Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

EA Sports Active – dejte svému tělu co proto

Je těžší dohrát třistahodinové JRPG nebo ultratěžkou zběsilou akci? Ani jedno, nejtěžší jsou fitness hry!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Příslušenství

Dobrý den

nevíte kde se dají dokoupit další věci k těto hře...jako upevnění na nohu,cvičící guma a jiné:-)

0/0
9.6.2009 8:50

Host

Dobrá recenze

Moc dobrá recenze. Chválím!R^

0/0
6.6.2009 16:52

Host

problemy s gumovým páskem?

má hru již 14 dní a nemůžu si ji vynachválit. autor recenze je ale buď velký nešika nebo smolař, protože já jsem poutka ke gumovému popruhu upevnil podle návodu a za 14 dní cvičení se mi poutka nepovolila ani o centimetr. Doporučuji!

0/0
6.6.2009 16:20

Host

Dobra recenze

Fakt dobrý, konečně recenze která se i vesele čte :D Záložkuju a jdu pro lahváče :)

0/0
6.6.2009 14:07

Host

jednotvárnost Wii??

Má vůbec Wii něco jiného než BrainTrainingy a Cvičební programy?

0/0
6.6.2009 13:36

Host

pohyb je zdravý,ale nesmí se do něho nutit

cviceni je na hovno,treba telocvik ve skole jeste na vetsi hovno,protoze clovek se nesmi do niceho nutit nebo kreténovi tělocvikářovi zakroutim hovnem.;-O

0/0
6.6.2009 13:30

Host

minus?

Bude vás bolet úplně všechno je mínus? Doufám že to byl od redaktorů jen vtip R^

0/0
6.6.2009 11:59

Host

Re: minus?

Taky si rikam. Tohle bych dal naopak jako jasnej plus... Navic telo boli jenom lidi, co nic nedelaj a pak se zacnou hejbat...

0/0
6.6.2009 12:49

Host

Re: Re: minus?

Wii Fit užívám cca rok, mám nacvičeno 90 hodin, dokonce jsem si dokoupil činky a závaží na ruce. S EA Sports Active mám ovšem za sebou pouhé 3 "lekce" lehkého cvičení a pokaždý mě bolely nohy jako blázen... Takže to fakt funguje. Navíc narozdíl od Wii Fit jde cvičení hodně rychle za sebou (u Wii Fit trvá minimálně půl minuty než se cvičitel vykecá a vy si přepnete na další cvik), takže se spaluje i potí poměrně kontinuálně :-)...

0/0
7.6.2009 14:21

Host

Konečně

Konečně hra pro obtloustlé americké klučiny, co se akorát cpou hamburgery.

0/0
5.6.2009 10:23

Host

Zajimave

Celkem me ta hra zaujala :) Docela bych to rad zkusil :)

0/0
5.6.2009 9:42

Host

-.-

mít to stahovatelný obsah a odreagovávací cvičební plán na rok tak bych to někomu koupil

0/0
5.6.2009 8:47







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.