Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

The Sims 3: první dojmy z hraní

Máme za sebou první chvíle hraní očekávaného simulátoru života. Pojďme si probrat to nejzajímavější.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Seznámení

Čaute všichni, mám problém se seznámením dvou rodin... vytvořila jsem si jednu rodinu co mají kluka a druhou rodinu, co mají holku, už jsou oba dospělí a pořád jsem nedošla na to jak se můžou seznámit. Buď hraji s jednou rodinou nebo s druhou, ale že by se seznámili to ne, jejich přátelé jsou ti simíco, co jsou tam už dáni. Nevím jak je spolu tedy seznámit a pak vytvořit z nich rodinu. Poraďte prosím. Děkuji

0/0
16.10.2009 22:15

Host

simoleony

ahoj chci se zeptat jestli nekdo neznate kod pro simoleony?diky!

0/0
7.10.2009 19:18

Host

Re: simoleony

Kaching (1000) nebo Motherlode (50000)

0/0
16.10.2009 22:17

Host

Re: Re: simoleony

ahoj, mám problém se seznámením dvou rodin... vytvořila jsem

si jednu rodinu co mají kluka a druhou rodinu, co mají holku, už jsou

oba dospělí a pořád jsem nedošla na to jak se můžou seznámit. Buď hraji

s jednou rodinou nebo s druhou, ale že by se seznámili to ne, jejich

přátelé jsou ti simíco, co jsou tam už dáni.  Poraď

0/0
16.10.2009 22:18

Host

lol

;-D

0/0
13.9.2009 18:30

Host

Děti....

Ahojky zajima me jedna docela podstatna vec v hre The Sims 3 jak na deti?? Jsem vdana,porad se mazlime,milujeme a porad nic..dik vsem za odpoved..

0/0
7.9.2009 15:48

Host

Re: Děti....

pri milovani skontroluj jestli tvuj manzel nema ochranu a taky zajdi k lekari jestli nejsi neplodna.

0/0
8.9.2009 10:52

Host

Zahradničení

Ahoj jemenuji se Anežka a hrozně ráda hraji sims 3 uplně nejraději zahradničim mužete díky tomu omládnout i zestárnout mužete zbohatnou a kupovat si i budovy (třeba divadlo , věda...)sims 3 je opravdu super doporučuji to všem

a hlavně zahradničit.

Baví ně i docela zbírat drahé kameny třeba za cenu 50 000 a nebo semínka.

Ps:Semena i kameny jsou vždy na tom samém místě.:D

0/0
25.7.2009 13:18

Host

Re: Zahradničení

milý príspevok od malého dievčatka

0/0
25.7.2009 14:53

Host

Re: Re: Zahradničení

S tim mas nejaky problem ??? i kdyz nejsem malej ale tohle je dobra hra pro jakoukoli vekovou kategorii a pohlavi

0/0
29.7.2009 18:33

Host

Zasnoubení

Zdravím..mám takový dotaz..mám dva simíky a už spolu měli i dítě, ale stále se mi v nabídce nikde neobjevuje zasnoubit se nebo tak neco..jde to tam vubec? Přijde mi jako blbost, že by takovýhle základní článek chyběl.

0/0
20.6.2009 15:42

Host

JEFU!!!!!!!!!!!!!!

jefu uz mi to bracha stahuje a uz mam asi 80a neco procent je to nejlepsi,nejluxusnejsi a to bysme tady byli dlouho mno proste nej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-D;-)korat me stve ze to jeste nemuzu hrat :-(;-O;-€ ale upa nejnej hra

0/0
15.6.2009 16:36

Host

Internetová aktivace

Ahoj,

jen si chci ujasnit jak je to s internetovou aktivací, chystám se přítelkyni koupit tuto hru jako dárek a její Pc neni připojen k internetu. Znamená to nějaký zádrhel, krom stahování nových věcí do hry? Ptám se proto, že ve většině článků je přístup na internet v hw požadavcích, ale ve článku na těchto stránkách je napsáno, že je zde jen DVD ochrana klíčem.

Díky za odpovědi :-)

0/0
15.6.2009 10:54

Host

Dotaz

Ahoj se zeptat můžete mít více oblečení a nebo chodíte pořád jen v tom stejném???

0/0
14.6.2009 19:16

Host

Re: Dotaz

Ne, nechodím! A občas si to i vyperu ;-D

0/0
17.6.2009 19:20

Host

cd-key

napiste sem cd kye do the sims 3 prosim

0/0
5.6.2009 17:13

beruška

dotaz

kde to stahnu pls?V

0/0
27.5.2009 21:46

Josef

Re: dotaz

Stahnout se to  na internetu.

A za par dni to na internetu pujde i koupit!

0/0
28.5.2009 11:53

Nokiaman

Re: dotaz

Strejda Google pomůže;-D

0/0
28.5.2009 16:52

ja

je to fajn

S3 je iba ucelená sims 2 so všetkymi datačmi. Je to zle? Jasné že nie veď S2 bolo dokonalé, ten kto čakal viac asi v živote nebýva často spokojný.

0/0
27.5.2009 17:07

bigboss

dohráno

Dohráno na nejvyšší obtížnost, akorát ten závěrečný boss nebyl nijak moc tuhej. Jo a nemáte CD-key? Kdyžtak pošlete na bigboss@seznam.cz   diky

0/0
27.5.2009 14:30

Fojta

Moje první dojmy

Tak už jsem to měl možnost hrát u kamaráda (kde to asi vzal...) a musím říct, že zklamání nedorazilo...protože přesně tohle jsem čekal. S čím víc mohli přijít, když všechno už měli v Sims 2? Vadí mi pár změn, které provedli (udělej si svého simíka mi přišlo trochu osekané a stejně tak počet věcí, co si můžem koupit a pár dalších maličkostí), ale jinak mě ostatní změny potěšily, odstranili tím pár nelogičností z S2 (ale jiné přibyly-proč se mi zlepšuje charisma když mluvím s ostatními, není to logické). Ale jako opravdu jedinou výhodu vidím lepší grafiku...protože pohyb po městě, aniž bych měl loading opravdu podle mě není nějaké skvělé lákadlo, je to prostě věc, kterou umožnily silnější počítače, nic víc.

Takže se bohužel připojuji k mnohým názorům zde, opravdu to není nic převratného. Pořád dobrá zábava, ale nic užasného nového to nepřineslo.

0/0
27.5.2009 11:38

liii

Re: Moje první dojmy

"udělej si svého simíka mi přišlo trochu osekané a stejně tak počet věcí, co si můžem koupit a pár dalších maličkostí"

To preto aby mali z čoho robiť dalších 10 datadiskov :-)

0/0
27.5.2009 12:50

Eliška

ware

Tak jo, už jen chvíle stahování a jde se na tooo!! ;-D

Aneb jak si zpestřit chvíle drcení na přijímačky...

0/0
27.5.2009 11:08

Kaite

Dotaz

Me by spis zajimaalo kdyz odebere socialka deti ve hre kdy je muze vzit zas zpet.Porad to pise ze v blizke dobe nemuze vzit  ani adoptovat.;-O8-o

0/0
27.5.2009 0:11

Nokiaman

...

Akorát SIms 2 se všemi datadisky a trochu poladěným enginem:-P

0/0
25.5.2009 14:10

Dave

omg

Meli by se tu udělat registrace pro přidávání komentářů co tu z těch lidí leze to je nemožný radši tu se**ou jiný čtenáře než aby zadali do googlu dvě slova

0/0
24.5.2009 15:13

K4

nic moc

Pokud mate sims2 a alespon tri datadisky, tak nema cenu jit do sims3. Celkem zklamani, obsahove slabe a to, ze tahle hra bude lidi zdimat diky tunam datadisku je zde videt ze vsech trech dilu nejvic. Pripadalo me to jako holobyt. A ano stahl jsem si nelegalni verzi, v dnesni dobe verit EA... to muzu hazet prachy rovnou do kanalu.

0/0
20.5.2009 20:22

roland

Re: nic moc

Bohuzial musim suhlasit... Sims 2 som nehral, lebo som az do minuleho roku nemal na to pocitac, iba pred mnohymi rokmi sims 1 bez datadiskov a toto mi pripada dost podobne akurat s par vylepseniami a lepsou grafikou. Napr. domace zvierata- ze k sims 2 boli az v datadisku o niecom svedcilo, ale ze ani v trojke nie su v zakladnej hre, to uz trocha prehanaju

0/0
20.5.2009 21:29

John800

Re: Re: nic moc

to je všechno pravda, ale i tak, jsou to The Sims, mno a 1 ani 2 na Vistách nerozjedu...

0/0
21.5.2009 13:46

K4

Re: Re: Re: nic moc

Sims 2 na vistach nemuzou mit zadnej problem, by se jich tolik neprodavalo :), ja sem je teda jeste na Vistach nezkousel ale jelikoz sem jeste nemel problem s hrama i se staryma, tak vazne se me nechce verit ze asi snad nejprodavanejsi hra (serie) by nejela na Vistach. To je spis zase problem jedince :) to vidim v praci dnes a denne.

0/0
21.5.2009 14:08

Riwik

Re: Re: Re: nic moc

na Vistach to jede na 100% viz moje sestra.... jde spis o to jaky stroj s tema Vistama mas....

0/0
24.5.2009 21:49

dd

Re: nic moc

A co jako? Sims i Sims2 byli po vydani stejne-minimum obsahu a cekani na datadisky. Jetsli jsi cekal ve tretim dilu neco jineho,jsi naivni. Obzvlaste od EA,ktera je zdimanim penez znama.

0/0
21.5.2009 19:56

luk

sims

To by me zajímalo kde autoři tohoto článku vzali legální kopii the sims 3 když má oficiálně vyjít až za 14 dní???(Y)

0/0
19.5.2009 20:37

sf

Re: sims

Uz jsi s tim trapny. Ptas se na to same snad poctvrte,jen si menis nicky. Vrat se do zakladky,dodelej zakladku a pak na tyhle hloupe otazky budes znat odpoved sam. :-©

0/0
19.5.2009 20:53

Myslim ze tak

Re: sims

No já myslím, že redakce dostává kopii přímo od výrobce ještě před vydáním, aby mohli napsat recenzi;-)

0/0
19.5.2009 21:51

Plešoun

Re: sims

Však to že recenzenti dostávají hry s několikatýdenním předstihem je úplně normální. A zrovna u her od maxisu to bejvá někdy i přes měsíc... Takže nějak nechápu smysl otázky. Distributor poslal review/promo verzi tak jako to dělá vždycky.

Taková otázka pro chytré hlavy - na internet uniknul rip plné verze - jak se tam asi dostal, pokud by plnou nikdo nikomu neposkytnul, hmmm?

Si v hádance o vejci a slepici pleteš pořadí. Recenzenti nemají hru protože z ničeho vznikla pirátská kopie. Ale pirátská verze vznikla, protože se mezi lidi dostává disk s pnou hrou...

0/0
19.5.2009 22:18

Jáá

Hmm

Na Sims mě bavilo vždycky akorát nechat simíky topit se v bazénu, zkoušet jak dlouho vydrží nespat a neuklízet. Občas mě ještě popadl záchvat kutilství a zkoušel sem vymakat dům do detailů, ale většinou sem ho pak nechal lehnout plamenem nebo tak něco. ;-D

0/0
19.5.2009 20:26

Jouda

hm

na mininově 23  000  leechů    ;-D;-D

0/0
19.5.2009 20:10

Walome

Re: hm

Ty kráso !!! Tak to je hustý.

0/0
19.5.2009 20:16

Manfred

Re: hm

A na rapidu plnou rychlostí!!!

0/0
27.5.2009 17:31

looool

omg

loooooool jaka debylina omg rofl looool us som to aj vimazal taku kravynu looool :-©:-©:-©

0/0
19.5.2009 17:53

ViVaLaDeMeNtIa

Re: omg

Radsi vYmaž sebe ty jelito negramotný, na tvoje výlevy tu neni nikdo zvědavej. Běž na svoji debilitu upozorňovat jinam, prosťáčku.

0/0
19.5.2009 19:25

Mort

Re: omg

jakym jazykem to mluvíš? ty budeš nějakej zasranej cikán, že jo? ;-)

0/0
19.5.2009 20:28

assassin

Re: Re: omg

budto je to JOE a nebo zacinaj po zime vylejzat z der debilove

0/0
19.5.2009 22:58

DBBS

JE TO SUPER

Jsou perfektní, jo, uniklo jim to a kdo hledá najde :-D R^

0/0
19.5.2009 16:09

Rudla

Než vzhled oblečení...

by mě spíš zajímalo, zda jádro je ze Sims 2 nebo vytvořili nový...

0/0
19.5.2009 15:26

Walome

The sims 2.5

Aha, takže chápu to správně, že se nezměnilo vůbec nic. Víte co mě zajímá víc než zebří pruhy na šatech? Jestli lze vzít telefon, který zvoní vedle gauče, na kterém sedím, aniž bych se musel  zvednout a obejít stůl. Stejně tak mě zajímá, jestli jde políbit sedícího Sima...protože to mě dycky štvalo nejvíc.

0/0
19.5.2009 10:55

Aladin

Re: The sims 2.5

R^R^R^[>-]

0/0
19.5.2009 14:35

Lupulin

Re: The sims 2.5

R^ máš recht! Sims dříve byla hra určená pro širokou veřejnos..teďka je to spíš pro úchyláky...protože koho jiného může zajímat to že si může sedačku měnit do různych barev. Jestli to tak pujde dal, tak v dalšch sims bude sedačka jen jedna a bude tam něco jako autosculpt tak jak to bylo u NFS carbon třeba a každej si ji vymodeluje podle sveho gusta..8-o

0/0
19.5.2009 15:16







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.