Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

4x4 Hummer - zbořený pomník General Motors

Hra s licencí zkrachovalé automobilky, toť zajímavý úkaz. Příliš pěkná památka na velké džípy a SUV monstra to ale není.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

ja ji mam

hoši já jí mám....a je fakt  drsná tu si kupte...8-o

0/0
14.9.2009 18:53

Host

paradni hra ta 4x4 hummer kalim porad parada hlavne ta uzaverka 4x4

0/0
3.8.2009 11:24

Host

Mne sa t o celkom pacilo

No, tak ja som si tuto hru kupil. Za 100 rublov v obchodaku. Ono v recenzii nie je spomenuta jedna obrovska kladna vlastnost - hned po vybaleni zo skatule to dokaze hrat kazdy. Ja som naposledy hral zavidnu hru ked vyslo NFS Porsche, co uz je peknych par rokov. Nie som dobry hrac a popravde, pri tejto hre som sa pobavil.

Sklamalo ma ale prevedenie aut. Nie su medzi nimi prakticky ziadne rozdiely. Celu hru som presiel s najlacnejsou dodavkou a ked som si na konci kupil vytuzeny Hummer H1, stalo to za  malo.

Zaujimave na tejto hre je, ze trate sa stale roznia. Niekedy su pekelne tazke, inokedy zase az detsky lahke. Pri Sprinte sa superi chovaju ako hlupaci. Vsetky sprinty som presiel na prvy raz na zlatu medailu. 

Ked sa to ale zoberie kolem a kolem, za tie peniaze som sa celkom dobre pobavil a zase mam na niekolko rokov od hier pokoj :)

0/0
10.7.2009 13:20

Host

Rad bych si neco takoveho zahral

Rad bych si neco takoveho zahral, ale opravdu me tohle provedeni nelaka. Neznate nekdo neco, kde lze poradne protahnout hummera v terenu a nevypadalo to jako ... no proste tohle:-)

0/0
15.6.2009 23:30

Host

Re: Rad bych si neco takoveho zahral

Ceskej MotorMAX... vyborna offroadova gameska

0/0
21.6.2009 17:29

Host

Nic ve zlém

Ale těm kecálkům jak je hra dobrá a podobně bych rád vytknul jedno - dřívější hry  a sahám tak o deset , patnáct let zpět se nedalo upřít (většinou) mnohem dokonalejší zpracování, tyhle rychlokvašky ..blé. Je mi občas do pláče, když vidím, jak vývoj HW kráčí mílovými kroky a namísto toho, aby si člověk - hráč těchto vymožeností užíval plnými doušky, nabízejí mu vývojáři her lepší kabát na hořší hry. . konkrétně třeba NFS Pro Street mě strašně zklamal... Howgh, abych obohatil hádavou diskuzi.... :-) 

0/0
15.6.2009 15:10

Host

Re: Nic ve zlém

NFS kterykoliv je zklamani uz od prvniho dilu

0/0
15.6.2009 19:49

Host

Re: Re: Nic ve zlém

?Mx

No NFS5 porshe vynech! :-D to se asi jako jedine NFS chovalo jako auto..

0/0
15.6.2009 23:49

Host

WTF?

Co je to probůh zase za s.r.a.č.k.u? To dneska vážně nikdo nedokážu udělat kvalitní závodní hru? No například, kdy jste naposledy viděli kvalitní motocross na PC? Já jsme jej naposledy hrál v podobě Motocross Madness, od té doby nic nevyšlo. To je díra na trhu jak blázen a nido toho nedokáže využít??

0/0
14.6.2009 9:23

Host

Re: WTF?

SRY ale to slovo na S jsi ty. Kdyz ti tak neco chybi a jsi tak chytry, zkus neco vydat sam. Tyhle hry nejsou pro kazdeho. Me se treba hummer 4x4, motorm4x a uaz 4x4 libi hodne. Nulove nasili, ve freeplay modu a po siti s kamosema si jen tak virtualne zajezdit a zkouset si "merit sily" kdo toho vic vyjede, kdo projede tam to, ci ono je dobre odreagovani se od beznych dennich blbosti, ktere se musi resit. Da se to povazovat za takovou virtualni oddechovou hospodu. Protoze u nas se takhle jezdit v realite normalne neda a kdyz ma clovek kamose daleko od sebe tak ani neni cas se sejit.

Ale jinak ti tuhle hru nikdo nenuti, takze ji nemusis hrat.

BTW: motocross madnes byla totalni nudaRv

0/0
14.6.2009 13:54

Host

Re: Re: WTF?

No teda, co to tady čtu? ;-D ta hra je skutečně sračka. MM byl ve své době hodně slušný motocross, dneska už samozřejmě těžko někoho osloví. Pokud ale srovnám, jak v dnešní době vypadají ostatní hry, je 4x4 Hummer totální humus - a nemyslím tím grafickou stránku.. A pokud budu aplikovat tvoje kydy, tak tě taky nikdo nenutí MM hrát :-P Motocross už na PC nevyšel hezkou řádku let, přitom zájem hráčů by utčitě byl vysoký.

0/0
15.6.2009 9:54

Host

Re: Re: Re: WTF?

Myslis ze by byl zajem? Ja teda taky zajem o nakej motokros nemam. Zavodni hry me nebavi, protoze je to nuda. Furt jezdit dokola jak pako. Po 2-3 kolech znas kolo nazpamet a jezdis poslepu. Jinak vysel MM2 a ted frci 4kulky (atv) takze programatori programujou hlavne tohle. Ale je to uplne jedno, vsecko je to na jedno brdo, jezdis na uzavrene trati, furt dokola, furt ty stejne bugy - protivnik do tebe narazi a zrychli, ty narazis a letis.

Ale vim ze je tu MTX Mototrax, Extreme Trial Motocros, Kawasaki fantasy motocross, a ty nejsou tak stare tak neplacej bludy o tom ze hezkou radku let nic nevyslo. Kdyby o to byl opravdu takovy zajem tak by urcite neco vyslo. Klidne si muzes napsat neco sam, jak pise kolega na tvuj prvni prispevek. Nebo muzes taky napsat na nejakeho producenta her, ze mas zajem o motokros jestli by neco nezadal programatorum. Treba se to chytne

0/0
15.6.2009 12:28

Host

Re: Re: WTF?

Jen vidim UAZ 4x4, tak hledam kde mam kyblik na zvraceni. Jedine plus je to, ze to jde docela rychle odinstalovat.

0/0
15.6.2009 23:40

Host

Re: Re: Re: WTF?

nikdo te nenutil to instalovat

screenshotu bylo vsude plno

0/0
16.6.2009 13:09

Host

Platit:-))))

Oni za tenhle shit chtějí zaplatit8-o ...to je fakt masakr...Tohle měl být free ware!!

0/0
13.6.2009 16:45

Host

Re: Platit:-))))

No kdyby se me neco takoveho dostalo do pocitace, tak to povazuju spis za spy-ware :-):-)

0/0
15.6.2009 23:41

Host

nejdřív si o tom něco zjisti

... konkrétně pak ty nejmohutnější teréňáky a SUVčka. Tedy káry, které General Motors definitivně podtrhly nohy...

Kde jsi na to přišel? Něco si o tom zjisti a pak piš. GM podtrhlo nohy něco úplně, ale úplně jiného :).

V USA naopak tyhle auta stále táhnou a ještě asi pár let táhnout budou.

0/0
12.6.2009 17:28

Host

Re: nejdřív si o tom něco zjisti

taky jsem se nad tou myslenkou zasmal :D chiCo

0/0
12.6.2009 17:49

Host

Souhlas

Přesně tak,autor by si měl nejdřív něco málo nastudovat, než začne psát takovou recenzi. Hra běží na Chrome enginu,takže před víc než rokem,kdy vyšla v Rusku zas tak špatně nevypadala. A jelikož v té době žádná podobná hra neexistovala,zaznamenala v ruské verzi poměrně velký komerční úspěch. Proto se rozhodlo o její distribuci i v anglické verzi, bohužel hodně opožděně. Takže za nedostatky ve vzdělání si autor taky zaslouží 39% prémií ;-)

0/0
12.6.2009 13:20

A.A.

Re: Souhlas

No v Rusku překvapivě bodují nejrůznější herní tituly, které jinde nemají moc dobrý ohlas.:-)

0/0
12.6.2009 13:58

Host

Motorm4x

Jako neni to zly, ale ceskej Motorm4x mi za ty samy prachy prijde o dost lepsi.

0/0
12.6.2009 13:13

Host

Re: Motorm4x

Túto hru ani nevyskúšam, nemá to cenu už preto ako to vyzerá. Ale MotorM4X mám, lacná hra a moc ma prekvapila. Subjektívne si myslím že je to na offroad žánre zatiaľ to najlepšie.

0/0
13.6.2009 14:24

honzasl

Simuláror

Trenažeru Tatry 810, který armáda předvedla na Autosalonu v Brně se žádná pařba nevyrovná. Byl jsem nadšen.

0/0
12.6.2009 11:25

Host

Re: Simuláror

?Mx

Mas nekde nejaky videjko z toho? by me docela zajimalo...

0/0
15.6.2009 23:48

Host

proc delaj recenze decka?

..."Řízení ze všeho nejvíce působí těžkopádným dojmem, a tím nemyslíme ovládání těžkých aut samo o sobě."... autor clanku evidentne Hummer nikdy neridil protoze se ridi velmi lehce a tezkopadne jeho rizeni nepusobi ani v nejmensim! To auto se ovlada velice lehce je to super!

0/0
12.6.2009 9:50

Host

Re: proc delaj recenze decka?

jen tak na okraj: recenzuje se hra, ne auto Hummer

0/0
12.6.2009 9:51

Host

Re: Re: proc delaj recenze decka?

jen tak na okraj: ja vim;-)

0/0
12.6.2009 10:05

Host

Re: Re: Re: proc delaj recenze decka?

Tak proc pises takovej nesmysl?

0/0
12.6.2009 12:37

A.A.

Re: Re: Re: Re: proc delaj recenze decka?

;-DR^

0/0
12.6.2009 13:59

Host

Re: Re: Re: Re: Re: proc delaj recenze decka?

[>-]

0/0
12.6.2009 14:26

zihac

Re: proc delaj recenze decka?

ale chudáčku, tys to nepochopil a navíc tak moc ses chtěl pochlubit žes jel hummerem tak co jsi měl dělat viď? ;-D 

0/0
12.6.2009 11:59

Host

Re: Re: proc delaj recenze decka?

R^;-)

0/0
12.6.2009 14:26

Host

Re: proc delaj recenze decka?

;-D

0/0
13.6.2009 15:32

Host

Re: proc delaj recenze decka?

proc ridi hummery decka?;-)

0/0
13.6.2009 15:33

Atomas

Pár detailů

Hra vyšla v rusku před rokem, to ještě o krizi nevěděl ani Warren Buffet. Hrál jsem ji ještě před tím, než se na trh dostal motorm4x a je nutné podotknout, že v té době neměla hra žádnou konkurenci. Nelze ji tedy s ničím podobným srovnávat a vzhledem ke stáří hry je tato recenze vedena v poněkud zbytečném duchu.

0/0
12.6.2009 8:55

Host

INSANE

Moze niekto napisat, ako vychadza fyzikalny model tejto hry oproti INSANE ? INSANE si dost casto pustam a to aj napriek tomu, ze je to riadna starina, no moznost zajazdit si s nefalsovanou T813 8x8 (nie Behemoth - to je pokus o parodiu na T813, ale model vytvoreny hracom menom DeGa), ci dakarsym DAF-om je hodne lakava.

0/0
12.6.2009 6:16

Host

Re: INSANE

Fyzikálny model je oproti 1nsane plus mínus vypnutý. Motorm4x je

stařičké hře mnohem blíž, ale úplně zbytečně přeplácaný a tudíž pro mě nehratelný. Doporučuju

vyzkoušet předchůdce Hummerů - hru UAZ 4x4 - má trochu problémy s

kamerou a přehledností, ale terén je opravdu z Ruska :-);-O! Čus Michal

0/0
12.6.2009 18:06







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.