Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Prototype nešetří brutalitou ani prostorem

Máme před sebou zajímavě vypadající akci v otevřeném světě. A není to špatné.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

huehu

pouzi daky critical mass utok

0/0
9.11.2009 14:44

Host

Re: huehu

cotoje?

0/0
9.11.2009 15:15

Host

Re: huehu

co to je? ajak se to dělá? hraju na gamepadu

0/0
9.11.2009 15:15

Host

mise 27

Ahoj... těžkej zákys v misi číslo 27 tušim... musí se bránit nějakej nákladák či co to je, kterej buší do země a pořád přivolává příšery... všechno v pohodě do poslední fáze, kdy se objevěj dva megahunteři + dvě chapadla... to prostě nejde... už souboj s jednim je docela problém, uhlídat dva tak aby neubližovali nákladáku a ejště jim občas uštědřit ránu je prakticky nemožný. Spolejhal sem an okolní vojáky, ale ty vubec nedávaj žádnej damage, sou tam jen abych se přes ěn mohl léčit. Trapný... nějaký typy? hraju na normal

0/0
30.8.2009 18:41

Host

Re: mise 27

zakladem je provokovat monstra ktery do nej mlatej a upoutat jejich pozornost na sebe, az potom se muzes soustredit na jejich likvidaci

0/0
1.12.2009 23:12

Host

hdf

taky stahuju ;-)8-o!?!?!:-P

0/0
28.8.2009 23:48

Host

no

taky sem se tam zasek..musis hledat pomoci to metru co mas v pravo nahore infikovanou nadrz,,ten meter se ti rozpipa kdyz se budes blizit...az ji najdes tak ji musis oskenovat a to se dela pres TAB

0/0
16.8.2009 8:37

Host

nevim kam dal

pls poradte sem u mise kde dostanete poprvi vrtulnik. Potom s nim musim letet mezi naky vodni nadrze ci co a shanet signal. Ale poradne nevim co mam delat . POradte pls

0/0
9.8.2009 14:59

Host

..

Tak a jde se stahovat ;-DR^

0/0
2.8.2009 22:21

Host

Multiplayer

V recenzi je Multiplayer : Ano ... ale ja ho tam teda nemam :D kde jako ma byt ?? :-/

0/0
28.7.2009 14:34

Host

Heh

Já nevím co pořád teda děláte u pc... sice říkáte jak je to brutální ale co ? je to hra a o tom to je někdo je prostě maniak a když nemuže tohle dělat v reálu tak to jde dělat do hry.. já můžu akorát poděkovat autorů že vymysleli tuhle dokonalou vyšťavňovačku..;-€

0/0
25.7.2009 12:24

Host

Morálka hry

(spoilery) Nemám problém s morálkou či sexualitou atd., nezačnu brečet pokud vrazím do chodců v GTA 4, ale tahle hra je pěkně nechutná. (ne graficky - tam krve není nikdy dost;)

Tak nazačátku jste prezentována jako hodná postava, jenže po chvíli máte možnost zabíjet nevinné civilisty pro navrácení života (a většinou ani nemáte na výběr) a to absolutně bez postihu. Dále vypustíte do města jednu mrchu která později zničí půlku města, postupem času zjišťujete, že vám NIKDO nic neudělal, jen vy jste jak DEBIL rozbil skumavku s virusem a udělali ze sebe monstrum + rozšířili virus na celý manhattan. Takže vojáci jsou v tom nevinně o nic jiného se (to se dozvíte z útržků) nesnaží, než jen zničit infikované lidi a především vás - který ničí BEZDŮVODNĚ celé město. Ano Generál je trošku zkažený a dělali pokusy na nevinných lidech, jenže vy se to nesnažíte vůbec řešit, spíš vám jde o vlastní zájmy - postupem jim dojde, že nemají jinou možnost než vyhodit celý Manhattan do vzduchu protože vakcína neexistuje, jenže tak by to dopadlo kdybyste jim v tom nezabránil vy - místo toho jim plán ten plán zkazíte, vojsko je ztaženo z města a virus se klidně může rozšířit do dalších částí new yorku a pak i do celého světa - bravo Rv.

Kdybyste jste byl ten balkánec z GTA 4 nebo Kronos z GoW tak ani neceknu, jenže vy jste chudáček Alex Mercy kterému všichni ubližujou - přitom : 1. Za nakažení můžete sám 2. Nakazil jste Manhattan 3. vypustil jste holku (nepamatuju jméno) 4. Zabránil zničení viru...

...Nebo když tak přemýšlím, tak to má celkem dost k realitě. Většina lidí hned jak se jim něco stane, tak viní všechny okolo, stát nebo židovské bankéře, přitom si za všechno vždycky můžou sami Rv:-)

0/0
23.7.2009 23:25

Host

Re: Morálka hry

V GoW je to Kratos ;-)

Ale k věci, ano, je to poněkud zvláštní, ale je to jen hra, u které se má člověk vyblbnout. Pokud to nehraje duševně labilní člověk, je zcela neškodná.

Osobně musím říct, že mě onen příběh moc nechytil, spíše mě oslovil chaos:-)

Ale hru sem nedohrál, jelikož sem nenašel dost sil se prosekat vším tím stereotypem, takže konec, pokud tam je, jsem neshlédnul.

0/0
24.7.2009 22:41

Host

Re: Morálka hry

Naprosty souhlas ! Jak tohle nekdo muze hrat, jak tohle muze nekoho bavit ?! Nekdo rika ze se "vyblbne", ja nevim co je tak strasne zabavnyho na tom behat po meste a mydlit do lidi.

Tohle je presne ten typ her, multiplatformovych her, kde se s pribehem nes*rou, s hratelnosti nes*rou...hlavne ze to je jednoduche aby to mohl hrat kazdy blbecek a hlavne ze se tam da mydlit do lidi.

Nekdo mozna rekne ze to clovek bere moc vazne, ze se takove hry musi brat s nadsazkou, s nadsazkou se da brat jeste treba serie GTA, kde mydleni nevinnych obyvatel mesta bylo pouze soucasti hry, ale ne aby v tom spicivala hlavni zabava. Jen clovek bez rozumu muze vytvorit takovyto sajrajt.

0/0
24.7.2009 22:57

Host

Re: Re: Morálka hry

No tu hru jsem jeste nedohral, takze nevim, co je tam za pribehovy vyvoj (potazmo jestli autori NUTI hrace do nejakych brutalit na nevinnem obyvatelstvu), ale zatim mi neprislo, ze by hra byla zalozena na mydleni nevinnych obyvatel. Samozrejme je clovek muze zabijet, pokud mu to dela dobre. Ale stejne tak se tomu muze vyhnout a zabijet pouze vojaky / infikovane, coz je zaklad kazde druhe hry. Jen to ukazuje, jak by vypadal boj v preplnenem meste... V GTA, kdyz se zacne strilet, tak taky umiraji obycejni kolemjdouci.

A zabijet nevinne lidi je mozne skoro v kazde hre, kde se vyskytujou. A vetsinou z toho ma i hrac prospech (vybaveni, exp...), takze nevim, proc to tady nekomu vadi... Nehlede na to, ze Alex Mercer neni v Prototype prezentovan, jako nejaky super hrdina, ale jako nekdo, komu jde o cistou pomstu a nehledi na okoli (coz je take spise realisticke).

0/0
28.7.2009 12:58

Host

Re: Re: Morálka hry

další kdo nehrál a dělá soudy. nidke ve hře není řečeno že máš zabíjet neviný lidi (stejně tak jako v GTA), k příběhu ano Alex de za svou pomstou, ano vraždí ty kdo se mu plete do cesty, ano vypustil tu babu která rozšíří virus (jenže tohle nevěděl, chtěl jí jen zachránít), ano zabránil zničení manhattanu (aby ste ho mohli po dokončení příběhové mise vyčistit od líhní, popřípadě armády). A mydlení obyvatel města jako hlavní hlavní zábavu máš v každym GTA, ale jak už sem říkal nikdo tě k tomu nenutí.

0/0
10.8.2009 21:40

Host

Re: Morálka hry

co to jsi za magora panebože....tak to nehraj když tě to tak irituje...pokud nemáš nějáké duševní problémy tak by ti hra neměla činit potíže ale zjevně je to pro tebe problém....tak si ale potom běž stěžovat někam jinam nebo nabij zbraň po dědovi a vystřílej základní školu!

0/0
23.8.2009 13:40

Host

Pujde

Hele, ptám se asi blbě, ale pujde mi to na AMD athlon 64 X2 Dual core processor 3800+ ?

Říká mi, že jeho frekvence je 2 Ghz, ale řekl bych, že tohle bych podle ostatních parametrů měl spustit.... Díky moc, M.

0/0
20.7.2009 22:43

Host

Re: Pujde

JJ pojde ti to sice nvm ako ale kamratovi osm to hodil na  jednojadrovy athlon   a este ma dost zastaraly radeon a islo mu to na min.sice trosku sekalo ale da sa hrat tak  tebe to na medieum pojde asi dobre

0/0
23.7.2009 11:38

Host

problem se zvukem

ahoj

kdyz se ve hře oběví jakékoli video tak je přehravano 2x rychleji nez by melo a zvuk je trhaný a nesrozumitelný (většinou všichni mluví jako šmoulové)

hra mi jede krasně a se všim všudy ale kdyz jdete po ulici a lidi pískaj jako myši nebo šmoulíci tak to hodne kazí herní efekt ;-(

nevíte nekdo prosím co s  tím ?

0/0
11.7.2009 12:55

Host

Re: problem se zvukem

Taky máš stejný problém? Všecko běží 2x možná více rychleji, grafika na maximum, šmoulíci everywhere... docela na prd... ;-€

Ale fakt lidi, neví někdo co s tím???

Email:

mozekxxx@centrum.cz

0/0
11.7.2009 14:04

Janice3

Re: Re: problem se zvukem

na gamecopyworld je nějaký fix na zvuk, tak to zkus ;-)

0/0
11.7.2009 21:01

Host

Re: Re: Re: problem se zvukem

No, nechci strašit, ale nefakčí to :-D Nevím, jeslti je to přímo problém se zvukem, ale víš, ta hra sama o sobě jede 2x (možná více) rychleji než je zvyklé... to se mi stalo i u Prince of Persia Dva Trůny (ale tam byly videa normální)... fakt nevím čeče

Email:

mozekxxx@centrum.cz

0/0
11.7.2009 22:18

Host

Re: problem se zvukem

Tohle je caste u starych her na AMD vicehjadrovych procesorech. Finta je pouzit neco (i spravce uloh jde, ale lepsi je runfirst.exe, googluj) a sprahnout hru jen s jednim procesorem.

Vec druha je ze nektere profily vykonu, obzvlast na noteboocich, meni dynamicky frekvenci procesoru, s cimz spousta her nepocita. Reseni je zapnout rezim 'maximalni vykon' nebo 'hry'.

Nicmene ted jsem zkousel demo starsi hry painkiller, a resenim nebylo ani jedno (a mam Core 2 Duo). Ale za pokus to stoji.

0/0
11.7.2009 22:14

Host

Re: Re: problem se zvukem

Jí fakt netuším :-/

0/0
12.7.2009 16:00

Host

Re: Re: Re: problem se zvukem

Já***

0/0
12.7.2009 16:00

Host

Re: Re: problem se zvukem

mam AMD dvoujadro a zadny problem ve hre nemam

0/0
20.7.2009 20:42

Host

Re: problem se zvukem

KUP SI ORIGINAL TY DEBIL SPROSTY A POJDE TI TO!!!!!!!!!!!! IDIOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O

0/0
12.7.2009 11:52

Host

Re: Re: problem se zvukem

mam original ty dežo!!

0/0
12.7.2009 13:41

Host

Re: Re: problem se zvukem

Ještě něco? A zkus tu ještě chvilku nadávat... moc ti to nepomáhá a neospravedlňuj se tu svou ogriginální hrou borečku... pokud bych měl pálenou, tak to sem asi nepíšu OMFG!!! to by mi asi samotnýmu došlo !!

0/0
12.7.2009 15:59

Host

Re: Re: Re: problem se zvukem

OJEBAVAŠ !!! NEMAŠ PLNU LEBO SI SOCKA !!!! ;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O

0/0
12.7.2009 17:28

Host

Re: Re: Re: Re: problem se zvukem

lol ;-D;-D;-D ty si fakt magor... u pálených jsou občas zvykem potíže, ale proč tu asi debatuju, protože mám origo a sere mi to, že jsem za to vypláznul prachy!!! omg fakt, demence, di se zakopat

0/0
12.7.2009 20:44

Host

Re: Re: Re: Re: problem se zvukem

Jdi si prosím nadávat jinam. To jakým způsobem se tady vyjadřuješ je docela trapné. Nevím, proč má tolik lidí ve zvyku se vyjadřovat takovým to způsobem. Ať už je diskuze anonymní nebo ne, nejde to slušně a věcně (řečnická otázka)? Jak s tebou někdy bude jednat podobně, vzpomeň si na sebe a možná ti dojde, že to není zrovna příjemné. ;-) Jinak přeji příjemný den všem náruživým hráčům, mezi něž patřím i já. :-)

0/0
13.7.2009 13:39

Host

Re: Re: Re: Re: Re: problem se zvukem

;-D;-D;-D;-DHAAAAAAAAH... TAKTO SOM SA Už DOBRE DáVNO NEZASMIAL. no nič sorry, je to kretén a ešte ktomu slovenský kretén, ktorý chodí nadávať na české fora lebo na slovenských je takýchto dežov plno, takže by tam bol nevýrazný. Ehm, no ale zasmial som sa. čo sa týka toho zrychlenia, skus  start  -  spustit -  tam  napíš  dxdiag -  v novootvorenom okne klikni na zvuk a zniž si hardverovú akceleráciu. niesom si istý či ti to helfne, na starších hrách ako napr. Sudeki to fungovalo inak som toho názoru ako to tu už bolo povedané - problem bude v dvojjadre. inak;-) držim palce

0/0
14.7.2009 0:58

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: problem se zvukem

;-O[>-]

0/0
5.9.2009 18:03

Host

Re: problem se zvukem

Pokud používáš AMD procesor použij AMD Dual-Core Optimizer tento programek primo od AMD ti pomuze...

0/0
16.7.2009 9:58

Host

super hra

Ou osm tomu v hodnoteni zhorrsil premeir bo osm omylom klikol na 1% miesto 100% ale je to absolutne dobra hra preisel osm ot uz druhy kjrat a furt ma to bavilo

0/0
10.7.2009 21:39

Host

Re: super hra

Jo, je to super. Rockstari by se meli ucit. Jednak co se tyce zpracovani. Nadherne stiny, rozumna narocnost (vzhledem k davum lidi a aut).

A hlavne se da delat milion skopicin.

0/0
12.7.2009 11:32

shakar

Re: super hra

Vožralej radši nikam nic nepiš...

0/0
4.8.2009 4:39

Host

Čest

Čest autorovi za screeny :) obrázky se opravdu povedly (narozdíl např od Score)

0/0
10.7.2009 21:30

Host

špica

Konečně hra, ve které se může člověk pořádně vyřádit a co se možností hlavního hrdiny týče, tak jak praví Adidas: impossible is nothing ;-)

0/0
10.7.2009 13:43

Host

ujde

tahle hra ujde ale na to kolik zabira mista je sakra kratka. ale pribeh je slusnej

0/0
10.7.2009 1:08

Host

Re: ujde

hlanve nechapu co vsuchni furt mate s tou grafikou. nekdy je prekraslena grafika pricinou snizeni hratelnosti. alespon teby me obcas moc detailni grafika odradi. chci hrat hry a ne simulace sveta.

0/0
10.7.2009 1:21

Host

Re: Re: ujde

to je od veci. tá grafika zas nie je až taká neuveriteľne úžasná, aby sa to dalo nazvať simulace sveta. Grafika prototype stavia hlavne na efektoch, kde sa vybuchujúce vrtuľníky odrazia od horiacej budovy a následne spadnú na dav ľudí ktorí sa rozletia na všetky strany. A práve o tom celá hra je, takže pre prototype ako stvorená.

0/0
10.7.2009 10:47

Host

paradni hra

zatim urcite hra roku... a libi se mi i ta komikosva grafika, je to fakt narez :)

0/0
10.7.2009 0:19

Host

Re: paradni hra

No tak hra roku se mi zdá dost přehnané, to i třeba takový Infamous (který staví na stejných principech) je vychytanější a propracovanější.

0/0
10.7.2009 6:37

Host

Re: Re: paradni hra

Ale není na PC. Mě by třeba bavil. Nejsem zastánce počítačů ale čas ještě na konzoli není (nechci rozvířit další debatu konzole vs. PC ). Hra mě moc bavila. Zezačátku jsem myslel, že to bude trapárna ala Hulk, Iron man a tak ale hratelnost to má výbornou... I efekty jsou dobré. Zvlášť mlácení a komba. Člověk si vyhraje. Mohu doporučit a dávám 85%.

0/0
10.7.2009 8:42

Host

Re: Re: Re: paradni hra

Nj, možná je škoda že to nevyšlo multiplatformově, i když kdoví možná jednou vyjde :-) určitě by tě to bavilo, je to Prototype opravdu dost podobné . Ale i tak prototype stačí, já ho teda popravdě hraju taky na PC (ale s x360 gamepadem), čekal jsem přesně jak si říkal blbost typu hulk ale příjemně mě to překvapilo, myslel jsem že to skákání, plachtění a celkově že mě to začne nudit (jako třeba AC který byl taky ze začátku výborný ale později přišel hrozný stereotyp) ale ne pořád je to zábava ;-D .

0/0
10.7.2009 10:35

Host

Re: Re: paradni hra

Prototype vs. Infamous: http://sonyplaystation-cz.blogspot.com/2009/07/prototype-vs-infamous.html

0/0
10.7.2009 14:49

Host

Re: Re: Re: paradni hra

Jsem čekal nějaký podrobný rozbor kde se budou srovnávat složky obou her a ono jenom průměrné hodnocení z recenzí? Které ještě není nějak jo extra rozdílné. Stejně by ten Infamous vyšel lepší ale i tak by bylo fajn nějaké větší důvody proč než jenom "protože to má o 10% lepší průměr" ;-D

0/0
10.7.2009 15:54







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.