Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Battlefield 1943 – vstupné pouze skupinové

Čistě online hraní pokračuje v ofenzívě. Zarytí singlisté mohou protestovat, ale to je asi tak všechno, co mohou dělat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

recenze?

dnes jiz muze psat recenzi opravdu kazdy. nemusi recenzovanou hru ani hrat. samozrejme je placen podle kvantity, tak musi napsat co nejvice, byt i blabolu , tak si rikam, jestli redakce bonuswebu nemrha financnima prostredkama.

0/0
3.8.2009 4:44

Host

Pěkné, nicméně, těšíme se na Battlefield 3

Už aby byl BF3. To bude teprve něco. Toto je jen taková oddechovka... :-)

0/0
23.7.2009 20:49

Host

Nevím si rady!!!

Zdravím!Nemohl jsem nikde najít nějaký kontakt tak píšu sem zdaly se dá někde na internetu sehnat  návod ke hraní NBA LIVE 09 ps3???PROSIIIM mockrát ozvěte se mi na email VikisPolak@seznam.cz jeste jednou prosiiiim.

Dekuji!

0/0
22.7.2009 0:27

Host

Re: Nevím si rady!!!

Musíš házet míč do soupeřovo koše

0/0
14.9.2009 18:58

Host

..

Ty si lolek. Koukej na zprávy kde malej "kanistřík" utrhnul dítěti ruku.

0/0
21.7.2009 13:35

Host

Re: ..

b l b o s t ;-O

0/0
21.7.2009 17:35

Host

a co nějaká praktická zkušenost online?

V recenzi chybí poznámka, celkem důležitá, o čekacích dobách. Prý prodali daleko víc kusů, než si mysleli a jsou nedostatečné zoufale nedostatečné kapacity na serverech. Možná už to vyřešili, ale i v tom případě by bylo fajn to uvést, když čtu na internetových diskuzích, že někdo čekal dvě hodiny na připojení do hry, tak to zásadně ovlivňuje moje rozhodnutí do toho vrazit i těch pár dolarů.

0/0
21.7.2009 13:04

Host

Re: a co nějaká praktická zkušenost online?

To platilo jen první 2 dny a to jen na Xboxu (tam to vyšlo o den dřív). Teď už je vše v naprostém pořádku, server ti to najde do 3 vteřin.

0/0
21.7.2009 13:15

Host

Re: a co nějaká praktická zkušenost online?

tak vám řeknu mou zkušenost s xbox verzí.Včera sem stáhl hru, pustil zadal heslo k účtu, dal quick play a do minuty už sem běhal po ostrově a kosil, za ty penize je to fakt super, vidim to na spoustu hodin hraní :)

0/0
22.7.2009 10:08

Host

Re: a co nějaká praktická zkušenost online?

tak to je naprosta blbost co pises. to leda ze bys byl pripojenej pres modem

0/0
3.8.2009 4:45

Host

sud s benzinem

pry je k podivu kdyz sud s benzinem zasazeny puskou zbori pul zdeneho domu :-D no tak nevim, kdyz se to panovi redaktorovi nezda, at si to zkusi na svem baracku a pak povi jestli stojiR^

0/0
21.7.2009 10:24

Host

Re: sud s benzinem

dobřee..!! R^R^R^

0/0
21.7.2009 12:04

Host

Re: sud s benzinem

Myslíš že by sud po zásahu puskou vybuchnul? Jediný co by pan redaktor musel řešit by bylo vyžištění verandy od vyteklého benzínu a možná v nejbližším okolí zasadit novej trávník, protože ten současnej by mu seshnul. Víc škody by to opravdu neudělalo.

0/0
21.7.2009 12:25

Host

Re: Re: sud s benzinem

A myslíš si, že kdyby vybuchl, tak by se nic nestalo?

0/0
21.7.2009 12:28

Host

Re: Re: Re: sud s benzinem

sud s benzinem nezapali standardni projektil, ani kdyby v tom sudu bylo palivo firmy shell

0/0
22.7.2009 18:46

ROSES LIVE

Re: Re: sud s benzinem

zalezi na naboji. Nevidim v tom problem.

Jeden z me cety zapalil jednou ranou (vz. 58) senik. Projektil byl osvetlovaci - fosforovy

0/0
21.7.2009 12:52

Host

Zábava versus realita :-)

Ano,sud s benzínem by nejspís neexplodoval,ale prosím tebe i tobe podobný,nereste tu voloviny typu vznetlivost, výbusnost neno nevýbusnost sudu s jakýmkoliv obsahem,protoze to stejne nezmeníte ;-)

Tyhle "výbusný sudy" jsou v 99% akcních her a FPS zánru obzvlást hlavne pro EFEKT a ZÁBAVU,ne proto,aby nekdo uprostred on-line bitevní vravy nad oným sudem stál a zkoumal,co obsahoval,proc explodoval a jakto,ze znicil pul mesta,kdyz mel podle vasich výpoctu znicit jen 2 bloky :-)

Kéz bych musel v mým zivote resit jen takovýhle prkotiny,co se v podobných diskuzích resí,to bych si panecku zil ;-)

0/0
11.10.2009 12:35

Host

Re: sud s benzinem

Jistě že ne. Tak zaprvé, když střelíte do sudu z benzínem, je slušná šance, že vůbec nevybuchne. Za druhé, benzín není kdovíjaká silná trhavina. Rychle hoří. Když je v uzavřené nádobě, tak může "skoro-vybuchnout". Tedy rozletí se ta nádoba, ve který bude. Nejspíš by ale ani nevyrazil dveře od toho baráku. Nesmíte koukat na filmy, kde hrdinové utíkají od havarovaného auta, protože ta filmová vybuchují pět sekund po nárazu. :)

0/0
21.7.2009 13:01

Host

Re: Re: sud s benzinem

A tento Battlefield sa hraje na realitu, ci skor na filmovu zabavu? To ze to nieje realne mi az tak nevadi, pokial je to efektne...

0/0
21.7.2009 17:51

Host

grafika

snad bude na xboxu lepší vyhlazování hran, protože tohle je HUMUSRv

0/0
21.7.2009 9:01

Host

Humus? Jak pro koho :-)

Tak si poposedni od TV,protoze jen nekdo kdo sedí nalepený pul metru od obrazovky muze mít potíze s "vyhlazováním hran"...a nekdo takový je u me proste blázen :-)

Moje PlayStation 3 stojí vedle metrovýho LCD od Samsungu,já sedím 3-3,5 metru od TV a zádný potíze s hranama opravdu neregistruju ;-) Vizuálne je on-line chutovka Battlefield 1943 moc pekný pokoukání,obzvlást pokud si clovek jeste porádne pohraje s nastavením obrazu na TV.. Není to sice Far Cry 2,ale i tak Frostbite engine pouzitý v Battlefieldu 1943 a Bad Company muzu jen chválit.

Tím se dostávám k výtce pana recenzenta ohledne pohledu na more z letadla,který mu prijde jako linoleum :-) Nevím na jakým a jak nastaveným "zobrazovadle" jste Battlefield 1943 hrál,ale práve pohled z letadla na more a pláze takovýho Wake Islandu (kde se hladina trpytí odrazy poledních slunecních paprsku) mi vykouzlil na tvári uspokojivý úsmev. Byl to krásný pohled,který ve me vyvolal spís vzpomínku na pohádkový zábery z nejaký exotický dovolený nez na bojem zmítaný ostrov :-)

Jeste se úplne nestotoznuju s tím,ze rídit "zeleznou zelvu" je nejaký nadlidský úkol,ovládání je intuitivní a hlavne obstojne navozuje pocit jízdy tankem,kde se nezatácí vyosením kol jako u auta,ale pribrzdováním pravýho/levýho pásu ;-) Ale naopak souhlasím s rízením letadel,to je ze zacátku vázne ocistec i pro cloveka,který se s joypadem v ruce dvanáct let protlouká herním svetem :-)

Neumím si predstavit pekelnejsí krest ohnem pro nejakýho PC hráce,který si chce nekde v Datartu vyzkouset hraní na gamepadu. Pokud by byl výbusnejsí a nevyrovnaný povahy,konzole by musel okamzite zavrhnout a stojan rozmlátit na kusy :-D

0/0
11.10.2009 12:07

Host

Re: grafika

bohužel n e b u d e ;-D

0/0
18.10.2009 11:21

Host

.

Proc nejde ulozit recenze?

0/0
21.7.2009 7:56

Host

haha

davat ako minus u uz dlhodobo typicky online multiplayer serie/hry Battlefield za to, ze je len online je dost vtipne ;-D

0/0
21.7.2009 0:20

Host

Re: haha

To ano....ale kdyby neustale vychazely hry s hroznou grafikou, nemoznym ovladanim a nulovou hratelnosti....po roce takovychto her by se asi na tyto zapory neprestalo divat

0/0
21.7.2009 0:27

Host

???

Nepochopil jsem presne o jaký hre ve svým príspevku mluvíte,ale pokud se veta "hry s hroznou grafikou, nemoznym ovladanim a nulovou hratelnosti" týkají her Battlefield 1943,prípadne Battlefield Bad Company,nezbude mi nez se vasí vete od srdce zasmát ;-)

0/0
11.10.2009 12:20

Host

Re: haha

to preto že hráči x 360 poznajú battlefield trochu inak ako pcčkari, u nich bolo dobrú chvíľu hitom bad company. Mňa skôr prekvapuje, že totok BF1943 nebolo tak komerčne poháňané ako napr taký 2143 ktorý bol fakt riadne odlišný a taký premňa dosť divný. ale s kamarátom sme tam strílali snáď ešte vjac než vo vietnam a ten bol podľa mňa naj. Mimochodom toto bude aj PC?

0/0
21.7.2009 0:30

Host

Re: Re: haha

Bude, v září za nějakých 10 euro.

Já už hraju od první hodiny, co to dali na XBLA. Za těch pár kaček to rozhodně stojí. taková jednoduchá (přesto propracovaná a zábavná) hra, kterou si můžete zahrát půl hoďky před spaním jen tak na uklidnění, dát si týdem pauzu a přitom o nic nepřijít. Parádní oddychovka.

0/0
21.7.2009 1:10

Host

Re: Re: Re: haha

presne tak to mam s Battlefield 2 na PC. Obcas hraji dodnes. .]

0/0
21.7.2009 5:30

Host

Re: Re: Re: haha

JJ, přesně tak, večer než si jde člověk lehnout tak to zapnu na pár kol a super si odpočinu. Za ty prachy je to pecka.

0/0
21.7.2009 10:28

Host

Re: Re: haha

Na PC to bude. A žádný BF2143 neexistoval..

Battlefield je byl a bude multiplayerová hra. Samozřejmě by tam mohli dát také nějakou tunelovku ala COD a hráči by to zbožňovali, protože to má tu "atmosféru" a pro tvůrce to také není moc náročné. :))

0/0
21.7.2009 12:04







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.