Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Trine přináší do žánru plošinovek hrátky s fyzikou

Je skvělá, ale krátká. Přichází další hra s cílem obnovit zašlou slávu plošinovek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Existuje ?

.... hra je to úžasná, jen bych rád věděl, existuje-li něco ještě podobného, nevíte o něčem, něčem jako World of Goo 2008, Trine, apd. ? Poslední dobrou se s nimi roztrhly docela pytel =)

0/0
24.9.2009 9:35

Host

Re: Existuje ?

úžasné jsou ještě Little Big Planet a Scribblenauts. Ještě je hodně zábavná Shadow Complex - ale ta není nějak revoluční a zajímavá. Prostě pouze hodně zábavná. Ale prvně dvě jmenované jsou skvosty.

0/0
24.9.2009 13:15

Host

AMD vs PENTIUM

ja mam taky problem uz mam mix v hlave stich Ghz Mhz pentium AMD aky je v tom rozdiel ze na amd treba 3000 Mhz a na pentium 2Ghz nechapem tomu prosim poradte my kolko mhz potrebujem na tuto hru ak mam processor AMD turion x2 64  to je 2Ghz

0/0
22.8.2009 16:24

Host

hra

krásná hra (10/10) R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^ 

0/0
21.8.2009 6:16

Host

velikost

kolik mega má plná verze hry?

0/0
19.8.2009 18:21

Host

Re: velikost

asi 500MB

0/0
21.8.2009 6:17

Host

fffsfd

vvnbfghnf hdgh dh ddgh dgdg gsg sg

0/0
14.8.2009 12:34

Host

Ovládání

Hra se mi spustí, ale nejde mi ovládat postava. Při stisku tlačítek pro pohyb dál zarytě stojí a ani se nehne. Nevíte někdo co s tím? Hru provozuji na notebooku (jestli to může mít vliv..) RvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRv

0/0
3.8.2009 6:01

Host

Pochvala, ale krátké

Je to mazec, kdyby dělali přídavky grátis, tak si to koupím.

0/0
31.7.2009 0:13

Host

načítání

lidi mám takovej problém při načítání první mise se mi hra sekne a sama se mi vypne,,nevíte náhodou v čem je problém a jestli se to nedá nějak dát dohromady?

0/0
25.7.2009 19:29

Host

Re: načítání

Nekde sem cet ze pomuzou novy ovladace physX

Nevim nezkousel sem, me to bezi v poho.

0/0
27.7.2009 22:28

Host

Re: načítání

Staci stahnout a nainstalovat tyto ovladace

http://www.nvidia.com/object/physx_system_software.html

pak to pojede (teda me to jelo...)

0/0
30.7.2009 22:02

Host

jak jse jmenuje

prosim vas jak se ta hra jmenuje!!!!!!!:-/

0/0
24.7.2009 10:24

Host

Re: jak jse jmenuje

Trine ty pako :D

0/0
26.7.2009 13:44

Host

My BRUTE - buďte mými žáky

Play game hhtp://attilas007.mybrute.com

0/0
23.7.2009 21:37

Host

Ja sem asi blbej

ale nejak sem nechyt to ovladani....sem na zacatku a vubec se neumim pustit lana (teda taky abych preskocil na plosinu)... no a pak bezim dal a spadnou tam takovy stity a ja vubec nevim co delat....sem lama (se slzou oku vzpominam na Another World:-)

Pls poradte:-D

0/0
23.7.2009 16:04

Host

Re: Ja sem asi blbej

aha... mezernik:-)

0/0
23.7.2009 16:14

Host

Re: Re: Ja sem asi blbej

zkus kombinaci klavesnice + mys ;-D

0/0
3.8.2009 12:54

Host

Trine

Zajimalo by me kdy se konecne hodla obevit ke stazeni na PSN :).

A jestli za to opravdu chti 30 dolacu tak at si to opravdu klidne nechaji. Take si myslim ze je to tipicka hra pro PSN bo Xbox Live Arcade a takovym hram slusi maximalne 250. To uz by cloveku vyslo daleko lepe si poridit Littple Big Planet, pokud ji este nema ... a sehnal by ji  uz levneji nez todle.

0/0
23.7.2009 12:13

Host

Re: Trine

Dokonce 30 Ojro, to je hnus :D

0/0
23.7.2009 12:15

Host

výbornost

Další kvalitní "takřka freeware" hra. Nechybí ani povedený multiplayer, škoda jen vyšší ceny a těch HW nároků :(. 8/10

0/0
22.7.2009 21:49

Host

Re: výbornost

To jo, tak za 150 bych jí bral, ale za nějakých 800 si jí můžou nechat.

0/0
23.7.2009 8:20

Host

Re: Re: výbornost

150 je adekvatni cena, ale nad 250kc to uz cenu nema. krabicovka dokonce stoji kolem 1300kc!!!

0/0
23.7.2009 13:03

Host

Re: Re: Re: výbornost

Ježiši, stejně to všichni stáhnete z netu zadarmo, tak nevim co řešíte cenu ;-D

0/0
25.7.2009 22:30

Host

Re: Re: Re: Re: výbornost

na ps3 asi tezko

0/0
27.7.2009 6:09

Host

Re: Re: Re: Re: Re: výbornost

hra je to vyborna (po dlouhe dobe zas neco co sem dohral do konce;-D) a narocna me zas az tak moc nepripadne, lehce se trha na zacatku mapy kdyz do toho kecaj a pak to jede plynule (4870X2,phenom9850X4,4G RAM)

0/0
30.7.2009 22:09

Host

Super

Vyborná hra, nádherné zpracování, bohužel odfláklej děj a multyplayer ,hodně kýčovité, ale fyzikálni model je doslova dokonalý.  Sice je kratší ale pokuď hledáte opravdu veškeré zelné lahve a truhly tak se natáhne. ....Cena je teda přemršťaná tak pokejte až se slevní a pak si to 100% kupte je to orpavdu skvost.

0/0
22.7.2009 13:10

Host

Vyborna hra!

Vyborna hra, dohral jsem ji pred tydnem a byl to zazitek, grafika je nadherna, pekna hudba a vyborne namluveni. Skoda jen ze hra je kratka a ke konci jsem precejen cekal nejake slozitejsi rebusy, vice nepratel atd... No a ten uplny zaver mohl byt zajimavejsi. Kazdopadne asi jde o jednu z nejzabavnejsich her posledni doby, doufam ze bude brzo pokracovani.

0/0
22.7.2009 12:05

Host

Nadherna grafika

Nadherna grafika, ale ze ty screenshoty to dokazuji ....................

0/0
22.7.2009 11:56

Host

Re: Nadherna grafika

Ty screenshoty tu krasnou grafiku sotva ukazou, trosku je zvetsit a dat na nich plny detaily tak vypadaj uplne jinak, treba takhle by mohly vypadat  http://img31.imageshack.us/img31/4433/novrastrovobrzek.jpg

0/0
30.7.2009 22:19

Host

john02

ta hra je vazne genialni. hodne me prekvapila, kam se hrabou dnesni vyhipovane tituly stojici na grafice a nicem jinem

0/0
22.7.2009 11:46

Host

Ursus

Mě teď všichni budou kamenovat, ale já za největší mínus hry považuju její cenu. Čekal jsem 15 dolarů/euro vzhledem k délce atd. Hra stojí 30, což je cena některých áčkovek. Osobně bych ji opravdu rád viděl za cenu podobnou Braid a podobným hrám.

0/0
22.7.2009 11:01

Riwik

Re: Ursus

Pokud opravdu hodlas tvrdit ze delka je rozhodujici pri urcovani ceny tak je v dnesni dobe urcite vice jak 60% her predrazenych proste proto ze jsou kratke a stoji hodne

0/0
22.7.2009 11:26

Host

Re: Re: Ursus

Celkově to je nízkorozpočtový titul ne moc dlouhý. Prostě ta cena mi přijde mimo a mimochodem, to že jsou hry většinou předražené, tvrdím taky. Za takový Fear 2 bych plnou cenu nedal, to bych si raději ty ruce nechal uhnít. :)

Vím, že třeba Trine nelze srovnávat s Braid, ale přesto bych si tyto hry představoval ve stejné cenové kategorii. Pouze můj názor.

0/0
23.7.2009 8:46

Host

Luxus

Doufám že tahle Hra bude mít pokračováni protože at si kdo říka co chce toto je jednoznačně  nejlepší Hra poslední doby někdy vážně nechápu hráče samotné hra ktera  si zaslouží obdiv a naši přízen je  opomíjena a jiné nekvalitní tytuly zase přecenované. Takže TrineR^R^R^( a mimo jine hudební doprovod v téhle hře je neskutečny coš se nedá řici o 90% Her vubec)

0/0
22.7.2009 10:48

Host

Ursus

Krvavé nároky? Nebylo by od věci tohle specifikovat. Mně to jede na notebooku v pohodě a to už je ten notebook rok starý a kupoval jsem ho v době, kdy vyprodávali tuhle sérii, takže už je to cca 2 roky staré železo. Mnohem hůře mi jela hříčka iFluid, když už jsme u toho.

0/0
22.7.2009 10:37

Host

Re: Ursus

Presne tak. Tuhle hru jsem jeste pred mesicem hral na 5 let starym Athlon XP 2200+ s 1GB RAM a HD3650 AGP.. Trine je na dnesni dobu HW naprosto nenarocna hra.

0/0
22.7.2009 11:44

Host

Re: Re: Ursus

přesně... včera jsem to úplně v poho pařil na 3 roky starém kompu AThlon64 2500+ 1,5GB RAM, Radeon X1800 512MB a šlape v pohodě.

0/0
3.8.2009 13:01

Host

šotek

"Čeká na vás 16 úrovní prošpikovaných nepřáteli a hádankami založenými na fyzice."

V praxi to znamená, že vás čeká 15 úrovní prošpikovaných nepřáteli a hádankami založenými na fyzice.

;-D;-D;-D

0/0
22.7.2009 10:24

Host

Re: šotek

No jo no. Ne vždy se člvoěku chce hru dohrát aby ji zrecenzoval... pak se musí trochu tipovat a doufat že hra není tolik atraktivní aby recenzi četli i hráči co ji mají dohranou...

někdy to nevyjde.

0/0
22.7.2009 10:30

Host

Trine

je to drahy...

0/0
22.7.2009 8:51

Host

Re: Trine

Co je drahý??? těch pár hodin z torrentu? ;-D

0/0
23.7.2009 16:03

Host

Hra

Hra je dost kratka to je pravda, grafika je moc vylepesna spis hodne barevna, a HW naroky ty jsou velky, ale pri takove grafice nemuzete cekat slabe naroky.

0/0
22.7.2009 8:31

Host

.

Proc nejde recenze ulozit?

0/0
22.7.2009 7:20

Host

Re: .

a kam bys ji chtěl ukládat, ty vypíchaná couro?

0/0
22.7.2009 14:11

Host

Ashley

Asi nejlepší hra, co jsem tento rok hrála. HW nároky nejsou nic extra.

0/0
22.7.2009 2:44

Host

Re: Ashley

na plošinovku su dost extra !!

0/0
22.7.2009 2:47

Host

Re: Re: Ashley

a co to s tim ma spolecnyho? odkdy zanr urcuje hw naroky? nemluve o tom, ze na mem notasku s ATI Mobility Radeon HD2400 to jde dokonale plynule a to neni uz ani mainstream, tak jaky pak "krvavy naroky"?

0/0
22.7.2009 10:27

Host

Re: Re: Re: Ashley

něco je špatně moje 3470 festovně nestíhá;-(

0/0
22.7.2009 20:39

Host

Re: Re: Re: Re: Ashley

Problém je spíše v počítání fyziky a to obstarává procesor, takže jaký máš procesor?

0/0
23.7.2009 8:47







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.