Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

SBK Superbike 09 World Championship

Začíná se nám tu etablovat velmi kvalitní závodní série, která přebírá žezlo od dlouhou dobu dominantního MotoGP.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

hovádi

ve srovnání s MotoGP 2007 je tohle úplná ubožárna, hrát se to nedá, grafika na zblití

0/0
14.7.2009 13:05

Host

kvalitna jizdniho modelu :(

kvalitni jizdni model ? sedel recenzent vubec nekdy na motocyklu ? Jizdni model je naopak velmi spatny,

0/0
5.6.2009 13:42

Host

jedine motorky co me chytly

jedine motorky co me kdy chytly na dyl nez 15 minut byly jacked

0/0
5.6.2009 12:08

prosím o BAN vy šašci

zase blázníte

ve srovnání s MotoGP 2007 je tohle úplná ubožárna, hrát se to nedá, grafika na zblití

0/0
4.6.2009 8:20

Host

Re: zase blázníte

spametaj sa...moto gp s stýmto neda ani porovnat..moto gp 07 je trapna arkada pre detičky.skus toto hrat na simulaciu trdlo..a grafiku ma toto podstatne lepsiu..si slepý asi

0/0
8.6.2009 0:53

regi

Video :)

Nemuzu nemit pripominku k tomu videu, to je tragedie :-)

0/0
3.6.2009 0:43

kuba

Re: Video :)

No je fakt, že tu Valencii moh' mít trochu líp najetou - když už to recenzuje ;-D

0/0
3.6.2009 12:21

Marcelinho

??

To je divné, mne to ani nespustí, grafiku mám GeForce Go 7600 256 MB, 1GB ram, čo viac to ešte preboha chce?? :-/

0/0
29.5.2009 14:24

mates

Re: ??

Já to hrál na 7600GT na min. detaily a bylo to na hranici hratelnosti. Ale je fakt, že se to spustilo ;-D

0/0
29.5.2009 17:40

mutantmutant

"české Brno"? :))

jen vaše mládí vás omlouvá ;-D

0/0
29.5.2009 11:32

fullsave

Re:

Brno není v České Republice? Zatím jsem nestihl zaregistrovat zprávu, že Morava vyhlásila samostatnost.

0/0
1.6.2009 13:48

gall4

no sila

..."konkurenční, ne tak oblíbenou sérii „superbikes“, která však v poslední době získala na lesku angažování známých jezdců...", Pokud tak nejste vyloženým fanouškem této série, a popravdě – takových asi v našich luzích a hájích mnoho nebude...", "můžete si vybrat ze svých oblíbených borců. My však z nabídky popravdě znali jen několik jmen"...Boze proc tu recenzi nepise nekdo, koho motorky aspon trochu berou a lehce se v tematu vyzna? To je jako kdybych ja psal recenzi na damsky vlozky...Tezko to bude parit hodne nekdo, koho motorky nezajimaji, natoz to kupovat. Cekal bych argument, ze se to musi priblizit sirsi verejnosti (ale to stejne zasvecenejsi udela lip, nez tyhle cancy).

0/0
26.5.2009 12:59

Bubrak ZX10R

SBK01

Na SBK 2001 zatim nic nema, ovladani, realisticnost, zabava po netu, to zatim nic neprekonalo. Co si pamatuju, tak SBK08 se nedalo kloudne ovladat joyb+kbd. Rv Tak jedine, ze by uz 09 fachalo.

0/0
25.5.2009 14:51

Ninja ZX9R

SBK 09

sem tam anikde nenašel Smrže :(;-(

0/0
25.5.2009 13:49

Paloa

Re: SBK 09

mesíš teho pojišťováka z Kralic??????

0/0
25.5.2009 15:28

96

Re: SBK 09

Na Kubu tvůrci tak nějak zapomněli;-(;-O[>-] Takže jim na to(Y)

0/0
26.5.2009 12:45

miura

SBK

na začátek bych uvedl, že poslední dobře hratelné motorky co se týče motoGP byla stařičká hra GP500, kde to ještě nebylo MotoGP, jakýkoli díl MotoGP a hrál jsem je všechny jsou hratelností a realitou úplně strašné oproti WSBK 08, to je po dlouhé době pořádná motorková hra, no a co se týká reálu, tak WSBK jsou mnohem lepší než MotoGp, víc se tam predjíždí, jezdí 2 závody za den atd, je to prostě lepší šampionát, už se těším do Brna:-P

0/0
25.5.2009 9:13

drsoň

SBK sérii

jsem objevil díky loňskému dílu této hry a fakt se mně to líbí. Možná víc než MotoGP (je tam víc značek a víc jezdců), navíc se na to dá koukat zadarmo na netu R^

0/0
25.5.2009 8:22







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.