Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Afro Samurai – řežba pro otrlé

Chcete hodně krve? Nějakou tu nahotu? Spoustu sprostých slov? Tak to tu pro vás něco máme.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Tony

Konecna : )

 Tak uz jsem to zvladnul,ale je pravdsa ze pak je tam Boss z tim plamenometem,no nanej nemam sem malem rozpulil nervama ovladac je to des : (

0/0
26.5.2009 17:38

Tony

HELP : )

 Je tu nekdo kdo poradi nebo se tu radeji hadate : )) Mam problem v jednom useku.Jsem v kole kde je u prostret elektrika a keme sjizdej 3 manici potrebuju pomoct co dal.PS: POMOC :))

0/0
26.5.2009 15:39

Ad

Doba hratelnosti

To že nejdou přeskakovat animace a krátká doba hratelnosti jdou ruku v ruce už i v některých jiných hrách.Důvod je jednoduchý.Když si veznete že pět minut hrajete a po té přijde pětiminutové video, tak co?Tak výrobce může uvádět dvojnásobnou dobu hratelnosti, i když půlku hry jste nedrřeli ovladač v ruceJe to prostě umělé prodlužování hry.Je to hnus tohle!

0/0
17.5.2009 22:54

batman3d

cigaro

jen bych podotknul, ze sice to na to nevypada, ale Afro rozhodne nekouri cigaro, ale huli joint....to byste ale museli videt serial a film......

jinak serial i film je naprosta bomba, kdo nevidel, tomu vrele doporucuji....serial ma 5x 25 minut

0/0
14.5.2009 7:03

Topinas

Re: cigaro

Anime můžu ale Afro Samurai mě nějak nechytl. Takový Samurai Champloo se mi zdál mnohem lepší. Ale hra je parádní ;-) .

0/0
14.5.2009 12:57

brainwash

Re: cigaro

ne to neni brko. to je ručně baleny cigo. fakt.

aj to rika v jednom dilu. my hand made cigars nebo tak neco

0/0
14.5.2009 16:07

poi

Re: cigaro

Jo viděl jsem seriál a moc dobrej mix hudby a akce... hodně netradiční:)

0/0
14.5.2009 22:02

x

Samurajman Go!

Dobra recenze i hra celkem ujde..

Jen ale kdyby cca. kolem roku 1000 n.l. pravi japonsti Samurajove videli, jak bude za par  staleti jejich kultura vnimana-> exoticky mainstream pro masy (hlavne obezni Americany) zde navic s afrovitym Afroamericanem v havni roli:-)  Asi by vsichni hromadne spachali Harakiri!;-D

Uz ten Kill Bill byl docela moc..;-)

0/0
14.5.2009 5:42

T

Re: Samurajman Go!

ti tvi "pravi samurajove" jako kasta vznikli cca o 500 let dele.

0/0
14.5.2009 12:01

Vedros

Re: Re: Samurajman Go!

Tady bych si dovolil oponovat. První správy o samurajích pochází právě již kolem roku 1000 n. l.

0/0
14.5.2009 16:38

Scorpy

Re: Samurajman Go!

Dovolil bych si dokonce tvrdit, že první zmínka o samuraiích je z díla Kokinšú, tedy někdy mezi léty 900 - 1000, během éry Heian.

0/0
16.5.2009 12:22

Scorpy

Re: Samurajman Go!

Docela moc? Kill Bill... jak to říct, abych ho neurazil... Kill Bill byla snůška naprostých hovadin :-D

0/0
16.5.2009 12:24

Fojta

Re: Re: Samurajman Go!

Nic proti pánové, já sám jsem velký nadšenec japonské kultury a většinou mě takovéto popové předělávání japonské (či samurajské) kultury vadí, ale ani Kill Bill ani Afro Samurai se prostě nesmí brát vážně. V recenzi to nikde nebylo zmíněno, ale taky tam běžně uvidíte postavy telefonovat mobily nebo jedna z hlavních postav (bossů) po vás střílí rpg (protitankovou střelu). Tohle všechno najdete i v seriálu. Tahle hra je prostě odpočinková záležitost z trochu jiné reality a jen tak mimochodem...tohle je původní japonské anime a ne nějaká americká slátanina.

Hra samotná se mi moc líbí (hlavně grafika a lá Prince of Persia) akorát mě přišly dost hloupě udělané souboje s bossy (hlavně s Bratrem 6 v Okiku´s Story, u toho jsem ztrácel nervy)...tohle kupodivu v recenzi vůbec zmíněno nebylo.

0/0
18.5.2009 22:27







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.