Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Virtua Tennis 2009 na PC neoslní, ale ani neurazí

Pokračování oblíbeného tenisu, které se nápadně podobá předchůdci. Vyplatí se měnit? Nevyplatí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

jak?

hele lidi prosim řekněte mi jak nebo spíš kde mám stáhnout tuhle hru?:-)

0/0
6.9.2009 13:03

Host

Re: jak?

Jednoduše klikneš na download. Odkud? Máš hned několik možností:

http://store.steampowered.com/app/10690/

http://www.direct2drive.co.uk/8207/product/Buy-Virtua-Tennis-2009-UK-Download

http://www.gamersgate.com/DD-VT09/virtua-tennis-2009

Přijde na to, jestli preferuješ platbu v eurech nebo v librách. :-P

0/0
6.9.2009 14:41

Host

multiplayer

?já tam žádný multiplayer najít nemůžu ! poradíte někdo, asi sem slepej ?

0/0
19.7.2009 11:26

Host

Re: multiplayer

Musíě dohrát tu dlouuuuuhou kariéru. Když to dokážeš, zpřístupní se ti.

0/0
21.7.2009 22:58

Wes Parmalee

!

Další Pong... :-PRv

0/0
17.7.2009 22:52

Host

Re: !

Tipuji ze zrovna tobe neco rika pojem Playstation 3?.. Zahraj si to na ni a pak to nazyvej Pongem;-) Dobra hraR^

0/0
19.7.2009 0:09

Host

Ursus

Zahrál jsem si to a nazývám to pongem. :) Viz můj post kousek níže. Přiznám se, hrál jsem to na Xboxu, ale pochybuju, že by to na PS3 bylo o tolik lepší. :)

0/0
19.7.2009 1:10

Host

hw naroky

ja to hraju na AMD sempron 3000+ ,1 gb  ram ,nvidia 6100, 1024x768 a jde to docela dobře jenom trochu pomaleji

0/0
17.7.2009 20:04

Host

Minimální konfiguace CPU 3 GHz, 1 GB RAM, VGA GF 7800GS/ ATI X800 a výš

Je to opravdu tak náročné?Mám doma starej AXP2400+ ,1GB RAM a Radeona X1550 256MB.Myslíte že mám šanci si zahrát?

0/0
17.7.2009 14:27

Host

Re: Minimální konfiguace CPU 3 GHz, 1 GB RAM, VGA GF 7800GS/ ATI X800 a výš

Tak nakonec nějakej strašák.Zaběhl sem do města a v bazaru jí našel bez koruny za 500kč. DVD sice dost poškrábaný,ale přepal na nový DVD proběhlo v pohodě,tak není co řešit.Jedu na plno 4xAA(35-50FPS-z FRAPSu)Při čtyřhře bez AA.

0/0
18.7.2009 0:57

Host

Ursus

Tohle je graficky vyvedený pong, ale s tenisem to nemá moc společného, to mi snad dosvědčí každý, kdo hraje alespoň občas tenis v reálu.

Jo, je škoda, že Top Spin 3 není i na PC, na Xboxu360 se mi hodně líbil a i na NDS je skvělý. :)

Jinak teda podle mě na PC je nejlepší Tennis Critters (hlavné pokud hledáte zábavu pro více lidí). A doporučení na závěr - Top Spin 3 DS, který není špatný lze hrát na PC na emulátoru, pokud vám nevadí malé okno. :) A víte, na čem ujíždím na PC teď? Emulátor Project 64 (nebo jiný pro Nintendo 64) a Mario Tennis - zatím to nej, co jsem na monitoru svého PC viděl, pokud jdte o tenis. :)

0/0
17.7.2009 10:36

Host

Re: Ursus

jen tak btw - nick Ursus mas z Quo Vadis? :D

0/0
17.7.2009 14:35

Host

Re: Re: Ursus

Nikoli, Mickiewicze znám, Quo Vadis jsem ještě nečetl. Je to mnohem prozaičtější - záliba v přírodě a latinských názvech. :)

0/0
18.7.2009 14:13

Host

Re: Re: Re: Ursus

Sienkiewicze :)

0/0
18.7.2009 15:36

Host

Re: Re: Re: Re: Ursus

Já si je pletu. Omluva oběma (tam nahoru). ;)

0/0
18.7.2009 16:09

Host

Re: Ursus

A link na emulátor?

0/0
19.7.2009 9:19

Host

Re: Re: Ursus

google > emulator nintendo 64 > 1. link = http://www.emulator-zone.com/doc.php/n64/ A Project 64 je jako první, můžete zkusit i jiný, občas tam zlobí grafika. A na DS je nejlepší tenhle: http://www.emulator-zone.com/doc.php/gba/nocashgba.html. Přeju hodně zábavy a doporučuju - to DS si nakonec koupit. ;)

0/0
19.7.2009 9:47

Host

Re: Re: Re: Ursus

pal dopiči

0/0
19.7.2009 12:23

Host

Re: Re: Re: Re: Ursus

Víš co? Tak si to dopiči najdi sám, ty lamo.

0/0
19.7.2009 14:40

Host

Re: Re: Ursus

trápne

0/0
19.7.2009 12:23

Host

Tenis na PC

Vyzkousel jsem hodne tenisu na PC a musim rict ze pro me co se hratelnosti a zabavy tyce je nejlepsi Top Spin 1. Skoda ze Top Spin 3 neni na PC hned by nebylo co resit. Jinak VT09 neni spatnej treba hrat z Borisem Beckerem je dost velka zabava.

0/0
17.7.2009 8:04

Host

oprava

CHtel jsem rici Top Spin 2 :)

0/0
17.7.2009 7:04

Host

arkada

Jo to zase clovek jen musi zavzpominat na Spin Off 2. To byl tenis, tohle je o hovne...

0/0
17.7.2009 7:03

Host

Hodnocení

Proč vždycky, když hodnotim nějakou hru, je moje hodnocení stejný jako hodnocení všech čtenářu??? Dám 85% a po aktualizaci mi to napíše, vaše hodnocení je 70% stejně jako hodnocení všech ostatních??

0/0
17.7.2009 6:33

Host

Re: Hodnocení

lol tijebe?

0/0
17.7.2009 13:45

Host

Re: Hodnocení

;-D Tvoje hodnocení se průměruje s ostatními;-)

0/0
17.7.2009 14:38

Host

Tenis nebo chytání míčku?

Na těžkou úroveň by to měl být reálný tenis a zatim je to jenom běhání za míčkem, přesné rány k čáře, kterých musí být pár za sebou a nakonec je to vše zakončené smečí.(koncept ovládání musí být jiný) Chybí světové žebříčky, více hráčů (postup v turnaji to je katastrofa, dvě, tři kola na dva sety a dost) prostě režim kariéra v kterém by byli reálné možnosti aspoň jako ve fifě, protože tohle není real. tenis, je to arkáda, která tenis trochu připomíná....

0/0
17.7.2009 6:13

Lumirel.

Re: Tenis nebo chytání míčku?

To je fakt, jedna věc je, že se to považuje za arkádu, ale druhá věc je nastavitelnost zápasu tak, aby alespoň časově zdánlivě odpovídal reálnému.

No, je škoda, že takovéto detaily nejsou udělané. Často si říkám i v jiných titulech například u obtížnosti.. "Proč nás to nenechají nastavit? Hendikep, chytrost AI a přístupné fígle pro AI etc".

Je to stejně jako, že dost her (kde je to reálné) nemají editor map či hráčů etc. Zejména pak módy kariér, kterým fandím.. ale možnosti jsou doopravdy minimální ve vývojích postav.. a je jedno jestli je to VT2009 nebo PES2009.. v obou jde o to, aby se vývojáři danou záležitostí zabývali o týden či měsíc déle.

0/0
17.7.2009 10:07

Host

multiplayer na 1 pc

neviete ako si zahram multiplayer na jednom kompe bez gamepadu?

0/0
17.7.2009 0:24

Host

Re: multiplayer na 1 pc

nejlepsi multiplayer je venku s kamosem na opravdovem tenisovem kurtu!! hrat sportovni hry na PC je dmnc;-)

0/0
17.7.2009 9:59

Host

Re: Re: multiplayer na 1 pc

Né každý člověk může hrát venku sportovní hry, některý si mohou zahrát pouze na počítači.

0/0
17.7.2009 10:05

junior1099

Re: Re: Re: multiplayer na 1 pc

Jakto?:-)

0/0
17.7.2009 11:37

Host

Re: Re: Re: Re: multiplayer na 1 pc

Muze byt telesne postizeny, kapisto?

0/0
17.7.2009 12:10

junior1099

Re: Re: Re: Re: Re: multiplayer na 1 pc

Hm, a těch je tu kolik? 1:500 ?

0/0
17.7.2009 13:53

Host

Re: Re: Re: Re: multiplayer na 1 pc

Zdravotní problémy? Jinak je fakt, že tenis je dobrej sport, akorát trvá dlouho, než se to do člověka dostane.

0/0
17.7.2009 12:10

Host

Re: Re: Re: Re: Re: multiplayer na 1 pc

tenis je blbost hrál jsem tak vým o čem mluvím

0/0
17.7.2009 13:45

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: multiplayer na 1 pc

Tak to je fajn, že vým, že výš o čem mluvým. Taki ti v tom bezmezně věřým. </ironie>

0/0
17.7.2009 14:21

junior1099

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: multiplayer na 1 pc

Jsem vyprskl sliny smíchy na monitor a spadl skoro ze židle.. Vtipy už nedělej. jdi do divadla!

0/0
18.7.2009 3:17

Host

Re: Re: Re: Re: multiplayer na 1 pc

Protože jsou v reálu sporty nuda.

0/0
17.7.2009 14:47

Host

Re: Re: Re: Re: Re: multiplayer na 1 pc

Tady jsou treba (soude dle prispevku) dusevne postizeni skoro vsichni...;-D;-D;-D

Telesne nevim..

0/0
19.7.2009 0:08







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.