Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Bionic Commando: konverze jako z učebnice

Co dostanete při spojení klasické platformní hratelnosti, next-gen kabátku a čiré zábavy? Bionic Commando!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

dotaz

cau nevite jestli se uz da sehnat bionic commando v gameshopu?

0/0
7.10.2009 18:54

Host

multiplayer

tahle hra je fakt super . s kamosem jsem hral i multiplayer , ale po case nas to prestalo bavit jen jeden na jednoho , nechtel by si nekdo obcas zahrat pres hamachi s nama ?

nebo jestli nevite o nejaky serveru kde hrat s vice lidma .

v případě zájmu se ozvěte se na icq : 329820757

0/0
19.9.2009 14:55

Host

hra

je to dobra hra z apocalyptickeho mesta...opravdu pekna grafika a hratelnost a vsak i na medium ponekud jednoduche...

0/0
21.8.2009 13:32

Host

Re: Ovladani...

Jako ty že jo ;-D8-oR^: "Mozna to nechteji priznat protoze s tim nemaj problem mozna ze konzoliste nemaji obe ruce leve tak jako vecina PCdementu". Hooochu ty musíš být, ale dement jako křen ;-D

0/0
14.8.2009 8:53

Host

Ovladani...

Packy jsou peklo, naprosto nepouzitelne ovladani, nechapu ze to porad nekteri konzolisti nechteji priznat. 

0/0
8.8.2009 12:00

Host

Re: Ovladani...

Mozna to nechteji priznat protoze s tim nemaj problem mozna ze konzoliste nemaji obe ruce leve tak jako vecina PCdementu ;-D;-D;-D

0/0
8.8.2009 20:26

Host

Re: Re: Ovladani...

Tak vidím,že jediný dement jsi tu ty,když ani neumíš správně napsat "většina"? Podle tebe "vecina",kdyby to aspoň byla vaječina...  :-)))   Kdyby jsi měl PC a byl jsi nucený sem tam něco napsat, nemohl by jsi psát jako dement...  Tak nazdar dementní negramoto....  :-)))) 

0/0
10.8.2009 9:02

Host

Re: Ovladani...

Tak někomu vyhovují páčky, někomu klávesnice s myší. Mně se též hrají FPS nejlépe na klávesnici s myší, i když mám PS2 a mám na ni MOH: Vanguard a COD2:BRO. Ono je to o zvyku. Někdo si na to zvyká delší dobu, někomu to padne do ruky hned. Mám radši, když je ve hrách "autoaim", že nemusím páčkou zaměřovat, ale samo mi to přiblíží. Jako na klávese s myší se zaměřuje rychleji, to ano, ale řekl bych, že se najdou tací borci, kteří to na gamepadech umí hodně dobře ;). Já jsem také PCčkář, i když mám PS2 a jsem za ni rád, tak stejně hraji nejvíce na PC. To je prostě na každém, co mu vyhovuje více ;)... Peace.

0/0
8.8.2009 20:36

Host

Re: Ovladani...

Mel jsem ted pujceny PS3 a probeh na nem Uncharted a Condemned2. U Uncharted jsem si zvykal a s presnym domerenim mel chvilema problem. Condemned bomba - tam se sice mydli spis na blizko, takze se tak presne mirit nemusi, ale mel jsem to uz proste v ruce. A zrovna tahle hra si myslim mela vetsi kouzlo s packama. Takovy "filmovejsi" - plynulejsi ovladani kamery a moznost se tou tmou s trubkou v ruce fakt jen pomalinku priposrane sourat.. SUPER

0/0
9.8.2009 15:54

Host

WOW

Todle je nejlepsi hra za tenhle rok co jsem hral oproti tem paskvilum co vychadzeji je tohle opravdu žúúúúúžo.

Bavil jsem se skvele u Rearmed e ted i u tohodle next-gen, multiplayer je skvelej. S koupi nikdo chybu neudela. Vsem doporucuji koupit i skvelej remake puvodniho Bionic Commanda. Je za par kacek a uzijete si skvelej COOP i multiplayer, taky si pomoci Rearmed odomykate EXTRAS v tomhle novym :), hlavne retro oblecek Spencera se da odemknout i bez toho abyste Rearmed dohrali do konce. Mne ten debil s dredama teda sympatickej neni, celou hru sem prosel s Retro Outfitem a je to dokonalost.!!!R^V

http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2343

http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2309

0/0
8.8.2009 11:17

Lumirel.

Re: WOW

Aha, ona je to edice Top Seller. Tak to je většinou za 300-400kč, což musím potvrdit, že se už vyplatí. Takhle jsem si sám pořídil nemálo her a vůbec si nemohu stěžovat.

Tento titul jsem osobně nezkoušel, ale podle recenze to vůbec nevypadá špatně.

Jen bych poznamenat, že podobný kousek.. tedy akční adventura tu byla kdysi v minulosti a jmenovala se "Outcast"... Vřele všem doporučuji. (pokud to teda rozjedete.. :-/ .. zpětná kompatibilita je občas hajzl)

0/0
10.8.2009 10:54

Host

Re: hovadina

Debil seš akorát tak ty !!!!!;-O

0/0
7.8.2009 17:51

Host

Re: Re: hovadina

kokote

0/0
7.8.2009 17:51

Host

Re: Re: Re: hovadina

pííííííííííčoooooooo

0/0
7.8.2009 17:51

Host

Re: Re: Re: Re: hovadina

Ukázka toho, co dokáže nick Host. :(

0/0
7.8.2009 19:00

junior1099

Re: Re: Re: Re: Re: hovadina

Nj, když se za svoje názory někdo stydí nebo se chová jak idiot, tak je jasné, že bude radši Host. Ještě žeru, když se v rozvětvenější diskuzi zeptá Host (mezi samýma Hostama): ,,To bylo na mě?'';-D

0/0
7.8.2009 19:33

Lumirel.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hovadina

Jo, junior1099 to je dobrý fór "ze života zde na Bonuswebu". :) Lidi s default nickem "Host" hodně často flamujou. Registrovaní uživatelé jsou natolik rozumní, že se tomu vyhýbají.

0/0
10.8.2009 10:51

Host

Re: Re: Re: Re: Re: hovadina

Není nic snazšího, než se začít podepisovat ;)

Azazel

0/0
7.8.2009 20:20

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hovadina

neni nic jednodussiho nez se prihlasit na idnesu:-)

0/0
7.8.2009 23:35

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hovadina

A ja se nahodou na tuhle hru docela tesim.Muze to bejt sranda to poletovani.Grafika je na pomery zanru moc pekna a pokud ty hardwerove naroky nejsou moc prmrstene tak neni co resit.Mohlo by bejt demo a nebo benchmark:-)

0/0
7.8.2009 23:35

Host

Re: hovadina

muhehehehehehehehe[>-]

0/0
7.8.2009 17:52

Host

Re: hovadina

osvícen inteligencí že? roubík a svázat.. hráls to vůbec?

0/0
7.8.2009 21:41

Host

Konverzi

jako z učebnice si představuju tedy něco jako assassins creed a né toto.

0/0
7.8.2009 16:24

Host

mensi dodatek:

vsechny ty klady a hratelnost u tehle hry jsou mozny pouze s joypadem a na analogovych packach jinak se to neda hrat, na packach je to ale lahudka  :-)R^

0/0
7.8.2009 15:41

Host

Re: mensi dodatek:

Na konzoli se to celkem dá hrát, ovšem jakmile to pustíte na PC, okamžitě se ukáží všechny nedostatky. Tohle je další prachsprostá a špatná konverze, která ukazuje celkovou jednoduchost hry. Vyhozené peníze...

0/0
7.8.2009 15:50

Host

Re: Re: mensi dodatek:

No tak na PC sa to ovlada s mysou a klavesnicou ako ktorakolvek ina 3rd person skakacka, urcite lepsie ako nejaky spiderman, skusal som to hrat s gamepadom ale nebolo to mozne efektivne hrat a mierit, toto je jedna z hier kde je vidiet ze konzoly potrebuju konecne mys a nie 30 rokov prastary klacek do ruky.

0/0
7.8.2009 17:50

Host

Re: Re: Re: mensi dodatek:

Ono každý má svůj styl a každému se líbí něco jiného, ale je fakt, že se analogové páčky s klávesnicí a myší rovnat nemohou a nikdy nebudou. Na PC je ovládání rychlé a účelné, kamera je vždy tam, kde potřebujete. Na konzoli trvá půl hodiny, než páčkou otočíte kameru do požadovaného směru. To je jak srovnávat brambory a pomeranče.

0/0
7.8.2009 19:41

Host

666

http://www.sexy-lena.com/?uid=330523

0/0
7.8.2009 13:31

Host

Přehnaný HW nároky

Nevím, jestli jde nastavit něco jinýho, než rozlišení, ale hrál jsem na 19" LCD Monitoru na 1600x1024 a FPS 40-60 s GK Asus 9800Gt 512 MB, Athlon 6400+ 3,2ghz a 4 GB RAm, takže si to zahrajete i na o dost slabším HW ;-)

0/0
7.8.2009 12:09

Host

Odpad

Tupá konzolovka z tupých konzolíRv

0/0
7.8.2009 9:38

Host

Re: Odpad

Jedinému komu se tu může říkat odpad jsi ty.;-O!!

0/0
7.8.2009 10:31

Host

Re: Re: Odpad

jenže on má pravdu ;). Je to kravina. Prototype je lepší...

0/0
7.8.2009 11:16

Host

Re: Odpad

Hra mě tak moc nechytla jako tady kolegy, to asi hlavně kvůli nedostatku nábojů do něčeho jiného než do pistole a granátů, jediné co mě baví je hopskání, to je fajn. :)

0/0
7.8.2009 11:07

Host

Je to super

Ano je to super hra, skoda ze sa neda povedat zeby mala zrovna predajne uspechy :-( na konzoly sa jej v US predalo behom prvych dvoch tyzdnov predaja iba 27k kusov. Mimochodom hru som uz presiel, mohla byt vsak dlhsia a hlavny hrdina mi svojim vyzorom nie je sympaticky, ale vyriesi to prepnutie na RETRO OUTFIT :) ak mate Bionic Commando Rearmed tam si to odomknete pre toto nove BIonic Commando.

0/0
7.8.2009 9:22

Host

cool

hrál jsem to na hard a fakt se mi líbilo to rozmístění checkpointů... člověk se musí hodně snažit ale vždycky to jde udělat. a konec hry je super!!!

0/0
7.8.2009 8:46

Host

recenze

Po dlouhý době souhlasím s recenzí na bonuswebu, až na to označení - akční adventura.. Podle mě je to klasická arkáda, ale jinak dobře napsáno, hra je fakt super. Tahle hra má obrovský spád, rychle se měnící prostředí a hnací motor, který mě neustále nutil pokračovat dál a dál, prostě pecka s málo chybkama. 

0/0
7.8.2009 7:31

Host

:(

ja mam noteboook dual core 1,6 GHZ , 1GB ram a geforce 8400M 256MB ...  skusal to niekto pocitaci ktory je pod minimalnou konfiguraciou ? :-/

0/0
7.8.2009 5:29

Host

Re: :(

notebook: Internet

PC: HRY

0/0
7.8.2009 8:14

Host

Re: Re: :(

ty: blbec

0/0
7.8.2009 8:51

Host

Re: Re: :(

Mam DELL XPS m1730 2x9800GT 512MB SLI, Dual core 2,6 a 6GB RAM, 2x320GB RAID 0 takze nemuzu souhlasit, zahraju si vsechno

0/0
7.8.2009 12:59

Host

Re: :(

v pohode ti to pojde;-)

0/0
7.8.2009 11:38

Host

good

pro mě je tadyta hra zatim nejpříjemnějšim překvapenim tohoto roku, dostal jsem se k ní téměř náhodou ale po chvíli hraní už jsem se od ní nedokázal odtrhnou.. taky zásluhou krásný grafiky (připadá mi že ze screenů co sou v recenzi to moc vidět neni, ale při hře jsem se opravdu kochal) a super soundtracku.. ty písničky chci.

0/0
7.8.2009 2:49







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.