseda,který kupuje přesně takovýdle hry-pěknej obal,chytlavej název,nizký na HW a cena někde mezi 150-300kč.Takže si myslím,že hra si na sebe určitě vydělá,páč lidí kteří to koupý se najdou mraky-neznalý příležitostní hráči,pohybující se po supermarketech:-)

0/0
14.5.2009 22:52

cx7

.

Hýbe se to ;-D

0/0
12.5.2009 16:04

A.A.

Kde udělali soudruzi chybu?

;-D

0/0
12.5.2009 15:37

hhm

hodnoteni

zaujimave ze dam hodnoceni 0% a pak tam nabehne: "Vaše hodnocení:

34%" ????

0/0
12.5.2009 14:28

anon

Re: hodnoteni

Caro aritmetickeho prumeru :) :)

0/0
14.5.2009 12:23

martin

Re: hodnoteni

"vase" totiz neznamena tvoje, ale hodnoceni "vas ctenaru"....

0/0
14.5.2009 23:45

Santa

Vodka

Recenzent tu hru vůbec nepochopil. Jedná se totiž o velmi věrný simulátor závodění ožralých mužiků. Proto děsný jízdní model a hrůzná grafika, bo po flašce samohonky se moc dobře nekočíruje a svět kolem taky nevypadá nic moc ;-D

0/0
12.5.2009 7:20

Narayan

Re: Vodka

No mě se tady ten náš svět třeba po flašce vodky zdá naopak hezčí;-)

0/0
14.5.2009 22:41

MAR

Re: Vodka

Delate si srandu, ale on ji fakt nepochopil. To je opravdu simulator jezdeni po Moskve. Doprava je tady porad husta, jezdi se pres park a po chodniku, v protismeru, jak to jde. A mesto je to holt hnusny, s tim nic nenadelame.

0/0
17.5.2009 19:52

PEPE86cz

hry

Tak tohle se rusackum nepovedlo ale dobrou hru taky umej.Treba BLITZKRIEG ,nebo Stalker, ten je sice ukrajinskej ale to je jedno

0/0
12.5.2009 1:50

A.A.

Re: hry

To by ti Ukrajinci dali.

0/0
12.5.2009 15:37

ABC

Re: Re: hry

;-DR^

0/0
18.5.2009 23:49

paulie

Píšete, že

Nejspíš mají zadáno, ve kterém úseku zatočí do vedlejšího pruhu a je jim jedno, že v něm zrovna jedete vy. - No tak teda v pražskym provozu (a to už vůbec nemluvim třeba o D1) je to úplně normální chování...

0/0
11.5.2009 23:51

xxx

kde je info o hře

Je to hnusný, tamto je hnusný, tohle je odporný :) A po dni přijde noc. Nebude-li pršet, nezmoknem. Teda, to jsou moudra. Neškodilo by bejt trochu konkrétnější, z recenze jsme se dozvěděli pouze jediné - autor pokládá hru za hnus. Proč? Protože je všechno "hnusný";-D To je teda nářez;-D;-D;-D

0/0
11.5.2009 20:38

banananam

Konečně dobrý auta

8-oKam se hrabou GRIDy...i ty lidi reálně odskakujou!:-))

0/0
11.5.2009 17:06

Ursus

nevím, nevím

Podle videa z hraní mi to teda tak příšerné nepřijde. Nevypadá to o moc hůř než poslední Need for Speedy. Dobře, ovládání na šipkách se nedá, ale takové hry už jsem viděl (klávesa prostě skutečně znamenala 100% otočení volantu okamžitě). Co jiné ovladače a analogovými možnostmi? Popravdě, kdo dneska hraje auta na klávesnici? (byť arkádu) Navíc vzhledem k  ceně... Podle jednoho videa samozřejmě hodnotit nelze, ale na 20 % bych to neviděl ani náhodou.

0/0
11.5.2009 16:25

Coolhand

Re: nevím, nevím

No divil by ses ja hral a hraju na klavesnici i Richard Burns Rally ,Rally Trophy a prakticky celou serii Nfs ,Cmr ,toca race driver apod.:-) 

0/0
11.5.2009 16:54

Taz

Re: nevím, nevím

Popravdě, kdo dneska hraje auta na klávesnici? (byť arkádu)

Více než 90% PC hráčů? ;-)

0/0
11.5.2009 18:10

Ursus

Re: Re: nevím, nevím

No, na 90 % to nebude. Tipl bych tak 60 - 70 %, byť je to pro mě osobně zcela nepochopitelné. 

ad coolhand - Richard Burns Rally na klávesnici? To už je ale masochismus, ne? To jsem zkoušel taky ze srandy, ale hrát se to teda alespoň z mého pohledu nedalo ani trochu.

0/0
11.5.2009 19:48

Kenvous

ale dá se hrát :-)

na klávesnici se RBR dá hrát úplně v pohodě, chce to jen trošku zručnosti a trpělivosti. A nejen, že se to dá hrát, ale dá se dokonce odjezdit celý šampionát. Koncekonců u volantu u RBR spíš jen o pocit z jízdy. U LFS už je situace trošku jiná a volant je tam potřeba pro ukočírování auta. 

0/0
11.5.2009 22:06

Dhatzz

Re: ale dá se hrát :-)

takový hardcore se těžko vůbec dá i s volantem, si vzpomínám jak jsem hrával na šipkách Rally Championship a to byl fakt problém zajet na dobré místo a vůbec dojet.

0/0
12.5.2009 0:14

m4t3y

Re: Re: ale dá se hrát :-)

ten kdo hraje auta (vic nez jen ze si zahraje posledni needy) tak ten si driv nebo pozdeji poridi volant nebo aspon analogovej gamepad....osobne si myslim, ze z hracu co hraji auta hodne ma volant tak 80% ne-li vic.....ja mam logitech chillstream (vpodstate x360 controller) a logitech force fx volant. Pokud se chci jednou za mesic projet, tak pripojim volant, ostatne hry jako DIRT, GRID, rFactor a vsechny simbinovske se ani jinak hrat poradne nedaji. To same treba forza 2 na xku. Je ale par her kde volant nejde dobre nastavit a tam se treba osvedci ten gamepad. Treba v TDU sem ten volant nemohl nastavit aby to bylo dostatecne jemne na prejizdeni mezi pruhy a dostatecne to zatacelo v ostrych zatackach. A s analogovym gamepadem se to hralo super. Navic takova trochu arkada ze to k tomu i vic sedelo. Treba Prostreet se na volantu hraly super, ale Undercover uz byly dost divny (ale to ostatne po vsech strankach). Jinak RBR sem hral kdyz byl aktualni taky na sipkach, ale naucil sem se tam jezdit asi tak 2 lehci trate kde to slo projet na sipkach celkem ok. Sampionat sem opravdu nezkousel. Po nekolika letech sem RBR hral u kamarada na volantu (logitech momo) a taky me to teda nijak nenadchlo.

0/0
12.5.2009 20:58

Fero

Neviem ako je to s ovládaním...

... a ani to skúšať nebudem, ale to video mi vyvolalo nostalgické spomienky na Midtown madness. No keby to vyšlo v tej dobe, možno by to malo aj dáky úspech.

0/0
11.5.2009 14:11

Mike

hehe

"Jediné, co jakž takž fungovalo, byla jízda dopředu" Tak to hovorí za všetko  ;-D

0/0
11.5.2009 10:21

smarter

1C

1C toho v Rusku a zemich BSS chrli mraky - multimedialni encyklopedie, audioknihy, céčkové hry. To vše dle jednoducheho vzorcu cena=medium+par rublu navic. Je to obrovsky trh, prodaji se tam toho mraky a svou babku si autori taky vydelaji, usmevny je ze to tlaci i na zapad...

0/0
11.5.2009 8:13

Radim

Re: 1C

ale treba takova hra Death to Spies se mi moc libila..

0/0
11.5.2009 10:16

mrv.ferrari

Re: Re: 1C

mě též.

0/0
11.5.2009 12:11

Lupulin

Re: Re: 1C

co DtS, ale treba Kings Bounty, podle me nejlepsi hra minuleho roku je taky od kolchozniku z gulagu...

0/0
11.5.2009 14:42

A.A.

Re: 1C

Vkus Rusů byl vždycky poněkud zvláštní. Oni si vybudovali takovou velmi podivnou spotřební společnost.

0/0
12.5.2009 15:39

lumír

mínusy

špatný jízdní model a nezáživnost a jenom 20 procent? mít tahle hra v názvu need for speed, tak pan redaktor povolí a dá hezkých minimálně 75:-);-D

0/0
11.5.2009 5:08

Bill Penguin

Re: mínusy

přesně tak od NFS nemá tenhle paskvil moc daleko

0/0
11.5.2009 9:48

Omlan

Re: mínusy

Az na to ze posledni NFS dostaly na BW 50%

0/0
11.5.2009 11:31

morte

Ale na piráty tvůrci vyzráli...

myslím, že tahle hra s velkou mírou pirátství zápolit určitě nebude:) Očividně to jde i bez DRM ochran.

0/0
11.5.2009 0:26

Dhatz

hodnocení

nevim jestli bych u takohéhodlenc hodnotil ,,hýbe se to" jako +.

0/0
11.5.2009 0:23







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.