Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Walk with me! – pojď, ukážu ti cestu, kudy půjdeš

Chcete opět udělat něco pro svoje zdraví? A co takhle chodit nejenom do hospody, ale i tak, abyste byli fit?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Walk with me - cena

Tak za prvý hezká recenze ;-D. Za druhý - jestli to nekdo chce, doporučuju si to koupit třeba v německu, byl jsem tam minulý týden a hra tam stojí 20 euro (samotná) a 15 euro krokoměr, celej bundel 60 euro. Takže bych doporučoval koupit hru a krokoměr zvlášt i když se koupěj 2 krokoměry a hra tak to výde levněji než bundel. Já jsem měl My Fittnes Coah: Manage your Health a nebylo to špatný až na krokoměr kdeterj stál za prd protože asi po 3 minutách kdy jsem se nepoh se vypnul a smazal všechny kroky ;-€. Až klesne cena tak si tohle určo koupim, ale mam dotaz jestli to funguje i s DSi ?

0/0
7.7.2009 20:39

Host

Sonic

Dobrý den recenzente

mohl bych se zeptat kde seženu ten plakát toho Sonica? ;-D  protože já bych ho chtěl ;-)

0/0
4.7.2009 13:25

Host

vcelku slusna blbost

no ackoliv to cena v cesku celkem zabiji, tak si stejne myslim, ze je to zajima hracka (avsak hracka). ackoliv nevim, pro koho urcena. Decka si zrovna hlidat vahu povetsinou nepotrebuji a ze by DS nosila a uzivala obdobna zena co je v reklame, tak to se mi fakt nezda;-) No leda by jeste soutezila dve decka navzajem, tak to pak trochu chapu - nicmene i tak je to zabava na par dni.. No ale kdyz zase uvazim, ze kdejaka hra stoji 50USD a doba hrani muze byt 5 hodin, tak... Za neco noveho, ale rozhodne zaslouzi nintendo bod.

0/0
3.7.2009 22:38

Host

Re: vcelku slusna blbost

Není to tak dávno co se krokoměry dávali zadara v Mekáči... Nintendo akorát nabídne trochu jiný zobrazení techstejných čísel. Za tu cenu mi o fakt přijde ujetý. A "něco nového?"... já ti nevím... fakt se s tím budeš moct pohybovat nějak, jak doposud ne?

0/0
3.7.2009 23:10

Host

Morte: Zas taková blbost to není...

Pokud jako Češi budeme hrdí na to, jaký máme respekt v hospodě a že skrze svoje bachory budem v leže vypadat jak přežraní hadi, potom s celým češstvím nechci mít nic společného. Chápu, že v recenzi je odpor k pohybu vykreslen s nadsázkou, nicméně ani to by se nemělo přehánět či podceňovat.

Pokud tento mírně nadstandardní krokoměr někoho přiměje, aby objevil radost z pohybu, potom je každá koruna z těch sedmnácti stovek investicí s vysokou návratností. Jakmile si člověk vybuduje vztah k pravidelnému pohybu, potom žádné takové srandy nepotřebuje. Nicméně coby počáteční krok bych tuto věcičku nezatracoval. Jinak za chvíli doženeme USA v otylosti; už nyní se dereme na světovou špičku.

Jak se říká, průměrný Japonec má opasek na to, aby mu nespadly gatě, průměrné Američan na to, aby mu stáhl břuch. Jestli chceme Ameriku dohnat, tak prosím...ale beze mě.

0/0
3.7.2009 12:34

Host

Re: Morte: Zas taková blbost to není...

Konečně normální správný názor ;) souhlasím s Tebou ;-) R^R^R^R^R^R^R^

0/0
3.7.2009 21:07

Host

Re: Morte: Zas taková blbost to není...

No ale já vidím problém v tom "Pokud tento mírně nadstandardní krokoměr někoho přiměje, aby objevil radost z pohybu"

Pokud dotyčného k pohybu nepřiměje touha po zdraví, vidina rande s přítulkyní a nebo prostě potřeba dosáhnout určitého počtu km - tak mám opravu velice silné pochynosti o otm, že krokoměr za 1700 ho k tomu přiměje.

Tady nejde o to že by mělněkdo tvrdit že je pohyp špatný. Ale chodit a běham můžu celej život zadarmo jakkoliv jen chci. Tak se mi nezdá, že by se to teď za 1700kč mělo nějka změnit a poskytnout mi ještě větší svobodu. Kdo nechtěl a byl líný doposud, tomu to vydrží i nadále. Bohužel

0/0
3.7.2009 22:20

Lupulin

Re: Re: Morte: Zas taková blbost to není...

pane, vy ste to asi nepochopil....to ze si koupite walkwithme neznamena ze vas od te doby bude vase chozeni a behani neco stat!!! Ale znamena to to, ze pokud stale chodite s DSkem tak vam to za 1700 nabydne luxusni prehled kolik toho nachodite, jak rychle, jak casto...atd..a to vsechno si bude samo pamatovat bez nutnosti vasich dalsich zasahu..za tohle se plati..ne za to ze chodite!!! takze prosil bych neblbnout lidi a taky sebe,ze :);-)

0/0
7.7.2009 7:49

Host

Re: Morte: Zas taková blbost to není...

"Pokud jako Češi budeme hrdí na to, jak..." jj nice nazor R^:-)

0/0
27.7.2009 8:54

Host

.

nehorázna blbosť a drzosť

0/0
3.7.2009 12:16

Host

VTIPNE !!!!!

0/0
3.7.2009 11:09

Host

Re: VTIPNE !!!!!

Když jsem poprév viděl Wii Fit reklamu, tkay jsem si říkal že je to povedená vitpná parodie.

Bohužel tyhle věic jsou myšleny pekelně vážně. A překvapině se sakra dobře prodávají.

0/0
3.7.2009 11:51







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.