Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Just Cause 2 – správně namíchaný koktejl zábavy

Máte rádi volnost pohybu, těžké kulomety, rychlá auta, výbušniny a revoluce? Hledáte hru, kterou se můžete protloukat sami bez cizího pošťuchování? Netrpíte závratěmi? Pak jste předurčeni pro Just Cause 2.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

f4all

idioti.....

0/0
4.10.2009 1:27

Host

kk

http://bonusweb.idnes.cz/diskuse/Article.A090709_134248_bw-ps3-preview_vdp.idn?ret=ok

0/0
8.8.2009 22:04

Host

pp

http://bonusweb.idnes.cz/diskuse/Article.A090709_134248_bw-ps3-preview_vdp.idn

0/0
8.8.2009 22:04

Host

ppp

http://bonusweb.idnes.cz/diskuse/Article.A090709_134248_bw-ps3-preview_vdp.idn

0/0
8.8.2009 22:03

Host

Re: No a ja...

Jo verim tomu,ze proti tobe sem .Vulgarita je pouze znamka primitivismu,ale co muzu cekat od tebe.A pokud ti nestoji si tady cist tu diskuzi celou ,abys pak pachopil na co tady narazim,tak si nejen primitiv,ale jeste hloupej malej fracek co si doma leda tak taha kacera.

0/0
12.7.2009 10:21

Host

No a ja...

....ja programuju Just Cause 10 a ten se odehrava na ostrove kde bojujou proti sobe dve frakce a to fanouskove ps3 a fandove x360.No a vas hrdina je fanda do PC,kterej tam plni mise typu zapaleni megastore z hrama pro ps3 nebo prepadeni konvoje kde vezou do kramu GoW 4 a tak.....Hlvni boss zatim masti na Wicku a skace zelvam po hlave a desne se u toho chechta jak sou ty lidi uplne blbi...

Kazdopadne posledni mise bude na cas.....a pze kdyz to nestihnete tak vas odpojej od elektriky a ma to slus.....a nevite jestli sou lepsi ps3 magori nebo ty na xbox.

Kazdopadne to co tady nekteri predvadite je fakt uz k placi.....proc male deti se serou do her to fakt nepochopim....dete si tahat kacera a nas NORMALNI tady NEOBTEZUJTE.

0/0
11.7.2009 16:42

Host

Re: No a ja...

R^

0/0
11.7.2009 19:36

Host

Re: No a ja...

NO A TY JSI JAKO NORMAL BOY ZE TU BLIJES TAKE H_VNA

0/0
12.7.2009 1:41

Host

ACHjo

Jaka je cilova skupina ctenaru na BonusWeb?

Po pravde se mi nechce verit,ze sem pisou starsi osmnacti let....

0/0
11.7.2009 11:01

Host

Re: ACHjo

A ty jsi zase starej nebo co? Di spat chytrej.Tady se pouze spamuje.CZECH SPAM COMMUNITY. A ps3 je shit velkeho kalibru.

0/0
12.7.2009 1:38

Host

Re: Re: ACHjo

Jeste jednou tu nekdo NAPISE ze PS3 je shit velkeho kalibru nebo neco podobneho, tak vam tu vypisu tolik reklamnich sloganu, az se z toho vy vite co.. Playstation 3 je nejlepsi konzoli v historii videoher a ROZHODNE si zaslouzi uznani a verim ze i mnohem lepsi prodeje nez ma. Tak si o tom nejdriv prosim radeji neco prectete, nez tu zacnete placat takove nesmysly;-€.. Vsak on vam UNCHARTED 2 vytre zrak!!8-oR^ o Gran Turismu 5 ani nemluve:-P ou yééé To bude REZBA!

PS3V Keep Going StationR^

Mimochodem ... je mi 25+.

0/0
12.7.2009 23:24

Host

Re: Re: Re: ACHjo

S timhle shitem si di kajsi do haje.Nic nemeni na tom ze ps3 je odpad herniho prumyslu GT5 na FORZU nikdy mit nebude.Uncharted ta trapna hopsa strilecka nikoho neoslni.A to ze ti je 25 te fakt lituju ..... ze preferujes takovy odpad si moc kvality nezahrajes.

0/0
12.7.2009 23:59

Host

Re: Re: Re: Re: ACHjo

voe tak nekoho tak blb.ho sem fakt dlouho nevidel unchartred2 hopsava strilecka:)tak to se ti muzu jen vysmat jaxi radsi nic....a gt5 na trapnou forzu it nikdy nebude....no uvidi se...;-O;-O;-O;-O;-O;-O:-(;-D;-D;-D;-D;-D

0/0
15.7.2009 11:26

Host

Re: Re: Re: Re: ACHjo

Ty si asi nikdy nehral unchartred vid no je to videt dyby jo...nemlel bys takovyhle srcky..a je videt ze ti asi moc let neni dyz paris Xsrcky...ty sou pro deti PS3 pro dospeli Fck of NATAL

0/0
15.7.2009 11:47

Host

Re: Re: Re: ACHjo

Muzu se zeptat co dela PS3 nejlepsi kolnzoli vsech dob?Hry?Cell procesor?Spatnej marketing Sony?Bez urazky,tahle generace se Sony fakt nepovedla Sony dost podcenilo konkurenci a ted se divej,ze i Japici spis kupujou X360 nebo Nintendo.A ty hry co jsi jmenoval sou ty nejvetsi komercni sracky,co behem roka dvou zapadnou v propadlisti dejin.Sony tam mam zajimavejsi tytuly,ale ty si zrejme na prvplanovou zabavu.

0/0
13.7.2009 9:03

Host

Re: Re: Re: Re: ACHjo

Za celou dobu co jsem na Bwebu jsem necetl vetsi snuzku KRAVIN nez tyhle dva prispevky nademnou.. panove vam uz SKUTECNE neni pomoci:-/ Forza 3 rozdrti GT5 jo? NECHEJ se vysetrit8-oRv Kvuli takovejmhle troubum co hram absolutne nerozumi tu budu psat vzdycky to si bud jistej. Pro experta nademnou z PS3 dela nejlepsi konzoli vsech dob.. jeji vykon, nabidka her a celkove sluzby.. videl si uz Home? pak by si se totiz hodne rychle vzpamatoval! o moznostech konzole ani nemluve (Linux, Play Tv apod.) PS3 je multimedialni stroj, ktery proste nema konkurenci.. Smir se s tim!

Playstation 3V This is LivingR^

Kdybyste alespon meli na ostatnich konzolich neco v kvalite Uncharted, Killzone 2, Heavy Rain ci GT5, pak se muzem o necem bavit, ale takhle? Jste k smichu..;-€

0/0
13.7.2009 14:58

Host

Re: Re: Re: Re: Re: ACHjo

R^ http://www.youtube.com/watch?v=EwCDhMJ6-r4 8-o8-o8-o

0/0
13.7.2009 16:19

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ACHjo

Jo a ty Youtube videa,si nech....jestli ti to udela radost tak ti juich taky par udelam.Abys mohl onanovat tajne pod matraci a predstavovat si to jak ti to strka do zadku Solid Snake.Paneboze teda Sony,co to mas za hrace a ja myslel,ze Sony je domaci multimedialni centrum pro INTELIGENTNI lidi.Zatim tady pepikove masturbujou nad cernou pomerne osklivou krabickou.

0/0
13.7.2009 17:23

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ACHjo

Kamo myslim ze metal gear solid4 je parba vsech pareb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^

0/0
15.7.2009 11:57

Host

Re: Re: Re: Re: Re: ACHjo

Hlavne,ze ty nam tady pises same inteligentni veci.Hlavne ten linux je k smichu.A co na nem ty jako delas?Programujes,nebo si z ps3 delas pc?Prosimte viz co to je multimedialni,ze se tady tak tim ohanis?Poustet filmy umi i ma mp4rka,tak se prober.Ja se do ps3 nenavazim,sam sem bejvalej majitel prvni playstation...takze nakej vztah mam ke konzolim.Ale rozhodne nedelam z komara velblouda.A to ze jsi samozvanej expert na hry na me dojem urcite neudela.Urcite mi tady povis deset zakladnich pravidel zlateho vydavatele.Ja hry hraju dvacet let,ale vetsi snuzku Kravin,nez co ty tady jiz delsi dobu prezentujes fakt sem uz dlouho necet.Vysetrit se jdi ty,nebo se jdi najmout Sony a jdo orodovat za playstation.Pane

0/0
13.7.2009 17:13

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ACHjo

Nejlepsi,je ze se tady ohanis hrama,ktere vyjdou jestli mozna s trochou stesti pristi rok.Clovece ti jsi fakt ubohej.

0/0
13.7.2009 17:17

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ACHjo

A jeste vtipnejsi je sluzba Homa,no nevim pokud tohle ma prezentovat vykonostni moznosti ps3,tak teda fakt jako nic moc.Second life ti asi nic nerika a to urcite takovejhle podobnejch projektu je vic.Hlavne nejlepsi argument NELEPSI KONZOLE VSECH DOB je diky jejimu vykonu.Takze predpokladam,ze pokud se tady na zemi neco nestane,tak se pomerne brzo dockame novejch xboxu,playstationu nebo Nintenda a a pak co?Dalsi generace playstation bude nejlepsi vsech dob?Prosimte nez neco pustis z pusy tak tak se nejdriv zamysli jestli to ma taky nakou logiku.Hlavne,ze se tak dobre prodava a ze kazdej si mysli presne to co ty,ze to je nejlepsi konzole VSECH DOB.No vidis a nintendo co nema ani tretinovej vykon se prodava jak rohliky v Albertu co?

0/0
13.7.2009 17:37

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ACHjo

#Skoda ze tu ta diskuze byla cela promazana;-)#

0/0
14.7.2009 16:43

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ACHjo

Jo kamo to nevim nevim kdy vyjdou novy Xshit dyz na E3 rikali ze tihle maj stacit do r. 2015 tam hodi next y.... trapnej Natal a muzes si doma skakat pod gauc jak vocas...jo a PS3 se prodalo vic kusu kamo tak nerikej ze se X prodavaj lip

0/0
15.7.2009 12:01

Host

Achjo

Nehadejte se.Proc to nikomu nedochazi ?

Just Cause 2 na PS3  bude vypadat lepe ! a vite proc ? Protoze je to herni konzole.Ta ma vyuziti pouze na hry a filmy.Ano a tyto moznosti vyuziva na 100%.PC je na hry,filmy,komunikaci,programy atd... proste vetsi vyuziti.A myslite si ze kdyz vyrobili prvni Pocitac myslel nekdo na hry ? Takze hry patri konzolim a PC ale lepsi je hrat na konzoli.To vi uz kazdy od jakziva.Ja nemam konzoli a nestezujusi.Protoze jsem neutratil 18 000 Kc za PC abych na nem hral jenom hry ne ? S PC toho dokazu vic nez jen hrat hry.:-)

0/0
10.7.2009 16:23

Host

Re: Achjo

dalši nezmysel, ale už nemienim poučovať deti na forachRvRv

0/0
11.7.2009 0:19

Host

Re: Re: Achjo

Ty radsi nejdriv pouc sebe:-P PS3 je uzasnej system a rozhodne neni jen na hry a filmy. viz Wii ci X360. Keep it SonyR^ Linux!

0/0
11.7.2009 1:00

Host

Re: Re: Re: Achjo

mam pocit že někteří lidi s tou svou konzolí už aji chrápou :-/

0/0
11.7.2009 15:49

Host

Re: Re: Re: Re: Achjo

Na aukru se min. mesic prodaval plysovy polstarek na motiv PS3, ale tesne pred koncem jsem ho prave prohral..;-(;-(;-(

0/0
12.7.2009 23:27

Host

Re: Re: Re: Achjo

A naco teda ten playstation je,kdyz ne na hry a filmy?Predpokladam,ze vyrabet webove stranky na nem asi nejde co,nebo skladat hudba,delat grafiku nebo proste neco krom hrani her,pousteni filmu a hudby.

0/0
13.7.2009 17:42

Host

Just Cause 2

Hral jsem jednicku na X360, doufam ze dvojka na PS3 se povede, hlavne na grafiku jsem zvedav.. jen at to poradne poladi.

0/0
10.7.2009 12:23

Host

.

Já už to mám dohraný a je to dobrý!

0/0
10.7.2009 9:40

Host

Re: .

Já už sem dohrál trojku, a ještě lepší. ;-D

0/0
10.7.2009 15:47

Host

Re: Re: .

;-DR^

0/0
10.7.2009 17:27

Host

Datum vydání

Tak nevím. V článku se píše že má hra vyjít koncem tohoto roku, nahoře je napsáno 1. 9. 2008 a v traileru je 2010. Tak teď babo raď:-)

0/0
10.7.2009 9:09

Host

Re: Datum vydání

Trailer vyšel dříve, než vývojáři oznámili, že hra vyjde v září. Jak jednoduché.

0/0
10.7.2009 9:15

Host

lol

ten poslední screen je jak z PS2;-D!!

0/0
10.7.2009 8:57

Host

Re: lol

Nediv se je to preview ps3 verze.Tam ma hra vypadat nejhure ze vsech verzi.Uz se tesime na ty kostecky.......

0/0
10.7.2009 14:24

Host

Re: Re: lol

Playstation 3 je v soucasnosti nejvykonejsi konzoli na trhu!! ty inteligente.. Nemuzes jeji vykon srovnavat s konkurenci.. Jsou desitky her lepsich prave na ni.. Uz si koukal na Ninja Gaiden Sigma 2? To strka X360 verzi do kapsy levou zadni.. JJ holt vykonnejsi HW je lepsi HW. Cell + blue-ray, neuveritelne moznosti systemu8-o a az se z ni zacne tahat maximum, to budes teprve koukat!

Playstation 3 - This is LivingR^V!!

0/0
10.7.2009 14:35

Host

Re: Re: Re: lol

dalsi zarity fanatik,je mi z vas uz zle,on nenapisal ze ps3 je slaba ty dement

0/0
10.7.2009 15:17

Host

Re: Re: Re: Re: lol

Ale napsal, možná to v maďarsku zní jinak, ale tady to tak vyznělo.

0/0
10.7.2009 15:48

Host

Re: Re: Re: Re: Re: lol

dalsi dementny konzolista,vlastne majitel ps3;-);-D

0/0
10.7.2009 15:57

Host

Re: Re: Re: Re: Re: lol

;-DR^[>-]

0/0
10.7.2009 16:31

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: lol

Taky bys chtel vid? PS3;-)R^ Nojo.. kazdy to stesti nema no.

0/0
10.7.2009 19:46

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lol

To mas recht,kdyz ji vysomrujes u rodicu,tak ji dostanes.....no jo...kdyz to tak ctu tak radej ten plejstejsen ani nechci,nebo se ze mne stane stejna trupka jako ses ty...

0/0
12.7.2009 10:54

Host

Re: Re: Re: lol

Až se začne z PS3 řádně tahat maximum, tak už tu bude další systém od MS, který bude výkonem PS3-ku mnohonásobně převyšovat...a to teprve budeš slintat a bude tě mrzet, že si opět dlouhou dobu, nezahraješ po grafické stránce nejmodernější hry a opět čekej, že budeš ty a tvoje Sony terčem posměchů;-)

0/0
12.7.2009 20:05

Host

Re: Re: Re: Re: lol

Jasne ty experte.. te o prestavce pani ucitelka pustila do sborovny na net vid?;-D

V dobe financni krize tu mame opravdu cobydub Xbox 720:-/

Uz ted PS3 grfaicky MS masinku prevysuje, natoz za dva roky8-o!!!!

PS3R^ The Best!

0/0
12.7.2009 23:43

Host

Re: Re: Re: Re: Re: lol

Nevim,co je u tebe cobydub,ale do dvou let tady novej Xbox zrejme bude,ona te ta sranda prejde.Obvzlast,kdyz Sony tvrdi,ze tenhle Playstaion je jejich posledni.

0/0
13.7.2009 9:07

Host

Re: Re: Re: Re: Re: lol

už jsis položil otázku jak se podepsala fin. krize na Sony a MS??

Asi ne, viď ty ťunťo;-D

MS zatím propustil asi cca 2500 zam. tenhle rok(a ještě plánuje propustit do 13 měs.3000zam.), a tržby mu vzrostly i během hl. vlny krize o 2%(na 16,63 miliardy dolarů/za čtvrtletí)v tomto roce mu už však klesly o 11%. A Sony, ta propustila už 16000 zam. loni. Provozní zisk Sony se ve druhém finančním čtvrtletí končícím min.roku v září propadl o 90% na 11,05 miliardy jenů(2,4 miliardy korun) a snížuje počet svých elektronických závodů o zhruba deset procent. Sony se snížil celoroční provozní zisk v 2008 o nějakých 50%.(všechno převzato z ofiko zprav)

Takže teď mi pověz kdo je na tom z této dvojce hůř?...jestli si herni divize MS ponechá takové tempo jako doposud(a očividně vcelku bez zásadního omezení v pohodě může), tak herni divizi Sony mohou díky tomuto jejímu "celofiremnímu stavu" nastat v budoucnu opravdu krušné chvilky.

0/0
13.7.2009 10:48

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: lol

A ja nekde pisi ze je na tom Sony lepe nez MS? Nepisi, rikam jen ze je PS3 spickova konzole z ktere se toho da jeste sakra dost vyzdimat.

0/0
14.7.2009 1:30







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.