Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Guitar Hero: World Tour - staňte se rockovou hvězdou i na PC

Popravdě, není to taková zábava jako na konzolích, ale konverze není vůbec špatná.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Klavesnice

Co je na tom pravdy že 2 USB klavesnice ta hra rozliši a tudiž se to dá hrat ve dvou.

0/0
16.10.2009 16:16

Host

kytara

Lidi potřeboval bych poradit ... myslíte že bude tahle kytara - http://www.supergamer.cz/guitar-hero-kytara-dratova-p-47562.html?utm_campain=zbozicz&utm_source=zbozi-prednostne na pc s tímhle converterem ? http://www.supergamer.cz/speed-link-ps2pc-gamepad-converter-p-19091.html poraďte pls ... potřebuji si být jistý :-)

0/0
6.10.2009 20:46

Host

Mě to baví

Já hraju Guitar hero 3 s kytarou a když jsem slyšel o tomhle tak jsem skákal radostí.A že guitar hero není zábavná hra na kytaru?Silně pochybuju.Jak jsem řekl,mám kytaru k tomu celej volnej pokoj a vyblbnu se dost.Že je monitor malej my fakt nevadí.A přemejšlim o tom,že si zkusim udělám nějaký placky na klávesnici,abych si to alespoň trošku přiblížil.ALE to je můj názor.Guitar hero 4 na pc ještě ale namám tak bych se chtěl i zeptat.Bude fungovat kytara z guitar hero 3 na pc?

0/0
5.10.2009 20:35

Host

dfasdfasdfasdf

no lols kytarou je to upa neco jinyho nez na klvesnici takze vklidu na kytare to aspon zahrajes na expert no lol

0/0
21.9.2009 17:28

Host

nastaveni klaves

lidi mozna se mi budete smat ale nikde nemuzu ve world tour najit prenastaveni klaves. lip se mi hraje na jinejch a nikde namuzu najit prenastaveni. diky za odpoved

0/0
1.9.2009 9:45

Host

klaveska jako kytara? taky to staci :)

nejlepsi je pozivat klavesnici jako kytaru :D pak to je o neco lepsi :D staci upravit nastaveni klaves :)

0/0
28.8.2009 17:41

Host

nn

Proc to bez nastroju neni ono? Napriklad protoze s klavesnici to muze hrat jen jeden hrac,  klavesnice nebere neomezeny pocet zmacknutych klaves a kvuli prodleve se pri tezsi skladbe neda aktivovat star power (nebo jak se tomu rika) bez ztraty komba. Na velke tv, s vice hraci je ta hra mnohem zabavnejsi nez hrat ji sam na pc. Zkouset to hrat ma gamepadu me fakt nenapadlo.

Recenze me prestala bavit nekde v pulce, hra asi po dvou hodinach.

0/0
25.8.2009 4:10

Host

bubny

Pokud jsem to správně pochopil tak není WT na PC s bubnama? Pokud se mýlím tak mě opravte, ale je to teda škoda těšil jsem se že si zahraju na bubny:-( Pořád říkají že je GH lepší na konzole to věřím jenže né každý má doma PS3

0/0
11.8.2009 12:23

Host

Re: bubny

Pro PC se prodava jen verze s kytarou. Pokud chce nekdo ostatni nastroje, tak bud koupit v zahranici samostatne bici, nebo si poridit i hru pro PS3, a nastroje pouzit z ni. Je to sice drazsi, ale na druhou stranu mas nejen bici, ale i mikrofon a druhou kytaru

0/0
11.8.2009 12:45

Host

Re: Re: bubny

Ještě jeden dotaz, pasujou bubny na pc i z verze na PS2? nebo jen z PS3 

0/0
9.9.2009 16:56

Host

bezdrat

jedna podstatna vyhoda oprti GH3 a to bezdratova kytara a pro nekoho jednodussi zpracování obtížnosti to oproti GH3 jen opravdu skoda ze pro pc take nevydaly bubny :((

0/0
10.8.2009 15:12

Host

pc vs konzole

Party gamesy se vic hodi na konzole, ve vetsine domacnosti maji lidi TV lepe umistenou a vetsi prostor pred ni.

0/0
10.8.2009 9:20

Host

Re: pc vs konzole

Přesně tak. Navíc, hopsat kolem podstatně menšího monitoru není to pravé ořechové.

0/0
10.8.2009 21:24

Host

bubny na Guitar Hero PC

Nevíte tedy někdo, jak to udělat s bubny? Rád bych si hru pořídil, ale všude jsem natrefil jen na verzi s kytarou, kterou už mám :( - na World Tour jsem se těšil právě kvůli bubnům, ale teď nevím, zda mám tedy zakoupit ty k Xboxu či PSX a zda mám vůbec jistotu, že mi to půjde na PC. Díky za odpověď'

0/0
10.8.2009 8:37

Host

Re: bubny na Guitar Hero PC

Bubny funguji ty na PS3

0/0
10.8.2009 22:18

Host

Re: Re: bubny na Guitar Hero PC

Díky za info - ale co s propojením? Kytaru mám takto propojenou přes adaptér na USB, tedy by to mělo fungovat podobně?

0/0
10.8.2009 23:54

Host

Re: Re: Re: bubny na Guitar Hero PC

Kazdy nastroj v PS3 verzi ma svuj bezdratovy adapter na USB (krome mikrofonu, ten je dratovy). Adapter pro bubny ma v sobe i usb hub, takze nastroje zaberou jen jeden usb port (mikrofon samozrejme druhy)

0/0
11.8.2009 12:40

Host

Re: bubny na Guitar Hero PC

zdravim, chci se zeptat, bude kytara z PS3, treba z guitar hero2 fungovat i na pc?

0/0
4.9.2009 15:01

junior1099

hahaha

Tak to mě pobavilo... Proč že se to na PC nehodí? Zajímal by mě jediný důvod. Doufám, že řekne někdo blábol, jakože kvůli klávesnici...aspoň se pobavím ještě víc.  A že bez nástrojů to není ono? Další dobrý blábol. Když jsem to hrál na PS2 (ještě občas při návštěvě zahraju), tak jsem se královsky bavil s gamepadem...a kytaru jsem vůbec nepostrádal. Tak prosím, už nepiště takové blbosti... a to jsem ani nečetl radši recenzy, jenom pár základních bodů...

(Pokud je nastavení až tak omezené, že si to zahraji jen na klávesnici, o čemž silně pochybuju, tak beru celý příspěvěk zpět a klidně mě považujte za blba. Ale jak říkám...pochybuju!)

0/0
10.8.2009 2:07

junior1099

Re: hahaha

*recenzi (než se chytne nějaký idiot)

0/0
10.8.2009 2:09

Host

Re: Re: hahaha

necte recenzi a mudruje :)

0/0
10.8.2009 9:18

junior1099

Re: Re: Re: hahaha

;-) no jo no, já věděl že mě to někdo omlátí o hlavu. Dá se to snad hrát jen na klávesnici? Mě se to nechce číst. :-P

0/0
10.8.2009 16:36

Host

Re: Re: Re: Re: hahaha

ty jsi hroznej debil, to ti povim... :) ale jsem na tom podobne , takze s tebou citim ;-D

0/0
10.8.2009 22:57

Host

HH

"bez nástrojů to není ono" - autore, už radši nepiš žádné recenze :D:D

0/0
10.8.2009 0:31

Sejka

..

Tak ty mínusy jsou více než srandovní, nikdo vás nenutí hrát na klávesnici.

0/0
10.8.2009 0:14

Host

Dobrá hra

1. udělil bych 85%, jelikož se jedná o opravdu povedené dílo Guitar Hero, které je tentokrát vyvíjeno i pro PC, nejedná se o žádnou zprasenou konverzi, jako u 3. dílu

2. Zajímalo by mne, dle čeho autor recenze soudí, že se tento díl na PC nehodí, když je to dobré dílo. Menu je sice trošku nepřehledné, ovšem ovládání je už normálně na klávesu a ne na tlačítka z X360. Navíc tato hra není vůbec náročná na HW, což je dáno dobrou optimalizací. Zase z jiného úhlu pohledu chápu, že někomu sedne k této hře více kytara, než-li klávesa.

0/0
10.8.2009 0:14

Host

Re: Dobrá hra

Navíc tato hra není vůbec náročná na HW, což je dáno dobrou optimalizací....? WTF ? :D jakoze , kde mas brachu ? sel pro PC do Jednoty! :-P

0/0
10.8.2009 22:58

Host

Re: Re: Dobrá hra

No prostě je to dobře dělané pro PC, jsem to očividně napsal trochu nesrozumitelně :D:D...

0/0
10.8.2009 23:29







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.