Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pro Cycling Manager 2009: dobrý, ale stále stejný manažer

Jako každý rok, také letos ku příležitosti Tour de France vychází specializovaný a komplexní manažer.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

pcmdaily.com

percenta neviem, ja som to len namatkom pozrel a hned som tam supol databazu PCM.daily's Expansion Pack (Final) ( 332MB), najdes ju na http://www.pcmdaily.com/infusions/pro_download_panel/download.php?did=637 - pred stiahnutim sa musis zaregistrovat

0/0
3.8.2009 20:27

Host

Zkomolena jmena

Nevite nekdo, kolik procent jmen cyklistu je zkomolenych? Alespon odhadem... A jestli jde zkomolena jmena ve hre nejak prepsat na spravna. Diky

0/0
3.8.2009 17:29

Host

recenzent wake up

recenzent asi nehral minulorocnu verziu, pretoze napriklad aj obtiaznost sa mierne zvysila a priblizil sa tym priebeh zavodu realite.....inak tie reci okolo dopingu su nechutne, keby bolo v inych sportoch tolko testov ako v cyklistike tak by ich mozno museli zrusit pod navalom hriesnikov...aj v cyklistike sa samozrejme najdu idioti, ktori to skusaju, ale je ich naozaj minimum....a to, ze autor pise o anabolikach v cyklistike dokazuje, ze vie nielen o tomto sporte, ale o sporte celkovo uplne h*vno...dakujem za pozornost

0/0
31.7.2009 20:43

Host

Re: recenzent wake up

Souhlas. Paradoxně je možná cyklistika v současnosti díky přísným kontrolám a policejním zátahům, nejčistčím vytrvalostním sportem. Nemluvě o naivních představách laiků, že když si cyklista "šlehne", tak mu to potom jede samo.

0/0
31.7.2009 23:33

Host

Re: recenzent wake up

TO SI DELATE SRANDU??????

SYPOU I AMATERI!!! Mam to z overenych informaci. Jak profici, tak amateri berou. Jsou proste krok napred pred dopingovkou, ale rikat ze jsou cisti. Co kulturistika? Vlastne, ono je normalni narust 130 kg v ciste hmote. Jezdim na kole (nemyslim 20 kolem baraku), delam i fitness, vim o cem mluvim. Takze dal sedte doma za pisickama a az budete zase vyvracet nejaky nazor, zjistete si kolem toho nejdrive neco. Doping je v kazdym sportu a ja to schvaluju. Bez neho by nebylo mozno podavat spickove vykony, ktere divaci a sponzori tolik vyzaduji.

0/0
1.8.2009 18:17

Host

Re: Re: recenzent wake up

no ty si ale majster zemegule, prvy na olympiade a druhy v okrese...ze sypu kulturisti vie kazdy, to sem neplet...spickove vykony sa daju podavat aj bez dopingu, ale vidim, ze ty zijes na inej planete

0/0
1.8.2009 20:11

aarghot

jojo

Grafika se hnula k lepsimu rychleji nez mezi minulymi rocniky - potesi nove zpracovani grafickeho ovladani pri zavodech, mam pocit ze hra je o neco jednodusi nez minule rocniky.

0/0
31.7.2009 14:40

Host

Re: jojo

R^v těch závodech to je opravdu dobré to jiné rozmístnění panelů atd.

0/0
31.7.2009 16:32

Host

omg

...nechapu jak nekdo muze hrat takovy shity ...Rv

0/0
31.7.2009 9:44

Host

Re: omg

zajímalo podle čeho soudíš že je to shit...

0/0
31.7.2009 10:26

Host

Re: omg

raději si běž zahonit u WoWa a tady neotravuj!

0/0
31.7.2009 11:21

Host

Re: Re: omg

soudim podle toho jak to vypada a obsahu ty hry.... a zrovno cyklo manazer povazuju za s prominutim  pic.ovinu .... a wowo je taky shit ,a nevim proc bych u nej  mel zrovna honit ;-D;-D (nekdo se snazil bejt vtipnej nebo co....)

0/0
31.7.2009 18:22

Host

Re: Re: Re: omg

hmm tak si di hrát ty svý shity a nás tu nech

0/0
1.8.2009 12:38

Host

Re: Re: Re: omg

soudis z neceho, co si nehral...to, ze ty neco povazujes za pi*ovinu jeste fakt neznamena, ze to pi*ovina je. Ale to pochopis az pujdes na stredni skolu:-)

0/0
1.8.2009 15:35

Host

Re: omg

ja to chapu... me to bavi.....co me na tom se*e ale je, ze to porad pada... a obcas se stane, ze save hry je znicenej... takze od znova:-/.... no kazdopadne od doby, kdy uz mi to trikrat nenavratne spadlo, tak si to zalohuju

0/0
31.7.2009 12:37

Host

Re: Re: omg

je to SHIT !!!!!!!!!! RvRvRvRv

0/0
1.8.2009 13:04







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.