Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

X-Men Origins: Wolverine - pro příznivce drsných akcí

Tahle filmová akce je co do brutality skutečně nekompromisní. Zároveň je svižná, dobře hratelná a výborně vypadá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Boss

Dobrý, až na závěrečnýho bosse. Občas jaksi hra pozapomene na zpomalení a on mi vypaří zem pod nohama bez varování.....Už jsem to hrál 6x. Jinak super hra:) 95%!!!

0/0
7.7.2009 18:53

Host

cool game

Od téhle hry sem nic nečekal, další hra podle filmu, ale tak dobrou rubačku jsem hodně dlouho nehrál, je to sice stereotypní hra, ale ty komba se povedli. Moc pěkné grafika tomu dává šťávu a realtime hojení ran je skvělé ozvláštění. Krvavost hry je také výbroná, autoři se s tim prostě "nesraliL. Dávám 90 procent, protože tohle dílko si to zaslouží na nic si nehraje a drží se žánru.R^

0/0
10.6.2009 0:50

Host

solidní rubačka

hra pardání - super rubačka na odreagování :D - jj monitor sem fakt tak dlouho cervenej taky nemel :D - ale prosim o radu - jak mám znicit toho obrovskyho robota? - siju to tam do nej 1/2 hodiny a dostal sem ho tak na 60% - uricte tam musi bejt nejakej figl co mi furt unika - prosim o radu - diky 

0/0
7.6.2009 21:03

Host

Re: solidní rubačka

musis mu znicit nohy, ma na kazdej strane (4x) kazdeho chodidla elektroniku ktoru mu znicis

0/0
9.6.2009 15:36

Host

Zas takova bozarna to neni

Celkem sem nepochopil totalne zmateny toceni kamery -at to vypada co nejvic jako film - a s tim i toceni klaves.Nektery save sou po par sekundach ,jiny hezky ucelove po ctvrthodinach.Takhle se proste hratelnost neprodluzuje.Hru sem dohral,chvilemi to byla i fajnova zabava ,ale celou dobu sem mel pocit deja-vu ,proste bojovka kde se strida pozadi a porad dokola.Bossum hop na zada a smytec,trosku napadu to chtelo:-/

0/0
7.6.2009 16:03

Host

Komba

"Nepočítejte ale s vyvoláváním komb jako takovým. Memorování tlačítek v dané posloupnosti tu nenajdete." - cože? Hrál vůbec recenzent hru?

0/0
6.6.2009 15:08

Host

Re: Komba

http://10tx.onlinemmorpg.net

0/0
6.6.2009 17:05

Host

Re: Re: Komba

Atraktivni jak stare recko? :-) Tohle ma X-menackou licenci a to je sakra znacka,nic proti recku;-)

0/0
7.6.2009 16:15

Host

Re: Komba

kdyby hru hral, nikdy neda tak nizke hodnoceni hre, ktera doslapuje na paty i god of war.. Akorad to neni tak atratktivni jako stare anticke recko.

0/0
6.6.2009 21:15

Host

Re: Re: Komba

Pravda je, že tohle je docela dobré šidítko za God of war, kterého asi už nic nepřekoná a výborná náhrada za Legacy of Kain: Defiance, která už je x-krát dohraná. Mohlo to být trochu víc free, leč ta "filmovost" to dost dobře vynahradí!R^;-OR^:-)

0/0
9.6.2009 1:17

Host

Re: Re: Re: Komba

A co tak Devil May Cry 3,4? Ako rubacka velmi efektne, skvele komba a na gamepade uplna basen :) A boj s bossmi je rozhodne skvely zazitok :)

0/0
20.9.2009 20:46

Host

Zatopene laboratore

Jak utect neboli spis kam utect pred vodou v zatopenych laboratorich?:)

0/0
5.6.2009 16:34

Host

Re: Zatopene laboratore

utekaj stale rovno pretoci sa kamera a pred tebou budu odchadzajuce auta, lockni si najblizsieho raketa na aute a skoc na neho (special klaves), potom sa tak popresuvas az na vozidlo c. 2 na nom treba odrzazat rakety spat na vozidlo 1 (obrana klaves)

0/0
5.6.2009 16:39

Host

nazor na hru

Výborná hra 80% bych dal bez mrknuti oka. X-Men Origins: Wolverine i Spiderman Web Of Shadows si proste priznivci komixovych postavicek musi zahrat.

0/0
5.6.2009 16:24

Host

Tílko

To s tím tílkem není pravda! Obnoví se až při postupu na další úroveň!!!:-P

0/0
5.6.2009 15:48

Host

Re: Tílko

http://10tx.onlinemmorpg.net

0/0
6.6.2009 17:05

Host

ani ne

neni to nic moc hra, jedna z dalsich tuctovek jakych tu je mraky

jinak mou oblibenou postavou byla mystique

0/0
5.6.2009 12:11

Host

Re: ani ne

mozes sem tie hry vypisat ? rad si ich zahram, asi ma obchadzaju

na pc je to podla mna v poslednej dobe nieco vynimocne co tu chybalo, bojovka ako sa patri s vybornou atmosferou, hudbou, skvele nahovorena, dobry dej a vyborny pribeh (10 krat lepsi ako film) a slusnou dlzkou ... keby takto vyzeral film tak by aj za nieco stal, jedina chybka snad to ze velky bossovia sa casto opakuju a ich likvidacia je podobna a mozno by bolo fajn keby sa dali pouzit vypadnute zbrane, pripadne sem tam ma sralo otacanie kamery, takto 85 % a urcite to dohram do konca (co sa my uz dlho nestalo pri niecom vydrzat)

0/0
5.6.2009 16:37

Host

gamepad

no na gamepade sa urcite to hralo lepsie a pohodlnejsie.vseobecne hrat na konzole sekacky bolo stale lepsie ako na PC.Aspon pre mna.Ale ked som nemal konzolu tak som tiez tvrdo zastaval hranie na PC takyto typ hier.

0/0
5.6.2009 11:45

Host

Jaj to je zase neco

Recenze dobra, ale ty kecy o gamepadu si autor mohl odpustit. Skousel sem to hrat na xkovym gamepadu a klavesnice mi prisla pohodlnejsi a presnejsi. Vzhledem k freeform podstate boju, je preciznost mysi pri zasazovani omraceni velice uzitecnai. Ano uz sem videl i lepe udelany ovladani na mlaticku na PC, ale nejake lamani prstu, nebo hledani klaves po prvych 5 minutach jiz nehrozilo. A moznost otocit pohled ve momentu je ke nezaplaceni u bossu :).

0/0
5.6.2009 10:10

Host

Re: Jaj to je zase neco

Přesně. Taky nechápu takovýhle plky, že se to hraje hůře na klávese s myší, když to není pravda. Jinak celkově je to dobrá hra a dal bych jí 80%. Jedině doporučuju!

0/0
5.6.2009 11:05

Lumirel.

Re: Re: Jaj to je zase neco

Plus, co jsem slyšel, tak na hru s filmovou předlohou to je hoooooodně dlouhé.. (12-15hodin hratelnosti či co)

0/0
5.6.2009 12:51

Host

Re: Re: Re: Jaj to je zase neco

Recenzi jsem necetl...

Hru jsem dohral na PC. Zkousel jsem to jak na gamepadu, tak i na klavesnici a mysi a dalako lip se mi to hralo s mysi a klavesnici. Rozmisteni klaves v pohode a kdyz clovek zjistil, co co dela, tak se to ovlada naprosto v pohode.

Co se tyce delky, tak zas tak slavne to neni, ale okolo 6-8 hodin bych to tipoval, ale tezko rict - hral jsemto asi 14 dni v malych intervalech.

Hra super, dej dobry, brutalita obrovska. Jedna s nej her podle filmu (jedine, co jsem hral lepsiho byl Escape from Butcher's Bay).

0/0
5.6.2009 14:03

Host

Re: Re: Re: Re: Jaj to je zase neco

za to bych se podepsal, a taky wanted bylo na filmovku hodně hratelné.

0/0
5.6.2009 15:51

Host

Re: Re: Re: Re: Jaj to je zase neco

souhlasim s tebou krom toho posledního odstavce... Escape from Butcher´s Bay nebylo podle filmu... filmy o Riddickovi byli příběhově uplně někde jinde... jediný co měl film společný se hrou je hlavní postava... ;-)

0/0
5.6.2009 16:28

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Jaj to je zase neco

wait, přece nebudeš za hry podle filmu počítat jenom ty co se odehrávají v tom samém období, že? třeba wanted a watchmen.

0/0
5.6.2009 22:57

Host

..

Opravdu nerozumím háškám typu, na PC se to hraje hůř, protože je hra stavěná na gamepad. To je jako problém si k PC připojit gamepad ?? Je to stejný jako, že na Plasmě se hraje líp než na monitoru, lidi, pořád vám nedochází o čem je PC ;-) Je o možnostech, o nesvázanosti, v podstěto to máte takový jaký si to uděláte

0/0
5.6.2009 9:37

Lumirel.

Re: ..

Přesně tak a recenze jsou od toho, aby recenzent možnosti hry vyzkoušel - tudíž zkusit gamepad, ale je to pořád jeho osobní názor. Pamatuji, jak dost lidí pomluvilo ovládání v Terminator: Future Shock, kdy začalo A, Z, strafe etc.. PC je o možnostech.

0/0
5.6.2009 12:41

Host

Re: Re: ..

Je ovšem omyl, že s tím přišel TFS, byla to jen hra, která se tak primárně ovládala touto kombinací + myš. Ale již dřív například wasd+myš alternativu využívalo určité procento hráčů Dooma (byť v omezené formě).

0/0
5.6.2009 21:18

Host

???co??

Tak za prve hra je to peckova co se tyce grafiky,hratelnosti ,hudby ,efektu,pribehu a kdo nainstaluje,nebude litovat za to rucim, jen bych trochu nesouhlasil s zaverem,mam gamepad  (logitech) a hra se mi snim hrala sice dobre ale ne zas az tak dobre jako na klavesnici s mysi,na klovce jsou klavesy v defaultu rozmistneny intuitivne,

0/0
5.6.2009 9:02

Host

Re: ???co??

Souhlas. Me defaultni nastaveni klavesnice uplne nevyhovovalo, ale kdyz jsem si ho posteloval, tak mi prislo hodne dobre. Potesilo me, ze to nebylo prilis slozite kombovani a clovek mohl pohyby hezky kombinovat. Jen kamera u prvniho bosse me hrozne stvala nez jsem si na ni zvykl. Jinak uzasna brutalni adrenalinova rezba s dobrou grafikou, prostredimi, i pribehem..

0/0
5.6.2009 10:22

Host

Re: Re: ???co??

Tak ako aj väčšina tu z Vás nemám abolutne žiadne problémy z hraním na klávesnici a s myšou...gamepad mi vôbec nechýba...a hra ? Parádčika, veľmi šťavnaté ak mi rozumiete:-P;-);-D, veľmi obstojná grafika, hudobny´doprovod a hrateľnosť...85 %...už dávno som sa tak nezabavil...R^ a už dávno som nemal tak červený monitor chvíľami....:-P

0/0
5.6.2009 14:45







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.