Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Street Fighter IV je po dlouhé době skvělá bojovka na PC

Nejen Street Fighter, ale rovnou celý žánr bojovek se vrací na počítače. A překvapivě to není zprzněná konverze!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Multiplayer na stejnem PC

Zdravim, vim ze recenze je uz trochu starsi a po par radcich jsem ji nakonec preskocil uplne. Dalsi vec ze prispevky jsou taky trochu ze starsiho data ale snad se nekdo ozve. Mel bych dotaz ohledne hrani dvou hracu na 1 PC. mam Klavesnici a Logictech Dual Action gamepad a ani po tydnu hledani na internetu, a zkouseni nastaveni gamepadu se minedari abych mohl ovladat oboje. Vzdycky klavesnice nebo gamepad nereaguje. Ano ma warez hru ale to je z duvodu protoze jsem nechtel koupit zajice v pytli, jinak jsem poctivej kupujici ;) No ale jestli se mi ten problem nepodari vyresit tak nema vyznam abych si tu hru kupoval protoze hrani po internetu je sice pekna vec ale kdyz si to nemuzu zahrat s nekym kdo sedi vedle me mi je taky celkem nanic.

Presneji mi to dela ze kdyz spustim hru tak musim nadefinovat 2P v button setting. Nastavim tam gamepad, rozvrhnu klavesy, ale nejde accept. A kdyz dam back at uz na klavesnici nebo gamepadu tak jedno ze zarizeni deaktivuju. POkud jsou aktivni obe tak jsem na mrtvem bode pokud jen jedno tak muzu nastaveni ulozit ale bude fungovat pouze jedno.

Jestli se nekdo setkal s timhle problemem a vyresil tak prosim o odpoved bud sem nebo na FROSTY12@seznam.cz Predem dik

0/0
18.1.2010 21:41

Host

Joj

Kravina radu x. Ten kdo to drzi po prve v ruce komba neda ani prd. Opet zase obycejna mlaticka za tim aby se odemknuli dalsi postavy. Skusim to jeste jednou pochopit, pak to hazim z okna.

0/0
29.12.2009 14:17

Host

Mylne informace, ale pochvala za clanek

Rufus neni Rus, ale American. Dan neni novinkou v tomto dile SF. Jsou to Rufus (jenz se mi hnusi), C.Viper (nesnáším její úvodní animaci), El Fuerte (vtipny wrestler-kuchar )a jeste nekdo, ale ted si nevzpominam. Ah... Abel, ktery je silny a rychly. Nevim, jestli boss neni novou postavou. Jinak hezka racenze. Chvalim. Pavel K.

0/0
13.8.2009 16:04

Host

hra dvou hráčů na jednom pc

Mám tuhle pařbu je to v pohodě jen nevíte někdo jak spustit hru dvou hráčů na jednom pc, pravděpodobně je k tomu zapotřebí speciální gamepad, páč už jsem to zkoušel s klasickou předělávkou dualshocku a ještě jednim gamepadem a zaboha jsem nepřišel na to jak přihlásit druhého hráče opakuji jde o pc verzi. 

0/0
2.8.2009 18:38

Host

odemknout..

jak nejde? myslis online hra? musis mit v gfwl ucet nastavenej treba na U.K. nebo USA, ci jinou zemi kterou to podporuje... cr bohuzel zatim neni na seznamu... ja dal jako zemi anglii a facha to.

0/0
30.7.2009 22:32

Hempknight

Recenzent vubec nevi

Pokud to nekdo mysli s SF4 vazne tak je nutnost si koupit Tournament Arcade Stick (kolem 100 Euro), bez packovyho ovladace jsou nektery slozitejsi komba nemozny... Hrat to na klavesnici to nemuze myslet nikdo ani vazne ;-D

0/0
30.7.2009 16:43

Host

Re: Recenzent vubec nevi

neni zase tak pravda, me to jde nejlip na padu. i klavesnici si nekdo pochvaluje. jde o zvyk..

0/0
30.7.2009 22:35

Host

Re: Recenzent vubec nevi

a proč by ne??? jak už to tu nekdo napsal je to jen o zvyku....mě osobně to de na klávesnici uplně krásně a že bych  měl problém dělat nějaký složitý komba to fakt ne.....dokonce se mě na tom hrálo líp než na gamepau....je to prostě o zvyku no

0/0
9.8.2009 10:56

Host

uroven "recenze"

Nemohl by recenzi na Street Fightera napsat nekdo, kdo alespon vi, ktere jsou nove postavy, pripadne pochopil, jak funguje focus attack a uplne idealne se nebude pokouset naproste pitome prekladat terminy do cestiny? Diky.

0/0
23.7.2009 11:30

Host

Re: uroven

Souhlasim.. taky jsem dlouho nic horšího nečet.:-/

0/0
23.7.2009 16:42

Host

motivace..

motivace neni ani tak odemknuti postav, ale pro me jsou to spis online zapasy..V

0/0
18.7.2009 14:04

Host

Re: motivace..

Těším se až mi přijde SF4 domů i s postavičkou Chun-Li. Pak si můžeme zahrát po netu. Jinak SF4 je těžká, a i když nemá moc pohybů a stovky komb, propracovaná gameska. Dobře, že to udělali i na PC. Jen doufám, že bude hodně hráčů, kteří si to koupí (PC), aby mělo být s kým hrát. Velkou chybou je pro mě absence LAN režimu, abych si to mohl zahrát s kamarádem skrze hamachi. Pokud nějaká online podpora ze strany Microsoftu skončí, budu velmi zklamán.

0/0
23.7.2009 10:16

Host

Re: Re: motivace..

jses muj clovek.. :) lan by bodnul.. treba to daj jako patch...

0/0
25.7.2009 17:08

Host

Chyby

Žádný focusy ve trojce nebyly... tam byl používanej systém parry. Dan není nová postava, Rose taky ne. Nový hratelný postavy jsou Fuerte, Abel, Rufus, Seth a Gouken. Ne že by na tom záleželo, ale předpokládal bych od recenze aspoň nějakou jinou než nejnižší úroveň.

0/0
17.7.2009 13:44

Host

Hratelnost

Ahoj vsichni, nevim jak ostatni, ale me hratelnost prijde uplne desna... Souperi mi prijdou takrka neporazitelni uz na urovni medium a to je co rict. Co se samotneho ovladani tyce tak je taky takove divne at jiz sem zkosel gamepad tak klavesnici. Udelat nejake slozitejsi combo nebo nepritele jen tak sfackovat takrka na hranici moznosti aby vubec gamepad nebo klavesnice vydrzela. A kdyz uz sem se pres vsechny nervy drasajci situace dostal k jednomu radoby bossovy tak sem se nestacil divit. V jednom kole ho porazit de a v druhem je témeř neporazitelny. Z duvodu toho ze mam rad svoje nervy tak sem to radeji opustil pac by asi klavesnice zustala brzy na dve pulky. Pripada mi ze hratelnost je znacne nevyvazena... :-P

0/0
17.7.2009 13:17

Host

Re: Hratelnost

Nejsem typickej hrac bojovek, ale za par hodin hrani jsem se z nejnizsi mozne urovne obtizonosti dostal na medium high, coz je myslim slusne. Dal je dobry vybrat si spravnou postavu, za kterou hrat, a absolvovat s ni challange trial, kde se naucis comba. Na klavesnici jsem s nima mel zezacatku taky problem, dokud mi nedoslo, jak delat charge, ale preslo mi to do krve rychle a delat ultra comba pro me uz neni problem. Pokud nejsi zrovna combo typ, staci si vzit nekterou z vetsich postav (Zangriefa), to si pak i na medium vystacis jen se zakladnima utokama.

Seth je v druhem kole opravu hodne tvrdy, coz ma ale co docineni s pribehem. Navic je to preci jen boss.

Jinak hratelnost a motivace hrat je podle me dost odvozena i od odemykani dalsich postav (a ze jich je).

0/0
17.7.2009 13:56

Host

Re: Hratelnost

A nebude to tím, že jsi lamka?? Jako Street fighter byl odjakživa dost složitý už na střední obtížnosti...tak si nastav nejvíc easy a začni se propracovávat... Jinak systém speciálek se nezměnil od Street Fightera II a dodnes je to jeden z nejvíc intuitivních a promakaných systémů....takž já bych spíš hledal chybu mezi joypadem a křeslem

0/0
22.7.2009 13:19

Naviatik

hardware nároky

Už dlouho (od dob mortal kombat III) jsem nehrál žádnou podobnou bojovku, ale docela rád bych si zkusil SF4, video i recenze vypadá slušně, dle diskutujících to asi bude stát za to. Ale trochu mě zarazily nároky na hardware - nejsem šťastným majitelem žádného nabušeného děla, mám ATHLON 3000+, 1GB RAM, GF 6600GT - mám to vůbec zkoušet?

díky

0/0
15.7.2009 13:54

Host

Re: hardware nároky

stahni si sf4 benchmark!!... nech bezet vsechny tri zapasy a objevi se ti tabulka s vysledkem jesi to pujde... mam stejnej cpu ale gpu ati  x1300xt a 1500ram - moc mi to nejelo - fps kolem 20... :( takze budu muset gamesit na ntb ktere je trosku lepsi s vysledkem  :)

0/0
16.7.2009 6:43

Host

Re: hardware nároky

instal musis myslim dat na disk C: kde mas system... jo a hod vsechno na low krome prostredi (medium) - jinak budes mit arenu uplne cernou... a treba to pujde na normal fps... good luck.:-/

0/0
16.7.2009 6:53

Host

Re: Re: hardware nároky

ten disk C:, to je rada nad zlato...

0/0
30.12.2009 2:20

Host

Comba

Nevím jak použít složitější comba. Ve vysvětlivkách se píše třeba "šipka dolů, šipka nahoru plus kop a u toho je ještě charge". Neví někdo, jak mám ty šipky správně zmáčknout, když u nich mám to "charge"? Bez toho nepřijdu na to, jak udělat kdejaké složitější combo :-( [>-]V

0/0
15.7.2009 12:12

Host

Re: Comba

Charge znamena ze se musi dane tlacitko drzet 2s. Zpocatku je dost tezke si na to zvyknout a pouzivat to spravne v navaznostech na jine pohyby, ale je to jen o natrenovani.

0/0
15.7.2009 14:04

Host

Re: Re: Comba

Člověče zkoušel jsem to dlouho, ale nedaří se mi to combo vůbec udělat ani v tréninku. Nemohl by jsi mi to nějak podrobněji pospat. Hraju za chun-li a marně se snažím udělat bird-kick. Mělo by to být

šipka dolů, šipka nahoru (charge) + kop

Zkoušel jsem všechny možný varianty, jak to zmáčknout, podržet atd. ale kde nic tu nic :-(

Moc by mi pomohla nějaká rada, protože jinak se nemůžu vypracovat na lepší skill :-(

0/0
18.7.2009 9:04

Host

Re: Re: Re: Comba

Držet nejmín 2 vteřiny šipku dolu a pak současně šipka nahoru+kop

0/0
19.7.2009 12:17

Host

..

Radsi bych uvitl Tekken na PC, myslim ale primo od vyvojaru :-)

0/0
14.7.2009 0:25

Host

Re: ..

ak sa dobre pamätám tak posledná vec čo urobila namco pre pc je, že zrušila servery pre hellgate london;-D;-D

0/0
14.7.2009 0:36

Host

Re: ..

je to na prd hra nejde mě odemknout další hrače i když se přihlasím

0/0
14.7.2009 13:38

Host

Re: ..

taky bych moc chtel tekkena... treba se nechaji inspirovat timhle... lei wu long R^ rulez... :)

0/0
16.7.2009 6:38

Host

video

Mimochodem to video v článku jede tak na 20 fps.Správně má jet na 60 fps.Podívejte se na youtube jak to má vypadat.

0/0
13.7.2009 20:39

Host

Re: video

no... a?:-/

0/0
13.7.2009 20:43

Host

Re: Re: video

No tak to je pro potencialni kupce zavadejici nemyslis?Kdybych si myslel ,že to povali touto rychlosti tak bych to teda nekupoval.

0/0
13.7.2009 22:46

Host

Re: Re: Re: video

NJN:-/

0/0
14.7.2009 0:34

Host

Re: video

Ja by som skor povedal, ze velmi odflaktnuta robota kto mal na starosti urobit to video....

0/0
14.7.2009 21:15

Host

...

uz jsem objednal na thehut.com za 22 euro i s postovnym...

0/0
13.7.2009 20:38

Host

Re: ...

loooool debil   a warez je na co?????;-D;-D;-D;-D;-D

koupil ;-D;-Dloooool;-D;-D;-D

0/0
13.7.2009 23:19

Host

Re: Re: ...

jsi hlupák

0/0
14.7.2009 0:19

Host

Re: Re: Re: ...

Já to mám taky stahlý ty ocasu...ty jsi hlupák s velým H:-P

0/0
14.7.2009 7:55

Host

Re: Re: Re: Re: ...

To je přesně důvod vy idioti, proč se na vás CAPCOM příště vysere a bude hry valit jen konzole. Sorry za vulgarismy, ale nemoh jsem jinak. ;-O

0/0
14.7.2009 8:08

Host

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Pubertaci, co po nich chces. Ja sem jako decko taky hry kradl a dneska si je kupuju jednoduse protoze dneska na to mam :)

0/0
14.7.2009 12:57

Host

Re: Re: Re: Re: Re: ...

nerozciluj se, je to dement. Nejlepsi na tom je, ze pro takove dementy jako je on, ani warez nebyl urcen. Asi by se hlupacek podivil, az by mu zainteresovani lide rekli at tahne doprdele...

0/0
8.11.2009 19:00

Host

re:22 euro...

;-O  jo, blbove warezacky, SF je pro me legenda, kterou bych si nedovolil stahnout... hral jsem to uz na sega megadrive - cely mesice v kuse, a řadim to po bok mafie... jste holt moc mlady.. jednou pochopite ze odmenit tvurce koupenim legalni kopie je taky fajn. samozrejme za rozumny penize, coz tech 600,- pro me je.. takze reknete, warez je na co??

0/0
16.7.2009 6:36

Host

Re: Re: ...

SF 4 je klenot, za který je pár stovek korun ještě moc málo!!

0/0
14.7.2009 10:28

Host

Re: Re: ...

Sám jsi hlupák a chudák k tomu, hry se jako jiný majetek poctivě kupuje. Až vyrosteš a sám začneš dělat nějaké hodnoty pochopíš.

0/0
16.7.2009 21:46

Host

Re: Re: Re: ...

Nechapu vyznam tveho prizpevku, hlupakem jsem nazval toho jenz hru ztahl a jeste se s tim chlubi a mysli si o sobe jaky ze to neni king a ze svet se toci jen kolem nej. Takze priste az budes reagovat radej si poradne procti diskusi. THX

0/0
17.7.2009 0:00

Host

Re: ...

Třeba si chce zahrát online. Nebo má jednoduše etický problém s tím krást. To není zas tak nenormální.

0/0
14.7.2009 7:56

Host

Re: Re: ...

Na Playstationu 3 by vam tyhle svinarny neprosly, nejde na ni warez a je to konzle pro slusne hrace co neokradaji herni vyvojare;-O Stydte seRv!!

0/0
14.7.2009 17:24

Host

rozbití křídla letadla

Všimli jste si ,že v aréně na letišti v Africe tuším jde rozbít křídlo letadla?Musí se hrát rozhodující 3.kolo.Letadlo se postupně přibližuje a jakmile je dost blízko stačí si pod křídlo stoupnout a s Kenem ( s Ryem by to mělo asi jít)musíte udělat ohnivý výskok a konec křídla je na maděru.;-D

0/0
13.7.2009 20:36

Host

Re: rozbití křídla letadla

to sa iba tak zdá, aj mňa to napadlo pri dlhom súboji guile VS chunli, ale to je iba efekt prostredia8-o

0/0
13.7.2009 20:42

Host

Re: Re: rozbití křídla letadla

No mozna mas pravdu.

0/0
13.7.2009 22:47







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.