Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Need For Speed: Shift začínají od nuly. Dojmy jsou pozitivní

Konečně přišla změna, která byla potřeba. Čtěte naše dojmy z hraní nového závodního dílu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

gaming in da prague

tohle megacool video jste videli?

typci zaparili NFS Shift na megaprojektoru

http://www.youtube.com/watch?v=-znduCwCe5A

0/0
10.9.2009 9:47

Host

jj

souhlasím!Nfs U2 jsem nehral ale vsude na nej slysím samou chvaluR^nej me bavily most wanted protoze se to neda dohrat za jeden den jako carbon!Na nfs me nejvíc bavili honičky s poldama což Shift nenabízíRv

0/0
18.8.2009 9:56

Host

...

Cítím napodobeninu GRIDu, protože se stal oblíbeným a EA chce taky $$$

0/0
13.7.2009 13:16

Host

Re: ...

Hamty hamty at mam vic nez tamty. Ode me EA neuvidi ani kacku Rv

0/0
18.7.2009 20:02

Host

Re: ...

go torrent go

0/0
10.9.2009 18:23

Host

:(

je to hlupost... najlepsie NFS bolo underground 2 kde si hraci mohli spravit auto svojich snov vytunit si ho ako sa im to paci...jazda mestom,ilegalne mestske zavody o tom bolo NFS..ziadne pravidelne okruhy a hluposti..na to su ine lepsie hry..nfs ide podla mna zlym smerom a tieto veci by mali prenechat inym

0/0
11.7.2009 18:31

Host

dd

tohle bude stejna kktina jako ostatni NFS mozna tak trochu blizsi GRIDu, coz je dobra hra.

0/0
10.7.2009 6:00

Host

Grafika

Přímo od Slighty Mad Studios, přímo z držky Jesse Abnyho (producent hry, dočasně na vyšetření v bohnicích kde nám podal exluzivní informace):

Ač se to zdálo při recenzování minulého NFS nemožné, grafický engine hry je v Shift opět výrazně vylepšen. Auta působí až autovým dojmem a ve smyku se krásně protáčí pneumatiky - je to vidět zejména v replay, které doznalo také jistých změn k lepšímu. Při zabrousení na website ea.needforspeed.com a shlédnutí pár obrázků jsem si bláhově myslel, že se jedná o nějakou reklamu na první díl NFS a teprve poté jsem zjistil, že to jsou fotky skutečných aut :)

Grafika běží přes Direct3D v takových rozlišeních, jaké vaše karta maximálně dovoluje. Na mém pIII/650 a Matroxu G400 chodí NFS: PU po většinu času bezproblémově plynule v 1024x768, ale je několik málo míst vždy po startu, kde se engine neúnosně zpomalí. Důvodem je velký počet viditelných objektů a aut, obvykle pomůže snížení detailů nebo vypnutí zpětného zrcátka (F5). Také jsem zaslechl potíže s některými Detonator drivery na TNT2/GeForce a pomalost hry na starších Celeronech, ale z vlastní zkušenosti to nemůžu potvrdit.

                                         

0/0
9.7.2009 14:57

CZ901219

Hry jsou jen trénink na realitu...

...protože to je ta nejzábavnější hra za všech. A pokud u někdo tvrdí,že to bys v realitě neprojel,takhle nezatočil atd,tak asi nejel pořádným autem:Nissan GT-R  díky elektrice umí skutečně absurdní věci,které třeba LFS neumí nasimulovat,když jsem to řídil,tak jsem si připadal spíš jako v arkádě.Mimochodem-nejlepší hra typu auta je World Racing 2,na to si můžete stáhnout 750+aut,spoustu tratí,na to NFS nemá ani grafika to nedožene.Příkládám ještě žebříček nejlepších NFS:

1.NFS 5: Porsche Unleashed

2.NFS 3: Hot Pursuit

3.NFS 7:Underground(U2,MW,ty jsou stejné)

0/0
9.7.2009 9:38

Host

Re: Hry jsou jen trénink na realitu...

proboha ty placas nesmysly, hry absolutne nejsou treninkem na realitu a GT-R jsi ridil tak maximalne anglicak na policce, to by mne zajimalo jake absurdni veci GT-R dela :-D. Vem si radeji prasek na uklidneni a sestricce rekneme at te na chvili nepousti k pocitaci. Rv

0/0
10.7.2009 13:30

Host

Re: Hry jsou jen trénink na realitu...

Aha tak ty si jel poradnym autem a urcite te s nim nechali i driftovat vid, jizda na limitu v monze ze? Nebo jen vlhky sen? :DR^

0/0
18.7.2009 20:00

Host

Re: Hry jsou jen trénink na realitu...

Pobavil.

0/0
18.9.2009 21:37

Host

nic moc

Nic moc teda, to už nejsou ty jízdy městem, kanálem, ulicema...tady už se jezdí na těch okruzích atd...prostě už to není ten starý dobrý nfs...;-(

0/0
8.7.2009 20:33

Host

Jde to do kytek

Nemůžu si pomoct ale špička NFS byly U2 a pro mě poslední opravdu zábavnou byly MW a snad ještě carbon dál ... Rv

0/0
8.7.2009 20:22

Host

kolo647

0/0
8.7.2009 10:46

Host

Dojmy jsou pozitivní

Ta hra vypadá opravdu dobře a líbí se mi to propracování kokpitového pohledu. Auta se chovají jako auta. Podle mě udělali krok správným směrem. [>-]:-)

0/0
7.7.2009 17:10

Ing. Antonín Nekeival, poradce

Jaké NFS?

Kterej NFS z historie je dost dobrej na starší počítač s volantem, řadicí pákou a pedály? Chci si trošku zablbnout. Je to Pentium III. na 350MHz...;-)

0/0
7.7.2009 14:46

Radek1979

Re: Jaké NFS?

myslím že špatné nebylo Need For Speed 5 http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/need-for-speed-porsche-2000-088-/clanek.A000410_needforspeedporsche2000_bw.idn

0/0
8.7.2009 8:58

Host

Re: Jaké NFS?

[]Need For Speed: Porsche Unleashed

0/0
9.7.2009 14:48

Host

Gran Turismo

Jásná kopie jako vlastní PS2 a Gran Turismo 4 musím říct že je to snad úplně stejný, snad i ty mapy 8-o na GT4 nemá žádná arkádovka toto jen tak něco plácli X

0/0
6.7.2009 17:15

Host

Demence

Ty debilku jenze shift se zacal delat drive nez grid ty si ale hnup dela se uz 3rokem paneboze zasrana CR jsou tu jen imbecilove

0/0
5.7.2009 15:52

Host

Re: Demence

jestli si mistni, tak urcite ;-)

0/0
5.7.2009 20:35

Host

Re: Demence

Přesně tak. Konečně někdo, kdo neni z Neználkova a ví. R^

0/0
8.7.2009 15:48

Host

Re: Demence

To myslíš asi sebe, ne.

0/0
9.7.2009 11:46

ZOMBi

ČR není součástí světa?

Datum vydání svět: 22.9.2009

Datum vydání v ČR: 18.9.2009

-----------------------

Nechápu... ???

0/0
5.7.2009 1:20

Host

Re: ČR není součástí světa?

:-) Neni.

0/0
9.7.2009 11:47

Host

Need for speed: Shift

K te vasi diskuz snad uz jen vazne toto: http://games.tiscali.cz/specials/need-for-speed-shift-videoreportaz/

UZASNE!! myslim ze uz neni treba pochybnosti8-o

0/0
3.7.2009 4:22

Host

wow

Waw tak zatial to Shift vizera super, dufam, ze vyvojari dorzia co slubuju a bude to viac simulacia ako arkada. Pretoze na trhu je nespocetne velke mnzostvo bezduchych a podobnych arkad. A na druhej strane simulacie mozem spocitat na prstoch jednej ruky. Life For Speed rulez. (lfs.net)

0/0
3.7.2009 0:55

Host

-

strasne to zavani gtr2 pro masy, to je emmmh trosku podraz, na druhou stranu by to mohlo mit aspon trochu akceptovatelnej jizdni model a stalo by za to vytahnout DFP

0/0
2.7.2009 13:49

Host

Re: -

No jo, NFS nikdy nebyli pro masy.8-o

junior1099

0/0
3.7.2009 16:08

Host

nuda

Jezismarja - to uz je takovej folklor- vyjde previev ve kterym se hlasa jak novy NFS bude jiny, lepsi....pak to vydaj a vyjde recenze s tim ze to je opet stejna sracka a nastavovana kase jako poslednich par dilu ..... nuda

0/0
2.7.2009 10:34

junior1099

Re: nuda

no to se uvidí,...potom to v tom případě nebude třeba kupovat....třeba to ani za stáhnutí nebude stát.

0/0
2.7.2009 11:00

Host

Re: Re: nuda

Ale notak tohle bude UPLNE jine podivej se na rozhovory s vyvjari.. NOVY ENGINE JINY TIM apod.. odhodte predsudky!!

0/0
3.7.2009 4:23

Host

Re: Re: Re: nuda

Mně to nevykládej.

0/0
3.7.2009 16:07

Host

Re: Re: Re: nuda

jo jinej TIM , třeba TIM kutil :-)

0/0
8.7.2009 20:16

Host

Re: Re: Re: Re: nuda

;-DR^

0/0
10.7.2009 13:33

Host

bude tohle jeste NFS?

hra se jevi slibně ale na okruhove zavodeni jsou tu jine hry. NFS byli prece vzdycky o zavodeni a policejnich honickach na beznych silnicich a proto jsem je taky hraval. Chapu ze chteli udelat revolucni dil ale podle me by udelali lepe kdyby udelali moderni verzi NFS 1 popripade NFS Porsche.

0/0
1.7.2009 23:50

Host

Re: bude tohle jeste NFS?

To není tak uplně pravda. Právě první NFS byly o závodění na okruzích.

0/0
2.7.2009 18:34

Host

Re: Re: bude tohle jeste NFS?

blbost, jednicku si moc nepamatuju tak nehodnotim, ve dvojce byl pouze jeden okruh, ve trojce zadnej.. jestli pocitas okruh jako cestu mezi okolni dopravou po "verejnych" komunikacich, jen s tim, ze jezdis dokola, tak mas pravdu. jinak ne!

0/0
3.7.2009 6:17

Host

Re: Re: bude tohle jeste NFS?

První NFS měly podtitul "Road & Track", což znamená, že se dalo jezdit jak po silnicích, tak po okruzích. Hlavně tam byly točený videa a ne žádný podělaný rendery.

0/0
3.7.2009 14:38

Host

Re: Re: Re: bude tohle jeste NFS?

Přesně tak, mě nejvíce bavila NFS2 a pak postupem už to šlo tam kde to je dneska.

0/0
8.7.2009 18:22

kacko85

Super

Super, zacinam mit radost a NFS Shift si snad i koupim:-) Naposledy me bavilo Most Wanted, ale po Gridu a Dirtu uz se orientuju trochu jinam:-) A pohled zevnitr je pro me jedna z nejdulezitejsich veci. Jinak uz ani nehraju. Zvysi to mnohonasobne dojem ze hry.

Navic je to i celkem dobre z taktickeho hlediska, kdy simulace hraje predevsim starsi publikum, ktere za to ty prachy da. Takhle bude moct hrat syn i tatik.R^

0/0
1.7.2009 20:00

Host

Deformační model

Deformační model tam je a je OK

0/0
1.7.2009 17:47

Host

Jedinný nfs byl

Need for speed 1, Techdá 1600kč moje 133ka to skoro nezvládala a krásných 640x480. Na tu dobu supr hra a mult player taky ušel. Ale poslední, který mě trochu bavil byl NFS3 a underground2

0/0
1.7.2009 15:34

Host

Re: Jedinný nfs byl

Tak to jsi mel teda popelnicu. My to hravali na 486 66MHz ;-)

0/0
8.7.2009 14:09

Host

.

NFS neni o okruzich. FailRvRvRvRvRvX

0/0
1.7.2009 13:39

Host

wtf

tradicni NFS: kdyz dojdou napady, okopiruj to co mas po ruce a co bylo uspesne (tento rok Racedriver GRID) ... kdyz uz konecne prijdou s vlastnima napadama?

0/0
1.7.2009 10:09

Host

Re: wtf

takze od ted cokoliv, co bude mit volant, kola a okruhy, tak bude kopie Gridu? Nejsi tak nahodou na palici?Rv

0/0
1.7.2009 11:01

junior1099

Re: wtf

Ty si pako... ještě že je na automobilových závodech pořád co vymýšlet, že by každá automobilová hra mohla být od jiných plně odlišná. A ne, vezmou si za vzor nějaký strašný propadák, aby udělali další propadák. To se jim dařilo několik posledních let.

To jsou úvahy....:-/

0/0
1.7.2009 17:59

Host

Playstation 3

Best Game System Ever Made!!!R^

To bude teprve neco.. Koncene poradne needy na super masinu..

0/0
1.7.2009 7:18







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.